Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

БЕЗКОШТОВНА приблизний список ...

Перейти сторінку Попередня 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Перейти на сторінку:
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Професійне обладнання та електроніка Дизайн -> Free приблизний список ...
На арабською мовою Болгарська Каталонська версії Чеська версія Датські версії Німецька версія Грецька версія Англійська Версія Іспанська версія Фінська версії Французька версія Гінді версії Хорватська версії Індонезійської версії Італійська версія Іврит версії Японська версія Корейська версія Литовському мовою Латвійська версії Голландська версії Норвезька версії Польська версія Португальська версії Румунська мова Русская версия Словацька версії Словенська версії Сербська версія Шведська версії Тагальська версії Українська версія Вєтнамська версії Китайська версія
Автор Повідомлення
John Cooper

Допомогло: 2

Post 13 листопада 2007 13:50

Fairchild зразки

Hey Man Що поганого в тому, що ??????
Догори
master_picengineer

Повідомлення: 1050
Допомогло: 62

Post 13 листопада 2007 14:00

"Вільна Європа" зразку

www.microhip.com
www.st.com
Догори
GENERALCHAOS13

Повідомлення: 4

Post 04 Mar 2008 3:39

безкоштовний зразок Максим

на Atmel Як я можу передати факс I Dont мати номер факсу PLZ допомогу

PS: Що краще чіп для робототехніки?? Плачу або дуже засмучений
Догори
Еріо

Post 05 Mar 2008 5:14

акселерометри безкоштовний зразок

I `M живуть в Індонезії, і я отримав MAXIM мікропроцесор зразки .. Дуже приємно зразки: D просто Dont зловживання ним ..
Догори
Google
AdSense
Google Adsense

Post 05 Mar 2008 5:14

Оголошення

Догори
jrguy8

Post 07 Apr 2008 8:22

отримати безкоштовні зразки FT2232

хто знає, де я можу успішно отримати безкоштовні зразки ЦАП, регістри, операційні підсилювачі, MP3 декодер? Як я можу отримати зразки з Rohm? спасибо.
Догори
regiscruz

Post 28 квітня 2008 6:20

Максим вільно зразку тільки один

Я не вірю, що хтось отримав зразки НВІС.
Люди не сказати, як приступити до справи на запити.

Це дуже дивно для мене. Confused
Догори
jrguy8

Post 19 травня 2008 6:14

l293 безкоштовний зразок

Я замовив зразки з Максимом, але не пощастило.
Догори
a0i0r

Повідомлення: 2

Post 02 Jul 2008 18:51

Мікрочип безкоштовні зразки

Я прошу, якщо є безкоштовні зразки, як Xilinx FPGA Altera?
Я надішліть запит по Atmel зразка, але без відповіді.
proseed, як я?
спасибо
Догори
Lian

Розміщення: Reds Planet

Post 05 Jul 2008 22:52

замовити безкоштовний зразок мікроконтролера

Да .. хто знає, де я можу успішно отримати безкоштовні зразки Xilinx і Altera
Догори
student11

Post 15 липня 2008 10:29

MOLEX безкоштовний зразок

Це найбільший онлайн електронні компоненти таблиць пошуку.

http://alldatasheet.com/
Догори
rajudp

Допомогло: 10
Розміщення: Індія

Post 10 жовтня 2008 16:35

lpc2103 приклад l293d

www.microchip.com
www.st.com
www.sst.com
www.freescale.com
www.ti.com
www.cypress.com
www.maxim-ic.com
Догори
funberry

Post 03 Nov 2008 20:00

РК безкоштовних зразків

24 жовтня 2008
Microchip зупинив вибірки глобально

Якщо ви подивитеся на фінансові компанії, ви зрозумієте:
ціна акції при найнижчому рівні більш ніж в 5 років, а останнім часом скоротилася приблизно на третину своєї вартості. Дохід був плоский 2007 по 2008 роки, після появи стійких піднятися в попередні роки. Однак їх НДДКР витрати збільшилися на 30 мільйонів. Інвестори відчувають, що їх НДДКР не створює нових продажів, і покарання за компанію.

Коли ціни на акції, як падає, що вона викликає сотні мільйонів доларів, втрати вартості акцій на рівні вищої ланки, які зазвичай власні ЛОТ запасів, тому очевидно, що кожен відділ у компанії пропонується переглянути свої операції.
Перший інстинкт вибірки Департамент поставити всі вибірки відкладено до верхнього gouys може мати meetng, з'ясувати, що потрібно робити, вирішувати, що свій наступний крок, ще одне засідання, з'ясувати, як прикрашати загальну картину в акціонерами, і т.д. і т.д.

Things повільно рухатися у великій корпорації, і в будь-якому випадку, маркетинг, як правило, намагаються запропонувати працювати без відбору проб, щоб побачити, якщо вона робить впливу на продажу.
Найменша деталізації часу в корпоративному бізнесі, квартал (3 місяці), тому вони будуть запропонувати одну або 2 кварталу без відбору проб для оцінки ефекту.
Після цього, вони зустрінуться знову, і якщо продаж нижче (ймовірно, в силу факторів, не пов'язаних з відбором проб) якийсь хлопець за столом може сказати "Дивіться ??!!.. я вам сказав, ми б втратили продажів, якщо ми зупинили програму. .. " Якщо рівень продажів вище, хтось може сказати: "Гей, ми отримувати гроші Re дюйми .. Давайте-початку вибірки програма принести навіть більше продажів дюйма.". Ці та інші аналогічні зауваження будуть переважно необгрунтованими і недоречними, оскільки ніхто не може науково порівняти 3 місяці проб у тій же 3 місяці withoiut зразки з фінансової точки зору - вам буде необхідно використовувати 2 однакові, паралельні всесвіти провести цей експеримент, і ми немає цього.

Тому можна розраховувати зразків відключень як це останні 4-8 місяців (1-2 кварталах, час для зустрічей), і результат в значній мірі залежить від ряду суб'єктивних, найбільш здогадуватися про те, що кошторис буде зробити цифри виглядають краще в щорічну доповідь.
Майте на увазі, що витрати на 500 учнів зловживає Замовлення зразка становить близько $ 50000, тоді як компанії Microchip щорічні збитки від продажу капітального обладнання та інші дрібні помилки, які вони зробили в 2-3 млн. доларів, які, у свою чергу, найменші втрати від їх числа фінансової звітності, серед дохід в $ 1,1 млрд., а загальні витрати в розмірі 240 мільйонів.
Будь вони зразка чи ні, що вартість нижче шуму в своїх щорічних доповідях.

National Semiconductor зупинив відбору проб протягом 3 місяців у 2007 році (вересень-листопад). Fairchild зупинив відбору проб протягом 7 місяців 2007 року (квітень-листопад). Процес той самий.

Додано через 33 хвилин:

І ще одне:

Хлопець (и) на чолі зразків адміністрація знаходиться у важкому становищі.

Якщо він приходить до збройної операції засідання з документацією, яка показує приклад програми в даний час неправильно - це кінець зразка програми. І ... От і кінець його роботи

В добрі економічні часи, коли компанії, як правило, найм, що працівник може бути впевнений, що якщо його відділ закривається, він буде заново укомплектований до іншого відділу.

Але часи погані собі. Компанія не наймає, але почала скорочуватися персоналу.
Якщо його відділ закривається, там буде швидше за все, не матиме іншої позиції чекає його в іншому місці в суспільстві, що він має право на.
Це рівняння
Good Times = більше вибірка = вибірки відділ роботи
Погані часи не вибірки = = немає samplng робочих місць.

Цей хлопець повинен бути розумним, щоб піклуватися про своїх інтересах теж.
Догори
Ламай

Post 10 квітня 2009 6:23

безкоштовні зразки Atmel

Хто-небудь знає чи Xilinx FPGA дозволяє зразком? Якщо так, будь ласка, покажи мені, як просять деякі!
Спасибо заранее.
Догори
ozenk

Допомогло: 1

Post 20 квітня 2009 9:43

вибіркою із списку вільних покровитель

dacadc пише:
Я отримав зразки http://www.microsemi.com

Я повністю згоден, що Philips це жахливо. Наш дистриб'ютор хотів замовити мінімум 100 штук фішок.

Я вибірки з Філліпс (зараз NXP), я думаю, якщо ви пояснити, з метою ecsply за освітою (остаточний проект року), ви можете легко отримати .... але це залежить від вашого dstributor, (можливо )....
Догори
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Професійне обладнання та електроніка Дизайн -> Free приблизний список ...
Сторінка 11 з 11 Часовий пояс GMT 2 години
Перейти сторінку Попередня 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Перейти на сторінку:

Зловживання | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | Карта сайту
Тема RSS