Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

Цифровий осцилограф проекту

Перейти до сторінки Попередня1,2, 3, 4 ... 14,15,16Наст
Перейти на сторінку:

Post new topicReply to topic EDAboard.com Форум -> Хоббі схем і малих проектів Проблеми -> Цифровий осцилограф проекту
Арабська версіяБолгарський варіантКаталонська версіяЧеська версіяДатская версіяНімецька версіяГрецька версіяАнглійський варіантІспанська версіяФінська варіантФранцузька версіяHindi версіяХорватська варіантІндонезійська версіяІталійська версіяВерсія на івритіЯпонська версіяКорейська версіяЛитовська версіяЛатвійська версіяГолландська варіантНорвезька версіяПольська версіяПортугальська варіантРумунська версіяРосійська версіяСловацька версіяСловенська версіяСербська версіяШведський варіантТагальська версіяУкраїнська версіяВьетнамская версіяКитайською мовою
Автор Повідомлення
Сков

Зареєстровано: 15 березня 2003

Post 03 червня 2004 18:20 Re: Цифровий осцилограф проекту

>> Це не так, як правило, вхідний імпеданс осціллоскопи 1 МОм | | ~ 10-100 пФ.

Я не розумію, т про що ви говорите.
На питання, чому осцилограф має обмеження -5V для вхідної напруги.
Ви маєте на увазі, що ви знаєте осцилограф з таким обмеженням, і внесок
імпедансной> 1K?
Є існує багато видів осцилограф у світі.
Я знаю, осцилограф з 100K, 1м. Моя осцилограф 50 Ом вхідного імпеданс.
Його пропускна здатність є 500MHz. Низький рівень вхідного імпеданс дозволяє знизити спотворення сигналу
У зв'язку кабель. Зазвичай широкосмугові Осцилографи мають низький рівень вхідного імпеданс.
Див., наприклад,
http://www.tek.com/site/ps/0, ,55-13766-SPECS_EN, 00.html
Як правило, деякі датчики додані такі Осцилографи для дослідження сигналів високої напруги.
Я думаю, що всі DSO низькі impedanse осціллоскопи, в принципі,
тому, що обмеження вхідної напруги АЦП є досить низьким.
Зонд просто включені до схеми високого вхідного імпеданс DSO.
Повернутися до початку
martingn

Зареєстровано: 31 березня 2004

Post 03 червня 2004 23:14 Цифровий осцилограф проекту
Теги: висока потужність привели monnoliv monnoliv DSO

Привіт всім,

НЕ вхідного імпеданс сфери, які безпосередньо пов'язані з застосуванням? Я маю на увазі, якщо ви не хочете, щоб завантажити схему, ви повинні використовувати високі З.
Якщо ви знаходитесь у відповідність рядка (як зв'язок обладнання), ви повинні використовувати визначається Z (наприклад, 50 Ом).

Я думаю, що 1K RAM її достатньо для "будинок побудувати" сфери, беручи до уваги всі переваги ... менше компонентів, ціна, ПХБ складність, швидкість.
Є велика FPGA з великим ОЗП.

Monnoliv,
Це правда, потрібно програмувати FPGA кожен раз, коли він включається (по крайней мере, цю модель). Во всяком случае в DSO повинна бути виконана з UC (зв'язок, I / O вибір, світлодіоди і ін.) Ви можете використовувати цю UC програмувати FPGA кожен раз. У мене немає яких-небудь схематичне, але я майже впевнений, що FPGA Datasheet доведеться пояснити, яким-небудь чином це зробити.

Існує ще одна intresting кінчиком, який повинен додати й повільно, але точними КСР на етапі введення правильного дрейфу упередженості та підтримка автоматичної калібрування ...

Якщо ви плануєте використовувати Eagle Soft для ПХД може бути ми можемо поділитися деякими роботи.

З повагою,
Повернутися до початку
ME

Зареєстровано: 14 березня 2002
Допомагали: 11

Post 03 червня 2004 23:24 Re: Цифровий осцилограф проекту

martingn писав:
... а DSO повинна бути виконана з UC (зв'язок, I / O вибір, світлодіоди і ін.) Ви можете використовувати цю UC програмувати FPGA кожен раз. ...

Чому б не обробляти повідомлення, I / O вибір, світлодіоди і т.д. от FPGA замість долучення LC? Вона повинна бути забезпечена можливість програмувати всі ці функції в FPGA. Якщо ви хочете, ви можете ознайомитися з повним LC IP основних здійснити в рамках FPGA, а потім програму як звичайний LC.
Повернутися до початку
martingn

Post 03 червня 2004 23:43 Цифровий осцилограф проекту

ME,

Ви absolutelly право.
I DONT занадто багато досвіду, фактично нульовим, программування FPGA, але це виглядає Найпростіша здійснити в UC. Ним може бути неправильним.

З повагою,
Мартін
Повернутися до початку
ME

Post 04 червня 2004 0:20 Re: Цифровий осцилограф проекту

monnoliv писав:
martingn, що стосуються ACEX 1K EP1KX0, якщо я добре розумію strucure цього пристрою, вона повинна бути налаштована на кожному вмиканні живлення. Як робити це з вбудованим процесором, EEPROM? Есть ли у вас схеми?

Прочитайте цю посилання про FPGA конфігурації:
http://www.fpga4fun.com/configuration.html

Цитата:
FPGA конфігурації
У FPGA може бути в 2 говорить: "Конфігурація режиму" або "режим". Коли FPGA прокидається після подачі живлення, вона знаходиться в режимі конфігурації, сидячи простою з усіма його результатами неактивним. Вам потрібно налаштувати.

Конфігурування FPGA означає скачування потік з 0 і 1 у неї через кілька спеціальних штирем. Після того, FPGA налаштований, він переходить в "користувальницькому режимі", і стає активною, що виконують відповідно вашим запрограмований "логіки функції".

Є 3 класичних способів налаштувати FPGA:
Ви можете використовувати один кабель від комп'ютера до FPGA, запустити програму на вашому комп'ютері.
Ви використовуєте мікроконтроллер на борту, з адекватною прошивки.
Ви можете використовувати спеціальний PROM на борту, підключений до FPGA, що вона автоматично налаштовує на електростанціях діяльність (FPGA постачальники таких спеціальних PROMS у свої каталоги)
...

@ Ltera конфігурації пристроїв
http://www. @ ltera.com / продукції / пристроїв / конфіг / CFG-index.html
Повернутися до початку
диван

Зареєстровано: 01 березня 2002
Допомагали: 2

Post 04 червня 2004 2:09 Цифровий осцилограф проекту
Теги: 320x240 LCD рамки проекту 320x240 LCD рис проекту

У випадку, якщо ви будете використовувати комп'ютер в якості рамки дисплея це не так важливо, якщо нам це для FPGA навантаження (навіть кожен раз, коли в результаті діяльності).
Anoter випадку, якщо ви хочете, щоб в якості окремого пристрою, але в даному випадку потрібно думати про додаткових модулів для РК-дисплея перший і про FPGA погрузчик як гарнір.
Anycase, я б хотів fpga4fun проекту, давайте робити це як автономні, наприклад, 240x160 або 320x240 LCD Pic або AVR основі. Mb AVR трохи краще, тому що мають C компілятора, IDE і LCD драйвери для вільного (і я вже це Посмішка
Повернутися до початку
eltonjohn

Зареєстровано: 22 лютого 2002
Допомагали: 25

Post 04 червня 2004 2:36 Re: Цифровий осцилограф проекту

Привіт хлопці .. самостійних .. Хейн!
Ну гри Хлопчик має 240x160 .32 До квітів дисплея. дуже дешево близько $ 90 нових .. можна знайти за $ 25 використовується .. графічні режими DMA використовуються .. і може бути дуже швидко .. з початку дуже легко, дуже легко адаптувати інтерфейс .. це просто питання на карту пам'яті еспас просторі avalaible на диску картридж .. Є й добре інструменти, щоб швидко зробити приємний графічний інтерфейс .. см. .. VISUAL HAM .. (! Безкоштовно)!
Повернутися до початку
ME

Post 04 червня 2004 2:46 Re: Цифровий осцилограф проекту
Теги: oscillo gameboy осціллоскоп gameboy gbdso цифровий осцилограф вибірки gameboy цифровий осцилограф gameboy вибірки осцилографа гри хлопчик осцилограф DSO картридж gameboy

eltonjohn писав:
Привіт хлопці .. самостійних .. Хейн!
Ну гри Хлопчик має 240x160 .32 До квітів дисплея. дуже дешево близько $ 90 нових .. можна знайти за $ 25 використовується .. графічні режими DMA використовуються .. і може бути дуже швидко .. з початку дуже легко, дуже легко адаптувати інтерфейс .. це просто питання на карту пам'яті еспас просторі avalaible на диску картридж .. Є й добре інструменти, щоб швидко зробити приємний графічний інтерфейс .. см. .. VISUAL HAM .. (! Безкоштовно)!

Я вже завантажили статті з Elektor з грою Хлопчик заснований DSO:
GBDSO - Гра Хлопчик Цифрові вибірки Осцилографи
Перетворення консолі Nintendo Ігри в портативних осцилограф
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=292566 # 292566
Повернутися до початку
monnoliv

Зареєстровано: 09 березня 2004
Допомагали: 3
Місце проведення: Бельгія

Post 04 червня 2004 21:12 Re: Цифровий осцилограф проекту

Дякуємо за ваші зауваження,

Спасибо мне за посилання.
martingn, на самом деле я використовую P * Otel DXP Educationnal ліцензія, то це буде важко схеми обміну. Но все равно спасибо за ваш кінчика, я думаю приймати такого роду рішення:

- Входи і ADC етапі незмінним.
- Аналогові викликає виключити
- ACEX1K10 або 30 за логікою, FIFO і запуску ( завантаження, доведеться побачити)
- Один (дешево) LC
- USB controler поставки теплоізоляції незмінною.

Я думаю, що це рішення є найдешевшим (з тією ж продуктивності). Я не шукає кращі схеми, тільки дешевше, а потім доступним для багатьох hobbyist.
Если кто-то есть дешевше, ідея?

Привіт,
Повернутися до початку
ME

Post 04 червня 2004 21:39 Re: Цифровий осцилограф проекту
Теги: igorplug USB вбудованого AVR борту igorplug USB ADC

monnoliv писав:
Дякуємо за ваші зауваження,

Спасибо мне за посилання.
martingn, на самом деле я використовую P * Otel DXP Educationnal ліцензія, то це буде важко схеми обміну. Но все равно спасибо за ваш кінчика, я думаю приймати такого роду рішення:

- Входи і ADC етапі незмінним.
- Аналогові викликає виключити
- ACEX1K10 або 30 за логікою, FIFO і запуску ( завантаження, доведеться побачити)
- Один (дешево) LC
- USB controler поставки теплоізоляції незмінною.

Я думаю, що це рішення є найдешевшим (з тією ж продуктивності). Я не шукає кращі схеми, тільки дешевше, а потім доступним для багатьох hobbyist.
Если кто-то есть дешевше, ідея?

Привіт,

Я б порекомендував вам почати з перекладом вашого веб-сайту на Англійська, таким чином ми всі можемо understnad і внести свій внесок і коментарі до вашого проекту.

Я також маю P * Otel DXP.

Я б рекомендував використовувати один Atmel AVR LC контролю.
Це дуже швидкий флеш засновано 8-розрядні MCU, дуже простий у використанні. Я компілятор C і розробку комплекту для цього LC. Член 'диван' також пропонує використовувати цю LC в попередній посаді, і я можу рекомендувати його, це теж досить дешево. І є один дуже хороший рада AVR подібно до цього: www.avrfreaks.com
У AVR настільки швидко, що були зроблені в 1,5 Мбіт / с мікропрограмного USB-інтерфейс для її http://www.cesko.host.sk/IgorPlugUSB/IgorPlug-USB% 20 (AVR) _eng.htm
Але 1,5 Мбіт / с, ймовірно, занадто повільно, так що вам буде потрібно апаратний USB, FireWire і / або LAN інтерфейс до ПК.

Ви повинні також розглянути можливість використання FPGA для контролю і USB інтерфейс, замість використання ЛК.
У FPGA може працювати набагато швидше, ніж традиційні LC. І ви можете створити у вашій власній налаштувати цифрової peripheals в FPGA.
Повернутися до початку
martingn

Post 04 червня 2004 22:15 Цифровий осцилограф проекту

Привіт хороший человек,

І нарешті, схоже, ми знаходимося в дорозі погодитися на остаточний вибір проекту. Хороший!

Орел є безкоштовним. Будь-якому випадку я завантажити P * Otel DXP якщо хтось збирається його використовувати. (до речі, P * Otel завжди пропонує @ ltium для скачування. де можна DXP освіту. доступний?)
Може бути КСР для калібрування введення занадто багато, але, по крайней мере, вам потрібно горщик!
Знову ж таки, я не фахівець, але це мало FPGA (EP1K10) Досить зробити все? USB, IO контролю, оперативної пам'яті ...

З повагою,

Мартін
Повернутися до початку
диван

Зареєстровано: 01 березня 2002
Допомагали: 2

Post 05 червня 2004 9:14 Цифровий осцилограф проекту

Я готовий зробити КСП простежити маршрут, якщо хтось може надати схематичне в будь-якому форматі (scaned ескіз проекту є прийнятним, а якщо добре дозвіл).
Я можу використовувати Ігл-Lite (КСП 80x100 мм, 2 шару) і PCAD (повне). P * Готель є можливим, але не дуже зручно для мене.
Eagle КСП буде орел назавжди, я не знаю, який-небудь інструмент для міграції.
Пропозиції для PM., PLZ
Повернутися до початку
simce

Зареєстровано: 09 січня 2004

Post 05 червня 2004 12:21 Re: Цифровий осцилограф проекту

Вид перекладу з Франції та італійський англійська може бути зроблено за допомогою Altavista в перекладач. Використовуйте посилання на переклад www.altavista.com.
Повернутися до початку
ME

Post 05 червня 2004 12:37 Re: Цифровий осцилограф проекту

simce писав:
Вид перекладу з Франції та італійський англійська може бути зроблено за допомогою Altavista в перекладач. Використовуйте посилання на переклад www.altavista.com.

Спасибо, я знаю про Bablefish, однак переклад не завжди є точними, а деякі слова переводяться неправильно, іншими словами, не перекладений на все.
Дуже часто достатньо, щоб отримати більшу pcture, але переклад, хто написав це було б набагато краще і точніше.
Я хотів би зберегти на французькою мовою він може зробити веб-сайт на двох мовах і трохи англійська і французька / Бельгія прапор вдарити, щоб змінити мову. Кто-то тут, ймовірно, могли б допомогти з перекладом, якщо neeeded.

Я знаю, що часто, як правило, триматися подалі від проектів і веб-сайти, написані на мові, що я не розумію, і знайти подібний проект на мові, я розумію.
Тільки, якщо я не можу знайти що-небудь взагалі про цій темі на Англійська я змушений використовувати Bablefish, Poltran і т.д., але це ніколи не те ж саме.
Я не люблю повторне вихідний код з коментарями я не можу зрозуміти, як.
Часто ви використовуєте як довго переклад зауважень і з'ясувати, що код, як ви б використовували про внесення в код шаблону.

Якщо я повинен опублікувати проект на свій сайт я б віддав перевагу робити це в англійській мові, а не мій власний мову, тому що майже все в інтернеті розуміє англійська, хоча й не так багато undersatnds моєму рідною мовою. Я хотів би отримати набагато більше відгуків, якщо на сайті, і проект був зроблений у Англійська.

Я не думаю, що багато хто з читачів тут розуміють французька, але я впевнений, що кожен тут розуміє Англійська. Більшість pepole серфінг в інтернеті може зрозуміти, по крайней мере, деякі англійська. Англійська мова є універсальною мовою в інтернеті (і в реальному світі). Я знаю більше людей піку або китайський або іспанська мова в якості свого основного мови, ніж, наприклад англійська. Але багато хто з тих, в Інтернеті також розуміє Англійська.
Повернутися до початку
simce

Post 05 червня 2004 12:59 Re: Цифровий осцилограф проекту

Е. .. Так, ви маєте рацію з приводу якості перекладу. І, як Ви сказали, що ці автоматизовані перекладачі можуть допомогти вам зрозуміти те, що текст про, але іноді цього недостатньо. Як би то не було в кращому випадку, якщо texst написаний англійською мовою автора або переведені на людину, а не машина.

Я думаю, що дуже корисно, що потрібно зробити полягає в тому, щоб поставити ЖК-дисплей (з MCU, які будуть взаємодіяти з DSO) в якості опції. Таким чином, він не буде необхідності відображення блоку (PC або близько того). Вона може бути навіть з батарейним харчуванням, і провів рукою. Я думаю, що рішення про 240x120 пікселів цілком достатньо. Є безліч графічних дисплеїв. Я знайшов один цікавий, виробляються AMPIRE (http://www.ampire.com.tw/AmpireCatalogue/P033-AG240128A.pdf).
Повернутися до початку
ME

Post 05 червня 2004 13:22 Цифровий осцилограф проекту
Теги: tiepie FireWire DSO UC цифровий осцилограф FireWire 400 на FireWire осцилограф осцилограф портативний осцилограф DSO осцилографа вихідний код

Оскільки у мене є ноутбук я не потрібен РК-дисплея.
Я хотіла б, щоб інтерфейс withe або FireWire, PC Card, LAN або USB. Мій USB лише 12 Мбіт / с, USB 2.0 немає, тому зараз я не хотів би інтерфейс FireWire (400 Мбіт / с) або, можливо, локальна мережа.
Я не знаю, якщо вона буде краще / легше його інтерфейс PC Card?
Мій наступний ноутбук буде мати USB2.0 (480 Мбіт / с) теж, тому я можу використати цей інтерфейс теж, коли я купую мій наступний ноутбук, ймовірно, в один рік або близько того.
В іншому випадку я можу тільки купити USB2.0 inteface на моєму PC Card слот.
Якщо вона простіше у використанні, ніж FireWire USB2.0 то це більш інтелектуальне інтерфейсу повинні бути розглянуті, але я отримав враження, що чим більш простий і не дуже розумні USB2.0 легше користуватися, ніж FireWire.
FireWire може зарезервувати необхідну смугу пропускання для пристрою як DSO або цифрової відеокамери. USB не може резерву пропускної здатності на пристрої, тому, якщо у вас є пристрою, підключеного до USB в той же час ви можете потрапити в біду.
Це основна причина, чому всі цифрові відеокамери (яка вимагає багато bandwidht в реальному часі передачі) використовує FireWire.

Вот, а нових комерційних oscillospoe представив у минулому році, в якій використовується USB2.0 на частоті до 100 МГц по обох каналах:
http://www.tiepie.nl/pages/uk/hscope3.html
Так що я думаю USB2.0 буде достатньо для USB2.0 і є стандартним для всіх нових комп'ютерів.

Може бути, можна було б повторно використовувати або, принаймні, отримати натхнення від деяких програм і DLL в цій осцилографа:
http://www.tiepie.nl/pages/uk/softdown_hs3.html
Програмне забезпечення і керівництво програміста також доступні

Безкоштовний джерело коду aviable деякі старі моделі:
http://www.tiepie.nl/pages/uk/softdownsrc.html
Повернутися до початку
monnoliv

Post 05 червня 2004 14:21 Re: Цифровий осцилограф проекту
Теги: igorplug USB вбудованого ep1k10 схематичне tiepie DSO AVR дешево tiepie сфери AVR AVR DSO DSO

Цитата:
У AVR настільки швидко, що були зроблені в 1,5 Мбіт / с мікропрограмного USB-інтерфейс для її http://www.cesko.host.sk/IgorPlugUSB/IgorPlug-USB% 20 (AVR) _eng.htm

Супер сайт!

Цитата:
Вот, а нових комерційних oscillospoe представив у минулому році, в якій використовується USB2.0 на частоті до 100 МГц по обох каналах:
Так що я думаю USB2.0 буде достатньо для USB2.0 і є стандартним для всіх нових комп'ютерів

Я не впевнений, tiepie використовує високу швидкість, тому що він написаний "USB 2.0 і USB 1.1 в специфікацію. Кожен має ціну на 100MHz/8bits версії?

Во всяком случае, повного швидкість гарна, якщо у вас є 1Kbyte/channel для передачі

Цитата:
Може бути КСР для калібрування введення занадто багато, але, по крайней мере, вам потрібно горщик!

У тих випадках, коли в схемі я поставити горщик? Ви можете поставити невеликий схематически?

Цитата:
Знову ж таки, я не фахівець, але це мало FPGA (EP1K10) Досить зробити все? USB, IO контролю, оперативної пам'яті ...

Я згоден з вами, я не експерт FPGA занадто але все здачі в EP1K30 (занадто тримати DSO дешевої) є оптимістичним для мене. І потім, що про необхідність ізоляції між ПК і DSO?

У всякому випадку для продовження розробки, який ваш opignion про Cypress USB 8051 Тип процесора (EZ-USB, 6,9)? Недорогі, але опто-ізоляцією повинно бути зроблено після того, пристрій ...

Що стосується перекладу, ОК я буду робити це в два langages для наступного перегляду цього DSO.

Звичайно, спасибі всім вам за обговорення і поради.

Привіт,
Повернутися до початку
ABS

Зареєстровано: 29 травня 2004 р.

Post 05 червня 2004 14:25 Re: Цифровий осцилограф проекту

Чому б не використати LabView для програмного development.I бачимо більшість наших oscillospoe використовувати spicial програмне забезпечення, яке не може бути Оновлення легко. Вращяющіеся очі
Повернутися до початку
simce

Post 05 червня 2004 14:38 Re: Цифровий осцилограф проекту
Теги: USB-осцилограф портативний осцилограф портативний осцилограф

I have laptop too with 100MHz LAN and USB 2.0. Е. .. я теж ноутбук з 100МГц LAN і USB 2.0. Але. Дуже часто я не потрібен ноутбук, і провів рукою осцилографа є те, що мені потрібно (особливо, коли доводиться працювати поза межами офісу на поле). Я думаю, що більшість членів читання цієї теми погоджуючись зі мною.

Як я вже сказав DSO можуть PC порт і інтерфейс для РК або MCU, які зроблять спілкування між DSO і РК-дисплея.
Таким чином, вам не буде потрібно яких-небудь інтерфейс, який зробить гальванічною ізоляції між вашим комп'ютером і DSO. Я вважаю, що ізоляція є важливим, якщо ви плануєте використовувати DSO на полі, де висока напруга присутня.
Привіт,
Simce
Повернутися до початку
ME

Post 05 червня 2004 14:54 Re: Цифровий осцилограф проекту
Теги: tiepie USB2.0 високошвидкісним USB igorplug мікроконтролера AVR вбудованого заснований DSO monnoliv DSO DSO at89c5131 AVR

monnoliv писав:
ME пише:
Так що я думаю USB2.0 буде достатньо для USB2.0 і є стандартним для всіх нових комп'ютерів.

Я не впевнений, tiepie використовує високу швидкість, тому що він написаний "USB 2.0 і USB 1.1 в специфікацію. Кожен має ціну на 100MHz/8bits версії?

Во всяком случае, повного швидкість гарна, якщо у вас є 1Kbyte/channel передачі

Якщо 1kByte/channel є досить 'IgorPlug' AVR рядку повинні бути досить швидко з 1,5 Мбіт / с.

Ціна за Hanyscope з Бельгії (ваше coutry) дилер:
http://www.rato.be/nl/pdf/tiepie_prijslijst_10-06-2003.pdf

Список всіх дилерів можна знайти тут: http://www.tiepie.nl/pages/uk/dealers.html

monnoliv писав:
Цитата:

Я згоден з вами, я не експерт FPGA занадто але все здачі в EP1K30 (занадто тримати DSO дешевої) є оптимістичним для мене. І потім, що про необхідність ізоляції між ПК і DSO?

Ви впевнені, що ізоляція є необхідним?
Цитата:
У зв'язку з швидким USB 2.0, Handyscope-HS3 не потребує зовнішнього джерела живлення, в них легко Handyscope 2 відповідає "Plug і в міру".

У Hanyscope 3 живлення від USB-порту, в якому вказується, це не гальванічним ізотермічні, якщо вони використовують один трансформатор ізотермічні включений режим енергопостачання, наприклад, з flyback трансформатора. Але, може бути, це те, що вони роблять.
Гальванічна ізоляція б добре, при роботі з високою напругою.
Може бути, можна знайти гальванічною ізоляцією IC для USB?

monnoliv писав:
У всякому випадку для продовження розробки, який ваш opignion про Cypress USB 8051 Тип процесора (EZ-USB, 6,9)? Недорогі, але опто-ізоляцією повинно бути зроблено після того, пристрій ...

Cypress виглядає нормально, але якщо 1,5 Мбіт / с USB достатньо, то чому б не використати AVR, ви можете отримати його ще дешевше? Може бути, AVR б надто повільно, якщо вона обробляє велику кількість інших завдань, крім USB, я не впевнений.
Atmel також дві 8051 заснований Flash MCU's: AT89C5131/5132. www.atmel.com/dyn/products/devices.asp?family_id=655 # 1399
Кремній Лабораторії (раніше Cygnal) також становить два 8051 заснований Flash MCU's: C8051F320/321 www.silabs.com / продукції / мікроконтроллер / usb.asp
Cypress має найменший розмір Flash з трьох постачальників.

Ціни на Atmel's, Cypress і кремнію Лабораторії'8051 заснований USB Flash MCU є приблизно стільки ж на digikey:
Cypress EZ-USB: www.digikey.com/scripts/DkSearch/dksus.dll?Criteria?Ref=267862&Site=US&Cat=31589495
Atmel AT89C5131: www.digikey.com/scripts/DkSearch/dksus.dll?Criteria?Ref=267841&Site=US&Cat=33424497
Кремнію Лабораторії C8051F320: www.digikey.com/scripts/DkSearch/dksus.dll?Criteria?Ref=268316&Site=US&Cat=31589495

Оце майже всіх USB чіпа продавців: www.lvr.com / usbchips.htm

Але чому б не здійснити USB інтерфейс в FPGA?
А чому ви хочете використовувати MCU на всіх? Чому б не виконати все це в FPGA, якщо ви збираєтеся використовувати FPGA в будь-якому випадку? Все, що ви можете робити з MCU також можна зробити за FPGA і на більш високих швидкостях.
Повернутися до початку
martingn

Post 05 червня 2004 16:22 Цифровий осцилограф проекту

Привіт народ,

Ось деякі з моїх thoughs:

- Я згоден, про переваги КПК DSO. Я б хотів, щоб вигляд, але на другому етапі.
- Я думаю, що Dont гальванічною ізоляції є обов'язковим.
- Будь-який метод imlemented DSO зв'язати з ПК завжди повільними темпами, що перетворення цього, дозволяє тримати його проста.
- Якщо ми шукаємо дешевий проект, я думаю, що ми повинні дати шанс на FPGA робити все це. Це буде гарним chanlenge для нас!
- Чому ми Dont щілиною весь проект, щоб ми могли рухатися вперед і будувати різні частини. Це моя пропозиція:
Порада 1: введення усилитель АЦП
Порада 2: FPGA МО Користувальницький інтерфейс
Рада 3: Постачання

ME,
EP1K10 є єдиним FPGA наявних на місцевому ринку тут. Як ви думаєте, він міг би підходять?

Дякуємо всіх Ваших інтересів!
З повагою,

Мартін
Повернутися до початку
martingn

Post 05 червня 2004 16:40 Цифровий осцилограф проекту

Не вдається знайти P * Otel DXP для скачування! Будь-які пропозиції?
привіт,
Мартін
Повернутися до початку
davorin

Зареєстровано: 07 червня 2003
Допомагали: 8

Post 05 червня 2004 16:43 Re: Цифровий осцилограф проекту

Ви можете перейти до:

WWW. Ltium.com @ / P * Otel / оцінки / request.asp

і просить провести оцінку CD ...
Повернутися до початку
ME

Post 05 червня 2004 17:33 Re: Цифровий осцилограф проекту
Теги: dxp2004servicepack1

martingn писав:
Не вдається знайти P * Otel DXP для скачування! Будь-які пропозиції?
привіт,
Мартін

P * Otel DXP змінили назву на P * Otel 2004.

P * Otel 2004 = P * Otel DXP SP3 для DXP деякі інші особливості.

SP1 для P * Otel 2004 можна завантажити тут:
WWW. @ Ltium.com/downloads/files/DXP2004ServicePack1.exe

Замініть '@' на 'A'
Повернутися до початку
monnoliv

Post 05 червня 2004 17:44 Re: Цифровий осцилограф проекту

Привіт всім,
Дуже цікаві дискусії. Дозвольте мені представлені можливі рішення, які я бачу на DSO:

Рішення 1: Рука провела DSO
Переваги:
- Ні ізоляція необхідна між ПК
- Автономні (великий)
- Завантаження даних на ПК можна послідовний інтерфейс (USB, RS232)
Недоліки:
- LC необхідно мати гарне поведінку дисплея
- FPGA з конфігурацією пам'яті (без завантаження з комп'ютера на кожному харчування!), Екс EPC2 від @ ltera: - 25
- Дисплей (яка ціна?)

Рішення 2: PC заснований DSO 1 (немає UC)
Переваги:
- Один "розумних пристроїв" FPGA
- Менше КСП -> менше ціна
Недоліки:
- FPGA з конфігурацією пам'яті (оскільки немає LC для скачування конфер)
- Ні ізоляції можливо (я ніколи не бачив USB ізоляції схеми, низька вартість)
- Великі FPGA, велика ціна
- ПК необхідно
- Величезні FPGA розвитку

Рішення 3: PC заснований DSO 2 (UC)
Переваги:
- Всі пристрої, можна налаштувати через USB порт
- Ізоляція від можливих USB пристрої та ін (або на вихід USB LC, якщо включити в нього)
- Менше FPGA
Недоліки:
- Більш компонентів, ПХБ більше
- ПК необхідно
- Ціна вища, ніж Рішення 2

Ок, давайте знайти угоду, просто майте на увазі обмеження по кожному рішенню.
Якщо ви знайдете інші можливі конфігурації, запишіть їх тут, щоб обговорити.

Personnaly, я віддаю перевагу першому,

привіт,
Повернутися до початку
ME

Post 05 червня 2004 17:47 Re: Цифровий осцилограф проекту
Теги: VHD FPGA DSO DSO VHD VHDL DSO

martingn писав:
ME,
EP1K10 є єдиним FPGA наявних на місцевому ринку тут. Як ви думаєте, він міг би підходять?

На жаль я тільки не дуже досвідчених в FPGA та VHDL, тому я не можу сказати, якщо EP1K10 досить великий для DSO.
Можливо, деякі з більш досвідчених користувачів FPGA може дати qulified оцінки швидкості і розмірів потреб.
Мені ніхто не відповідає в цій темі, ви можете спробувати поставити запитання в FPGA форумі, де всі експерти.

Останній раз редагувався мене на 05 червня 2004 18:10;, всього редагувався 1 раз
Повернутися до початку
ME

Post 05 червня 2004 18:04 Re: Цифровий осцилограф проекту
Теги: FireWire DSO чому так epc2 дорогих VHD FPGA DSO DSO DSO monnoliv VHD VHDL DSO USB ізоляції проекту

monnoliv писав:
Рішення 1: Рука провела DSO
Переваги:
- Ні ізоляція необхідна між ПК
- Автономні (великий)
- Завантаження даних на ПК можна послідовний інтерфейс (USB, RS232)
Недоліки:
- LC необхідно мати гарне поведінку дисплея
, ex EPC2 from @ltera: - 25 - FPGA з конфігурацією пам'яті (без завантаження з комп'ютера на кожному харчування!), Екс EPC2 від @ ltera: - 25
- Дисплей (яка ціна?)

Навіщо вам потрібен LC для благого dispaly поведінку? Ви можете зробити це з допомогою FPGA.

Чому б не завантажити конфігурації пам'яті з ПК через RS232, USB або паралельний порт, інтерфейс JTAG на кожному DSO харчування?

CPLDs не повинні бути налаштовані на кожен потужністю, мають CPLDs занадто повільно чи мало для цього проекту і чому це необхідно в FPGA?
Є CPLDs із зовнішніми FIFO більш дорогим, ніж FPGA з внутрішньої пам'яті і зовнішні конфігурації пам'яті?

monnoliv писав:
Рішення 2: PC заснований DSO 1 (немає UC)
Переваги:
- Один "розумних пристроїв" FPGA
- Менше КСП -> менше ціна
Недоліки:
- FPGA з конфігурацією пам'яті (оскільки немає LC для скачування конфер)
- Ні ізоляції можливо (я ніколи не бачив USB ізоляції схеми, низька вартість)
- Великі FPGA, велика ціна
- ПК необхідно
- Величезні FPGA розвитку

Якщо вас лякають величезні FPGA розвитку можна здійснити тільки готові LC IP-основний в рамках FPGA.
IP-ядра можуть бути засновані на 8051 або інший coomon архітектури.
Потім ви можете запрограмувати IP-основна частина з FPGA в C OS зборів як звичайний LC.

Ви можете отримати багато вільного LC IP-сердечники для Verilog та VHDL на implemetn в FPGA або CPLD тут:
http://www.opencores.org/browse.cgi/by_category

Ви також можете знайти вільний IP-сердечників для FireWire, USB, Ethernet, графічний РК-інтерфейси і т.д. На Opencores.
Повернутися до початку
ME

Post 05 червня 2004 19:12 Re: Цифровий осцилограф проекту

monnoliv писав:
- FPGA з конфігурацією пам'яті (без завантаження з комп'ютера на кожному харчування!), Екс EPC2 від @ ltera: - 25

Ви можете отримати 'Drop-на заміну конфігурації пам'яті від інших постачальників.
Atmel AT17LV002A наприклад, є "краплею в заміні" за @ ltera EPC2:
http://www.atmel.com/dyn/products/product_card.asp?part_id=2530
Цей чи іншої конфігурації пам'яті може бути дешевше, ніж "оригінал" з @ ltera.

Ціни на www.EBV.com
@ Ltera EPC2LC20 витрати 24,96 (Мінімальний пакет Кількість: 49)
Atmel AT17LV002A витрати 10.15 (мінімальна Pack Кількість: 50)

Це величезна економія тільки шляхом заміни одного IC з PIN-сумісний ІК від одного постачальника.

Останній раз редагувався мене на 05 червня 2004 19:35;, всього редагувався 2 раз
Повернутися до початку
davorin

Зареєстровано: 07 червня 2003
Допомагали: 8

Post 05 червня 2004 19:24 Re: Цифровий осцилограф проекту

Ну ... тепер проектування DSO / Analyzer а ... хоча приймаюча є давнім Applce Mac SE/30...so У мене вже є влада / дисплей і інтерфейс для зовнішніх ... і навіть дає "LeCroy" відчуття (о:

За основу DSO / аналізатор я обраного @ ltera Циклон пристрої та використовувати вбудовані в оперативній пам'яті для зберігання проб та контроль за ADC ...

І спогади confiuration для них досить дешево ... 2 - 3 дол США за один EPCS1 .., і ви навіть отримати зразки для них, а також Циклон FPGAs сам (O;
Повернутися до початку
martingn

Post 07 червня 2004 20:00 Цифровий осцилограф проекту

Привіт всім,

Davorin есть ли у вас який-небудь проект вже розроблений з циклоном?

Привіт,
Мартін
Повернутися до початку
Post new topicReply to topic EDAboard.com Форум -> Хоббі схем і малих проектів Проблеми -> Цифровий осцилограф проекту
Сторінка 3 з 16 Часовий пояс: GMT 2 Години
Перейти до сторінки Попередня1,2, 3, 4 ... 14,15,16Наст
Перейти на сторінку:

Поскаржитися | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | карта сайту
Тема RSS