| Автор | Повідомлення |
|---|
Vicent Янга
Зареєстровано: 01 січня 1970 Повідомлень: 111 Розміщення: Тайвань
| 27 листопада 2003 14:22 Re: FREE приблизний список ... | | |
|
| Принстонський Тайвані компанія також направити зразки.
http://www.princeton.com.tw/index-e.htm |
|
| Повернутися до початку | |
 |
jhenxl
Зареєстровано: 25 листопада 2003 Повідомлень: 6
| 10 грудня 2003 1:36 Re: FREE приблизний список ... | | |
|
| | Цитата: | Philips абсолютно жах, коли мова заходить про пробах. Я хотів, щоб перевірити свої нові чіпи LPC21xx для процесора вимогливих додатків, але я не зміг отримати достатню кількість фішок, навіть якщо б я був більш щасливим, ніж платити за них, я не просив їх безкоштовно. Досить дивний спосіб представити новий продукт, то я повинен сказати.
| Я не згоден. Я спробував порядку проби Philips тільки один раз, і вони надіслати мені абсолютно 10 одиниць 210x мікроконтролера |
|
 |
FANT
Зареєстровано: 27 лютого 2002 Повідомлень: 360 Допомагали: 11
| 10 грудня 2003 13:49 Re: FREE приблизний список ... | | |
|
| Для jhenxl: Можливо, ви обіцяли купити 1.000.000 штук!
BTW, AD прислав мені безкоштовно пропонують 30 зразків (різні підсилювачі) Гарний різдвяний подарунок!. Мандей |
|
 |
CurtFire
Зареєстровано: 12 грудня 2003 Повідомлень: 7
| 17 грудня 2003 22:10 Re: FREE приблизний список ... | | |
|
| як я можу отримати безкоштовні зразки з НВІС (http://www.vlsi.fi/) вони мені посилання на інший сайт, де я повинен купити фішки!
Є absoluteli не вдалося отримати зразки від Philips?
Хто-небудь знає, як отримати Xtal зразки?
Спасибо. |
|
 |
glenjoy
Зареєстровано: 01 січня 2004 Повідомлень: 1021 Допомагали: 47 Місце проведення: Філіппіни
| 03 січня 2004 3:37 Re: FREE приблизний список ... | | |
|
| Чи можемо ми визначити зразок списків?
Наприклад мікроконтролерів.
До речі, коли я можу отримати зразок PLC, PLDs і ГАЛС? |
|
 |
crazyduck
Зареєстровано: 03 вересня 2001 Повідомлень: 277 Допомагали: 5 Місцезнаходження: Франція
| 03 січня 2004 11:52 Re: FREE приблизний список ... | | |
|
| Привіт, До вибірки за запитом ONsemi сайт не є безкоштовним сьогодні, ви повинні оплатити перевезення.
CD: ( |
|
 |
"Пума"
Зареєстровано: 04 квітня 2002 Повідомлень: 314
| 03 січня 2004 17:46 Re: FREE приблизний список ... | | |
|
| ONSEMI вапняно CUST судноплавство на $ 14,95 зараз
Ніхто розпорядився безкоштовних зразків ще? |
|
 |
Kripton2035
Зареєстровано: 19 липня 2001 Повідомлень: 530 Допомагали: 18 Розташування: Земля
| 24 січня 2004 22:07 Re: FREE приблизний список ... | | |
|
| | crazyduck wrote: | Привіт, До вибірки за запитом ONsemi сайт не є безкоштовним сьогодні, ви повинні оплатити перевезення.
CD: ( |
також національних також ви платите отгрузке зараз ... за винятком випадків, коли у вас є. ком адресу електронної пошти, ви можете отримати дійсно безкоштовно відвантаження ... люди, схоже, зловживали від нього ...
|
|
 |
davorin
Зареєстровано: 07 червня 2003 Повідомлень: 1396 Допомагали: 8
| 24 січня 2004 23:24 Re: FREE приблизний список ... | | |
|
| Для Spartan 3 виглядає дуже погано в даний момент ...
Я розглядаю зараз циклон пристрої @ ltera ...
Не думаю, Ви будете отримувати будь-які вибірки з Xilinx, якщо ви не можете сказати їм, Ваших проектів і річної суми (O;
Проби від Atmel? Є зразки USB-контролер і контролер mp3 відразу (O; |
|
 |
lzgq
Зареєстровано: 25 квітня 2003 Повідомлень: 5
| 26 лютого 2004 5:26 | | |
|
| | www.microchip.com |
|
 |
sadat007
Зареєстровано: 01 січня 1970 Повідомлень: 419 Допомагали: 6 Місце проведення: Пакистан
| 26 лютого 2004 6:27 Re: FREE приблизний список ... | | |
|
| Привіт, У мене mp3 зразків з http://www.vlsi.fi VS1001, VS1011 і VS1002 (Всього 5шт) відмінні  І в даний час працюють над прототипом типу борту. |
|
 |
Google AdSense

| 26 лютого 2004 6:27 Оголошення | | |
|
|
|
|
 |
ITP
Зареєстровано: 11 липня 2001 Повідомлень: 110
| 26 лютого 2004 7:20 Re: FREE приблизний список ... | | |
|
| Мікрочип не є відправка зразків в Індію ITP
|
|
 |
"Протон"
Зареєстровано: 31 травня 2001 року Повідомлень: 79
| 28 лютого 2004 11:20 Re: FREE приблизний список ... | | |
|
| Привіт, як щодо ST? вони навіть не мають адреси електронної пошти на сайт. Вони пропонують передати на місцевий дистриб'ютор, який tipically не так раді надіслати Вам зразки. Що ви думаєте? THX "Протон" |
|
 |
Cluricaun
Зареєстровано: 28 вересня 2001 Повідомлень: 704 Допомагали: 13
| 28 лютого 2004 11:48 Re: FREE приблизний список ... | | |
|
| Привет
Regardingthe ST у мене не було удачі, як ви говорите, дистриб'юторів не настільки зацікавлені в відправленні зразків, я один раз WAAS сказали, що вони всього лише направити в пакеті 1000 і коштує xUSD світу.
Думаю, ви можете отримати вибірку з мікрочіпом, я живу за межами США, і жодних проблем. Якщо вони не включені в якості зразка ви можете купити їх у багатьох країнах безпосередньо від них.
Останній раз редагувався Cluricaun від 29 березня 2004 21:09;, всього редагувався 1 раз |
|
 |
bagane
Зареєстровано: 12 березня 2004 Повідомлень: 7
| 15 березня 2004 16:41 | | |
|
| | Ви зможете отримати зразки з Лінійна техніка, CML, cygnal і chipcon. Тільки готувати і падіння лист до них. |
|
 |
B_A_D
Зареєстровано: 26 березня 2004 Повідомлень: 7 Розташування: Ізраїль
| 28 березня 2004 10:04 Вільно приблизний список ... | | |
|
| Я отримав близько 150 різних чіпів з мікросхемою. Я живу в Ізраїлі. |
|
 |
MgF
Зареєстровано: 26 лютого 2004 Повідомлень: 37
| 05 квітня 2004 7:45 Re: FREE приблизний список ... | | |
|
| мікрочип і Максим звичай судна в Румунії через користувальницьких правил, НО Analog Devices можете зробити це, як я отримав багато IC's. |
|
 |
deejay2k1
Зареєстровано: 26 квітня 2004 Повідомлень: 8
| 26 квітня 2004 10:41 Re: FREE приблизний список ... | | |
|
| | Також спробуйте Intersil Вони були дуже добре, мені зразки просив менш ніж за один тиждень. Даллас / Максим прислав мені декілька пакунків, але потім мені переадресацію на місцевий distribuitor в Румунії, АЕК. Немає відповіді з тих пір. |
|
 |
Документи
Зареєстровано: 29 квітня 2004 Повідомлень: 5
| 30 квітня 2004 22:01 Re: FREE приблизний список ... | | |
|
| привет
Я отримала зразки від pmcflash.com і ti.com Крім того, з аналогової, Максим і мікрочип (мікрочип був приблизно рік тому) |
|
 |
davorin
Зареєстровано: 07 червня 2003 Повідомлень: 1396 Допомагали: 8
| 30 квітня 2004 22:52 Re: FREE приблизний список ... | | |
|
| Кілька тижнів тому замовив проби pericom ... зробити автобус рівні вимикачі як IDT ... що я отримав декілька тижнів тому був всього лише підтвердження по електронній пошті .. вот и все 
Може бути, трохи поза теми, але завжди необхідно ...
Відправлено Kycon мені скриньку полон проб для PC роз'єми, як DSUB, PS2, стерео роз'єми, потужність т.д. .. немає транспортні витрати (O: |
|
 |
feiutm9898
Зареєстровано: 31 травня 2004 р. Повідомлень: 227 Допомагали: 4 Місце проведення: Сінгапур
| 02 червня 2004 20:06 Re: FREE приблизний список ... | | |
|
| Я ніколи не отримаємо ATMEL MCU зразка. Я думаю, неможливо. Я зробив це кілька разів на ATMEL офіційному веб-сайті, але не отримав відповіді. Так розчаровані.
Моя країна (M'sia) Дилерам також ігнорують мої прохання зразка.
|
|
 |
pvinbox@yahoo.com
Зареєстровано: 28 травня 2004 р. Повідомлень: 122 Допомагали: 6 Місце проведення: Коімбатор, INDIA
| 04 червня 2004 21:13 | | |
|
| Хай іноді це може статися.
Ось список деяких безкоштовних постачальників компонентів
www.samtec.com всіх видів роз'єми й розетки та картону елементів інтерфейсу.
www.elestarelays.com вони дають зразок повторами
www.maxim-ic.com надання всіх своїх продуктів, як NVRAM, RTC, контролерів
www.ti.com приділяючи всі їх продукції |
|
 |
Manu
Зареєстровано: 14 березня 2004 Повідомлень: 178 Допомагали: 9 Місцезнаходження: Франція
| 05 червня 2004 22:02 Re: FREE приблизний список ... | | |
|
| TI не дають всієї своєї продукції в якості зразка, але більша частина з них, він вже не не дає l293d, uln2803 (PDIP пакета) і т.д. ..  какая жалость! |
|
 |
czpir
Зареєстровано: 18 квітня 2002 Повідомлень: 63 Допомагали: 1
| 08 червня 2004 19:23 Re: FREE приблизний список ... | | |
|
| Друзі
Організації пропонують безкоштовні зразки для потенційних кінцевих користувачів для тестування прототипу - коротше з комерційних міркувань.
Те, що я особисто бачив це зловживання цими об'єктами з боку суспільства в цілому, ESP. любителів і студентів, зловживання призводить до витягти з таких об'єктів цих organaizations. Ми повинні розуміти, що організація повинна витрачати на продукти і корабель ці зразки.
Люди впорядкування цих зразків навалом (деякі згадані 150 фішок), не можуть зробити внесок в організацію на комерційній основі.
Bonafide організації можуть отримати ці зразки від виробників або дистриб'юторів більш ніж створена ланцюжків, тільки невелика й інші користувачі будуть afected.
Дозвольте вважати співтовариство відповідальність з цього питання і припинити зловживання, - може бути першим кроком могло б стати брухту цій темі.
-CZ |
|
 |
ME
Зареєстровано: 14 березня 2002 Повідомлень: 1523 Допомагали: 13
| 08 червня 2004 19:55 Вільно приблизний список ... | | |
|
| Я не думаю, oredring проби в якості студента або для особистого користування є зловживанням, продавців користь від цього в довгостроковій перспективі. Коли ви отримаєте користувався конкретної СК від конкретного постачальника, то частіше використовувати одні й ті самі фішки з того ж постачальника comercially теж.
Відбір просто хороші і ефективні маркетингові oppurtunity для продавців.
Деякі продавці лише корабель зразків компаніям, у той час як інші, такі, як Максим суден для всіх. Я думаю, Максим добре заробити всі гроші вони витрачають на проби, тому що студенти отримали для використання Максим, коли студенти пізніше отримує завдання і, щоб знайти чіп для здійснення проекту, коли вони в першу чергу думати, наприклад, Максим, оскільки вони знайомі з цим постачальником, його чіпи, таблиці, додатки Notes, веб-сторінка т.д.
Millons компанії витрачають на рекламу, і я думаю, зразки є досить ефективною формою реклами.
Постачальники часто дає величезні знижки при оцінці матеріалів, програм EDA т.д. в університетах, так theyknow це добре витрачати гроші. Деякі компанії навіть віддати багато обладнання та програмне забезпечення безкоштовно для університетів та студентів.
Віддав зразки будуть купувати ті ж доброї волі та їх назви будуть розміщені у свідомості учнів. |
|
 |
Kripton2035
Зареєстровано: 19 липня 2001 Повідомлень: 530 Допомагали: 18 Розташування: Земля
| 13 червня 2004 11:02 Вільно приблизний список ... | | |
|
| Я повністю згоден з Вами, "я"! і я думаю, що компанії, приділяючи 150 ЕХ від "зразки", до того ж особі слід переглянути те, що вони називають зразок ... |
|
 |
valajor
Зареєстровано: 14 червня 2004 Повідомлень: 14 Місце знаходження: Ліма - Перу
| 15 червня 2004 18:20 Re: FREE приблизний список ... | | |
|
| Я живу в Перу, і я отримала зразки повністю вільним від Analog Devices і Texas Instruments.
Я отримав від зразків Максим теж, але тільки один раз, тепер Максим НЕ відправку зразків у Перу. |
|
 |
abionnnn
Зареєстровано: 18 червня 2004 Повідомлень: 38 Допомагали: 3
| 18 червня 2004 14:33 Re: FREE приблизний список ... | | |
|
| Я являюсь студентом електронних з Австралії, я отримав купу зразки національних і особливо важко отримати частини (ну, тут все одно). Їх основна дистриб'ютором (Arrow), не надто захоплюється за надання зразків.
Також Максим хорош із зразками, і вони мають великий пристроїв, які ви не можете знайти в інших компаніях. (ймовірно, тому, що вони сильно запатентував!) Xilinx не віддати зразки, але вони тонн корисної літературою і деякі демонстраційні програми. Аналогові та FAIRCHILD напів-провідників, не віддати зразки в Австралію, однак, що трохи розчаровує.
Я також чув Zilog та інших компаній, перерахованих у http://www.vegeneering.com/environment_control_system/index.html надати зразки, якщо ви попросите то красиво ... |
|
 |
gulson
Зареєстровано: 01 січня 1970 Повідомлень: 157 Допомагали: 1 Місце проведення: Польща
| 19 червня 2004 15:22 Вільно приблизний список ... | | |
|
| Оффтопік
Я думаю, продавці повинні перевірити все, про членів, які будуть отримувати зразки з них.
Вони замовленні 15 зразків як УПНС від TI для проведення вільних і продавати його! Вони не знають, як використовувати IC, вони замовлення тільки тому, що це безкоштовно! Стан хворого, пора почати думати і аналізувати замовлення, постачальників! |
|
 |
nhall
Зареєстровано: 02 червня 2004 Повідомлень: 6
| 23 червня 2004 15:22 Re: FREE приблизний список ... | | |
|
| Ви Райт gulson. В 1998 році Максим надішліть мені зразки, але не зараз. Це відповідь від Максима: ############################################## Сер Те, що я намагаюся сказати вам це, все ЮЖНАЯ АМЕРИКА замовлень не буде відправлено, якщо Ви надасте нам з FEDEX UPS, DHL АКТС # незалежно, якщо ви поклали стандарту ми не будемо ні ми можемо відправити їх вам. Якщо ви не можете дати нам один з ці АКТС # тоді ми не можемо надіслати ваше замовлення. ############################################## Увидимся |
|
 |