Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

Цифровий осцилограф проекту

Перейти до сторінки Попередня 1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16 Наст
Перейти на сторінку:

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Хоббі схем і малих проектів Проблеми -> Цифровий осцилограф проекту
Арабська версія Болгарський варіант Каталонська версія Чеська версія Датская версія Німецька версія Грецька версія Англійський варіант Іспанська версія Фінська варіант Французька версія Hindi версія Хорватська варіант Індонезійська версія Італійська версія Версія на івриті Японська версія Корейська версія Литовська версія Латвійська версія Голландська варіант Норвезька версія Польська версія Португальська варіант Румунська версія Російська версія Словацька версія Словенська версія Сербська версія Шведський варіант Тагальська версія Українська версія Вьетнамская версія Китайською мовою
Автор Повідомлення
Gonzakpo

Зареєстровано: 28 серпня 2006

Post 30 серпня 2006 20:55 Re: Цифровий осцилограф проекту

Привет

Кто-нибудь знает operacional здатні дозволити вище напруженість на вході, ніж влада suply саме?

Моя ідея полягає в наступному: Я хочу розробити eficient захисту для мого ADC. Ідея полягає в тому, щоб влада оперативної між ADC перетворення межах тому, якщо більш висока напруженість вхід отримали, це напруга буде разрубить між suply обмежень на виході з operacional захисту ADC.
А також що це корисно, тому що я ідею можна візуалізувати моментально з екрана осцилографа, что-то не так в вхідного сигналу (це скорочення).

Якщо хто-небудь знає, аналогічним чином для захисту ADC, будь ласка, повідомте мені !....
(Я хочу деяку захист, яке не зупинити операцію осцилограф)

Спасибо!
Повернутися до початку
View user's profile
Німер

Зареєстровано: 26 квітня 2005
Допомагали: 25
Місце проведення: PALISTINE

Post 30 серпня 2006 23:05 Re: Цифровий осцилограф проекту

привет

didn't understandyour ідея добре ... розробити більш

привет
Повернутися до початку
View user's profile
Gonzakpo

Post 30 серпня 2006 23:51 Re: Цифровий осцилограф проекту

Вона проста,

Ідея полягає в тому, щоб suply один операційний підсилювач (ОП) між АЦП вхідний діапазон максимального напруження ....
Наприклад, між 0.5 V і 0,5 .... (максимальний діапазон вхідної напруги від моїх ADC є 1Vpp)
Крім того, налаштувати посилення ОП-1. (А = R2/21)

І, нарешті, (і це є особливістю Я шукаю ).... Це ОП повинна забезпечувати високу напругу (на вході), ніж suply onces (-0,5 / 0,5 V ).....
Наприклад 30V!

Мета цієї ідеї полягає в тому, щоб "припинити" частина сигналу, який перевищує максимальний вхідний діапазон напруги.
Я завантажуватиме А.А. Приміром малюнок для вас. Проблема полягає в тому, що я не знаю, як цей процес називається англійською мовою.

Пам'ятайте, що ОП Я ищу повинні забезпечувати високу напругу (на вході), ніж suply onces!.

Спасибо!.

Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Повернутися до початку
View user's profile
Ave_Rapina

Зареєстровано: 07 січня 2004
Допомагали: 13

Post 30 серпня 2006 23:59 Re: Цифровий осцилограф проекту

Привет
Чому б не використати прості zenner з tensio хочете захистити
Приклад для максимуму 5V можна покласти 5,5 зенеровскій з опором нижче межі вхідної напруги
років, якщо необхідно для і - просто використовувати напруга 2 в серійному у зворотному один від одного.
Це зростання трохи граничного напруження, але якщо ви використовуєте один 5V зенеровскій межа tensio є 5V 0,7 V від інших zenner

На зворотному дорівнює

Привет
Повернутися до початку
View user's profile
Gonzakpo

Post 31 серпня 2006 4:15 Re: Цифровий осцилограф проекту

Так, це один posible рішення, але я не знаю чому, мені не довіряють у zeners

Це дуже дорогий дизайн вірити в простій зенеровскій,

У будь-якому випадку я буду мати це на увазі рішення. Напевно, я в кінцевому підсумку зробити.

Спасибо.

Будь-які нові ідеї?

EDIT: Я только что-то з'ясувати. Моя ADC межах 0,5 V до 0,5 тому зенеровскій або діод не є корисними в цій справі, тому що ADC межі, нижче, ніж будь-який зенеровскій або діод "triger напруги" ... : S
Повернутися до початку
View user's profile
jackson1985

Зареєстровано: 09 вересня 2006

Post 09 Вересня 2006 13:26 Re: Цифровий осцилограф проекту

привет ребята ny1 може допомогти мені в керівництві мені хороший проект (останній рік), пов'язані з моїм предметом тобто електроніка N прилади ...
Повернутися до початку
View user's profile
melc

Зареєстровано: 08 квітня 2005
Допомагали: 45

Post 12 Вересня 2006 19:41 Re: Цифровий осцилограф проекту

CMOS писав:
Gonzakpo писав:
Чому кожен використання FPGA??

Тому що вони самі швидкі доступних пристроїв на ринку сьогодні.

За винятком, може бути в діапазоні ГГц DSPs ... які не настільки доступним, але наявні на ринку:
[URL] = http://media.freescale.com/phoenix.zhtml?c=196520&p=irol-newsArticle&ID=898580&highlight
або:
http://focus.ti.com/lit/ml/sprt415/sprt415.pdf

або краще, якщо ви хочете бути на вершині високої швидкості DSPs:

http://www.sandbridgetech.com/sb_3000.htm
[/ URL]

Останній раз редагувався melc 27 квітня 2007 18:29; редагувався 4 рази в общей сложности
Повернутися до початку
View user's profile
Giuss

Зареєстровано: 16 жовтня 2006

Post 16 жовтня 2006 22:20 Re: Цифровий осцилограф проекту
Теги: DSO tlc5540 домашнього DSO xc9572 проект DSO CPLD Xilinx cy7c199 проекту tlc5540 CPLD xc9572 tlc5540

Я працюю з домашніми DSO теж і моя prototipe працює, але потребує improvents
Це короткий опис мого проекту:

ADC TLC5540
CPLD Xilinx XC9572
ОЗУ Cypress CY7C199
Процесор PIC16F877
30 МГц годинник

Тепер я працюю по його поліпшенню:

Перехід до 40 МГц годинник

Додати в цифровій показ

Додати USB з'єднання

Докладніше приїхати ...
Повернутися до початку
View user's profile
funghome

Зареєстровано: 15 жовтня 2006

Post 22 жовтня 2006 11:21 Цифровий осцилограф проекту
Теги: piccode.zip

Я цікавим цей проект.
http://www.cmccord.co.uk/FYP/index.htm
Але в той час як файл є остаточним шістнадцятковий фото
http://www.cmccord.co.uk/FYP/DownLoad/PicCode.zip
Повернутися до початку
View user's profile
CMOS

Зареєстровано: 06 січня 2004
Допомагали: 34

Post 22 жовтня 2006 11:38 Re: Цифровий осцилограф проекту
Теги: piccode.zip

funghome писав:
Я цікавим цей проект.
ч ** P: / / www.cmccord.co.uk / FYP / index.htm
Але в той час як файл є остаточним шістнадцятковий фото
ч ** P: / / www.cmccord.co.uk / FYP / Завантажити / PicCode.zip

Це дуже низька частота сфери (5KHz) і практично не використовувати!!
Повернутися до початку
View user's profile
nsakan

Зареєстровано: 16 серпня 2006
Допомагали: 1

Post 23 жовтня 2006 18:17 Re: Цифровий осцилограф проекту - відносно високою напругою
Теги: ненадо Сакал

Gonzakpo поставив питання про те, висока напруга, ніж максимальний вхідний ADC

> Ідея полягає в тому, щоб suply один операційний підсилювач (ОП) між ADC введення максимальна
> Діапазонів напруги ....
> Наприклад, між 0.5 V і 0,5 .... (максимальний діапазон вхідної напруги від моїх ADC є> 1Vpp)
> Крім того, налаштувати посилення ОП-1. (А = R2/21)

Будь ласка, подивіться на цифри atached PNG області Абд A B між 2 та 3

Ви бачите coud просте рішення вашої проблеми, скористайтеся двома затискних діоди, вони повинні бути atached на поставку штирями з пристроїв, які Ви повинні захищати. Також це може бути доцільно мати певний опір beween X1-1, і діоди, видаватимуться в тому випадку, NE перенапруги НЕ сплеск, але постійна сигнал, як у вашому випадку .. Лот сучасних opamps мати захист діодів всередині них, будь ласка, reas в таблицю, так opamp, що Ви хотіли б використовувати і АД преобразователь carefuly. Ви також повинні бути дуже обережними, щоб не сповільнити AD convereter вхід з повільним opama. Коли Ви дивитеся на opama характеристики, відомості про bigest частота, на якій Ваша opamp здатний delivet 1Vpp гойдалки (для Приклад lrgest на частоті THT Ви coud cheeve з OP07-то між 60kHz - 80kHz, PG. 7 OP07C Analog evices Datasheet рис. TPC17). Це, швидше за все, Ваш Тай ADC мають захист діодів всередині його, і самим простим рішенням є лише додати певний опір перед нею. З таким meho Ви cou hve висока напруга, ніж opamap / - напруга живлення застосовуються, тим вище напруга буде cutt-офф. Спробуйте зробити кілька auxulary поставки з хорошими ємності, а не тільки великі, але з малою ЕПР та комбінації ОГ кілька типів конденсаторів для вашого cllamp діодів, які будуть тримати їх на 0.5 V і 0,5, але в першу carefly тростинний ADC Datasheet і знайшли Області застосування для нього.

Я міг би мати якийсь час на вихідні, так що якщо ви хочете, надішліть мені більш детальну інформацію про ADC і я спробую розповісти вам что-то другое.

З повагою,
Ненадо Сакал

Повернутися до початку
View user's profile
miki.krejci

Зареєстровано: 20 листопада 2006

Post 22 листопада 2006 10:53 Re: Цифровий осцилограф проекту

Привіт всім,
Я хотів би зробив USB осцилограф з використанням FT2232C. Відбір ставкою близько 1Mhz. Я хочу використовувати 12-бітовий A / D конвертер. Ви-то бачили деякі схеми з вхідний ланцюга? Я не знаю, як зробити, щоб змінився діапазон автоматично або як я можу контролювати діапазоні за допомогою двох розрядів.
Дякуємо за допомогу!
Повернутися до початку
View user's profile
alphi

Зареєстровано: 23 грудня 2001

Post 25 листопада 2006 8:36 Як я можу робити з низькою ставкою зразка з TLC5540?
Теги: DSO tlc5540 xc9572 tlc5540 tlc5540 DSO

Я використовую TLC5540 мого будинку DSO, але TLC5540 'хв зразка ставка 5MHZ.So, якщо мені потрібна низька ставка зразка (наприклад, 100kHz), як я можу робити з нею.
моя systerm: TLC5540 MCU XC9572
Повернутися до початку
View user's profile
Дайніс

Зареєстровано: 15 травня 2001 року
Допомагали: 56

Post 25 листопада 2006 10:39 Re: Як я можу робити з низькою ставкою зразка з TLC5540?
Теги: xc9572 проб DSO tlc5540 xc9572 tlc5540 tlc5540 DSO

alphi писав:
Я використовую TLC5540 мого будинку DSO, але TLC5540 'хв зразка ставка 5MHZ.So, якщо мені потрібна низька ставка зразка (наприклад, 100kHz), як я можу робити з нею.
моя systerm: TLC5540 MCU XC9572

Перейти деяких зразках, вибірка по 5MHz та використання кожного зразка 50?
Або використовуйте сигналу в середньому на програмне забезпечення?
Повернутися до початку
View user's profile
alphi

Зареєстровано: 23 грудня 2001

Post 25 листопада 2006 15:35 Re: Цифровий осцилограф проекту
Теги: tlc5540

якщо я використовую 5HMZ за TLC5540, а також використовувати 50 проб протягом одного даних, то я можу отримати 100kHz зразка rate.but зробить пам'яті deepth став дуже маленьким, якщо я 128Kbyte SRAM, і я можу використовувати тільки 128Kbyte/50.
Повернутися до початку
View user's profile
computer_engineer

Зареєстровано: 12 лютого 2007

Post 12 лютого 2007 10:43 Цифровий осцилограф проекту

будь-хто може мені допомогти PLZ? Я хочу знати, якщо ubicom ip2022 погодитися sinesoidal сигнал? Мені потрібно виміряти напругу і струм сигналів розраховувати на реальну владу.

Додано через 5 хвилин:

Мені потрібно ур допоможе швидко PLZ. будь-хто може мені допомогти. PLZ peply мені швидко. мій проект raquire вимірювання напруги та струму в кожному домі і розрахувати apower consumpsion. Мені потрібно знати, робить ubicom ip2022 ADC sinesoidal приймати сигнал. якщо не те, що це рішення ???????????????? plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Повернутися до початку
View user's profile
mayo123

Зареєстровано: 22 вересня 2005

Post 12 квітня 2007 16:19 Re: Цифровий осцилограф проекту
Теги: 164.15.88.56/site.php

monnoliv писав:
Привіт всім,

Після більш ніж за місяць відпочинку, тут 6-го перегляду цього DSO (зареєструватися, щоб подивитися схему):

[URL] ч ** P: / / 164.15.88.56/site.php [/ URL]

Привіт,

Я намагаюся протягом декількох тижнів, але на сайті вниз.

Прийняті ли какие-либо копія цього сайту??

Спасибо.
Повернутися до початку
View user's profile
rashslash

Зареєстровано: 23 листопада 2006
Місце проведення: Пакистан

Post 27 квітня 2007 16:10 Re: Цифровий осцилограф проекту
Теги: tlc549 послідовний порт tlc549 Паралельний порт Паралельний порт tlc549

добре використовувати tlc549 серійним 8 бітний АЦП від Texas Instruments та використання паралельного порту
Повернутися до початку
View user's profile
computer_engineer

Зареєстровано: 12 лютого 2007

Post 20 травня 2007 10:13 Цифровий осцилограф проекту

привет кожен .... ineed ур допомогти
Я використовую UBICOM ip2022 зарубіжжя як одиниця, і я heve розрахувати реальне споживання електроенергії в будинку я використав 2 каналу ADC ubicom і напруга подається на один канал і поточний на інший канал .. Я rised напруги та поточний рівень arrefrence напруги becoz Я не знаю, якщо UBICOM в ADC приймати негативні напруга чи ні, і я multiplyed кожному зразку напруги діючих зразків більш aperiod, а потім diveded в результаті accumlation нанівець. зразків, чи не так використання методу acorrect PLZ допомогти meeeeeeeeee
Повернутися до початку
View user's profile
adidex

Зареєстровано: 04 січня 2005

Post 30 травня 2007 22:26 Re: Цифровий осцилограф проекту
Теги: eoscope

CMOS писав:
nikifena писав:

Ви впевнені?

Цитата:
В архіві містяться схеми, друкованих плат і байт-файли, необхідні для програмування мікроконтролера і CPLD: eoscope_1.2.zip

ч ** P: / / www.mindbend.ro/eoscope/download/eoscope_1.2.zip

удачи Посмішка

Та я впевнений, preety .... Ці файли знаходяться в узагальненій формі. Вихідний код не надається.

Здравствуйте,

Ми вирішили оприлюднити джерела проект в той же час, так що тепер enybody повинні мати можливість вносити зміни в код.

Ми також розміщений ряд інших проектів, на новому сайті, www.eosystems.ro, старий веб-сторінки (то один на mindbend.ro області) є застарілим і буде вилучено в найближчим часом. Я сподіваюся, що ви можете знайти декілька цікавих проектів, на новому сайті, на жаль, наш час дуже обмежено тим оновлень на сайті не буде дуже швидким, але у нас є декілька проектів wainting, який буде опублікований.

Так .. користуються, і, будь ласка, надішліть нам кілька фотографій, якщо ви будуєте деяких наших проектів і, можливо, надішліть нам код також у випадку, якщо внести певні зміни, так що ми можемо опублікувати їх на сайті ( "Ммм .. може бути, новий РК-інтерфейс є гарна ідея, або PC зв'язку Подмігнуть ).

Адріан І Даниїл
Повернутися до початку
View user's profile
CMOS

Зареєстровано: 06 січня 2004
Допомагали: 34

Post 31 травня 2007 7:22 Re: Цифровий осцилограф проекту

adidex писав:

Здравствуйте,

Ми вирішили оприлюднити джерела проект в той же час, так що тепер enybody повинні мати можливість вносити зміни в код.

Ми також розміщений ряд інших проектів, на новому сайті, www.eosystems.ro, старий веб-сторінки (то один на mindbend.ro області) є застарілим і буде вилучено в найближчим часом. Я сподіваюся, що ви можете знайти декілька цікавих проектів, на новому сайті, на жаль, наш час дуже обмежено тим оновлень на сайті не буде дуже швидким, але у нас є декілька проектів wainting, який буде опублікований.

Так .. користуються, і, будь ласка, надішліть нам кілька фотографій, якщо ви будуєте деяких наших проектів і, можливо, надішліть нам код також у випадку, якщо внести певні зміни, так що ми можемо опублікувати їх на сайті ( "Ммм .. може бути, новий РК-інтерфейс є гарна ідея, або PC зв'язку Подмігнуть ).

Адріан І Даниїл

Thats гарна новина. Спасибо! Дуже веселий
Повернутися до початку
View user's profile
bamdad

Зареєстровано: 14 листопада 2001
Допомагали: 5

Post 15 червня 2007 23:42 Re: Цифровий осцилограф проекту
Теги: напруга пробовідбірником осцилограф

Шановний всіх;
Чи є хто, хто знає, як здійснити реконструкцію алгоритм еквівалент часу вибірки? Крім того, всі вхідні методи захисту я бачу навколо, грунтується на двох діодів на постачання рейок для захисту пристрою для взяття проб, це два звернути спиною, у високих freqs, то діод ємність буде обмежувати смугу пропускання сигналу (особливо коли йде серія резистори між на діодів та відбору проб), і це не лінійний ефект, оскільки діод місткість варіюється досить значно у зворотному відхилення напруги ... ще один момент, це захист стадії зміни вхідного імпеданс з пробовідбірником, коли це обрізання ... Хто-небудь знає краще механізм захисту для високошвидкісного осцилографа, скажімо, что-то около 100МГц?
Повернутися до початку
View user's profile
pmhunt

Зареєстровано: 26 січня 2006

Post 27 червня 2007 10:50 Re: Цифровий осцилограф проекту
Теги: gbadso gameboy заздалегідь осцилограф гра хлопчика заздалегідь осцилограф gameboy для осцилографа gameboy осцилограф gameboy заздалегідь осцилограф

Цитата:
спробуйте використовувати gameboy для малих осцилограф

Я в даний час розробляє схему, що використовує гра Хлопчик завчасно прийняти зразків до 100Msps

з використанням FIFO і CPLD

www.cardiagnostic.co.uk / gbadso.htm ArrowArrowArrow
Повернутися до початку
View user's profile
Nick18

Зареєстровано: 04 лютого 2006

Post 27 червня 2007 16:07 Re: Цифровий осцилограф проекту
Теги: 164.15.88.56/site.php

mayo123 писав:
monnoliv писав:
Привіт всім,

Після більш ніж за місяць відпочинку, тут 6-го перегляду цього DSO (зареєструватися, щоб подивитися схему):

[URL] ч ** P: / / 164.15.88.56/site.php [/ URL]

Привіт,

Я намагаюся протягом декількох тижнів, але на сайті вниз.

Прийняті ли какие-либо копія цього сайту??

Спасибо.

Я питаю те ж саме. Як про цей проект? Проект obosolete?
Повернутися до початку
View user's profile
Вакуум

Зареєстровано: 26 червня 2007

Post 28 червня 2007 16:59 Re: Цифровий осцилограф проекту

Здравствуйте, дорогие все.
Я також розвивати мою сферу. У мої плани, щоб зробити його більш універсальним:
Перш за все, в моїх планах зробити програмуємий атенюаторів. Але це здається занадто важким ... Таким чином, було б дивним використовувати готовий. Чи є постачальники ПА на ринку?
По-друге, захист від перенапруги.
Третє: зробити РІС режимі. З нею я можу спостерігати періодичні сигнали з дуже високою частотою. Чи є можливість реалізувати в FPGA?
Большое спасибо!
Повернутися до початку
View user's profile
miniK0bo

Зареєстровано: 16 липня 2005

Post 11 листопада 2007 14:24 Re: Цифровий осцилограф проекту

Привіт всім,
Я також думав про будівництво DSO. Я прийшов через цю тему, і помітити подібність. До сих пор я розділити мого дизайну в двох частинах. Цифрова частина з FPGA, SDRAM і USB2 інтерфейс. Analog частини 100МГц АЦП і FIFO. Цифрова частина я закінчити будівництво (див. додатки). Я, як і раніше, необхідно, щоб почати аналогової частини (/ Мені не так уж хорош в аналоговому). Мені було цікаво, що це положення є проектування, зробили якісь будувати ще?

Повернутися до початку
View user's profile
judasdsc

Зареєстровано: 14 січня 2007

Post 11 листопада 2007 15:24 Re: Цифровий осцилограф проекту

здається хорошим. У вас є веб-сайт про цей проект? Будь-яке schems?
Повернутися до початку
View user's profile
miniK0bo

Post 11 листопада 2007 20:46 Цифровий осцилограф проекту

К сожалению на сайті поки немає, я міг би розмістити схематичне один з цих днів
Повернутися до початку
View user's profile
picnoobie

Зареєстровано: 19 листопада 2006
Допомагали: 6

Post 14 листопада 2007 19:14 Re: Цифровий осцилограф проекту

EDIT: як глупо мене, то я посилання була розміщена на першій сторінці цього ланцюжка, я випадково приземлився на цю нитку під час мого пошуку, і не йти на початку. Я приношу свої вибачення.
Повернутися до початку
View user's profile
miniK0bo

Post 22 листопада 2007 19:43 Re: Цифровий осцилограф проекту

як обіцяв: у схемі
до сих пір є одна помилка у схемі. заповідного Сцепляющій по fx2 чіпа повинна бути обгрунтованою!

Повернутися до початку
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Хоббі схем і малих проектів Проблеми -> Цифровий осцилограф проекту
Сторінка 14 з 16 Часовий пояс: GMT 2 Години
Перейти до сторінки Попередня 1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16 Наст
Перейти на сторінку:

Поскаржитися | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | карта сайту
Тема RSS