| Автор | Повідомлення |
|---|
palesha
Зареєстровано: 16 квітня 2001 Повідомлень: 149 Допомагали: 5
| 28 березня 2004 16:34 літій-іонний акумулятор зарядка | | |
|
| | Я хочу, щоб transistorised літій-іонний акумулятор chrger для мобільного телефону. У Li-Ion акумулятор 800mAh для Samsung CDMA стільникового телефону. |
|
| Повернутися до початку | |
 |
House_Cat
Зареєстровано: 21 лютого 2002 Повідомлень: 1464 Допомагали: 302
| 29 березня 2004 1:07 Re: літій-іонний акумулятор зарядка | | |
|
| Це не проект, взяти на себе легковажно. Якщо ви не знаєте точно, що ви робите, ви можете damge акумулятора та / або викликати акумулятор піти в теплову побег і підірвати або спалити.
А Лі зарядний пристрій необхідно контролювати ланцюг забезпечити наступні умови: -Реверс полярності захисту Виконуючий обов'язки температури - не повинно бути доручено при температурі нижче 0 ° С або вище 45 ° C. Поточні обов'язки не повинні бути занадто високими, як правило, нижче 0,7 C. Виконуючий обов'язки напруга - постійне запобіжники відкривається, якщо занадто велика напруга застосовується для акумулятора термінали -Завищена захист - зупиняє заряд, коли напруга на комірку піднімається вище 4.30 вольт. -А предохранитель відкривається, якщо акумулятор постійно піддається впливу температур вище 100 ° C.
Якщо ви маєте намір спробувати себе, Є цілий ряд комплексних рішень, які використовуються в зарядних пристроїв. Погляньте на застосування відзначає, що дасть вам кілька пропозицій. Datasheets для одного виробника знаходяться на:
http://www.national.com/parametric/0, 1850,2362,00. HTML |
|
 |
FOM
Зареєстровано: 10 березня 2004 Повідомлень: 768 Допомагали: 57 Розміщення: Тайвань
| 29 березня 2004 3:05 Re: літій-іонний акумулятор зарядка | | |
|
| | Я згоден з House_Cat. Я просто хотів би сказати, що кожен літій-іонний акумулятор для мобільних телефонів вже є внутрішня захист завищену, overdischarge, навантаження і shortcurrent сверхтока. Але все одно ще захист від зарядного сторона не постраждав. |
|
 |
spauls
Зареєстровано: 17 грудня 2002 Повідомлень: 547 Допомагали: 19
| 29 березня 2004 17:21 Re: літій-іонний акумулятор зарядка | | |
|
| Чи батареї схильні ОУР, Тому я не впевнений, яким чином у внести її в лабораторію |
|
 |
Externet
Зареєстровано: 29 січня 2004 Повідомлень: 69 Допомагали: 2
| 29 березня 2004 17:36 Re: літій-іонний акумулятор зарядка | | |
|
| Здравствуйте. charger is nothing else but a plain DC power supply. А Li-Ion акумулятор Зарядний пристрій не що інше, як звичайний блок живлення DC. Внутрішня батарея знаходиться все управління, регулювання і захист ланцюга. Саме тому стягувати клітин телефону з автомобіля 12V тільки один кабель використовується. charger is a regulated 4,1000 V or 4,2000 V [depending on the cell chemistry and brand] supply. А літій-іонної комірки зарядний регульованому 4,1000 і 4,2000 V V [в залежності від клітин хімії та бренд] поставок. Позитивний термінал клітини має розрив типу алюмінієвих дисків diafragm theat служить як запобіжник сверхтока і надмірний жерл. , just obey the critical maximum voltage with a high precision voltmeter. Для того, щоб стягувати літій-іонної комірки, просто виконуйте критичного максимуму напруги з високою точністю вольтметра. Ви можете transistorize з зарядними пристроями, якщо хочете. Мігель |
|
 |
palesha
Зареєстровано: 16 квітня 2001 Повідомлень: 149 Допомагали: 5
| 29 березня 2004 20:41 Re: літій-іонний акумулятор зарядка | | |
|
| При цьому додається одна схема з урахуванням мого друга свого мобільного зарядного пристрою для сотового ж придбав від відкритого ринку. Я думаю, вона повинна бути китайської, коментарі по цій схемі потрібно. [/ IMG]
|
|
 |
cube007
Зареєстровано: 12 березня 2002 Повідомлень: 538 Допомагали: 12 Місцезнаходження: Австралія
| 29 березня 2004 21:27 літій-іонний акумулятор зарядка | | |
|
| Здравствуйте,
Є деякі дуже важливі відомості про використання Li-Ion комірок за адресою: http://www.panasonic.com/industrial/battery/oem/chem/lithion/index.html
Поки що, cube007 |
|
 |
Externet
Зареєстровано: 29 січня 2004 Повідомлень: 69 Допомагали: 2
| 30 березня 2004 17:43 Re: літій-іонний акумулятор зарядка | | |
|
| Привіт palesha. Ця схема не має сенсу для мене. Яка в даний час шлях від вхідних В.Е. для виведення В.Е. ???... Троге транзисторних базу???
Мігель |
|
 |
FOM
Зареєстровано: 10 березня 2004 Повідомлень: 768 Допомагали: 57 Розміщення: Тайвань
| 31 березня 2004 3:30 Re: літій-іонний акумулятор зарядка | | |
|
| | Не кожен батарею для мобільного телефону містить звинувачення з захистом від сверхтока. Батарея виробники тільки починають включати цю функцію в батареї. Рекомендована нинішніх темпах 0.6C. При цьому ставка акумулятор не перегріву під час заряду. Перегріву вище 60 C може призвести до остаточної втрати здібності. Зарядний пристрій працює в режимі постійного струму і контроль напруги на клемах акумулятора. Коли напруження досягає певного значення -4.2 V зарядний змін в режимі постійної напруги та контролю струму. Поточні буде поступово зменшуватися. Коли вона буде нижчою, ніж 0.1C ви можете зупинити зарядки. |
|
 |
hadihf
Зареєстровано: 29 березня 2002 Повідомлень: 132 Розташування: Планета Земля
| 31 березня 2004 7:20 Re: літій-іонний акумулятор зарядка | | |
|
| Привіт, Читайте ці та я думаю, вам сподобається 
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?s=41425c030ffb32d0053dc684abb2e98b&threadid=130567
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?s=41425c030ffb32d0053dc684abb2e98b&threadid=212232
Привет |
|
 |
lguancho
Зареєстровано: 07 січня 2004 Повідомлень: 255 Допомагали: 5
| 12 квітня 2004 11:50 Re: літій-іонний акумулятор зарядка | | |
|
| Якщо ви збираєтеся для регулювання тестування для вашого мобільного телефону, тест будинки будуть звертатися до вас за заряду акумулятора, в цілях забезпечення безпеки / EMC тестування.
Як звернути увагу на зарядний пристрій, отримати його з надійного джерела, з належної безпеки випробування зробили (CE Mark). Ця річ може вибухнути, якщо воно є низька вартість розробки, з погано інженерії КСП дизайн. Ви не хочете, щоб на землю yourselve в біду після продажу тисячі таких "бомб" на ринку ! |
|
 |
ayeong
Зареєстровано: 01 січня 1970 Повідомлень: 99
| 12 квітня 2004 12:20 Re: літій-іонний акумулятор зарядка | | | Теги: lt4058 Datasheet lt4058 |
|
| Якщо обсяг величезний, і обмеження простору, може також піти на один чіп І однієї комірки літієво-іонних автономного зарядного пристрою.
Ви можете передати з Техасу документа BQ24010 http://focus.ti.com/docs/prod/folders/print/bq24010.html
Лінійна техніка (LT4058) http://www.linear.com/prod/datasheet?datasheet=1019&product_family=power
Ура, |
|
 |