Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

Цифровий осцилограф проекту

Перейти до сторінки Попередня 1, 2, 3, ... 14, 15, 16 Наст
Перейти на сторінку:

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Хоббі схем і малих проектів Проблеми -> Цифровий осцилограф проекту
Арабська версія Болгарський варіант Каталонська версія Чеська версія Датская версія Німецька версія Грецька версія Англійський варіант Іспанська версія Фінська варіант Французька версія Hindi версія Хорватська варіант Індонезійська версія Італійська версія Версія на івриті Японська версія Корейська версія Литовська версія Латвійська версія Голландська варіант Норвезька версія Польська версія Португальська варіант Румунська версія Російська версія Словацька версія Словенська версія Сербська версія Шведський варіант Тагальська версія Українська версія Вьетнамская версія Китайською мовою
Автор Повідомлення
tryagain

Зареєстровано: 14 червня 2002

Post 25 травня 2004 14:47 Re: Цифровий осцилограф проекту

bitscope два канали 40MHZ зразка, то використання двох tlc5540, якщо вам потрібно більш часто зразка, ви можете використовувати Максим ADC, як це зробити.
Повернутися до початку
ABS

Зареєстровано: 29 травня 2004 р.

Post 29 травня 2004 15:55 Re: Цифровий осцилограф проекту

Посмішка hellow кожен. Я з материкового Китаю. Я ищу (і хочуть приєднатися к) вільний проект по створенню lowcost PC сфери. наших
Chiness людей більшість обладнання надто дорого купувати, так що це goold ідея створити одну мою самоврядування, якщо хто може допомогти? Спасибо.
Повернутися до початку
joc_06

Зареєстровано: 28 листопада 2003
Допомагали: 2

Post 29 травня 2004 17:53 Re: Цифровий осцилограф проекту
Теги: chocbar проекту

Подивіться на посилання розміщені вище особливості chocbar проекту. Я тільки почала збирати частин побудувати це так воно має бути цікаво
Повернутися до початку
eltonjohn

Зареєстровано: 22 лютого 2002
Допомагали: 25

Post 29 травня 2004 18:10 Re: Цифровий осцилограф проекту

У мене є проект, який я ніколи не до кінця .. Одна з тих речей .. Це приємний ідея .. але занадто pricy і складний .. це одна сфера в PCMCIA-карти
Я думаю, що я буду перенести весь дизайн на FPGA .. Я використовую Ti а DSP і CPLD (triscend) для інтерфейсу .. але вона занадто велика для маленької кімнаті!
Повернутися до початку
ABS

Post 30 травня 2004 16:12 Re: Цифровий осцилограф проекту
Теги: ads831 ціна з ads831 ads831e

спасибо. Я думаю, як equitment перевірити радіо equipments.high швидкість (Dual Channel 80Msps або highter) є більш корисним для мене, Tom's Design spand занадто багато часу на зберігання глибини, можуть стати причиною високих цін на один побудувати up.I думаю, для загального користування (і для мене) 64K зберігання глибини достатньо.
У Китаї найдешевший A / D чіп TI ads831e (8Bit 80Msps). Якщо хто використовував його? Я просто хочу знати, якщо це справді так добре, як TI говорить?
Повернутися до початку
ABS

Post 31 травня 2004 14:56 Re: Цифровий осцилограф проекту
Теги: DSO DSO MK3 FIFO ads831 проекту з ads831 ads831 DSO DSO MK3 FIFO чіпа

Посмішка Я багато читав цю days.And, нарешті, я знайшов MK3 Девіда Джонса є easyest для buile діяльності на базі ПК DSO.It дуже старий проект, створити деякі класичні 74HCxx TTL чіп, CPLD Ніхто навіть не MCU. Я думаю, що це правильно, що мені потрібно, одна з причин полягає в тому, що основною мікросхеми CPLD як @ ltera EMP7128S коштувати близько 80Y / 8 = 10 $ в Китаї, це велике число для мене та мого друга Лі.
Але A / D чіпів, які використовуються в MK3 це працює тільки на 20Msps, цього недостатньо, я хочу використовувати ADS831 (TI-BB) instead.Now недоліки FIFO чіпа стане більше problem.I не вдалося знайти один з FIFO чіп, який може працювати на тактовою частотою від 80M.could будь-хто може допомогти мені дізнатися, то дешеві, які можна працює на високій швидкості нормально? спасибо!
Або в який-небудь однієї консультації мені робити нам, будь ласка.
З повагою.
Повернутися до початку
monnoliv

Зареєстровано: 09 березня 2004
Допомагали: 3
Місце проведення: Бельгія

Post 01 червня 2004 0:46 Re: Цифровий осцилограф проекту
Теги: DSO схематичне DSO FIFO DSO схеми http://www.soudez.org/page_projet2.php

Привіт, дивіться тут http://www.soudez.org/Page_Projet2.php.
Це в два канали DSO (2x100MS / с з FIFO), я тільки що закінчив схеми. Я збираюся зробити дизайн КСП. Мета цього проекту полягає в тому, щоб мати дешеву самоврядування Powered DSO від USB порту. Відкрити вихідний дизайн, коментарі Ласкаво просимо!
@ ,
Повернутися до початку
tryagain

Зареєстровано: 14 червня 2002

Post 01 червня 2004 1:20 Re: Цифровий осцилограф проекту
Теги: http://www.soudez.org/page_projet2.php

Шановні monnoliv,
I'am до Китаю, я не можу увійти на цьому сайті:
http://www.soudez.org/Page_Projet2.php

Чому?
Повернутися до початку
monnoliv

Post 01 червня 2004 10:48 Re: Цифровий осцилограф проекту

Сервер був зайнятий, спробуйте зараз ...
A
Повернутися до початку
is_razi

Зареєстровано: 06 квітня 2002
Допомагали: 7
Місце проведення: Тебріз

Post 01 червня 2004 13:38 Re: Цифровий осцилограф проекту

tryagain писав:
bitscope два канали 40MHZ зразка, то використання двох tlc5540, якщо вам потрібно більш часто зразка, ви можете використовувати Максим ADC, як це зробити.

привіт,
У вас є CPLD потрібно files.if тому, будь ласка, надішліть мені.
привет.
Вращяющіеся очі
Повернутися до початку
ABS

Post 01 червня 2004 14:12 Re: Цифровий осцилограф проекту

Божевільний Здається, що я не зміг відвідати monnoliv в websit too.I навіть не змогла відвідати www.Bitscope.com з Китаю Mainland.I буде намагатися використовувати проксі, я надеюсь, что-то может помочь.
Повернутися до початку
monnoliv

Post 01 червня 2004 17:46 Re: Цифровий осцилограф проекту

Спробуйте це: ftopic41841-30.html" class="nav">Повернутися до початку
Сков

Зареєстровано: 15 березня 2003

Post 01 червня 2004 19:31 Re: Цифровий осцилограф проекту
Теги: epm3064 epm3064 проекту

2monnoliv:
Привіт,
мое мнение:
1) Рекомендується, щоб додати тянуть заходи опору для JTAG.
2) CP2101 є більш простим, ніж FTDI
3) викликати схеми повинні бути виконані в CPLD
Я зробив DSO з майже такий же архітектури.
EPM3064-7 не було достатньо швидко. Я була змушена використовувати
2xEPM3032-4 (по одному на канал).
Мій проект не був завершений.
Час (гроші) були старше;)
Привіт,
S
Повернутися до початку
jaac

Зареєстровано: 12 березня 2002
Місце проведення: Колумбія

Post 01 червня 2004 23:05 Re: Цифровий осцилограф проекту

Що у вас на увазі?
Як ми можемо допомогти?
Повернутися до початку
martingn

Зареєстровано: 31 березня 2004

Post 01 червня 2004 23:40 Re: Цифровий осцилограф проекту
Теги: CPLD проектів DSO FIFO area26 DSO проектів на CPLD http://area26.no-ip.org/ DSO CPLD ADC DSO проекту по acex1k

Привіт Все,

Їм не фахівець, але після перегляду всіх DSO проекти в мережі я прийшов до наступного:

- Найкращий варіант полягає в тому, щоб замінити FIFO CPLD на FPGA з внутрішньої пам'яті.

Дешеві шт. @ Ltera ACEX1K ~ -100 RAM 3x512bytes U $ S12
Швидше ... може викликати

- Використовувати в повній дифференциальной ОП на вході ЗБД краще (краще шум зв'язку).

Привіт,
Мартін

PS: (Навіть незважаючи на не занадто багато інформації ще є хороший сайт з DSO проекту, не перерахованих в даній посаді http://area26.no-ip.org/?section=hard&project=scope)
Повернутися до початку
alphi

Зареєстровано: 23 грудня 2001
Допомагали: 1

Post 02 червня 2004 1:15 Re: Цифровий осцилограф проекту

У вас є активні посилання на цю посилання проекту?
Повернутися до початку
joc_06

Зареєстровано: 28 листопада 2003

Post 02 червня 2004 14:46 Re: Цифровий осцилограф проекту

monnoliv писав:
Спробуйте це: ftopic41841-30.html" class="nav">Повернутися до початку
Хач

Зареєстровано: 23 жовтня 2001

Post 02 червня 2004 16:13 Re: стробоскопічного методу вимірювання для DSO
Теги: DSO CPLD ADC

Make_Pic писав:
Мені потрібен будь-якої інформації про стробоскопічного методу вимірювання для DSO! У стробоскопічний метод дозволяє виміряти частотах до 3 ГГц.

РИС (випадковий інтервал вибірки) є гарним advanteges від обсягів. Стара HP обсягів роботи з 500 МГц смуги пропускання 20 МГц АЦП. Її TDC (время-цифрового перетворювача) основі. Analog спровокувати початок TDC потім ADC годин зупинити його. На TDC з напруга пропорційне показу на час затримки. Низька швидкість ADC перетворення цього напруги в код пропорциональной затримкою.
Мені потрібна інформація про TDC логіка здійснення в CPLD. Основною проблемою є доповненням дизайну TDC логіки. Будь-які зрушення comlementary години сигналу високої швидкості діодний перемикач погіршувати TDC швидкість. Будь-яку пропозицію про comlementary sygnal VHDL реалізації?
Повернутися до початку
alphi

Зареєстровано: 23 грудня 2001
Допомагали: 1

Post 02 червня 2004 16:41 Re: Цифровий осцилограф проекту
Теги: осцилограф ADC чипом чіп осцилограф осцилограф осцилограф чіпа на чіп на чіпі осцилограф

Привіт, всім відомі, які зразка ADC чіп буде використовуватися в цифровий осцилограф Tek: TDS220?
Повернутися до початку
Дайніс

Зареєстровано: 15 травня 2001 року
Допомагали: 56

Post 02 червня 2004 22:52 Re: Цифровий осцилограф проекту
Теги: осцилограф ADC чипом чіп швидкий осцилограф ADC чипом чіп осцилограф осцилограф на чіпі швидкий АЦП осцилографа на чіпі осцилограф

alphi писав:
Привіт, всім відомі, які зразка ADC чіп буде використовуватися в цифровий осцилограф Tek: TDS220?

У мене є інформація, що TDSxxx oscillscopes НЕ ADC швидко, але для швидкої вибірки використовує ПЗЗ (на приладах з зарядовим зв'язком пристрою) пристрою, він може мати різні назви (без ПЗЗ) ....

PS
1) TDSxxx діапазонах дуже гарна ціна для неї!
2) мають досить обмежений каналу пам'яті
3) у вибірку сигналу гучних
Повернутися до початку
monnoliv

Post 03 червня 2004 0:56 Re: Цифровий осцилограф проекту
Теги: epm3064 схематичний DSO схематичне

Спасибо всем вам за ваші поради.

Зокрема Сков, лише деякі питання, для вас:
Чому EPM3064-7 не був швидким Досить?
Чому я використовую резистори тягти вгору сигнали JTAG (не бачив в документації)?

Для Martingn: я намагаюся оцінити вашу пропозицію, здається vgood (я не знав, що існують FPGA з RAM: sm15: і так дешево!).
Цитата:
- Використовувати в повній дифференциальной ОП на вході ЗБД краще (краще шум зв'язку).

Ось що я зробив, ні?

Спасибо за ваш joc_26 FPGA рекомендацій, що стосуються перекладу на сайті, я зроблю це один день тільки для DSO (очікують стабільний перегляду цього DSO схематичне).

Н.Б.: Я просто розрахувати бюджет на DSO: близько 250 тільки для компонентів!

Поки що.
Повернутися до початку
ME

Зареєстровано: 14 березня 2002
Допомагали: 11

Post 03 червня 2004 1:35 Re: Цифровий осцилограф проекту
Теги: DSO схематичне DSO FIFO DSO схеми http://www.soudez.org/page_projet2.php

monnoliv писав:
Привіт, дивіться тут http://www.soudez.org/Page_Projet2.php.
Це в два канали DSO (2x100MS / с з FIFO), я тільки що закінчив схеми. Я збираюся зробити дизайн КСП. Мета цього проекту полягає в тому, щоб мати дешеву самоврядування Powered DSO від USB порту. Відкрити вихідний дизайн, коментарі Ласкаво просимо!
@ ,

Він виглядає як дуже хороший проект, але це буде легше зробити зауваження, якщо переклад сайту на Англійська.
Не багато з нас розуміють французька (включаючи мене), але всі ми розуміємо, тут на Англійська EDAboard.
Повернутися до початку
martingn

Зареєстровано: 31 березня 2004

Post 03 червня 2004 5:34 Цифровий осцилограф проекту

Привіт всім,

Monnoliv, погляньте на найдешевші FPGA @ ltera має з ОЗУ included.ACEX 1K EP1K10 (3x512bytes)
Ви можете знайти гарне проекту на http://fpga4fun.com, який використовує цей чіп у тому числі деякі показу коду.

Hopelly Я почну прототип скоро ...
З повагою,
Мартін
Повернутися до початку
Сков

Post 03 червня 2004 7:42 Re: Цифровий осцилограф проекту
Теги: epm3064 epm3064 проект DSO FIFO DSO CPLD ADC DSO verilog verilog проекту

Привіт,

>> Сков, лише деякі питання, для вас:
>> Чому EPM3064-7 не був достатньо швидко?

Ви пишете прошивки для даного проекту, і перевірити її в симулятор?
Чому ви думаєте, що EPM3064-7 достатньо?
Я думаю, це залежить від завдань, для CPLD.
Мій проект був повністю завершено, і імітіруемих
В рамках програми по verilog CPLD.
Задачі для CPLD були повідомлення із зовнішнім FIFO, MCU, ADC,
Параметри попереднього історії зберігання розмір, показ рівнів і полярність,
взаємної синхронізації обох каналів, та багато інших.
Для моєї задачі EPM3064-7 не було достатньо швидким.

>> Чому я використовую резистори тягти вгору сигнали JTAG (не бачив у
>> Документи)?
Є багато документів на @ ltera сайт;)
Див розділ "Документи по ByteBlaster.

Про пам'яті.
Я думаю, що пам'ять 3x512bytes недостатньо.
Наприклад, з DSO Тек має 3.5KB пам'яті.
Інші DSOs мають 100KB пам'яті і багато чого іншого.
Привіт,
S
Повернутися до початку
pisoiu

Зареєстровано: 31 грудня 2002
Допомагали: 24
Місце проведення: Румунія

Post 03 червня 2004 8:11 Re: Цифровий осцилограф проекту
Теги: осцилограф ADC чіп цифровий осцилограф FIFO FIFO цифровий осцилограф осцилограф чіп FIFO чіпа чіпа осцилограф осцилограф на чіпі

alphi писав:

Я відкрив TDS2014 (4 channels 1gsps), щоб дізнатися, що знаходиться всередині. Вони використовують кілька чіпів для кожної пари каналів. Він, схоже, що один чіп підсилювача та відбору проб, а також інша FIFO. Введення розділу не має багатьох компонентів навколо, всі вони діють. Єдиним активним, як видається, в AC / DC optomos вимикач. Во всяком случае, чіпси є власністю конструкцій, виготовлених національними. Навіть не одного біта інформації про них в мережі. Я доклав рис з ними.

/ Pisoiu

Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Повернутися до початку
se06745

Зареєстровано: 03 червня 2004

Post 03 червня 2004 10:33 Re: Цифровий осцилограф проекту
Теги: RIS осцилограф

Привет!

Чому все осціллоскопи обмежені 5 V-5V?
Спочатку не мають цих низьковольтних межа.

спасибо
Здивовані
Повернутися до початку
pisoiu

Зареєстровано: 31 грудня 2002
Допомагали: 24
Місце проведення: Румунія

Post 03 червня 2004 10:48 Re: Цифровий осцилограф проекту

Я думаю, ви говорите про напруги введення обмежень. Не всі цього обмеження, але високою продуктивністю з них. Це пояснюється тим, що висока продуктивність осціллоскопи мають надзвичайно широку смугу пропускання введення. Для досягнення цієї мети і хороша лінійність над всією частота. діапазон вхідного підсилювача повинна мати низький вхідний ємності. Високовольтні захист ланцюга, аж до сотень вольт додати небажані ємності для входу. І, крім того, це непрактично. Якщо Ви витрачаєте багато грошей на DSO пропускання 1 ГГц, в основному ви будете вимірювання високих частот. сигнали, які з низькою напругою, а не те, що по мережі. За високу напругу, 1:10 або вище ставка Divider датчики є в будь-якому випадку.

/ Pisoiu
Повернутися до початку
Сков

Post 03 червня 2004 11:13 Re: Цифровий осцилограф проекту
Теги: осцилограф імпеданс

Як правило, вхідний ланцюга осціллоскопи має низьким опором (50 .. 150 Ом), у відповідності з низьким опором кабелю
, Який підключений до осцилограф. У Розсіювана потужність для вхідний ланцюга є обмеженою.
Повернутися до початку
monnoliv

Post 03 червня 2004 15:23 Re: Цифровий осцилограф проекту
Теги: DSO схематичне DSO схеми

Сков? Я бачив кілька DSO 1Meg вхідного імпеданс.

martingn, що стосуються ACEX 1K EP1KX0, якщо я добре розумію strucure цього пристрою, вона повинна бути налаштована на кожному вмиканні живлення. Як робити це з вбудованим процесором, EEPROM? Есть ли у вас схеми?

Привіт,
Повернутися до початку
ME

Зареєстровано: 14 березня 2002
Допомагали: 11

Post 03 червня 2004 15:41 Re: Цифровий осцилограф проекту
Теги: осцилограф імпедансной відповідності осціллоскоп імпедансной відповідності імпедансной відповідність з осцилографом

Сков писав:
Як правило, вхідний ланцюга осціллоскопи має низьким опором (50 .. 150 Ом), у відповідності з низьким опором кабелю
, Який підключений до осцилограф. У Розсіювана потужність для вхідний ланцюга є обмеженою.

Це не так, як правило, вхідний імпеданс осціллоскопи 1 МОм | | ~ 10-100 пФ.
Використання 1:10 зондів, вхідний імпеданс 10 МОм і capitance нижче, ніж 1:1 датчики, датчики з 1:100, вхідний імпеданс 100 МОм і capitance ще нижче, ніж в 1:10 зондів.

DSO як Tektronix TDS TDS 1000 І 2000 серії наприклад має вхідний імпеданс 1 МОм | | 20 пФ.

Якщо ви зацікавлені в максимальній потужності trasferring потрібно використовувати з низьким опором для імпедансного відповідності, але й Осцилографи voltmetres ви зацікавлені тільки в передачі maixmum напругою, whitout креслення будь-якої з нинішніх джерел, тому вхідний імпеданс зазвичай> = 1 МОм.
Повернутися до початку
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Хоббі схем і малих проектів Проблеми -> Цифровий осцилограф проекту
Сторінка 2 з 16 Часовий пояс: GMT 2 Години
Перейти до сторінки Попередня 1, 2, 3, ... 14, 15, 16 Наст
Перейти на сторінку: