| Автор | Повідомлення |
|---|
Усман Хай
Зареєстровано: 08 квітня 2004 Повідомлень: 143 Допомагали: 3 Місце проведення: Канада
| 09 квітня 2004 21:12 Numeric контролю осцилятори | | |
|
| Мені потрібна допомога з приводу сержантського для СПЗ. Що різниця В.Т. NCO та інші цифрові осцилятори
Усман Хай Пакистан |
|
| Повернутися до початку | |
 |
Zorro
Зареєстровано: 06 вересня 2001 Повідомлень: 343 Допомагали: 39
| 10 квітня 2004 0:19 Re: Numeric контролю осцилятори | | |
|
| У NCO (з числовим програмним управлінням осцилятори) є цифровий осцилятори чиї частоти можна регулювати (ряд), за аналогією, як частотність на VCO може управлятися напругою. Привет Z |
|
 |
Усман Хай
Зареєстровано: 08 квітня 2004 Повідомлень: 143 Допомагали: 3 Місце проведення: Канада
| 10 квітня 2004 21:07 Re: Numeric контролю осцилятори | | |
|
| Чи є які-небудь матеріали, доступні по мережі. Чи є які-небудь книги по цій темі.
Чи можна здійснити його на FPGA.
Усман Хай Пакистан |
|
 |
JNekas
Зареєстровано: 11 березня 2002 Повідомлень: 343 Допомагали: 3
| 10 квітня 2004 21:30 Numeric контролю осцилятори | | |
|
| | Можливо, ви намагаєтеся використовувати DDS. |
|
 |
Усман Хай
| 15 квітня 2004 22:18 Re: Numeric контролю осцилятори | | |
|
| може мати якогось одного IEEEpaper посилання NCO бій.
Його архітектура і про свою роботу.
УСМАН HAI |
|
 |
yeewang
Зареєстровано: 04 лютого 2002 Повідомлень: 129 Допомагали: 5
| 16 квітня 2004 3:18 Numeric контролю осцилятори | | |
|
| досить просто, не правда ли? стіл для синуса / косинус хвиля один акумулятор для вирішення фази вхідного накопичувати Ось і все. |
|
 |
brmadhukar
Зареєстровано: 21 червня 2002 Повідомлень: 844 Допомагали: 29
| 16 квітня 2004 5:22 Re: Numeric контролю осцилятори | | |
|
| Привіт, 1) Ви знайдете багато інформації з цього питання в Xilinx або @ ltera сайти 2) унтер-офіцери служать для генерації змінної частоти годин. Наприклад. Якщо Ви відстежуєте сигналу, частота може змінитися через допплер і NCO допомагає в зміні місцевого перевізника. 3) сержантського концептуально дуже простий. Ви отримали ряд заснованих на потрібну частоту і нести породжених є потрібний сигнал. Накопичення здійснюється в fudamental частота, з якого сигнал повинен бути отримані.
Сподіваюся, що це допомагає, BRMadhukar |
|
 |
Усман Хай
| 21 квітня 2004 22:09 Re: Numeric контролю осцилятори | | |
|
| Що різниця м.т. DDFS та НКО?
Яка з shud я вважати першим дослідження?
Усман Хай |
|
 |
tlihu
Зареєстровано: 02 січня 2002 Повідомлень: 643 Допомагали: 5
| 22 квітня 2004 3:48 Numeric контролю осцилятори | | |
|
| | Я думаю, що НКО є частиною DDS, вірно? |
|
 |
Усман Хай
| 23 квітня 2004 19:00 Re: Numeric контролю осцилятори | | |
|
| Який алгоритм shud я прийняти для синусоїдальної покоління? Я м в даний час працює над CORDIC. Чи є це корисним Algo для нього?
УСМАН HAI |
|
 |
ddt694
Зареєстровано: 12 грудня 2002 Повідомлень: 175 Допомагали: 5
| 25 квітня 2004 11:05 Numeric контролю осцилятори | | | Теги: Spartan 3 NCO |
|
| в cordic алгоритм не потрібно зараз.
Чотири роки тому я використовувати алгоритм стиснення ROM реалізувати синусоїдальної перегляду таблиці. Тепер, для FPGA оперативної пам'яті блоків час отримую все більше і більше біт, я тільки в магазині 1 / 4 синусоїдальної для LUT.
Наприклад, можна реалізувати таку NCO тільки вартість одного барана блоку використовувати Spartan 3 серії FPGA: 1) синус і косинус двох вихідних каналів 2) кожна з виведення 8 біт ширина 3) етап рішення ширина 12bit, скажімо, в LUT в 4096 одиниць, кожна одиниця шириною 8 біт. |
|
 |
Усман Хай
| 01 травня 2004 17:42 Re: Numeric контролю осцилятори | | |
|
| Будь-який з особисто, спрямованих на NCO Simulink.
Заздалегідь дякуємо
УСМАН HAI |
|
 |
goodboy_pl
Зареєстровано: 12 березня 2002 Повідомлень: 243
| 01 травня 2004 22:26 Re: Numeric контролю осцилятори | | |
|
| Як я знаю, DDS, DDFS і NCO все же! для здійснення U потрібен акумулятор pluse подивіться вгору по таблиці, але вище і нижче resulation пам'яті вимога деяких метод стиснення використовуються такі як лінійна інтерполяція або вище порядку, або, як рядів Тейлора т.д. .. метод стиснення займає зі стиском, lspur рівня виробництва і переробки енергії (більш-менш propertional на споживання енергії).
BEST! |
|
 |
Андаманское
Зареєстровано: 12 квітня 2004 Повідомлень: 31
| 04 травня 2004 9:42 Re: Numeric контролю осцилятори | | |
|
| NCO є цифрова техніка для розрахунку фази repeitive частоти в частині необхідності герц (це техніка для chage частоти) і використовувати в якості індексу етапі отримати від амплітуди (синус або будь-яку форму) хвиля таблицю, швидкий, але точність / таблиця розмірів компроміс.
Але cordic Algo. це техніка для обчислення синуса (або інші transcandency функції), яка надасть значення sinewave без таблиці (послідовні фази, а не випадковим). Таблиця не малі, повільніше. |
|
 |
Дайніс
Зареєстровано: 15 травня 2001 року Повідомлень: 1451 Допомагали: 56
| 04 травня 2004 18:58 Re: Numeric контролю осцилятори | | |
|
| DDS (DDFS, NCO) Links: / Http://www.ecdl.hut.fi/ ~ jvan / links.html |
|
 |
Мемфіс
Зареєстровано: 13 квітня 2002 Повідомлень: 61 Допомагали: 1
| 13 червня 2005 18:05 Numeric контролю осцилятори | | |
|
| | Чи може хто-небудь сказати мені, чи що NCO має той же недолік VCO? Наприклад, NCO також чутливі до етапу шелест VCO?? |
|
 |
ddt694
Зареєстровано: 12 грудня 2002 Повідомлень: 175 Допомагали: 5
| 13 червня 2005 19:49 Numeric контролю осцилятори | | |
|
| Я не думаю, що вони однакові.
якщо власник годин у NCO багато фазового шуму, а потім вихід з NCO також.
але контроль напруги лінійність в НКО набагато краще, ніж VCO. |
|
 |
Renjith
Зареєстровано: 03 січня 2005 Повідомлень: 179 Допомагали: 9 Місце проведення: Індія
| 14 червня 2005 9:54 Numeric контролю осцилятори | | | Теги: ddfs Simulink |
|
| NCO, DDS, DDFS все тієї ж концепції. ви можете легко створювати та використовувати NCO Xilinx інструменти і перевірити в будь-який FPGA апаратного забезпечення, так як вони мають NCO IP ядер. Це всього лише питання про введення параметрів в залежності від ур резолюції. ще, якщо у хочете створювати thrg в Simulink і порт для FPGA, thatz також легко з новим інструментом "systemGenerator". де це NCO є availble як FPGA blockset. Просто перетягніть цей блок і моделі. |
|
 |
ymq8328
Зареєстровано: 26 травня 2005 року Повідомлень: 58
| 14 червня 2005 13:37 Re: Numeric контролю осцилятори | | |
|
| | Де краще сидіти в Інтернеті NCO? спасибо |
|
 |
suvendu
Зареєстровано: 10 жовтня 2004 Повідомлень: 442 Допомагали: 25
| 17 червня 2005 22:58 Re: Numeric контролю осцилятори | | |
|
| Цей тип контролера цифрова техніка для розрахунку фази repeitive частот в частині необхідності герц і використовувати в якості індексу етапі отримати від амплітуди (синус або будь-яку форму) хвиля таблицю, швидкий, але й точність. |
|
 |
freeinthewind
Зареєстровано: 20 жовтня 2004 Повідомлень: 108 Допомагали: 1
| 23 червня 2005 4:18 Numeric контролю осцилятори | | |
|
| | Є 2 практичні методи: просмотровой таблиці або CORDIC алгоритму. Просмотровой таблиці легко impliment але потребує більше пам'яті, CORDIC алгоритму зберегти пам'ять ресурс, але повільніше. |
|
 |