Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

широкий діапазон настройки VCO проблема

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> РФ, мікрохвильова піч, антен і оптики -> широкий діапазон перебудови VCO проблема
Автор Повідомлення
gggould

Post 10 квітня 2004 4:43

Привіт всім,

Я проектуванні ВТС з варакторной і комутації шапка для покриття 800MHz широкий. Але я вважаю, що посилення VCO і амплітуда варіацій великі проблеми. Обидва Kvco і збільшення амплітуди вихідного сигналу з робочою частотою ...

Будь-які поради або поради?

Спасибі, дуже багато ...
Догори
претензійний

Повідомлення: 4863
Допомогло: 324
Розташування: Середзем'я

Post 10 квітня 2004 5:26

Re: широкий діапазон перебудови VCO проблема

Найкраще було б додати петлі АРУ. Виміряти вихідна напруга після буферного підсилювача і використовувати його для зміни зсуву на осцилятор транзистора. Інша річ, для його управління буде аттенюатора.
Догори
IICCEE

Допомогло: 2

Post 10 квітня 2004 5:36

Ви можете використовувати кілька ** ** варакторной, деякі місця поблизу BJT-E, деякі поблизу BJT-B;
і ви повинні бути ретельно розробляють буфера в робочій групі, а також додати петлі АРУ.
Догори
Google
AdSense
Google Adsense

Post 10 квітня 2004 5:36

Оголошення

Догори
gggould

Post 11 квітня 2004 5:10

Спасибі за всі Ваші відгуки ...

Але я до сих пір не знають, як отримати більше постійної Kvco. Зараз Kvco на високому діапазоні (~ 4GHz) майже в 1,7 рази Kvco на низькому діапазоні (~ 3GHz).

IICCEE Привіт, я не зовсім розумію, що ви маєте на увазі. Не могли б ви пояснити концепцію трохи більше? Зараз я роблю пару Назад-назад варакторной між поперечними поєднанні BJT-C для точної настройки.

Крім того, є все, що я повинна дивитися в той час як ті удостоївши буфера (емітерний повторювач)? Я тільки знаю, що я отримав, щоб перевірити паразитичні ковпаками.

Ще раз спасибі!
Догори
IICCEE

Допомогло: 2

Post 11 квітня 2004 8:24

Я маю на увазі не тільки дозволяють варакторной між поперечними поєднанні BJT-C для тонкої настройки, а також від copuled BJT-E.and з використанням більш ніж двох варакторной. (наприклад, Mini-Circuits продукт)

а також ви можете використання ADS керівництвом дизайнера це зробити, і зробити дещо змінити для вас додатків.
Догори
КСВ

Допомогло: 71

Post 11 квітня 2004 21:20

Your VCO is tuned over about 23 % frequency range (800 MHz/3.5 GHz). Зміна чутливості VCO Kvco 1,7 Немає нічого незвичайного в такій великій перебудови частоти діапазону. І зміни потужності, а осцилятор Q змінами при налаштуванні.
Який varacor діод ви використовуєте?
Наскільки великим зміною настройки напруги, необхідні для 800 МГц Tuning?
Що таке зміна у вихідний потужності?
Догори
gggould

Post 11 квітня 2004 22:57

Спасибі, IICCEE. Тепер я отримав його.

Я використовую NMOS в варакторной N_well з 0.3 ~ 2.5V Vtune.
"ВТС" (без буферизації) потужність змінюється від .4 Vpp до .7 VPP.

Gee, зміна Kvco насправді є великим головним болем для мене.
Як я можу дизайну циклі фільтрів, щоб компенсувати зміни Kvco.
Крім того, - 20% варакторной процес змін (що викличе перехід близько 300MHz) також сеча мене ...
Догори
претензійний

Повідомлення: 4863
Допомогло: 324
Розташування: Середзем'я

Post 11 квітня 2004 23:37

Оскільки настройка чутливості йде у вас є два вибори. Один з них, щоб зробити петлю параметри достатньо широким, щоб бути стабільною з усіма цінностями. Інший, щоб компенсація схему, яка знижує або підвищує петлю посилення на низькій або високої мети. Це можна зробити за допомогою дільника напруги з послідовно діоди і резистори в шунт шляху. Вона також може бути зроблено з діодним резистора мереж у зворотному зв'язку ОУ.
Догори
lijulia

Post 13 травня 2004 7:20

Як щодо використання грубої настройки, щоб компенсувати процес Temp варіант?
Догори
На арабською мовою Болгарська Каталонська версії Чеська версія Датські версії Німецька версія Грецька версія Англійська Версія Іспанська версія Фінська версії Французька версія Гінді версії Хорватська версії Індонезійської версії Італійська версія Іврит версії Японська версія Корейська версія Литовському мовою Латвійська версії Голландська версії Норвезька версії Польська версія Португальська версії Румунська мова Русская версия Словацька версії Словенська версії Сербська версія Шведська версії Тагальська версії Українська версія Вєтнамська версії Китайська версія
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> РФ, мікрохвильова піч, антен і оптики -> широкий діапазон перебудови VCO проблема
Сторінка 1 з 1

subj

text

Часовий пояс: GMT 1 година
Подібні теми:
VCO діапазон перебудови. (4)
VCO Діапазон налаштування (1)
VCO Діапазон налаштування (5)
VCO Діапазон налаштування (6)
VCO Діапазон налаштування змова (10)
широкому діапазоні (2-20МГц) VCO (4)
діапазон перебудови VCO в Космосі сфери (3)
IC для широкого кола VCO (7)
Діапазон налаштування (1)
Чому налаштування системи зазвичай вимагає широкого діапазону? (2)

Зловживання | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | Карта сайту
Тема RSS