| Автор | Повідомлення |
|---|
gggould
| 10 квітня 2004 4:43 широкий діапазон настройки VCO проблема | | |
|
| Привіт всім,
Я проектуванні ВТС з варакторной і комутації шапка для покриття 800MHz широкий. Але я вважаю, що посилення VCO і амплітуда варіацій великі проблеми. Обидва Kvco і збільшення амплітуди вихідного сигналу з робочою частотою ...
Будь-які поради або поради?
Спасибі, дуже багато ... |
|
| Догори | |
 |
претензійний
Реєстрація: 19 липня 2002 Повідомлення: 4863 Допомогло: 324 Розташування: Середзем'я
| 10 квітня 2004 5:26 Re: широкий діапазон перебудови VCO проблема | | |
|
| | Найкраще було б додати петлі АРУ. Виміряти вихідна напруга після буферного підсилювача і використовувати його для зміни зсуву на осцилятор транзистора. Інша річ, для його управління буде аттенюатора. |
|
| Догори | |
 |
IICCEE
| 10 квітня 2004 5:36 широкий діапазон настройки VCO проблема | | |
|
| Ви можете використовувати кілька ** ** варакторной, деякі місця поблизу BJT-E, деякі поблизу BJT-B; і ви повинні бути ретельно розробляють буфера в робочій групі, а також додати петлі АРУ. |
|
| Догори | |
 |
Google AdSense

| 10 квітня 2004 5:36 Оголошення | | |
|
|
|
|
| Догори | |
 |
gggould
| 11 квітня 2004 5:10 Re: широкий діапазон перебудови VCO проблема | | |
|
| Спасибі за всі Ваші відгуки ...
Але я до сих пір не знають, як отримати більше постійної Kvco. Зараз Kvco на високому діапазоні (~ 4GHz) майже в 1,7 рази Kvco на низькому діапазоні (~ 3GHz).
IICCEE Привіт, я не зовсім розумію, що ви маєте на увазі. Не могли б ви пояснити концепцію трохи більше? Зараз я роблю пару Назад-назад варакторной між поперечними поєднанні BJT-C для точної настройки.
Крім того, є все, що я повинна дивитися в той час як ті удостоївши буфера (емітерний повторювач)? Я тільки знаю, що я отримав, щоб перевірити паразитичні ковпаками.
Ще раз спасибі! |
|
| Догори | |
 |
IICCEE
| 11 квітня 2004 8:24 широкий діапазон настройки VCO проблема | | |
|
| Я маю на увазі не тільки дозволяють варакторной між поперечними поєднанні BJT-C для тонкої настройки, а також від copuled BJT-E.and з використанням більш ніж двох варакторной. (наприклад, Mini-Circuits продукт)
а також ви можете використання ADS керівництвом дизайнера це зробити, і зробити дещо змінити для вас додатків. |
|
| Догори | |
 |
КСВ
| 11 квітня 2004 21:20 Re: широкий діапазон перебудови VCO проблема | | |
|
| Your VCO is tuned over about 23 % frequency range (800 MHz/3.5 GHz). Зміна чутливості VCO Kvco 1,7 Немає нічого незвичайного в такій великій перебудови частоти діапазону. І зміни потужності, а осцилятор Q змінами при налаштуванні. Який varacor діод ви використовуєте? Наскільки великим зміною настройки напруги, необхідні для 800 МГц Tuning? Що таке зміна у вихідний потужності? |
|
| Догори | |
 |
gggould
| 11 квітня 2004 22:57 Re: широкий діапазон перебудови VCO проблема | | |
|
| Спасибі, IICCEE. Тепер я отримав його.
Я використовую NMOS в варакторной N_well з 0.3 ~ 2.5V Vtune. "ВТС" (без буферизації) потужність змінюється від .4 Vpp до .7 VPP.
Gee, зміна Kvco насправді є великим головним болем для мене. Як я можу дизайну циклі фільтрів, щоб компенсувати зміни Kvco. Крім того, - 20% варакторной процес змін (що викличе перехід близько 300MHz) також сеча мене ... |
|
| Догори | |
 |
претензійний
Реєстрація: 19 липня 2002 Повідомлення: 4863 Допомогло: 324 Розташування: Середзем'я
| 11 квітня 2004 23:37 Re: широкий діапазон перебудови VCO проблема | | |
|
| | Оскільки настройка чутливості йде у вас є два вибори. Один з них, щоб зробити петлю параметри достатньо широким, щоб бути стабільною з усіма цінностями. Інший, щоб компенсація схему, яка знижує або підвищує петлю посилення на низькій або високої мети. Це можна зробити за допомогою дільника напруги з послідовно діоди і резистори в шунт шляху. Вона також може бути зроблено з діодним резистора мереж у зворотному зв'язку ОУ. |
|
| Догори | |
 |
lijulia
| 13 травня 2004 7:20 широкий діапазон настройки VCO проблема | | |
|
| | Як щодо використання грубої настройки, щоб компенсувати процес Temp варіант? |
|
| Догори | |
 |