| Автор | Повідомлення |
|---|
Сков
Зареєстровано: 15 березня 2003 Повідомлень: 7
| 03 червня 2004 18:20 Re: Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| >> Це не так, як правило, вхідний імпеданс осціллоскопи 1 МОм | | ~ 10-100 пФ.
Я не розумію, т про що ви говорите. На питання, чому осцилограф має обмеження -5V для вхідної напруги. Ви маєте на увазі, що ви знаєте осцилограф з таким обмеженням, і внесок імпедансной> 1K? Є існує багато видів осцилограф у світі. Я знаю, осцилограф з 100K, 1м. Моя осцилограф 50 Ом вхідного імпеданс. Його пропускна здатність є 500MHz. Низький рівень вхідного імпеданс дозволяє знизити спотворення сигналу У зв'язку кабель. Зазвичай широкосмугові Осцилографи мають низький рівень вхідного імпеданс. Див., наприклад, http://www.tek.com/site/ps/0, ,55-13766-SPECS_EN, 00.html Як правило, деякі датчики додані такі Осцилографи для дослідження сигналів високої напруги. Я думаю, що всі DSO низькі impedanse осціллоскопи, в принципі, тому, що обмеження вхідної напруги АЦП є досить низьким. Зонд просто включені до схеми високого вхідного імпеданс DSO. |
|
| Повернутися до початку | |
 |
martingn
Зареєстровано: 31 березня 2004 Повідомлень: 40
| 03 червня 2004 23:14 Цифровий осцилограф проекту | | | Теги: висока потужність привели monnoliv monnoliv DSO |
|
| Привіт всім,
НЕ вхідного імпеданс сфери, які безпосередньо пов'язані з застосуванням? Я маю на увазі, якщо ви не хочете, щоб завантажити схему, ви повинні використовувати високі З. Якщо ви знаходитесь у відповідність рядка (як зв'язок обладнання), ви повинні використовувати визначається Z (наприклад, 50 Ом).
Я думаю, що 1K RAM її достатньо для "будинок побудувати" сфери, беручи до уваги всі переваги ... менше компонентів, ціна, ПХБ складність, швидкість. Є велика FPGA з великим ОЗП.
Monnoliv, Це правда, потрібно програмувати FPGA кожен раз, коли він включається (по крайней мере, цю модель). Во всяком случае в DSO повинна бути виконана з UC (зв'язок, I / O вибір, світлодіоди і ін.) Ви можете використовувати цю UC програмувати FPGA кожен раз. У мене немає яких-небудь схематичне, але я майже впевнений, що FPGA Datasheet доведеться пояснити, яким-небудь чином це зробити.
Існує ще одна intresting кінчиком, який повинен додати й повільно, але точними КСР на етапі введення правильного дрейфу упередженості та підтримка автоматичної калібрування ...
Якщо ви плануєте використовувати Eagle Soft для ПХД може бути ми можемо поділитися деякими роботи.
З повагою, |
|
 |
ME
Зареєстровано: 14 березня 2002 Повідомлень: 1775 Допомагали: 11
| 03 червня 2004 23:24 Re: Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| | martingn писав: | | ... а DSO повинна бути виконана з UC (зв'язок, I / O вибір, світлодіоди і ін.) Ви можете використовувати цю UC програмувати FPGA кожен раз. ... | Чому б не обробляти повідомлення, I / O вибір, світлодіоди і т.д. от FPGA замість долучення LC? Вона повинна бути забезпечена можливість програмувати всі ці функції в FPGA. Якщо ви хочете, ви можете ознайомитися з повним LC IP основних здійснити в рамках FPGA, а потім програму як звичайний LC. |
|
 |
martingn
| 03 червня 2004 23:43 Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| ME,
Ви absolutelly право. I DONT занадто багато досвіду, фактично нульовим, программування FPGA, але це виглядає Найпростіша здійснити в UC. Ним може бути неправильним.
З повагою, Мартін |
|
 |
ME
| 04 червня 2004 0:20 Re: Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| | monnoliv писав: | | martingn, що стосуються ACEX 1K EP1KX0, якщо я добре розумію strucure цього пристрою, вона повинна бути налаштована на кожному вмиканні живлення. Як робити це з вбудованим процесором, EEPROM? Есть ли у вас схеми? | Прочитайте цю посилання про FPGA конфігурації: http://www.fpga4fun.com/configuration.html
| Цитата: | FPGA конфігурації У FPGA може бути в 2 говорить: "Конфігурація режиму" або "режим". Коли FPGA прокидається після подачі живлення, вона знаходиться в режимі конфігурації, сидячи простою з усіма його результатами неактивним. Вам потрібно налаштувати.
Конфігурування FPGA означає скачування потік з 0 і 1 у неї через кілька спеціальних штирем. Після того, FPGA налаштований, він переходить в "користувальницькому режимі", і стає активною, що виконують відповідно вашим запрограмований "логіки функції".
Є 3 класичних способів налаштувати FPGA: Ви можете використовувати один кабель від комп'ютера до FPGA, запустити програму на вашому комп'ютері. Ви використовуєте мікроконтроллер на борту, з адекватною прошивки. Ви можете використовувати спеціальний PROM на борту, підключений до FPGA, що вона автоматично налаштовує на електростанціях діяльність (FPGA постачальники таких спеціальних PROMS у свої каталоги) ... |
@ Ltera конфігурації пристроїв http://www. @ ltera.com / продукції / пристроїв / конфіг / CFG-index.html |
|
 |
диван
Зареєстровано: 01 березня 2002 Повідомлень: 91 Допомагали: 2
| 04 червня 2004 2:09 Цифровий осцилограф проекту | | | Теги: 320x240 LCD рамки проекту 320x240 LCD рис проекту |
|
| У випадку, якщо ви будете використовувати комп'ютер в якості рамки дисплея це не так важливо, якщо нам це для FPGA навантаження (навіть кожен раз, коли в результаті діяльності). Anoter випадку, якщо ви хочете, щоб в якості окремого пристрою, але в даному випадку потрібно думати про додаткових модулів для РК-дисплея перший і про FPGA погрузчик як гарнір. Anycase, я б хотів fpga4fun проекту, давайте робити це як автономні, наприклад, 240x160 або 320x240 LCD Pic або AVR основі. Mb AVR трохи краще, тому що мають C компілятора, IDE і LCD драйвери для вільного (і я вже це |
|
 |
eltonjohn
Зареєстровано: 22 лютого 2002 Повідомлень: 1668 Допомагали: 25
| 04 червня 2004 2:36 Re: Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| Привіт хлопці .. самостійних .. Хейн! Ну гри Хлопчик має 240x160 .32 До квітів дисплея. дуже дешево близько $ 90 нових .. можна знайти за $ 25 використовується .. графічні режими DMA використовуються .. і може бути дуже швидко .. з початку дуже легко, дуже легко адаптувати інтерфейс .. це просто питання на карту пам'яті еспас просторі avalaible на диску картридж .. Є й добре інструменти, щоб швидко зробити приємний графічний інтерфейс .. см. .. VISUAL HAM .. (! Безкоштовно)! |
|
 |
ME
| 04 червня 2004 2:46 Re: Цифровий осцилограф проекту | | | Теги: oscillo gameboy осціллоскоп gameboy gbdso цифровий осцилограф вибірки gameboy цифровий осцилограф gameboy вибірки осцилографа гри хлопчик осцилограф DSO картридж gameboy |
|
| | eltonjohn писав: | Привіт хлопці .. самостійних .. Хейн! Ну гри Хлопчик має 240x160 .32 До квітів дисплея. дуже дешево близько $ 90 нових .. можна знайти за $ 25 використовується .. графічні режими DMA використовуються .. і може бути дуже швидко .. з початку дуже легко, дуже легко адаптувати інтерфейс .. це просто питання на карту пам'яті еспас просторі avalaible на диску картридж .. Є й добре інструменти, щоб швидко зробити приємний графічний інтерфейс .. см. .. VISUAL HAM .. (! Безкоштовно)! | Я вже завантажили статті з Elektor з грою Хлопчик заснований DSO: GBDSO - Гра Хлопчик Цифрові вибірки Осцилографи Перетворення консолі Nintendo Ігри в портативних осцилограф http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=292566 # 292566 |
|
 |
monnoliv
Зареєстровано: 09 березня 2004 Повідомлень: 100 Допомагали: 3 Місце проведення: Бельгія
| 04 червня 2004 21:12 Re: Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| Дякуємо за ваші зауваження,
Спасибо мне за посилання. martingn, на самом деле я використовую P * Otel DXP Educationnal ліцензія, то це буде важко схеми обміну. Но все равно спасибо за ваш кінчика, я думаю приймати такого роду рішення:
- Входи і ADC етапі незмінним. - Аналогові викликає виключити - ACEX1K10 або 30 за логікою, FIFO і запуску ( завантаження, доведеться побачити) - Один (дешево) LC - USB controler поставки теплоізоляції незмінною.
Я думаю, що це рішення є найдешевшим (з тією ж продуктивності). Я не шукає кращі схеми, тільки дешевше, а потім доступним для багатьох hobbyist. Если кто-то есть дешевше, ідея?
Привіт, |
|
 |
ME
| 04 червня 2004 21:39 Re: Цифровий осцилограф проекту | | | Теги: igorplug USB вбудованого AVR борту igorplug USB ADC |
|
| | monnoliv писав: | Дякуємо за ваші зауваження,
Спасибо мне за посилання. martingn, на самом деле я використовую P * Otel DXP Educationnal ліцензія, то це буде важко схеми обміну. Но все равно спасибо за ваш кінчика, я думаю приймати такого роду рішення:
- Входи і ADC етапі незмінним. - Аналогові викликає виключити - ACEX1K10 або 30 за логікою, FIFO і запуску ( завантаження, доведеться побачити) - Один (дешево) LC - USB controler поставки теплоізоляції незмінною.
Я думаю, що це рішення є найдешевшим (з тією ж продуктивності). Я не шукає кращі схеми, тільки дешевше, а потім доступним для багатьох hobbyist. Если кто-то есть дешевше, ідея?
Привіт, |
Я б порекомендував вам почати з перекладом вашого веб-сайту на Англійська, таким чином ми всі можемо understnad і внести свій внесок і коментарі до вашого проекту.
Я також маю P * Otel DXP.
Я б рекомендував використовувати один Atmel AVR LC контролю. Це дуже швидкий флеш засновано 8-розрядні MCU, дуже простий у використанні. Я компілятор C і розробку комплекту для цього LC. Член 'диван' також пропонує використовувати цю LC в попередній посаді, і я можу рекомендувати його, це теж досить дешево. І є один дуже хороший рада AVR подібно до цього: www.avrfreaks.com У AVR настільки швидко, що були зроблені в 1,5 Мбіт / с мікропрограмного USB-інтерфейс для її http://www.cesko.host.sk/IgorPlugUSB/IgorPlug-USB% 20 (AVR) _eng.htm Але 1,5 Мбіт / с, ймовірно, занадто повільно, так що вам буде потрібно апаратний USB, FireWire і / або LAN інтерфейс до ПК.
Ви повинні також розглянути можливість використання FPGA для контролю і USB інтерфейс, замість використання ЛК. У FPGA може працювати набагато швидше, ніж традиційні LC. І ви можете створити у вашій власній налаштувати цифрової peripheals в FPGA. |
|
 |
martingn
| 04 червня 2004 22:15 Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| Привіт хороший человек,
І нарешті, схоже, ми знаходимося в дорозі погодитися на остаточний вибір проекту. Хороший!
Орел є безкоштовним. Будь-якому випадку я завантажити P * Otel DXP якщо хтось збирається його використовувати. (до речі, P * Otel завжди пропонує @ ltium для скачування. де можна DXP освіту. доступний?) Може бути КСР для калібрування введення занадто багато, але, по крайней мере, вам потрібно горщик! Знову ж таки, я не фахівець, але це мало FPGA (EP1K10) Досить зробити все? USB, IO контролю, оперативної пам'яті ...
З повагою,
Мартін |
|
 |
диван
Зареєстровано: 01 березня 2002 Повідомлень: 91 Допомагали: 2
| 05 червня 2004 9:14 Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| Я готовий зробити КСП простежити маршрут, якщо хтось може надати схематичне в будь-якому форматі (scaned ескіз проекту є прийнятним, а якщо добре дозвіл). Я можу використовувати Ігл-Lite (КСП 80x100 мм, 2 шару) і PCAD (повне). P * Готель є можливим, але не дуже зручно для мене. Eagle КСП буде орел назавжди, я не знаю, який-небудь інструмент для міграції. Пропозиції для PM., PLZ |
|
 |
simce
Зареєстровано: 09 січня 2004 Повідомлень: 195
| 05 червня 2004 12:21 Re: Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| | Вид перекладу з Франції та італійський англійська може бути зроблено за допомогою Altavista в перекладач. Використовуйте посилання на переклад www.altavista.com. |
|
 |
ME
| 05 червня 2004 12:37 Re: Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| | simce писав: | | Вид перекладу з Франції та італійський англійська може бути зроблено за допомогою Altavista в перекладач. Використовуйте посилання на переклад www.altavista.com. | Спасибо, я знаю про Bablefish, однак переклад не завжди є точними, а деякі слова переводяться неправильно, іншими словами, не перекладений на все. Дуже часто достатньо, щоб отримати більшу pcture, але переклад, хто написав це було б набагато краще і точніше. Я хотів би зберегти на французькою мовою він може зробити веб-сайт на двох мовах і трохи англійська і французька / Бельгія прапор вдарити, щоб змінити мову. Кто-то тут, ймовірно, могли б допомогти з перекладом, якщо neeeded.
Я знаю, що часто, як правило, триматися подалі від проектів і веб-сайти, написані на мові, що я не розумію, і знайти подібний проект на мові, я розумію. Тільки, якщо я не можу знайти що-небудь взагалі про цій темі на Англійська я змушений використовувати Bablefish, Poltran і т.д., але це ніколи не те ж саме. Я не люблю повторне вихідний код з коментарями я не можу зрозуміти, як. Часто ви використовуєте як довго переклад зауважень і з'ясувати, що код, як ви б використовували про внесення в код шаблону.
Якщо я повинен опублікувати проект на свій сайт я б віддав перевагу робити це в англійській мові, а не мій власний мову, тому що майже все в інтернеті розуміє англійська, хоча й не так багато undersatnds моєму рідною мовою. Я хотів би отримати набагато більше відгуків, якщо на сайті, і проект був зроблений у Англійська.
Я не думаю, що багато хто з читачів тут розуміють французька, але я впевнений, що кожен тут розуміє Англійська. Більшість pepole серфінг в інтернеті може зрозуміти, по крайней мере, деякі англійська. Англійська мова є універсальною мовою в інтернеті (і в реальному світі). Я знаю більше людей піку або китайський або іспанська мова в якості свого основного мови, ніж, наприклад англійська. Але багато хто з тих, в Інтернеті також розуміє Англійська. |
|
 |
simce
| 05 червня 2004 12:59 Re: Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| Е. .. Так, ви маєте рацію з приводу якості перекладу. І, як Ви сказали, що ці автоматизовані перекладачі можуть допомогти вам зрозуміти те, що текст про, але іноді цього недостатньо. Як би то не було в кращому випадку, якщо texst написаний англійською мовою автора або переведені на людину, а не машина.
Я думаю, що дуже корисно, що потрібно зробити полягає в тому, щоб поставити ЖК-дисплей (з MCU, які будуть взаємодіяти з DSO) в якості опції. Таким чином, він не буде необхідності відображення блоку (PC або близько того). Вона може бути навіть з батарейним харчуванням, і провів рукою. Я думаю, що рішення про 240x120 пікселів цілком достатньо. Є безліч графічних дисплеїв. Я знайшов один цікавий, виробляються AMPIRE (http://www.ampire.com.tw/AmpireCatalogue/P033-AG240128A.pdf). |
|
 |
ME
| 05 червня 2004 13:22 Цифровий осцилограф проекту | | | Теги: tiepie FireWire DSO UC цифровий осцилограф FireWire 400 на FireWire осцилограф осцилограф портативний осцилограф DSO осцилографа вихідний код |
|
| Оскільки у мене є ноутбук я не потрібен РК-дисплея. Я хотіла б, щоб інтерфейс withe або FireWire, PC Card, LAN або USB. Мій USB лише 12 Мбіт / с, USB 2.0 немає, тому зараз я не хотів би інтерфейс FireWire (400 Мбіт / с) або, можливо, локальна мережа. Я не знаю, якщо вона буде краще / легше його інтерфейс PC Card? Мій наступний ноутбук буде мати USB2.0 (480 Мбіт / с) теж, тому я можу використати цей інтерфейс теж, коли я купую мій наступний ноутбук, ймовірно, в один рік або близько того. В іншому випадку я можу тільки купити USB2.0 inteface на моєму PC Card слот. Якщо вона простіше у використанні, ніж FireWire USB2.0 то це більш інтелектуальне інтерфейсу повинні бути розглянуті, але я отримав враження, що чим більш простий і не дуже розумні USB2.0 легше користуватися, ніж FireWire. FireWire може зарезервувати необхідну смугу пропускання для пристрою як DSO або цифрової відеокамери. USB не може резерву пропускної здатності на пристрої, тому, якщо у вас є пристрою, підключеного до USB в той же час ви можете потрапити в біду. Це основна причина, чому всі цифрові відеокамери (яка вимагає багато bandwidht в реальному часі передачі) використовує FireWire.
Вот, а нових комерційних oscillospoe представив у минулому році, в якій використовується USB2.0 на частоті до 100 МГц по обох каналах: http://www.tiepie.nl/pages/uk/hscope3.html Так що я думаю USB2.0 буде достатньо для USB2.0 і є стандартним для всіх нових комп'ютерів.
Може бути, можна було б повторно використовувати або, принаймні, отримати натхнення від деяких програм і DLL в цій осцилографа: http://www.tiepie.nl/pages/uk/softdown_hs3.html Програмне забезпечення і керівництво програміста також доступні
Безкоштовний джерело коду aviable деякі старі моделі: http://www.tiepie.nl/pages/uk/softdownsrc.html |
|
 |
monnoliv
Зареєстровано: 09 березня 2004 Повідомлень: 100 Допомагали: 3 Місце проведення: Бельгія
| 05 червня 2004 14:21 Re: Цифровий осцилограф проекту | | | Теги: igorplug USB вбудованого ep1k10 схематичне tiepie DSO AVR дешево tiepie сфери AVR AVR DSO DSO |
|
| | Цитата: | | У AVR настільки швидко, що були зроблені в 1,5 Мбіт / с мікропрограмного USB-інтерфейс для її http://www.cesko.host.sk/IgorPlugUSB/IgorPlug-USB% 20 (AVR) _eng.htm | Супер сайт!
| Цитата: | Вот, а нових комерційних oscillospoe представив у минулому році, в якій використовується USB2.0 на частоті до 100 МГц по обох каналах: http://www.tiepie.nl/pages/uk/hscope3.html Так що я думаю USB2.0 буде достатньо для USB2.0 і є стандартним для всіх нових комп'ютерів | Я не впевнений, tiepie використовує високу швидкість, тому що він написаний "USB 2.0 і USB 1.1 в специфікацію. Кожен має ціну на 100MHz/8bits версії?
Во всяком случае, повного швидкість гарна, якщо у вас є 1Kbyte/channel для передачі
| Цитата: | | Може бути КСР для калібрування введення занадто багато, але, по крайней мере, вам потрібно горщик! | У тих випадках, коли в схемі я поставити горщик? Ви можете поставити невеликий схематически?
| Цитата: | | Знову ж таки, я не фахівець, але це мало FPGA (EP1K10) Досить зробити все? USB, IO контролю, оперативної пам'яті ... | Я згоден з вами, я не експерт FPGA занадто але все здачі в EP1K30 (занадто тримати DSO дешевої) є оптимістичним для мене. І потім, що про необхідність ізоляції між ПК і DSO?
У всякому випадку для продовження розробки, який ваш opignion про Cypress USB 8051 Тип процесора (EZ-USB, 6,9)? Недорогі, але опто-ізоляцією повинно бути зроблено після того, пристрій ...
Що стосується перекладу, ОК я буду робити це в два langages для наступного перегляду цього DSO.
Звичайно, спасибі всім вам за обговорення і поради.
Привіт, |
|
 |
ABS
Зареєстровано: 29 травня 2004 р. Повідомлень: 9
| 05 червня 2004 14:25 Re: Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| Чому б не використати LabView для програмного development.I бачимо більшість наших oscillospoe використовувати spicial програмне забезпечення, яке не може бути Оновлення легко. |
|
 |
simce
| 05 червня 2004 14:38 Re: Цифровий осцилограф проекту | | | Теги: USB-осцилограф портативний осцилограф портативний осцилограф |
|
| I have laptop too with 100MHz LAN and USB 2.0. Е. .. я теж ноутбук з 100МГц LAN і USB 2.0. Але. Дуже часто я не потрібен ноутбук, і провів рукою осцилографа є те, що мені потрібно (особливо, коли доводиться працювати поза межами офісу на поле). Я думаю, що більшість членів читання цієї теми погоджуючись зі мною.
Як я вже сказав DSO можуть PC порт і інтерфейс для РК або MCU, які зроблять спілкування між DSO і РК-дисплея. Таким чином, вам не буде потрібно яких-небудь інтерфейс, який зробить гальванічною ізоляції між вашим комп'ютером і DSO. Я вважаю, що ізоляція є важливим, якщо ви плануєте використовувати DSO на полі, де висока напруга присутня. Привіт, Simce |
|
 |
ME
| 05 червня 2004 14:54 Re: Цифровий осцилограф проекту | | | Теги: tiepie USB2.0 високошвидкісним USB igorplug мікроконтролера AVR вбудованого заснований DSO monnoliv DSO DSO at89c5131 AVR |
|
| | monnoliv писав: | | ME пише: | Вот, а нових комерційних oscillospoe представив у минулому році, в якій використовується USB2.0 на частоті до 100 МГц по обох каналах: http://www.tiepie.nl/pages/uk/hscope3.html Так що я думаю USB2.0 буде достатньо для USB2.0 і є стандартним для всіх нових комп'ютерів. | Я не впевнений, tiepie використовує високу швидкість, тому що він написаний "USB 2.0 і USB 1.1 в специфікацію. Кожен має ціну на 100MHz/8bits версії?
Во всяком случае, повного швидкість гарна, якщо у вас є 1Kbyte/channel передачі | Якщо 1kByte/channel є досить 'IgorPlug' AVR рядку повинні бути досить швидко з 1,5 Мбіт / с.
Ціна за Hanyscope з Бельгії (ваше coutry) дилер: http://www.rato.be/nl/pdf/tiepie_prijslijst_10-06-2003.pdf
Список всіх дилерів можна знайти тут: http://www.tiepie.nl/pages/uk/dealers.html
| monnoliv писав: | | Цитата: | | Знову ж таки, я не фахівець, але це мало FPGA (EP1K10) Досить зробити все? USB, IO контролю, оперативної пам'яті ... | Я згоден з вами, я не експерт FPGA занадто але все здачі в EP1K30 (занадто тримати DSO дешевої) є оптимістичним для мене. І потім, що про необхідність ізоляції між ПК і DSO? | Ви впевнені, що ізоляція є необхідним? | Цитата: | | У зв'язку з швидким USB 2.0, Handyscope-HS3 не потребує зовнішнього джерела живлення, в них легко Handyscope 2 відповідає "Plug і в міру". | У Hanyscope 3 живлення від USB-порту, в якому вказується, це не гальванічним ізотермічні, якщо вони використовують один трансформатор ізотермічні включений режим енергопостачання, наприклад, з flyback трансформатора. Але, може бути, це те, що вони роблять. Гальванічна ізоляція б добре, при роботі з високою напругою. Може бути, можна знайти гальванічною ізоляцією IC для USB?
| monnoliv писав: | | У всякому випадку для продовження розробки, який ваш opignion про Cypress USB 8051 Тип процесора (EZ-USB, 6,9)? Недорогі, але опто-ізоляцією повинно бути зроблено після того, пристрій ... | Cypress виглядає нормально, але якщо 1,5 Мбіт / с USB достатньо, то чому б не використати AVR, ви можете отримати його ще дешевше? Може бути, AVR б надто повільно, якщо вона обробляє велику кількість інших завдань, крім USB, я не впевнений. Atmel також дві 8051 заснований Flash MCU's: AT89C5131/5132. www.atmel.com/dyn/products/devices.asp?family_id=655 # 1399 Кремній Лабораторії (раніше Cygnal) також становить два 8051 заснований Flash MCU's: C8051F320/321 www.silabs.com / продукції / мікроконтроллер / usb.asp Cypress має найменший розмір Flash з трьох постачальників.
Ціни на Atmel's, Cypress і кремнію Лабораторії'8051 заснований USB Flash MCU є приблизно стільки ж на digikey: Cypress EZ-USB: www.digikey.com/scripts/DkSearch/dksus.dll?Criteria?Ref=267862&Site=US&Cat=31589495 Atmel AT89C5131: www.digikey.com/scripts/DkSearch/dksus.dll?Criteria?Ref=267841&Site=US&Cat=33424497 Кремнію Лабораторії C8051F320: www.digikey.com/scripts/DkSearch/dksus.dll?Criteria?Ref=268316&Site=US&Cat=31589495
Оце майже всіх USB чіпа продавців: www.lvr.com / usbchips.htm
Але чому б не здійснити USB інтерфейс в FPGA? А чому ви хочете використовувати MCU на всіх? Чому б не виконати все це в FPGA, якщо ви збираєтеся використовувати FPGA в будь-якому випадку? Все, що ви можете робити з MCU також можна зробити за FPGA і на більш високих швидкостях. |
|
 |
martingn
| 05 червня 2004 16:22 Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| Привіт народ,
Ось деякі з моїх thoughs:
- Я згоден, про переваги КПК DSO. Я б хотів, щоб вигляд, але на другому етапі. - Я думаю, що Dont гальванічною ізоляції є обов'язковим. - Будь-який метод imlemented DSO зв'язати з ПК завжди повільними темпами, що перетворення цього, дозволяє тримати його проста. - Якщо ми шукаємо дешевий проект, я думаю, що ми повинні дати шанс на FPGA робити все це. Це буде гарним chanlenge для нас! - Чому ми Dont щілиною весь проект, щоб ми могли рухатися вперед і будувати різні частини. Це моя пропозиція: Порада 1: введення усилитель АЦП Порада 2: FPGA МО Користувальницький інтерфейс Рада 3: Постачання
ME, EP1K10 є єдиним FPGA наявних на місцевому ринку тут. Як ви думаєте, він міг би підходять?
Дякуємо всіх Ваших інтересів! З повагою,
Мартін |
|
 |
martingn
| 05 червня 2004 16:40 Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| Не вдається знайти P * Otel DXP для скачування! Будь-які пропозиції? привіт, Мартін |
|
 |
davorin
Зареєстровано: 07 червня 2003 Повідомлень: 1491 Допомагали: 8
| 05 червня 2004 16:43 Re: Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| Ви можете перейти до:
WWW. Ltium.com @ / P * Otel / оцінки / request.asp
і просить провести оцінку CD ... |
|
 |
ME
| 05 червня 2004 17:33 Re: Цифровий осцилограф проекту | | | Теги: dxp2004servicepack1 |
|
| | martingn писав: | Не вдається знайти P * Otel DXP для скачування! Будь-які пропозиції? привіт, Мартін | P * Otel DXP змінили назву на P * Otel 2004.
P * Otel 2004 = P * Otel DXP SP3 для DXP деякі інші особливості.
SP1 для P * Otel 2004 можна завантажити тут: WWW. @ Ltium.com/downloads/files/DXP2004ServicePack1.exe
Замініть '@' на 'A' |
|
 |
monnoliv
| 05 червня 2004 17:44 Re: Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| Привіт всім, Дуже цікаві дискусії. Дозвольте мені представлені можливі рішення, які я бачу на DSO:
Рішення 1: Рука провела DSO Переваги: - Ні ізоляція необхідна між ПК - Автономні (великий) - Завантаження даних на ПК можна послідовний інтерфейс (USB, RS232) Недоліки: - LC необхідно мати гарне поведінку дисплея - FPGA з конфігурацією пам'яті (без завантаження з комп'ютера на кожному харчування!), Екс EPC2 від @ ltera: - 25 - Дисплей (яка ціна?)
Рішення 2: PC заснований DSO 1 (немає UC) Переваги: - Один "розумних пристроїв" FPGA - Менше КСП -> менше ціна Недоліки: - FPGA з конфігурацією пам'яті (оскільки немає LC для скачування конфер) - Ні ізоляції можливо (я ніколи не бачив USB ізоляції схеми, низька вартість) - Великі FPGA, велика ціна - ПК необхідно - Величезні FPGA розвитку
Рішення 3: PC заснований DSO 2 (UC) Переваги: - Всі пристрої, можна налаштувати через USB порт - Ізоляція від можливих USB пристрої та ін (або на вихід USB LC, якщо включити в нього) - Менше FPGA Недоліки: - Більш компонентів, ПХБ більше - ПК необхідно - Ціна вища, ніж Рішення 2
Ок, давайте знайти угоду, просто майте на увазі обмеження по кожному рішенню. Якщо ви знайдете інші можливі конфігурації, запишіть їх тут, щоб обговорити.
Personnaly, я віддаю перевагу першому,
привіт, |
|
 |
ME
| 05 червня 2004 17:47 Re: Цифровий осцилограф проекту | | | Теги: VHD FPGA DSO DSO VHD VHDL DSO |
|
| | martingn писав: | ME, EP1K10 є єдиним FPGA наявних на місцевому ринку тут. Як ви думаєте, він міг би підходять? |
На жаль я тільки не дуже досвідчених в FPGA та VHDL, тому я не можу сказати, якщо EP1K10 досить великий для DSO. Можливо, деякі з більш досвідчених користувачів FPGA може дати qulified оцінки швидкості і розмірів потреб. Мені ніхто не відповідає в цій темі, ви можете спробувати поставити запитання в FPGA форумі, де всі експерти.
Останній раз редагувався мене на 05 червня 2004 18:10;, всього редагувався 1 раз |
|
 |
ME
| 05 червня 2004 18:04 Re: Цифровий осцилограф проекту | | | Теги: FireWire DSO чому так epc2 дорогих VHD FPGA DSO DSO DSO monnoliv VHD VHDL DSO USB ізоляції проекту |
|
| | monnoliv писав: | Рішення 1: Рука провела DSO Переваги: - Ні ізоляція необхідна між ПК - Автономні (великий) - Завантаження даних на ПК можна послідовний інтерфейс (USB, RS232) Недоліки: - LC необхідно мати гарне поведінку дисплея , ex EPC2 from @ltera: - 25 - FPGA з конфігурацією пам'яті (без завантаження з комп'ютера на кожному харчування!), Екс EPC2 від @ ltera: - 25 - Дисплей (яка ціна?) |
Навіщо вам потрібен LC для благого dispaly поведінку? Ви можете зробити це з допомогою FPGA.
Чому б не завантажити конфігурації пам'яті з ПК через RS232, USB або паралельний порт, інтерфейс JTAG на кожному DSO харчування?
CPLDs не повинні бути налаштовані на кожен потужністю, мають CPLDs занадто повільно чи мало для цього проекту і чому це необхідно в FPGA? Є CPLDs із зовнішніми FIFO більш дорогим, ніж FPGA з внутрішньої пам'яті і зовнішні конфігурації пам'яті?
| monnoliv писав: | Рішення 2: PC заснований DSO 1 (немає UC) Переваги: - Один "розумних пристроїв" FPGA - Менше КСП -> менше ціна Недоліки: - FPGA з конфігурацією пам'яті (оскільки немає LC для скачування конфер) - Ні ізоляції можливо (я ніколи не бачив USB ізоляції схеми, низька вартість) - Великі FPGA, велика ціна - ПК необхідно - Величезні FPGA розвитку | Якщо вас лякають величезні FPGA розвитку можна здійснити тільки готові LC IP-основний в рамках FPGA. IP-ядра можуть бути засновані на 8051 або інший coomon архітектури. Потім ви можете запрограмувати IP-основна частина з FPGA в C OS зборів як звичайний LC.
Ви можете отримати багато вільного LC IP-сердечники для Verilog та VHDL на implemetn в FPGA або CPLD тут: http://www.opencores.org/browse.cgi/by_category
Ви також можете знайти вільний IP-сердечників для FireWire, USB, Ethernet, графічний РК-інтерфейси і т.д. На Opencores. |
|
 |
ME
| 05 червня 2004 19:12 Re: Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| | monnoliv писав: | | - FPGA з конфігурацією пам'яті (без завантаження з комп'ютера на кожному харчування!), Екс EPC2 від @ ltera: - 25 | Ви можете отримати 'Drop-на заміну конфігурації пам'яті від інших постачальників. Atmel AT17LV002A наприклад, є "краплею в заміні" за @ ltera EPC2: http://www.atmel.com/dyn/products/product_card.asp?part_id=2530 Цей чи іншої конфігурації пам'яті може бути дешевше, ніж "оригінал" з @ ltera.
Ціни на www.EBV.com @ Ltera EPC2LC20 витрати 24,96 (Мінімальний пакет Кількість: 49) Atmel AT17LV002A витрати 10.15 (мінімальна Pack Кількість: 50)
Це величезна економія тільки шляхом заміни одного IC з PIN-сумісний ІК від одного постачальника.
Останній раз редагувався мене на 05 червня 2004 19:35;, всього редагувався 2 раз |
|
 |
davorin
Зареєстровано: 07 червня 2003 Повідомлень: 1491 Допомагали: 8
| 05 червня 2004 19:24 Re: Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| Ну ... тепер проектування DSO / Analyzer а ... хоча приймаюча є давнім Applce Mac SE/30...so У мене вже є влада / дисплей і інтерфейс для зовнішніх ... і навіть дає "LeCroy" відчуття (о:
За основу DSO / аналізатор я обраного @ ltera Циклон пристрої та використовувати вбудовані в оперативній пам'яті для зберігання проб та контроль за ADC ...
І спогади confiuration для них досить дешево ... 2 - 3 дол США за один EPCS1 .., і ви навіть отримати зразки для них, а також Циклон FPGAs сам (O; |
|
 |
martingn
| 07 червня 2004 20:00 Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| Привіт всім,
Davorin есть ли у вас який-небудь проект вже розроблений з циклоном?
Привіт, Мартін |
|
 |