| Автор | Повідомлення |
|---|
Gonzakpo
Зареєстровано: 28 серпня 2006 Повідомлень: 43
| 30 серпня 2006 20:55 Re: Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| Привет
Кто-нибудь знает operacional здатні дозволити вище напруженість на вході, ніж влада suply саме?
Моя ідея полягає в наступному: Я хочу розробити eficient захисту для мого ADC. Ідея полягає в тому, щоб влада оперативної між ADC перетворення межах тому, якщо більш висока напруженість вхід отримали, це напруга буде разрубить між suply обмежень на виході з operacional захисту ADC. А також що це корисно, тому що я ідею можна візуалізувати моментально з екрана осцилографа, что-то не так в вхідного сигналу (це скорочення).
Якщо хто-небудь знає, аналогічним чином для захисту ADC, будь ласка, повідомте мені !.... (Я хочу деяку захист, яке не зупинити операцію осцилограф)
Спасибо! |
|
| Повернутися до початку | |
 |
Німер
Зареєстровано: 26 квітня 2005 Повідомлень: 216 Допомагали: 25 Місце проведення: PALISTINE
| 30 серпня 2006 23:05 Re: Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| привет
didn't understandyour ідея добре ... розробити більш
привет |
|
 |
Gonzakpo
| 30 серпня 2006 23:51 Re: Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| Вона проста,
Ідея полягає в тому, щоб suply один операційний підсилювач (ОП) між АЦП вхідний діапазон максимального напруження .... Наприклад, між 0.5 V і 0,5 .... (максимальний діапазон вхідної напруги від моїх ADC є 1Vpp) Крім того, налаштувати посилення ОП-1. (А = R2/21)
І, нарешті, (і це є особливістю Я шукаю ).... Це ОП повинна забезпечувати високу напругу (на вході), ніж suply onces (-0,5 / 0,5 V )..... Наприклад 30V!
Мета цієї ідеї полягає в тому, щоб "припинити" частина сигналу, який перевищує максимальний вхідний діапазон напруги. Я завантажуватиме А.А. Приміром малюнок для вас. Проблема полягає в тому, що я не знаю, як цей процес називається англійською мовою.
Пам'ятайте, що ОП Я ищу повинні забезпечувати високу напругу (на вході), ніж suply onces!.
Спасибо!.
|
|
 |
Ave_Rapina
Зареєстровано: 07 січня 2004 Повідомлень: 102 Допомагали: 13
| 30 серпня 2006 23:59 Re: Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| Привет Чому б не використати прості zenner з tensio хочете захистити Приклад для максимуму 5V можна покласти 5,5 зенеровскій з опором нижче межі вхідної напруги років, якщо необхідно для і - просто використовувати напруга 2 в серійному у зворотному один від одного. Це зростання трохи граничного напруження, але якщо ви використовуєте один 5V зенеровскій межа tensio є 5V 0,7 V від інших zenner
На зворотному дорівнює
Привет |
|
 |
Gonzakpo
| 31 серпня 2006 4:15 Re: Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| Так, це один posible рішення, але я не знаю чому, мені не довіряють у zeners
Це дуже дорогий дизайн вірити в простій зенеровскій,
У будь-якому випадку я буду мати це на увазі рішення. Напевно, я в кінцевому підсумку зробити.
Спасибо.
Будь-які нові ідеї?
EDIT: Я только что-то з'ясувати. Моя ADC межах 0,5 V до 0,5 тому зенеровскій або діод не є корисними в цій справі, тому що ADC межі, нижче, ніж будь-який зенеровскій або діод "triger напруги" ... : S |
|
 |
jackson1985
Зареєстровано: 09 вересня 2006 Повідомлень: 1
| 09 Вересня 2006 13:26 Re: Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| | привет ребята ny1 може допомогти мені в керівництві мені хороший проект (останній рік), пов'язані з моїм предметом тобто електроніка N прилади ... |
|
 |
melc
Зареєстровано: 08 квітня 2005 Повідомлень: 394 Допомагали: 45
| |
 |
Giuss
Зареєстровано: 16 жовтня 2006 Повідомлень: 38
| 16 жовтня 2006 22:20 Re: Цифровий осцилограф проекту | | | Теги: DSO tlc5540 домашнього DSO xc9572 проект DSO CPLD Xilinx cy7c199 проекту tlc5540 CPLD xc9572 tlc5540 |
|
| Я працюю з домашніми DSO теж і моя prototipe працює, але потребує improvents Це короткий опис мого проекту:
ADC TLC5540 CPLD Xilinx XC9572 ОЗУ Cypress CY7C199 Процесор PIC16F877 30 МГц годинник
Тепер я працюю по його поліпшенню:
Перехід до 40 МГц годинник
Додати в цифровій показ
Додати USB з'єднання
Докладніше приїхати ... |
|
 |
funghome
Зареєстровано: 15 жовтня 2006 Повідомлень: 7
| 22 жовтня 2006 11:21 Цифровий осцилограф проекту | | | Теги: piccode.zip |
|
| Я цікавим цей проект. http://www.cmccord.co.uk/FYP/index.htm Але в той час як файл є остаточним шістнадцятковий фото http://www.cmccord.co.uk/FYP/DownLoad/PicCode.zip |
|
 |
CMOS
Зареєстровано: 06 січня 2004 Повідомлень: 713 Допомагали: 34
| 22 жовтня 2006 11:38 Re: Цифровий осцилограф проекту | | | Теги: piccode.zip |
|
| | funghome писав: | Я цікавим цей проект. ч ** P: / / www.cmccord.co.uk / FYP / index.htm Але в той час як файл є остаточним шістнадцятковий фото ч ** P: / / www.cmccord.co.uk / FYP / Завантажити / PicCode.zip |
Це дуже низька частота сфери (5KHz) і практично не використовувати!! |
|
 |
nsakan
Зареєстровано: 16 серпня 2006 Повідомлень: 22 Допомагали: 1
| 23 жовтня 2006 18:17 Re: Цифровий осцилограф проекту - відносно високою напругою | | | Теги: ненадо Сакал |
|
| Gonzakpo поставив питання про те, висока напруга, ніж максимальний вхідний ADC
> Ідея полягає в тому, щоб suply один операційний підсилювач (ОП) між ADC введення максимальна > Діапазонів напруги .... > Наприклад, між 0.5 V і 0,5 .... (максимальний діапазон вхідної напруги від моїх ADC є> 1Vpp) > Крім того, налаштувати посилення ОП-1. (А = R2/21)
Будь ласка, подивіться на цифри atached PNG області Абд A B між 2 та 3
Ви бачите coud просте рішення вашої проблеми, скористайтеся двома затискних діоди, вони повинні бути atached на поставку штирями з пристроїв, які Ви повинні захищати. Також це може бути доцільно мати певний опір beween X1-1, і діоди, видаватимуться в тому випадку, NE перенапруги НЕ сплеск, але постійна сигнал, як у вашому випадку .. Лот сучасних opamps мати захист діодів всередині них, будь ласка, reas в таблицю, так opamp, що Ви хотіли б використовувати і АД преобразователь carefuly. Ви також повинні бути дуже обережними, щоб не сповільнити AD convereter вхід з повільним opama. Коли Ви дивитеся на opama характеристики, відомості про bigest частота, на якій Ваша opamp здатний delivet 1Vpp гойдалки (для Приклад lrgest на частоті THT Ви coud cheeve з OP07-то між 60kHz - 80kHz, PG. 7 OP07C Analog evices Datasheet рис. TPC17). Це, швидше за все, Ваш Тай ADC мають захист діодів всередині його, і самим простим рішенням є лише додати певний опір перед нею. З таким meho Ви cou hve висока напруга, ніж opamap / - напруга живлення застосовуються, тим вище напруга буде cutt-офф. Спробуйте зробити кілька auxulary поставки з хорошими ємності, а не тільки великі, але з малою ЕПР та комбінації ОГ кілька типів конденсаторів для вашого cllamp діодів, які будуть тримати їх на 0.5 V і 0,5, але в першу carefly тростинний ADC Datasheet і знайшли Області застосування для нього.
Я міг би мати якийсь час на вихідні, так що якщо ви хочете, надішліть мені більш детальну інформацію про ADC і я спробую розповісти вам что-то другое.
З повагою, Ненадо Сакал
|
|
 |
miki.krejci
Зареєстровано: 20 листопада 2006 Повідомлень: 1
| 22 листопада 2006 10:53 Re: Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| Привіт всім, Я хотів би зробив USB осцилограф з використанням FT2232C. Відбір ставкою близько 1Mhz. Я хочу використовувати 12-бітовий A / D конвертер. Ви-то бачили деякі схеми з вхідний ланцюга? Я не знаю, як зробити, щоб змінився діапазон автоматично або як я можу контролювати діапазоні за допомогою двох розрядів. Дякуємо за допомогу! |
|
 |
alphi
Зареєстровано: 23 грудня 2001 Повідомлень: 440 Допомагали: 1
| 25 листопада 2006 8:36 Як я можу робити з низькою ставкою зразка з TLC5540? | | | Теги: DSO tlc5540 xc9572 tlc5540 tlc5540 DSO |
|
| Я використовую TLC5540 мого будинку DSO, але TLC5540 'хв зразка ставка 5MHZ.So, якщо мені потрібна низька ставка зразка (наприклад, 100kHz), як я можу робити з нею. моя systerm: TLC5540 MCU XC9572 |
|
 |
Дайніс
Зареєстровано: 15 травня 2001 року Повідомлень: 1451 Допомагали: 56
| 25 листопада 2006 10:39 Re: Як я можу робити з низькою ставкою зразка з TLC5540? | | | Теги: xc9572 проб DSO tlc5540 xc9572 tlc5540 tlc5540 DSO |
|
| | alphi писав: | Я використовую TLC5540 мого будинку DSO, але TLC5540 'хв зразка ставка 5MHZ.So, якщо мені потрібна низька ставка зразка (наприклад, 100kHz), як я можу робити з нею. моя systerm: TLC5540 MCU XC9572 |
Перейти деяких зразках, вибірка по 5MHz та використання кожного зразка 50? Або використовуйте сигналу в середньому на програмне забезпечення? |
|
 |
alphi
Зареєстровано: 23 грудня 2001 Повідомлень: 440 Допомагали: 1
| 25 листопада 2006 15:35 Re: Цифровий осцилограф проекту | | | Теги: tlc5540 |
|
| | якщо я використовую 5HMZ за TLC5540, а також використовувати 50 проб протягом одного даних, то я можу отримати 100kHz зразка rate.but зробить пам'яті deepth став дуже маленьким, якщо я 128Kbyte SRAM, і я можу використовувати тільки 128Kbyte/50. |
|
 |
computer_engineer
Зареєстровано: 12 лютого 2007 Повідомлень: 3
| 12 лютого 2007 10:43 Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| будь-хто може мені допомогти PLZ? Я хочу знати, якщо ubicom ip2022 погодитися sinesoidal сигнал? Мені потрібно виміряти напругу і струм сигналів розраховувати на реальну владу.
Додано через 5 хвилин:
Мені потрібно ур допоможе швидко PLZ. будь-хто може мені допомогти. PLZ peply мені швидко. мій проект raquire вимірювання напруги та струму в кожному домі і розрахувати apower consumpsion. Мені потрібно знати, робить ubicom ip2022 ADC sinesoidal приймати сигнал. якщо не те, що це рішення ???????????????? plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz |
|
 |
mayo123
Зареєстровано: 22 вересня 2005 Повідомлень: 13
| 12 квітня 2007 16:19 Re: Цифровий осцилограф проекту | | | Теги: 164.15.88.56/site.php |
|
| | monnoliv писав: | Привіт всім,
Після більш ніж за місяць відпочинку, тут 6-го перегляду цього DSO (зареєструватися, щоб подивитися схему):
[URL] ч ** P: / / 164.15.88.56/site.php [/ URL]
Привіт, |
Я намагаюся протягом декількох тижнів, але на сайті вниз.
Прийняті ли какие-либо копія цього сайту??
Спасибо. |
|
 |
rashslash
Зареєстровано: 23 листопада 2006 Повідомлень: 28 Місце проведення: Пакистан
| 27 квітня 2007 16:10 Re: Цифровий осцилограф проекту | | | Теги: tlc549 послідовний порт tlc549 Паралельний порт Паралельний порт tlc549 |
|
| | добре використовувати tlc549 серійним 8 бітний АЦП від Texas Instruments та використання паралельного порту |
|
 |
computer_engineer
Зареєстровано: 12 лютого 2007 Повідомлень: 3
| 20 травня 2007 10:13 Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| привет кожен .... ineed ур допомогти Я використовую UBICOM ip2022 зарубіжжя як одиниця, і я heve розрахувати реальне споживання електроенергії в будинку я використав 2 каналу ADC ubicom і напруга подається на один канал і поточний на інший канал .. Я rised напруги та поточний рівень arrefrence напруги becoz Я не знаю, якщо UBICOM в ADC приймати негативні напруга чи ні, і я multiplyed кожному зразку напруги діючих зразків більш aperiod, а потім diveded в результаті accumlation нанівець. зразків, чи не так використання методу acorrect PLZ допомогти meeeeeeeeee |
|
 |
adidex
Зареєстровано: 04 січня 2005 Повідомлень: 11 Допомагали: 1
| 30 травня 2007 22:26 Re: Цифровий осцилограф проекту | | | Теги: eoscope |
|
| | CMOS писав: | | nikifena писав: | Ви впевнені?
| Цитата: | | В архіві містяться схеми, друкованих плат і байт-файли, необхідні для програмування мікроконтролера і CPLD: eoscope_1.2.zip |
ч ** P: / / www.mindbend.ro/eoscope/download/eoscope_1.2.zip
удачи |
Та я впевнений, preety .... Ці файли знаходяться в узагальненій формі. Вихідний код не надається. |
Здравствуйте,
Ми вирішили оприлюднити джерела проект в той же час, так що тепер enybody повинні мати можливість вносити зміни в код.
Ми також розміщений ряд інших проектів, на новому сайті, www.eosystems.ro, старий веб-сторінки (то один на mindbend.ro області) є застарілим і буде вилучено в найближчим часом. Я сподіваюся, що ви можете знайти декілька цікавих проектів, на новому сайті, на жаль, наш час дуже обмежено тим оновлень на сайті не буде дуже швидким, але у нас є декілька проектів wainting, який буде опублікований.
Так .. користуються, і, будь ласка, надішліть нам кілька фотографій, якщо ви будуєте деяких наших проектів і, можливо, надішліть нам код також у випадку, якщо внести певні зміни, так що ми можемо опублікувати їх на сайті ( "Ммм .. може бути, новий РК-інтерфейс є гарна ідея, або PC зв'язку ).
Адріан І Даниїл |
|
 |
CMOS
Зареєстровано: 06 січня 2004 Повідомлень: 713 Допомагали: 34
| 31 травня 2007 7:22 Re: Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| | adidex писав: | Здравствуйте,
Ми вирішили оприлюднити джерела проект в той же час, так що тепер enybody повинні мати можливість вносити зміни в код.
Ми також розміщений ряд інших проектів, на новому сайті, www.eosystems.ro, старий веб-сторінки (то один на mindbend.ro області) є застарілим і буде вилучено в найближчим часом. Я сподіваюся, що ви можете знайти декілька цікавих проектів, на новому сайті, на жаль, наш час дуже обмежено тим оновлень на сайті не буде дуже швидким, але у нас є декілька проектів wainting, який буде опублікований.
Так .. користуються, і, будь ласка, надішліть нам кілька фотографій, якщо ви будуєте деяких наших проектів і, можливо, надішліть нам код також у випадку, якщо внести певні зміни, так що ми можемо опублікувати їх на сайті ( "Ммм .. може бути, новий РК-інтерфейс є гарна ідея, або PC зв'язку ).
Адріан І Даниїл | Thats гарна новина. Спасибо! |
|
 |
bamdad
Зареєстровано: 14 листопада 2001 Повідомлень: 116 Допомагали: 5
| 15 червня 2007 23:42 Re: Цифровий осцилограф проекту | | | Теги: напруга пробовідбірником осцилограф |
|
| Шановний всіх; Чи є хто, хто знає, як здійснити реконструкцію алгоритм еквівалент часу вибірки? Крім того, всі вхідні методи захисту я бачу навколо, грунтується на двох діодів на постачання рейок для захисту пристрою для взяття проб, це два звернути спиною, у високих freqs, то діод ємність буде обмежувати смугу пропускання сигналу (особливо коли йде серія резистори між на діодів та відбору проб), і це не лінійний ефект, оскільки діод місткість варіюється досить значно у зворотному відхилення напруги ... ще один момент, це захист стадії зміни вхідного імпеданс з пробовідбірником, коли це обрізання ... Хто-небудь знає краще механізм захисту для високошвидкісного осцилографа, скажімо, что-то около 100МГц? |
|
 |
pmhunt
Зареєстровано: 26 січня 2006 Повідомлень: 3
| 27 червня 2007 10:50 Re: Цифровий осцилограф проекту | | | Теги: gbadso gameboy заздалегідь осцилограф гра хлопчика заздалегідь осцилограф gameboy для осцилографа gameboy осцилограф gameboy заздалегідь осцилограф |
|
| | Цитата: | | спробуйте використовувати gameboy для малих осцилограф |
Я в даний час розробляє схему, що використовує гра Хлопчик завчасно прийняти зразків до 100Msps
з використанням FIFO і CPLD
www.cardiagnostic.co.uk / gbadso.htm   |
|
 |
Nick18
Зареєстровано: 04 лютого 2006 Повідомлень: 6
| 27 червня 2007 16:07 Re: Цифровий осцилограф проекту | | | Теги: 164.15.88.56/site.php |
|
| | mayo123 писав: | | monnoliv писав: | Привіт всім,
Після більш ніж за місяць відпочинку, тут 6-го перегляду цього DSO (зареєструватися, щоб подивитися схему):
[URL] ч ** P: / / 164.15.88.56/site.php [/ URL]
Привіт, |
Я намагаюся протягом декількох тижнів, але на сайті вниз.
Прийняті ли какие-либо копія цього сайту??
Спасибо. | Я питаю те ж саме. Як про цей проект? Проект obosolete? |
|
 |
Вакуум
Зареєстровано: 26 червня 2007 Повідомлень: 15
| 28 червня 2007 16:59 Re: Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| Здравствуйте, дорогие все. Я також розвивати мою сферу. У мої плани, щоб зробити його більш універсальним: Перш за все, в моїх планах зробити програмуємий атенюаторів. Але це здається занадто важким ... Таким чином, було б дивним використовувати готовий. Чи є постачальники ПА на ринку? По-друге, захист від перенапруги. Третє: зробити РІС режимі. З нею я можу спостерігати періодичні сигнали з дуже високою частотою. Чи є можливість реалізувати в FPGA? Большое спасибо! |
|
 |
miniK0bo
Зареєстровано: 16 липня 2005 Повідомлень: 12
| 11 листопада 2007 14:24 Re: Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| Привіт всім, Я також думав про будівництво DSO. Я прийшов через цю тему, і помітити подібність. До сих пор я розділити мого дизайну в двох частинах. Цифрова частина з FPGA, SDRAM і USB2 інтерфейс. Analog частини 100МГц АЦП і FIFO. Цифрова частина я закінчити будівництво (див. додатки). Я, як і раніше, необхідно, щоб почати аналогової частини (/ Мені не так уж хорош в аналоговому). Мені було цікаво, що це положення є проектування, зробили якісь будувати ще?
|
|
 |
judasdsc
Зареєстровано: 14 січня 2007 Повідомлень: 7
| 11 листопада 2007 15:24 Re: Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| | здається хорошим. У вас є веб-сайт про цей проект? Будь-яке schems? |
|
 |
miniK0bo
| 11 листопада 2007 20:46 Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| | К сожалению на сайті поки немає, я міг би розмістити схематичне один з цих днів |
|
 |
picnoobie
Зареєстровано: 19 листопада 2006 Повідомлень: 90 Допомагали: 6
| 14 листопада 2007 19:14 Re: Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| | EDIT: як глупо мене, то я посилання була розміщена на першій сторінці цього ланцюжка, я випадково приземлився на цю нитку під час мого пошуку, і не йти на початку. Я приношу свої вибачення. |
|
 |
miniK0bo
| 22 листопада 2007 19:43 Re: Цифровий осцилограф проекту | | |
|
| як обіцяв: у схемі до сих пір є одна помилка у схемі. заповідного Сцепляющій по fx2 чіпа повинна бути обгрунтованою!
|
|
 |