| Автор | Повідомлення |
|---|
Maziar
Реєстрація: 06 Июн 2001 Повідомлень: 257 Допомогло: 4 Розміщення: Ісламська Республіка Іран
| 30 березня 2004 7:05 Re: Що краще Visual Basic, Visual C чи Delphi? | | |
|
| | xxtigerxx пише: | Я думаю, що це найкращий Visual C , тому що всі ОС була побудована в ці платформи WinXP, Linux ...
Visual Basic для початківця ...... |
Це не так: ви можете програмувати на С (а потім і Pascal, Basic, є) в Linux, але більшість importanat тим як MFC і. NET не presient в Linux ..... VC Absolutly Дону працюють в Linux (МФЦ базовий клас чи. NET)
найкращий спосіб для програми як в Windows і Linux (крос-платформний) У Delphi або C Builder в Windows і ви можете порту в Linux від Borland Kylix ....
Таро: він також може зробити це з Delphi і Б. в реальній роботі прості EXE-файл під Windows, але все VC вимагає щирого mdc.dll!
Я думаю, це найкраща Delphi швидше, джерело бібліотека, величезний компонент, крос-платформенний,. NET, Linux, Win32 ....... |
|
| Догори | |
 |
Antharax
| 30 березня 2004 7:54 Re: Що краще Visual Basic, Visual C чи Delphi? | | |
|
| Ви явно не чули Моно  . Чистий порт для Linux (з C # компілятор для Linux)  Ще не пробував, але я чув, це добре. Не всі MS створює поганий (хоча вони просто взяли хороший частини з Java, додали деякі цікаві C та інших особливостей мови, змішані ... )
Але я не люблю Visual C , оскільки вона є folowing Microsoft Standard (який завжди здається, що істотно відрізняється від реальної) Хоча я чув, що версія 7.1 краще (Це був перший з гарною підтримкою шаблонів) одна Я використовую (6,0 з деякими рюшечки SP) SUX!
Antharax |
|
| Догори | |
 |
Maziar
Реєстрація: 06 Июн 2001 Повідомлень: 257 Допомогло: 4 Розміщення: Ісламська Республіка Іран
| 02 Apr 2004 6:56 Re: Що краще Visual Basic, Visual C чи Delphi? | | |
|
| | Antharax пише: | Ви явно не чули Моно  . Чистий порт для Linux (з C # компілятор для Linux)  Ще не пробував, але я чув, це добре. Не всі MS створює поганий ... Antharax |
Та є C #, але для Linux. NET firmwork від Windows справи з Linux, ви не можете порту MSStudio для Linux
Я думаю, все MSstudio їм можливості для програмування (і деякі з його кращого Av. Borland в особі продукт-на-віч)
Але багато опції та експерт з RAD НЕ Av. У msstudio ... |
|
| Догори | |
 |
поні
| 16 квітня 2004 14:08 Re: Що краще Visual Basic, Visual C чи Delphi? | | |
|
| Я використав VC, VB, Delphi, Borland C ... Я думаю, Visual C краще, коли ви хочете, щоб програми, які запускаються під Windows. Якщо ви використовуєте ОДЯГ, Делфі, краще, швидше .... |
|
| Догори | |
 |
Амок
Реєстрація: 11 листопада 2003 Повідомлень: 52 Допомогло: 1 Розміщення: Греція
| 21 квітня 2004 11:50 Re: Що краще Visual Basic, Visual C чи Delphi? | | |
|
| Я вважаю, що Visual C є гарний вибір, espesially якщо ви знайомі з C і C . Про IDE (Integrated Design Environment), що до вас. Я віддаю перевагу Borlands C Builder. Ви можете використовувати його для створення бібліотеки DLL, cosnole додатків і звичайно GUI. Іншим плюсом є те, що вона сумісна з MFC (Microsoft), тому ви можете скласти будь-який додаток у вас є створені за допомогою цієї бібліотеки. Нарешті, упаковувати ви хочете, щоб перейти від C Builder для Delphi, ви будете знати ALLREADY VCL.
Привіт |
|
| Догори | |
 |
Atmaca
| 21 квітня 2004 12:25 Re: Що краще Visual Basic, Visual C чи Delphi? | | |
|
| Звичайно, Visual C , тим краще.
Але якщо у вас немає багато часу для написання коду на предмет, та швидкість програмі не важливі для вас, Visual Basic це найкращий вибір.
Для Delphi я поняття не маю.
Спасибі, |
|
| Догори | |
 |
tgq
| 21 квітня 2004 17:32 Re: Що краще Visual Basic, Visual C чи Delphi? | | |
|
| | Б. саме те, що нам потрібно для швидкої і брудною Progs! |
|
| Догори | |
 |
Kimmy
| 04 могти 2004 12:21 Re: Що краще Visual Basic, Visual C чи Delphi? | | |
|
| | Кожна мова має свої власні цілі. Visual Basic для простий графічний інтерфейс програми, де немає або мало проблем продуктивності. C є відмінним мова для серйозного програмування, виконання яких є надзвичайно критичною. Як мудро Delphi має свій власний домен. Такі відмінності не можуть бути зроблені. Як ви можете порівнювати яблука з апельсинами. |
|
| Догори | |
 |
omara007
Реєстрація: 06 Янв 2003 Повідомлення: 1283 Допомогло: 39 Розташування: Дубай
| 04 могти 2004 15:17 Re: Що краще Visual Basic, Visual C чи Delphi? | | |
|
| кожен з них має точок сили в певному напрямку .. і якщо ми можемо сказати, C краще, то штат Делавер, В. Б. слід obsolute! .. Те ж саме відноситься до там 2 .. і поки всі вони знаходяться у використанні до цього моменту .. то і не може бути 100% впевнені, яка з них краще ..
Застосування на увазі, які найкраще підходять .. |
|
| Догори | |
 |
lollobrigido
Реєстрація: 13 грудня 2002 Повідомлень: 149 Допомогло: 1 Місцезнаходження: Італія
| 04 могти 2004 15:52 Re: Що краще Visual Basic, Visual C чи Delphi? | | |
|
| Я в даний час за допомогою Visual Basic для користувача графічний інтерфейс виклику Visual C для DLL "важка робота". Про Delphi ... я не знаю. Lollo |
|
| Догори | |
 |
CTEPH
| 04 Jun 2004 2:08 Re: Що краще Visual Basic, Visual C чи Delphi? | | |
|
| | Delphi досить добре ... Я почав з Delphi ... Але тепер я розумію, що деякі джерела інформації або більш легко знайти на VC . Delphi мають меншу підтримку (ІМХО). |
|
| Догори | |
 |
lollobrigido
Реєстрація: 13 грудня 2002 Повідомлень: 149 Допомогло: 1 Місцезнаходження: Італія
| 07 Jun 2004 12:01 Re: Що краще Visual Basic, Visual C чи Delphi? | | |
|
| Тепер я використовую VB. Чистий розробити програму PDA і я знайшла цей дуже схожий на С, але все набагато більш ускладнити відносини ти VB6. Наприклад, якщо ви хочете отримати доступ до управління у вікно з модуля ... Я не зміг зробити! Контроль MSComm для послідовного інтерфейсу, схоже, більше не підтримується. Синтаксис мови є більш складним, але набагато більш просунутого.
Lollo |
|
| Догори | |
 |
Марва
| 07 Jun 2004 13:12 Re: Що краще Visual Basic, Visual C чи Delphi? | | |
|
| Я думаю, Delphi це найкраще, що я використав його в мові U визнання можна також використовувати Borland C Builder Різниця між ними, що Delphi написана на мові Паскаль в той час як у Builder C |
|
| Догори | |
 |
is_razi
Реєстрація: 06 Квіт 2002 Повідомлень: 174 Допомогло: 7 Розміщення: Тебріз
| 07 Jun 2004 14:43 Re: Що краще Visual Basic, Visual C чи Delphi? | | |
|
| | Сфінкс пише: | Привіт,
Що ви використовуєте?
Thanx Sphinx |
Я рекомендую borlan C builder.i думаю, що це самий великий. воно має силу C і Visual Basic простоти. Це delphies брата, але delphies мови програмування Pascal перевірити його. удачі,   |
|
| Догори | |
 |
Google AdSense

| 07 Jun 2004 14:43 Оголошення | | |
|
|
|
|
| Догори | |
 |
mamali
Реєстрація: 29 квітня 2004 Повідомлень: 387 Допомогло: 4 Розташування: між пеклом і небом
| 07 Jun 2004 22:09 Re: Що краще Visual Basic, Visual C чи Delphi? | | |
|
| Я чув, що бібліотеки C Builder є Delphi, чи є це? один з моїх друзів кодування з VC сказали мені, що VC коди швидше, ніж C Builder, оскільки про це.
Березень |
|
| Догори | |
 |
mamali
Реєстрація: 29 квітня 2004 Повідомлень: 387 Допомогло: 4 Розташування: між пеклом і небом
| 07 Jun 2004 22:13 Re: Що краще Visual Basic, Visual C чи Delphi? | | |
|
| | Maziar пише: | | xxtigerxx пише: | Я думаю, що це найкращий Visual C , тому що всі ОС була побудована в ці платформи WinXP, Linux ...
Це не так: ви можете програмувати на С (а потім і Pascal, Basic, є) в Linux, але більшість importanat тим як MFC і. NET не presient в Linux ..... VC Absolutly Дону працюють в Linux (МФЦ базовий клас чи. NET)
найкращий спосіб для програми як в Windows і Linux (крос-платформний) У Delphi або C Builder в Windows і ви можете порту в Linux від Borland Kylix ....
Таро: він також може зробити це з Delphi і Б. в реальній роботі прості EXE-файл під Windows, але все VC вимагає щирого mdc.dll!
Я думаю, це найкраща Delphi швидше, джерело бібліотека, величезний компонент, крос-платформенний,. NET, Linux, Win32 ....... |
Привіт refigh, Ви можете це зробити за допомогою Q для VC теж, але це Kylix Kinda Cool, ви маєте рацію .
Березень |
|
| Догори | |
 |
ataha
Реєстрація: 25 березня 2004 Повідомлень: 28 Допомогло: 1 Розташування: ЄГИПЕТ
| 08 Jun 2004 0:45 Re: Що краще Visual Basic, Visual C чи Delphi? | | |
|
| | C Builder є найбільш підходящим для RAD, величезна бібліотека компонентів, але якщо вам потрібна краща оптимізація коду (у зборі) використовувати Visual C . Це вплине на швидкість запуску та управління пам'яттю |
|
| Догори | |
 |
tcsa35
| 08 Jun 2004 9:12 Що краще Visual Basic, Visual C чи Delphi? | | |
|
| | VisualC краще для розробки додатків Windows. |
|
| Догори | |
 |
Хеммінга
| 08 Jun 2004 11:11 Re: Що краще Visual Basic, Visual C чи Delphi? | | |
|
| | Кращим є той ти знаєш. Якщо ви знайомі з усіма, а потім прийняти VC |
|
| Догори | |
 |
jhonny_yang
| 08 Jun 2004 15:06 Re: Що краще Visual Basic, Visual C чи Delphi? | | |
|
| | Maziar пише: | | xxtigerxx пише: | Я думаю, що це найкращий Visual C , тому що всі ОС була побудована в ці платформи WinXP, Linux ...
i think delphi is best швидше, джерело бібліотека, величезний компонент, крос-платформенний,. NET, Linux, Win32 ....... |
Delphi & Borland C в даний час більш широкою підтримкою декількох платформ. (Win32, Linux, Solaris).
Б. & VC тільки для MS продукту. Може бути. Чисте платформа може підтримувати більш великих платформ.
Для швидкого програмування RAD інструменти, такі як Delphi, Borland C Builder і В. Б. великий. (швидкий, легкий, ефективний).
Нарешті, які інструменти ви використовуєте кожен раз, це хороший інструмент. |
|
| Догори | |
 |
prokopec
| 09 Jun 2004 5:53 Re: Що краще Visual Basic, Visual C чи Delphi? | | |
|
| | Я думаю, Visual C краще |
|
| Догори | |
 |
Antharax
| 09 Jun 2004 13:22 Re: Що краще Visual Basic, Visual C чи Delphi? | | |
|
| Я думаю, що ця дискусія стає безглуздим, і я думаю, закриваючи його! Всі думають, що він використовує програмне забезпечення є кращим, оскільки - Він / вона не знає жодного іншого - Він / вона виявила, що програмне забезпечення найбільш підходить його потребам - ...
Краще програмне забезпечення для все-таки не існує! І навіть коли деякі інші мови програмного забезпечення / компілятор може бути краще для цієї роботи, використовуючи речі ви знаєте, напевно, краще в Вашому випадку!
Проектування хороше програмне забезпечення не залежить від мови, ви використовуєте або компілятора! Це, в основному починається з хорошого дизайну (і старий добрий папір є чудовим способом зробити це)! Якщо ви хочете портативність, подумайте про це, коли ви розробляєте рамках вашого застосування і постаратися не залежати від компілятора ви використовуєте.
Головне, що можуть бути різні різних компіляторів / Мови / operatingsystems як зробити графічний інтерфейс. І тут навколишнього середовища можуть змінити ситуацію. |
|
| Догори | |
 |
SAMC
| 09 Jun 2004 16:10 Що краще Visual Basic, Visual C чи Delphi? | | |
|
| | На мій погляд, C є мовою інженер, в Win VC краще, але якщо вам подобається Linux або Unix, GCC іншого вибору і більш потужним. |
|
| Догори | |
 |
Maziar
| 13 червня 2004 14:16 Re: Що краще Visual Basic, Visual C чи Delphi? | | |
|
| I Have видеру з лоба за дев'ять років із VB, Delphi, Cbulder & VC
залежить, що ви робите
Якщо вам потрібна progem виконуються і потребують хорошої програми є вибір кращих Delphi і якщо у вас C коханець вибір C Builder .....
тому що (Delphi або C Builder) компілятор генерувати рідному EXE-файлу EXE лози швидкості такий же, як C
1. повністю відкритим вихідним кодом 2. Linux Win32 &. NET платформа 3. Дуже багата компонент (188 компонентів в Enterprice) 4. Дуже безкоштовно або за низькою ціною набір компонентів 5. Наприкінці візуального програмування .... 6. потужний інтернет & DB розділ 7. "рідні" EXE-файлу
Якщо ви спробуєте генерувати прості VC сьогодні програму withh & Delphi в той же час Delphi версій 800% швидше закінчити роботу і кращої можливості! |
|
| Догори | |
 |
Maziar
| 13 червня 2004 14:21 Re: Що краще Visual Basic, Visual C чи Delphi? | | |
|
| | CTEPH пише: | | Delphi досить добре ... Я почав з Delphi ... Але тепер я розумію, що деякі джерела інформації або більш легко знайти на VC . Delphi мають меншу підтримку (ІМХО). |
це неправда
newsgroup in net ! Delphi мають найбільші телеконференції в мережі! Yhe сотні користувачів допомогти вам, якщо вам потрібна допомога см. Borland розвиток мережі
він не вимагає реєстрації і допомогти будь-якому в 24h дня в нижньому 10 хвилин!
Також є більше 850 форумом в більш ніж 43 мов |
|
| Догори | |
 |
Maziar
| 13 червня 2004 14:31 Re: Що краще Visual Basic, Visual C чи Delphi? | | |
|
| | iamme пише: | ....
Це правильно, що з-VC 6 для Microsoft. Але навіть Microsoft може розробити програму, яка була хорошою. |
Деякі думають користувач VC Генерація багатьох нормальних і невелика компанія Дона робити великі роботи!
M $ $ $ $ використання. Нетто на чотири роки, але після його публікації на!
Зараз Micro $ & НД часто використовують нові наступного покоління Java для наступної але M $ громадськості. NET для Carzy користувач!
Якщо ви не забули: OLE -> COM -> COM -> МТС все життя кожного тільки нижній 1,5 року і M $, заснованих програміст повинен мігрувати evrey день!
але Borland Будь-яке використання Програміст з часом все!
якщо ви не хотіли використовувати Pascal C Builder
може дати мені те, що тема VC немає місця в C Builder? |
|
| Догори | |
 |
netwizio
| 13 червня 2004 22:37 Що краще Visual Basic, Visual C чи Delphi? | | |
|
| | Я думаю, Visual C краще, але іноді я думаю, що якщо MS VC зупиняє підтримку, як я думаю, що це в інтересах DOT NET технології |
|
| Догори | |
 |
JetSet
Реєстрація: 17 червня 2004 Повідомлень: 153 Допомогло: 11 Розташування: Панама
| 27 червня 2004 7:14 Re: Що краще Visual Basic, Visual C чи Delphi? | | |
|
| | Visual C є кращим ніколи!! |
|
| Догори | |
 |
Sinatra
Реєстрація: 29 березня 2002 Повідомлень: 243 Допомогло: 12 Розміщення: Neverland
| 27 червня 2004 9:48 Re: Що краще Visual Basic, Visual C чи Delphi? | | |
|
| Гей хлопці. Ви forgeting найважливіший мову і, ймовірно, одним з найбільш часто використовуваних: JAVA. Це безкоштовно і ви можете просто знайти все, що вам потрібна одна мережа з використанням Google. Більшість робочих місць в області інформатики ринок для Java-програмістів. Все в одному: сумісність з усіма операційними системами, портативністю, Інтернет, безкоштовний інструмент розвитку, великі спільноти, швидкість не має значення більше, muiltiplatform, менш піддані помилку, безпека включена, тощо. Якщо ви хочете дізнатися деякі формулювання, які не будуть застарілими через кілька років, тому що компанія провела модернізацію, винайшли "точка-то", тощо. просто не використовують Microsoft. Borland добре, Java ще більш важливо, ..... Grettings теж все С. |
|
| Догори | |
 |
mayaka2004
| 27 червня 2004 13:11 Re: Що краще Visual Basic, Visual C чи Delphi? | | |
|
| | Sinatra писав: | | менш схильні до помилку |
Дуже хороший ...!
математика одиниця в Java dosnt працювати правильно Я можу навести принаймні 3 приклади коду, що "робота повинна" і працює в C nemonics
Але Java dosnt обчислити дані правильно
Отже ... це не найкращий
С краще дізнатися becosue воно чітко показує, що відбувається
Visual C подібний Visual Basic це інструмент для маніпуляції коду макросів Код макросу є блоком коду, що використовується для конкретної роботи, може бути, ви вже написали (так само, як робити музику на MIDI) для копіювання та вставки
є heeps вихідного коду для C і C і багато других книги боку avalible в місцевих магазинах благодійність
навіщо намагатися заново винаходити колесо Java тільки там, щоб працювати краще, HTML над різними платформами і не повинно розглядатися як мова більш патч
і не Ment як самостійна мова хоча останнім часом вона набуває все більше застосування в якості однієї
основному люди, які розуміють Dont C і думаю, що вони отримають то швидкість () (даром не вони звичай)
кожен у своєму власному
Знайти мова вам подобається, і це теж палиця
на безкоштовний компілятор C з вибором купити дуже і дуже дешевий CD розробники думають про цифрові Марса Вони також надають інші загальні Мови і з них є власні ....
він в основному використовується компаніями, які пишуть код, тому що своїм дешевим для ліцензування
Java з іншого боку, це вільний, поки ви щось зробити то це буде коштувати вам більше .... |
|
| Догори | |
 |