Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

Що краще Visual Basic, Visual C чи Delphi?

Перейти стор 1, 2, 3 Наст
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Програмування ПК і сполучення -> Що краще Visual Basic, Visual C чи Delphi?
Автор Повідомлення
Sphinx

Повідомлення: 1069
Допомогло: 28
Розташування: ЄГИПЕТ

Post 21 лютого 2004 17:51

Привіт,

Що ви використовуєте?

Thanx
Sphinx
Догори
FoxyRick

Допомогло: 35

Post 21 лютого 2004 18:06

Я, як Delphi, якщо тільки тому, що * не * написаний M $.

Я пробував всі три Delphi і знайти найбільш прийнятного для використання, хоча я і C / C (Borland) програмісту нічого * не * потребують багато Windows GUI.

Я тільки розробили кілька пакетів на замовлення в Delphi, хоча, можливо, про загальної річної роботи. Я зробив набагато більше, в C / C в інших системах.

Ура,
FoxyRick.
Догори
toxadi

Розміщення: Греція

Post 21 лютого 2004 18:32

Re: Що краще Visual Basic, Visual C чи Delphi?

Це залежить від того, що ви хочете зробити. Вимоги повинні визначити інструмент, який потрібно використовувати.
Для простих невеликих проектів В.Б. є ідеальним, але коли він потрапляє в більші і складні, Delphi є одним.
З краще, хоча при відсутності серйозних інтерфейсу необхідно, і є багато обробки даних належить зробити.

Привіт,
toxadi
Догори
Alundra

Повідомлення: 9
Розміщення: Анкара Туреччина

Post 21 лютого 2004 19:05

Did You Ever Think допомогою Python. Це дуже корисно і так-то легко код. Ви можете розробляти проекти дуже швидко, тому що це дуже високий рівень мови і тому що з відкритим вихідним кодом так багато розробників і готовий до використання кодів. Ви можете використовувати існуючі C бібліотеки з ним. і це безкоштовно!
W * w.python.org
Догори
yodathegreat

Допомогло: 1

Post 21 лютого 2004 20:23

Привіт,

Delphi це краще з кращого з кращих, сер ...

З повагою
Догори
saltlake

Post 21 лютого 2004 22:01

і ... Що ви думаєте про C Builder?

Я думаю, це здорово. Але я ще не створені професійними програмами.
Догори
его

Post 21 лютого 2004 23:13

Я думаю, Visual C краще, ніж інші, тому що влада language.You С повинні починатися з VC . Інші Мови просто нікчема!
Паскаль не інженерні мови.
Догори
sawaak

Допомогло: 4

Post 21 лютого 2004 23:22

Привіт,
впевнений, C є мовою інженер. немає ніяких сумнівів. Twisted Evil
як стосується компілятора, U можете вибрати його відповідно до ваших вимог.

спасибо
sawaak
Догори
FoxyRick

Допомогло: 35

Post 22 лютого 2004 0:09

Ах, якщо ви хочете інженерних мовою, використовувати LISP. Джодрелл Банку (телескопа BIG радіо у Великобританії) працює на Lisp, врешті-решт. Забудьте C -- Rolling Eyes

Але для мови інтерфейсу в Windows, LISP просто засмоктує. Delphi є кращим для загального програмування графічного інтерфейсу користувача Windows, напишіть ваш реальний фонових технічні речі в C , і контролювати свої радіотелескопи з LISP.

Ура,
FoxyRick.
Догори
jetal

Місцезнаходження: Австралія

Post 22 лютого 2004 0:19

Як вже сказав, це залежить від застосування, а також інші питання, як переносимість коду, а також кількість часу, ви хотіли б провести навчання.

Borland's інструменти легкі у використанні і потужне. Я, звичайно, знайти їх набагато легше, ніж інструменти Microsoft.

Якщо ваш проект потребує апаратних інтерфейсів, C є шлях - більшість, якщо не всі виробники відправити прикладі вихідний код на C . Якщо це потрібно багато роботи з графічним інтерфейсом Windows, то Delphi є гарним рішенням. Коли ви вибираєте Borland ви можете об'єднати ці два досить легко. Справді, за частиною Gui Builder (бібліотека візуальних компонентів VCL або) насправді написаний на Delphi.

Якщо ви хочете перенести додатки на Linux Kylix потім можна використовувати в більшості код, який ви написали в обох Delphi і C (крім Win32 конкретними функціями - очевидно).

Навчання буде крутіше і довший, ніж В.Б. для C Builder і Delphi (і Kylix - версією Linux з двох комбінованих).

Але нагороди на ціль виправдовує витрачений час. C є створені і стандартизовані ANSI, перевірену професійною мовою, доступна для будь-якої операційної системи, ви можете назвати (Windows, Linux, Unix, Mac і т.д.) і ви можете бути майже впевнені, що там буде С компілятор для будь-якого майбутнього ОС - ви не можете йти далеко з ним не так.

Б. є одним виробником (MS), одна ОС (Windows) мови. Якщо все, що ви коли-небудь захочете зробити, це створити маленьке додаток для запуску на Windows - то Б. може бути для вас.
Догори
wfang

Повідомлення: 7

Post 23 лютого 2004 5:48

Я використовую Delphi для швидкого прототипу Dev і малих проектів. Але для продуктів VC є кращим вибором.
Догори
yodathegreat

Post 23 лютого 2004 5:56

Привет All,

Я використовую VC (в C) для водіїв devellopment USB або PCI,
Оскільки DDK в "C", і я роблю DLL в C,
А всі інші додатки в Delphi.

Delphi мають Кращого Коду. швидкий маленький.
І дуже-дуже швидко, щоб зробити Dev ...

C не є мовою інженер ...
C є мовою для додатків баз даних або для початківців ...

ОК "С", але ви повинні написати хороший код ..

З найкращими побажаннями YodaTheGreat
Догори
Google
AdSense
Google Adsense

Post 23 лютого 2004 5:56

Оголошення

Догори
Antharax

Допомогло: 13

Post 23 лютого 2004 8:52

Я думаю, все залежить від поставленої задачі і на цільову платформу.
наприклад.
* Якщо вам потрібен простий графічний інтерфейс в системі Windows і інтерфейс для бази даних, ви, імовірно, будуть використовувати Visual Basic.
* Якщо вам потрібно написати звичайна програма (з деякими труднощами), ви можете вибрати будь-яку мовою ви любите, і вам краще знати (Visual C , Delphi, Python, Java, ...) Кожна мова має свої хороші і погані речі.
* Коли ви пишете речі близько до обладнання, ви, ймовірно, будуть використані C / C
* Коли ви пишете, що програмне забезпечення повинно бути стерпним на інші оси ви повинні, ймовірно, використовувати Java (хоча інші langagues мають ступінь переносимості теж (в залежності від обсягу конкретного використання ОС U речей)
* Коли ви пишете вбудоване програмне забезпечення ви, ймовірно, будуть використані C (з деякими асемблера), і спробуйте написати стільки ANSI C якості можливих питань портативних (ви не хочете бути занадто залежить від ЕД продавця!)

Antharax
Догори
очі

Post 27 лютого 2004 12:52

Я використовую. NET тепер ...
для. NET
VC #. NET VC.NET VC . NET VJ #. NET або VB.NET виглядати так само, для мене ....
Це залежить від того, що ви хочете його для ....

Делфі, Windows PASCAL ООП.
Догори
sachin_chatekar

Повідомлення: 9

Post 27 лютого 2004 13:04

Я думаю, ви повинні зберегти послідовність Мови, як збори, C, C , VC , Delphi, В. Б.

Подробнее closeyou є обладнання, чим більше ви переходите до збірки боку послідовність, і більше ви йдете поруч з користувачем, чим більше ви піти на бік Б. послідовності.
Після цього ви, можливо, ваші питання мобільності (як H / W і ОС), ваші знання мови і розмір вашої мови і найважливіший момент у вас є у ваших руках, щоб завершити проект
Догори
jhonny_yang

Post 27 лютого 2004 14:25

Depend

Залежать все з вашими потребами і ваш досвід ...

Якщо ви переходите з легким піти з В.Б., якщо ви хочете створювати багато потужних вибрати Delphi, і якщо ви хочете потужною і широкою підтримкою, допомогою VC .

Покладіться на своє вміння, якщо ви програміст В.Б. просто спробуйте використовувати В.Б., щоб вирішити всі ваші проблема не потрібно вчитися Delphi для вирішення Вашої проблеми в VB. Візьміть одну і прийняти всі з глузду з'їхали, алгоритму і вміння для вашого застосування

Thx
Догори
joebazoka

Місце: Аргентина

Post 27 лютого 2004 16:14

У пащі я використав Visual Basic. Це добре для простих додатків. Тепер я `т з використанням Borland Builder. Це має дружній навколишнього середовища, як Visual Basic. Я думаю, що. NET є дуже потужною і простий, але згенерований код є важкою, в небагатьох словах. NET додатків тільки для нових машин з багато пам'яті і жорсткого диска. Це не підходить для старих машин з бідними рекурсивно (як і всі додатки Microsoft). Привіт.
Догори
Клен

Post 29 лютого 2004 5:17

Visual C краще, ніж інші
Догори
Шаріат

Post 29 лютого 2004 15:31

Вона не залежні від вашого застосування. Використання Delphi і виграти час. Ніколи не використовуйте VB. але vb.net використання і знаю delphi.net вивільняється і це дуже добре. Я зробив все я хотів до сих пір з Delphi, прості застосування ВЕЛ, додатки, що використовує обладнання.
Догори
Avra

Розташування: Сербія

Post 18 березня 2004 3:41

Delphi.

Вам ніколи не доведеться ActiveX поставляється з джерелом. VCLs в Дельфах майже всі приходять з джерелом.

Avra
Догори
Аналізатор

Post 18 березня 2004 20:58

Привіт,

Я пропоную VC користувачів, щоб спробувати Borland C Builder.Less баггі і дуже непростий шлях формування tool.I як програмування з BCB!

Analyzer.
Догори
ben123

Post 18 березня 2004 22:19

Я використовую всі вони час від часу.

1. Що ви знаєте?
2. Що ви хочете зробити
3. скільки часу на вивчення мови та середовища програмування
4. Скільки часу необхідно для розробки додатків
5. На яких платформах ви використовуєте
6. На яких платформах ви можете використовувати в функції
7. скільки грошей ви можете витрачаються (мовні інструменти, книги, звичайно, і, звичайно, часу)
8. робити всю роботу самі?
9. Ви хочете бути професійним програмістом?
і так далі ...

Кращий інструмент, мовні зміни проекту.
Кожна людина має свої власні переваги.

наприклад, якщо ви зараз В. Б. Ви можете використовувати VBA легко. Це означає, офісу макросів, ASP, VBS, AutoCAD макросів ...

В даний час все йде до веб-додатків. Може бути, у функції нашого класичного типу додаток буде вмирати! або повинні змінитися
Догори
Франси

Повідомлення: 2
Місце: Аргентина

Post 19 березня 2004 0:14

Привіт,
У персонал, я вважаю за краще Borland компілятори, як для візуальних змін, як і в консолі, вони більш прості в обігу, і вони аналогічної продуктивністю.
Delphi!
Догори
wisely77

Post 19 березня 2004 2:27

привіт,

Я спробувати VB, VC і Delphi. Ну, я використовувати три з них для різних додатків.

Б. дуже компактний скрипт / мова програмування, на M $ навколишнього середовища. Я використовую його для M $ Office макросів, веб-сторінки.

для виконуваних додатків Delphi я використовую, вона проста і може бути стерпним на Linux Посмішка використання Kylix. меншого розміру, Eazy, швидкої і потужної.

для VC, в основному тільки на DLL розвитку, оскільки це є рідною мовою для файлової системи.

мудро
Догори
kidiotb

Post 19 березня 2004 17:02

Привіт,

Visual C є кращим COS отримав свою владу від C . Крім того, МФЦ повинна бути однією з кращих хоча її важко learn.For прості програми Б. гарна своєю простотою у programming.I віддаю перевагу VC
I M не знайомі з Delphi Так немає коментарів.
Догори
nosama

Post 19 березня 2004 23:13

Привіт,

Visual C є кращим
Догори
sddkk

Post 20 березня 2004 3:16

Привіт!
Я думаю, Visual C є оптимальним для взаємодії з периферійними. Робота з портами
VC не занадто складно. Visual C (саме C) є основним, В. Б. Delphi або повторне resuoce венчурного капіталіста (DLL, COM ..), я думаю
Догори
Аналізатор

Post 20 березня 2004 11:07

До речі,

Я хотів би додати something.When я хочу піти на деякі "деталі", я можу легко знайти відповідний компонент для моєї Borland C Borland builder.And має дуже серйозні телеконференції, я можу запитати / знайти рішення кожної проблеми.

Аналізатор
Догори
Таро

Допомогло: 3

Post 29 березня 2004 21:29

Я думаю, Visual C краще, якщо ви хочете, щоб програми, які працюють під операційною системою Windows.
Догори
xxtigerxx

Допомогло: 5
Розміщення: Греція

Post 29 березня 2004 22:50

Я думаю, що це найкращий Visual C , тому що всі ОС була побудована в ці платформи WinXP, Linux ...

Visual Basic для початківця ......
Догори
На арабською мовою Болгарська Каталонська версії Чеська версія Датські версії Німецька версія Грецька версія Англійська Версія Іспанська версія Фінська версії Французька версія Гінді версії Хорватська версії Індонезійської версії Італійська версія Іврит версії Японська версія Корейська версія Литовському мовою Латвійська версії Голландська версії Норвезька версії Польська версія Португальська версії Румунська мова Русская версия Словацька версії Словенська версії Сербська версія Шведська версії Тагальська версії Українська версія Вєтнамська версії Китайська версія
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Програмування ПК і сполучення -> Який найкращий Visual Basic, Visual C чи Delphi?
Сторінка 1 з 3

subj

text

Часовий пояс: GMT 1 година
Перейти стор 1, 2, 3 Наст
Подібні теми:
який з них краще Visual C і Visual Basic для GUI (8)
Borland Delphi, C Builder чи Visual C кращим? (12)
Delphi Vs Visual Basic (8)
Visual C і Visual Basic (1)
Visual Basic 6/.net чи 2005 рік? (11)
Visual Basic And the 8051 (20)
відображення / хв & M / S в Visual Basic (1)
Як змінювати розміри зображення в Visual Basic 6? (3)
Проблема У Interfacin uController Для Visual Basic (4)
Використання Visual Basic для включення / вимикання MCU GPIO (2)

Зловживання | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | Карта сайту
Тема RSS