| Автор | Повідомлення |
|---|
hot_chmock
Зареєстровано: 22 червня 2001 Повідомлень: 161 Розташування: Де це чудово
| 15 березня 2003 22:49 Електронні живлення навантаження | | |
|
| Привіт,
Мені необхідно створити електронний блок живлення навантаження для цілей тестування. Будь-яка інформація, посилання або діаграму можна тільки вітати.
Спасибо,
HC
|
|
| Повернутися до початку | |
 |
претензійний
Зареєстровано: 19 липня 2002 Повідомлень: 4788 Допомагали: 310 Місцезнаходження: Близький Землі
| 15 березня 2003 23:02 високої потужності нинішньої раковина | | |
|
| Звичайний метод полягає в тому, щоб зробити великий потужності нинішньої раковиною. Почніть з харчування транзистора з емітентом або джерело підключений до невеликої резистор, який підключений до землі.
є соч амп вхід підключений до резистори та її виробництва, пов'язані з базою або воріт. Установка напруги з іншого соч вхідного підсилювача буде контролювати поточний звертається.
Це іншим напругою може виходити від керівництва змінного резистора voltag Divider або КСР запустити на комп'ютері, якщо ви хочете динамічної measruements. |
|
 |
Jayson
Зареєстровано: 08 жовтня 2001 Повідомлень: 460 Допомагали: 17
| 16 березня 2003 0:58 | | |
|
| Мені цікаво робити цих дорогих електронних навантажень (ProDigit, Kikusui) також використовується метод претензійний описав? Я часто запитує, чому вони так дорого.
У всякому випадку, ці схеми ідеї дійсно корисним. Кому-небудь відомо про будь-які онлайн схематичне respositories, що ці види схем і пояснення про те, як вони працюють? Усі книги там займатися opamps і транзистори, але в окремих розділах, не про те, як об'єднати їх.
Ще одна цікава схема є MOSFET перемкнутися з використанням двох МОП, знову ж не книги, які я вже бачив ці готових рецептів. Інтернет-колекція буде дуже приємно мати справу стосується.
- Jayson |
|
 |
Google AdSense

| 16 березня 2003 0:58 Оголошення | | |
|
|
|
|
 |
претензійний
Зареєстровано: 19 липня 2002 Повідомлень: 4788 Допомагали: 310 Місцезнаходження: Близький Землі
| 16 березня 2003 3:53 проста схема хобі | | |
|
| Те, що я пояснив досить простий для аматорського використання. Комерційна пристроїв мають набагато більше роботи і хобі перевищують звичайні потреби.
Наприклад, вони можуть зробити струму з 0В або так через них. Вони можуть вимірювати вихідний імпеданс поставок на різних частотах. |
|
 |
billano786
Зареєстровано: 26 квітня 2001 Повідомлень: 365
| 16 березня 2003 18:17 | | |
|
| Вот кое-что полезное.
|
|
 |
SAR
Зареєстровано: 25 вересня 2002 Повідомлень: 152 Допомагали: 4
| 16 березня 2003 20:34 Завантажити | | |
|
| Спробуй тут: http://www.webx.dk/oz2cpu/radios/dc-load.htm |
|
 |
Eternauta
Зареєстровано: 09 жовтня 2003 Повідомлень: 24 Допомагали: 1
| 13 березня 2004 10:46 Re: Електронні живлення навантаження | | |
|
| У долучений файл схема електронного навантаження PSU тестування. Це цікава можливість для перемикання між фіксованим Ампер споживання та фіксованого Ом навантаження. Це з комплекту, що хобі журналу продавати в Італії: "Nuova Elettronica".
|
|
 |
aslm
Зареєстровано: 03 травня 2002 року Повідомлень: 125 Допомагали: 5
| 15 березня 2004 21:18 Re: Електронні живлення навантаження | | |
|
| Привіт, необхідних Двійники-то пару місяців тому, і збудували навантаження з opamps та потужності МОП Двійники до описаного в посиланням дві посади вгору. Працює відмінно, трохи нестабільно, але з додатковими сом фільтрації Це було великою підмогою для мого СМПС проекту.
Re Me |
|
 |
AL0117
Зареєстровано: 25 липня 2003 Повідомлень: 236 Допомагали: 8 Місце проведення: dracu-ла-й
| 16 березня 2004 9:51 Re: Електронні живлення навантаження | | |
|
| Привіт,
Перевірте TI (раніше Unitrode) дизайн уваги "Налаштовуємо Електронні навантаження низької напруги DC програми".
hxxp: / / www-s.ti.com/sc/psheets/slua045/slua045.pdf
rgds, Аль -- |
|
 |