Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

Літій-іонний акумулятор зарядка

Post new topicReply to topic EDAboard.com Форум -> Хоббі схем і малих проектів Проблеми -> літій-іонний акумулятор зарядка
Арабська версіяБолгарський варіантКаталонська версіяЧеська версіяДатская версіяНімецька версіяГрецька версіяАнглійський варіантІспанська версіяФінська варіантФранцузька версіяHindi версіяХорватська варіантІндонезійська версіяІталійська версіяВерсія на івритіЯпонська версіяКорейська версіяЛитовська версіяЛатвійська версіяГолландська варіантНорвезька версіяПольська версіяПортугальська варіантРумунська версіяРосійська версіяСловацька версіяСловенська версіяСербська версіяШведський варіантТагальська версіяУкраїнська версіяВьетнамская версіяКитайською мовою
Автор Повідомлення
palesha

Зареєстровано: 16 квітня 2001
Допомагали: 5

Post 28 березня 2004 16:34 літій-іонний акумулятор зарядка

Я хочу, щоб transistorised літій-іонний акумулятор chrger для мобільного телефону. У Li-Ion акумулятор 800mAh для Samsung CDMA стільникового телефону.
Повернутися до початку
House_Cat

Зареєстровано: 21 лютого 2002
Допомагали: 302

Post 29 березня 2004 1:07 Re: літій-іонний акумулятор зарядка

Це не проект, взяти на себе легковажно. Якщо ви не знаєте точно, що ви робите, ви можете damge акумулятора та / або викликати акумулятор піти в теплову побег і підірвати або спалити.

А Лі зарядний пристрій необхідно контролювати ланцюг забезпечити наступні умови:
-Реверс полярності захисту
Виконуючий обов'язки температури - не повинно бути доручено при температурі нижче 0 ° С або вище 45 ° C.
Поточні обов'язки не повинні бути занадто високими, як правило, нижче 0,7 C.
Виконуючий обов'язки напруга - постійне запобіжники відкривається, якщо занадто велика напруга застосовується для акумулятора термінали
-Завищена захист - зупиняє заряд, коли напруга на комірку піднімається вище 4.30 вольт.
-А предохранитель відкривається, якщо акумулятор постійно піддається впливу температур вище 100 ° C.

Якщо ви маєте намір спробувати себе, Є цілий ряд комплексних рішень, які використовуються в зарядних пристроїв. Погляньте на застосування відзначає, що дасть вам кілька пропозицій. Datasheets для одного виробника знаходяться на:

http://www.national.com/parametric/0, 1850,2362,00. HTML
Повернутися до початку
FOM

Зареєстровано: 10 березня 2004
Допомагали: 57
Розміщення: Тайвань

Post 29 березня 2004 3:05 Re: літій-іонний акумулятор зарядка

Я згоден з House_Cat. Я просто хотів би сказати, що кожен літій-іонний акумулятор для мобільних телефонів вже є внутрішня захист завищену, overdischarge, навантаження і shortcurrent сверхтока. Але все одно ще захист від зарядного сторона не постраждав.
Повернутися до початку
spauls

Зареєстровано: 17 грудня 2002
Допомагали: 19

Post 29 березня 2004 17:21 Re: літій-іонний акумулятор зарядка

Чи батареї схильні ОУР,
Тому я не впевнений, яким чином у внести її в лабораторію
Повернутися до початку
Externet

Зареєстровано: 29 січня 2004
Допомагали: 2

Post 29 березня 2004 17:36 Re: літій-іонний акумулятор зарядка

Здравствуйте.
charger is nothing else but a plain DC power supply. А Li-Ion акумулятор Зарядний пристрій не що інше, як звичайний блок живлення DC. Внутрішня батарея знаходиться все управління, регулювання і захист ланцюга.
Саме тому стягувати клітин телефону з автомобіля 12V тільки один кабель використовується.
charger is a regulated 4,1000 V or 4,2000 V [depending on the cell chemistry and brand] supply. А літій-іонної комірки зарядний регульованому 4,1000 і 4,2000 V V [в залежності від клітин хімії та бренд] поставок.
Позитивний термінал клітини має розрив типу алюмінієвих дисків diafragm theat служить як запобіжник сверхтока і надмірний жерл.
, just obey the critical maximum voltage with a high precision voltmeter. Для того, щоб стягувати літій-іонної комірки, просто виконуйте критичного максимуму напруги з високою точністю вольтметра.
Ви можете transistorize з зарядними пристроями, якщо хочете.
Мігель
Повернутися до початку
palesha

Зареєстровано: 16 квітня 2001

Post 29 березня 2004 20:41 Re: літій-іонний акумулятор зарядка

При цьому додається одна схема з урахуванням мого друга свого мобільного зарядного пристрою для сотового ж придбав від відкритого ринку. Я думаю, вона повинна бути китайської, коментарі по цій схемі потрібно. [/ IMG]

Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Повернутися до початку
cube007

Зареєстровано: 12 березня 2002
Допомагали: 12
Місцезнаходження: Австралія

Post 29 березня 2004 21:27 літій-іонний акумулятор зарядка

Здравствуйте,

Є деякі дуже важливі відомості про використання Li-Ion комірок за адресою: http://www.panasonic.com/industrial/battery/oem/chem/lithion/index.html

Поки що,
cube007
Повернутися до початку
Externet

Зареєстровано: 29 січня 2004
Допомагали: 2

Post 30 березня 2004 17:43 Re: літій-іонний акумулятор зарядка

Привіт palesha.
Ця схема не має сенсу для мене.
Яка в даний час шлях від вхідних В.Е. для виведення В.Е. ???... Троге транзисторних базу???
Плаче або дуже расстроенний
Мігель
Повернутися до початку
FOM

Зареєстровано: 10 березня 2004
Допомагали: 57
Розміщення: Тайвань

Post 31 березня 2004 3:30 Re: літій-іонний акумулятор зарядка

Не кожен батарею для мобільного телефону містить звинувачення з захистом від сверхтока. Батарея виробники тільки починають включати цю функцію в батареї. Рекомендована нинішніх темпах 0.6C. При цьому ставка акумулятор не перегріву під час заряду. Перегріву вище 60 C може призвести до остаточної втрати здібності. Зарядний пристрій працює в режимі постійного струму і контроль напруги на клемах акумулятора. Коли напруження досягає певного значення -4.2 V зарядний змін в режимі постійної напруги та контролю струму. Поточні буде поступово зменшуватися. Коли вона буде нижчою, ніж 0.1C ви можете зупинити зарядки.
Повернутися до початку
hadihf

Зареєстровано: 29 березня 2002
Розташування: Планета Земля

Post 31 березня 2004 7:20 Re: літій-іонний акумулятор зарядка

Привіт,
Читайте ці та я думаю, вам сподобається Дуже веселий

http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?s=41425c030ffb32d0053dc684abb2e98b&threadid=130567

http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?s=41425c030ffb32d0053dc684abb2e98b&threadid=212232

Привет
Повернутися до початку
lguancho

Зареєстровано: 07 січня 2004

Post 12 квітня 2004 11:50 Re: літій-іонний акумулятор зарядка

Якщо ви збираєтеся для регулювання тестування для вашого мобільного телефону, тест будинки будуть звертатися до вас за заряду акумулятора, в цілях забезпечення безпеки / EMC тестування.

Як звернути увагу на зарядний пристрій, отримати його з надійного джерела, з належної безпеки випробування зробили (CE Mark). Ця річ може вибухнути, якщо воно є низька вартість розробки, з погано інженерії КСП дизайн. Ви не хочете, щоб на землю yourselve в біду після продажу тисячі таких "бомб" на ринку Круто !
Повернутися до початку
ayeong

Зареєстровано: 01 січня 1970

Post 12 квітня 2004 12:20 Re: літій-іонний акумулятор зарядка
Теги: lt4058 Datasheet lt4058

Якщо обсяг величезний, і обмеження простору, може також піти на один чіп І однієї комірки літієво-іонних автономного зарядного пристрою.

Ви можете передати з Техасу документа BQ24010
http://focus.ti.com/docs/prod/folders/print/bq24010.html

Лінійна техніка (LT4058)
http://www.linear.com/prod/datasheet?datasheet=1019&product_family=power

Ура,
Повернутися до початку
Post new topicReply to topic EDAboard.com Форум -> Хоббі схем і малих проектів Проблеми -> літій-іонний акумулятор зарядка
Сторінка 1 з 1 Часовий пояс: GMT 2 Години

Поскаржитися | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | карта сайту
Тема RSS