| Автор | Повідомлення |
|---|
maziar
Зареєстровано: 06 червня 2001 Повідомлень: 257 Допомагали: 4 Місце проведення: Ісламська Республіка Іран
| 27 червня 2004 15:05 Re: Що краще Visual Basic, Visual C або Delphi? | | |
|
| | jetset писав: | | Visual C є кращим коли-небудь!! |
деяких користувачів XXXXs краще, кращі .... , Але не будь-яких деталей і Dont говорити, чому він краще ....
це шоу багатьох вибір вашої любові без думаєте, чому краще це означає цей вибір не здається з
Кошти на необхідність порівняти точки до точці порівняти .... деякі цікаві порівняння:
32bit 80420 точки БПФ в В.Б. ~ 35sec 32bit 80420 точки БПФ в VC6 ~ 3.02sec 32bit 80420 точки БПФ в Delphi (використання BASM або fastmath) ~ 2.09sec!
Що ви думаєте? Delphi швидше генерувати код швидше програм ..... Якщо ви порівняйте ви повинні говорити про numeical порівняти ... або точки до точки порівняти .... |
|
| Повернутися до початку | |
 |
marring
Зареєстровано: 06 липня 2004 Повідомлень: 21 Розташування: у Ханое - В'єтнам
| 06 липня 2004 11:11 Що краще Visual Basic, Visual C або Delphi? | | |
|
| | Я думаю, за допомогою M $ Visual C є найкращим. Вивчення програм не є жорстким. Borland продукти робити користувач ліниво ... просто додає модуль, компонент ... hehe мова програмування C, але легко, як Visual Basic мови. А Borland C бібліотеку використовувати MS знову включити ... |
|
 |
Омід
Зареєстровано: 28 червня 2004 Повідомлень: 12
| 07 липня 2004 7:50 Re: Що краще Visual Basic, Visual C або Delphi? | | |
|
| привет
немає сумнівів у тому, що Microsoft Visual C є найкращим для конструкцій, пов'язаних із системою, руб uneder вікна .. але нещодавно я дізнався, що Borland C Builder є більш гнучким і програмування зручніше .. так що спробуйте і скажіть мені, що я думаю! |
|
 |
maziar
Зареєстровано: 06 червня 2001 Повідомлень: 257 Допомагали: 4 Місце проведення: Ісламська Республіка Іран
| 07 липня 2004 16:10 Re: Що краще Visual Basic, Visual C або Delphi? | | |
|
| | marring писав: | | Я думаю, за допомогою M $ Visual C є найкращим. Вивчення програм не є жорстким. Borland продукти робити користувач ліниво ... просто додає модуль, компонент ... hehe мова програмування C, але легко, як Visual Basic мови. А Borland C бібліотеку використовувати MS знову включити ... |
1. Я думаю, за допомогою M $ Visual C є кращим Відповідь: Я згоден Dont ти повинен робити точки до точці порівняти
Borland продукти робити користувач ліниво ... A: велика помилковою: якщо вам не потрібна вам не потрібно додати що-небудь у вашій роботі, АЛЕ VCL вам легко додати PAKAGE якщо ви в ній потребу в VCL найбільш потужність Delphi само, як і OCX, але рідну і вихідний код. ... Якщо у вас є qustion Я можу допомогти вам більше ...
Мовою Visual Basic. И ... на VB застосування дуже повільно для запуску (1 / 10 швидкості!) а не яким-небудь чином зробити побудована в рідному компонент поширенню ... Delphi мають такий же, як C fulll poer повний OOP І потужний компілятор И ...
А Borland C бібліотеку використовувати MS знову включити ... з Borland можна зробити в будь-який anyware! Використання Natie CLX (запустити в перемогу і Linux!) Або> NET і Win32 API або ...... |
|
 |
Пагорб
Зареєстровано: 17 червня 2004 Повідомлень: 285 Допомагали: 9
| 07 липня 2004 17:55 Що краще Visual Basic, Visual C або Delphi? | | |
|
| | Я не знаю, про Delphi. Так, в період В.Б. І VC , я хотів би забрати VC |
|
 |
maziar
| 07 липня 2004 18:12 Re: Що краще Visual Basic, Visual C або Delphi? | | |
|
| | Хілл написав: | | Я не знаю, про Delphi. Так, в період В.Б. І VC , я хотів би забрати VC |
і якщо ви знаєте, з C та Delphi bulider, забудьте програмування з M $! |
|
 |
Пагорб
| 07 липня 2004 19:41 Що краще Visual Basic, Visual C або Delphi? | | |
|
| Привіт, Питання як інструмент A і B, яка краще за все почати з відкритим полум'ям, навіть у вас немає наміру зовсім. Це буде особливо актуально, якщо А і В відміну від компанії. І це майже напевно, якщо MS участвовал.
Але ми не повинні виключати один факт. Коли почав інженером в одній області, то він / вона буде вибирати один інструмент, а потім дотримуватися його за його / її житті. Якщо хтось намагається порівняти засіб на їх розсуд, вони будуть виділятися на "захист" в неї.
Во всяком случае я у нейтральному у всьому цьому, особливо коли я кажу про MS (чи це M $). |
|
 |
maziar
| 08 липня 2004 7:54 Re: Що краще Visual Basic, Visual C або Delphi? | | |
|
| | Хілл написав: | Привіт, Питання як інструмент A і B, яка краще за все почати з відкритим полум'ям, навіть у вас немає наміру зовсім. Це буде особливо актуально, якщо А і В відміну від компанії. І це майже напевно, якщо MS участвовал.
Але ми не повинні виключати один факт. Коли почав інженером в одній області, то він / вона буде вибирати один інструмент, а потім дотримуватися його за його / її житті. Якщо хтось намагається порівняти засіб на їх розсуд, вони будуть виділятися на "захист" в неї.
Во всяком случае я у нейтральному у всьому цьому, особливо коли я кажу про MS (чи це M $). |
Для мене це не так
Я дуже порівняти VC І Delphi І Java Інструменти И C Builder, кожен рік в (це часткове моєї роботи!)
Я також знаю, з ВК В.Б. І в реальний в прошлом я використовував як Після моєї компанії намагаються користувачеві більш досконалі інструменти для прискорення І краще програмування Потім вибір Delphi (у 1997 р.)
і тоді я повинен порівняти І нейтральним доповіді, кожен рік!
Зараз я впевнений, Delphi або C Builder найкращий вибір для прикладного програмування в Windows або Linux ...
У реальному ми використовуємо C для вбудованих систем, і ми тільки використовувати VC вбудований редактор, але не будь-яких переваг для прикладного програмування!
Ми вважаємо, що в ПК інструментів дуже важливо |
|
 |
Пагорб
| 08 липня 2004 9:01 Яка краще Visual Basic, Visual C або Delphi? | | |
|
| Так. Ви випадок особливий.
Я сподіваюся, що буде приділено зміни у майбутньому для вивчення інших компілятором. |
|
 |
Waterman
Зареєстровано: 27 березня 2002 Повідомлень: 104 Допомагали: 1
| 08 липня 2004 10:33 Re: Що краще Visual Basic, Visual C або Delphi? | | |
|
| Я використовую В.Б. і BCB
Особиста думка, В. Б. легко навчитися. Можна почати писати ваші ЗС протягом тижня. Але спектакль не добре. |
|
 |
flipper_md
Зареєстровано: 17 липня 2004 Повідомлень: 7
| 17 липня 2004 17:45 Що краще Visual Basic, Visual C або Delphi? | | |
|
| Я використав Delphi, я люблю це багато для швидкої компіляції часу, багато енергії з компонентами Інтернету і був досить стабільним продуктом.
VBA, дуже легко для налагодження, приємною для контролю додатків, які SDK для нього. , Але менш стабільним і повільно comiple.
За схемою, в таблиці речі, В. Б. програмування під Excel це дуже потужний і легко навчитися з макро-рекордеру.
C, C ... занадто складний для мене, більша частина моєї програми потрібен GUI |
|
 |
alphi
Зареєстровано: 23 грудня 2001 Повідомлень: 440 Допомагали: 1
| 17 липня 2004 17:48 Re: Що краще Visual Basic, Visual C або Delphi? | | |
|
| | Delphi легко вчитися, VC є більш потужним, але у важкому становищі, щоб почати дослідження. |
|
 |
rob13572468
Зареєстровано: 12 лютого 2004 Повідомлень: 18
| 23 липня 2004 14:59 Re: Що краще Visual Basic, Visual C або Delphi? | | |
|
| VB6 SUCKS! C SUCKS! Delphi SUCKS! ...
якщо я нахиляє писати в QBasic, його не варто робити 
серйозно, хоч і не "краще" в мовах програмування. вони є лише інструментами в арсеналі. Ви використовуєте той, який допоможе отримати вашу задачу зробити для конкретної цільової процесор. Іноді це означає, що за допомогою кількох різних мовах.
Ви побачите, що більшість із провідних програмістів, як правило, достатньо знати кілька мов досить добре для кодування у всіх з них, але тільки освоїли одну або дві рідко. Освоєння однієї мови дозволить вам працювати в якості "експерта" кодери в тому, що мова як такої, і одержати значно більш високі зарплати для проектів на цій мові.
Тепер вибрати мову освоїти цілий іншого питання, і предметом нескінченних дискусій, зокрема в рамках ПК / Інтернет / електронна комерція ринках, оскільки є так багато різних програмних додатків в самих різних мовах. Її безперечно гарна ідея могла б помістити код разом в Visual Basic і Visual C . Звичайно. Чисте тут залишитися так знаю рамках буде defiantely допомогти. обрати мову для майстра в цій галузі є те, щоб приділити велику увагу, оскільки попит на володіють кодери мовою буде визначати, скільки ви працюєте, і те, що Вам платять. Я працюю в світі вбудованих і я в остаточному підсумку стає володіють зборка / машина кодування і інженерний на рівні машинного коду. Незважаючи на це, я як і більшість моїх кодування в C і, хоча я дуже добре, я майже не володіють, як в С Я в Асамблеї, я ще зароблю багато коду контролерів з вбудованими в світі ідея за розміром код на самій маленькій цільової процесор можна (і therfore дешевим).
Якщо також відомо, основні і Java. Якщо у мене є проект і кращий мова використовується Java, то я його в код Java. іншою мовою, якщо це необхідно, я б навіть використовувати цю мову, якщо він це найкращий інструмент для роботи. Якщо проект вимагає рівні кодування вище мого рівня знання або на мові, що я не достатньо знайомі з, то я буду використовувати кодери, які володіють в цільової мова та контролювати складено або тлумачити переказ до цільової процесор машинний код, щоб переконатися, що Є немає помилок або проблем на цьому рівні, і про те, що код працює досить ефективно, що може включати і профілювання переписують ділянки коду, щоб вони менше / швидше / ETC.
Thats і в основному це .. використання найкращих інструментів для роботи ... код на свій рівень, використовувати ваш досвід у тих областях, де вам краще знати і використовувати досвід інших народів, де вони краще знати ... |
|
 |
aegean.chou
Зареєстровано: 16 червня 2002 Повідомлень: 63 Допомагали: 1
| 23 липня 2004 15:29 Що краще Visual Basic, Visual C або Delphi? | | |
|
| | Я використовую VC , я думаю, він повинен бути кращим! |
|
 |
namelesssix
Зареєстровано: 07 грудня 2003 Повідомлень: 9
| 28 липня 2004 17:33 Re: Що краще Visual Basic, Visual C або Delphi? | | |
|
| Я використовую Delphi його використовувати менше часу, щоб швидко створити прототип і я подумав, VB, не зовсім просто, якщо хочете додати багато рис |
|
 |
Google AdSense

| 28 липня 2004 17:33 Оголошення | | |
|
|
|
|
 |
stegr
Зареєстровано: 26 липня 2004 Повідомлень: 9
| 29 липня 2004 0:46 Re: Що краще Visual Basic, Visual C або Delphi? | | |
|
| Я використовую Delphi та Borland C Builder, а також VC , і я повинен сказати, що, якщо я хочу мати інтерфейс користувача, я вибираю продукти Borland. Зазвичай, якщо ви використовуєте VC , ви використовуєте МФЦ МФЦ і не дуже комфортно. Ви можете використовувати інші бібліотеки графічного інтерфейсу, але не Thats сенсі все це .. Але якщо я хочу скласти консолі ок або я хочу включити в інший компілятор C, я віддаю перевагу definitivly VC . До речі сказати, в В.Б.: Мені це не подобається дуже багато, тому що це інтерпретувати мову, і тому дуже повільно. Але якщо у вас є тільки один невеличкий проект без великих математичні операції, вам, можливо, віддають перевагу Vb. Це дійсно легко вчитися. |
|
 |
samkraju
Зареєстровано: 20 липня 2004 Повідомлень: 10
| 29 липня 2004 9:20 Яка краще Visual Basic, Visual C або Delphi? | | |
|
| Я думаю, VC є найкращим, тому що ви можете робити будь-який вид програми, від апаратного рівня програмування на програмному рівні програмування. Ви також можете зробити Windows API програмування. |
|
 |
CM600
Зареєстровано: 26 січня 2004 Повідомлень: 68 Допомагали: 2 Місце проведення: BG
| 29 липня 2004 13:53 Re: Що краще Visual Basic, Visual C або Delphi? | | |
|
| | Краще для Windows є Borland C Builder і для Linux - Borland Kylix |
|
 |
Dani
Зареєстровано: 08 березня 2004 Повідомлень: 178 Допомагали: 1 Місце проведення: Велика Британія
| 29 липня 2004 15:46 Re: Що краще Visual Basic, Visual C або Delphi? | | |
|
| Привіт всім, Я вважаю, що коли ви хочете зробити це можна зробити за допомогою В.Б. в найбільш простий і надійний спосіб. Це вірно і те, що допомагає новачкам В.Б. багато, але це не так, що В.Б. саме для begineers. Я великий шанувальник Java becuse її справжньої об'єктно-орієнтований характер, і я також працював на C, C , VC , і Vb. І після jave Мій voute для Vb. Delphi я ніколи не використовувалися для розвитку ..
   |
|
 |
somchoke
Зареєстровано: 01 січня 2006 Повідомлень: 14
| 25 січня 2006 19:03 Re: Що краще Visual Basic, Visual C або Delphi? | | |
|
| | Я думаю, це залежить WHT ур використовуючи його для CUZ усі вони є насправді хороші, але і для обладнання та електроніки роботу я думаю, C shud зробити |
|
 |