Електроніка форуму

Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

антена для приймача GPS

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> РФ, мікрохвильова піч, антен і оптики -> антена для приймача GPS
Автор Повідомлення
alzomor

Допомогло: 31
Розміщення: Каїр

Post 07 Oct 2009 13:58

GPS антена

HI

Я використовую GPS для стеження.
В даний час я використовую і активна зовнішня антена, яка мені виправити над автомобілем.
для надійності я вважаю за краще використовувати антену і вставляти його з модулем GPS.
Моє питання може антена працює, якщо це вбудований в корпус приладу?
і якщо все пристрій встановлюється в машині двигун?

Що ви думаєте?

Салам
Хоссам Alzomor
Догори
pabloec

Допомогло: 9

Post 07 Oct 2009 20:08

антена для приймача GPS

Я думаю, Dont своєю хорошою ідеєю, по-перше є багато металевих корпусах другу Багато шуму з РФ і т.д. свічок запалювання, може, краще, якщо ви використовуєте доб антенний кабель, але замість використання антени, що ви використовуєте патч в межах , ви можете отримати близько 3db посилення, з особистого досвіду ви отримаєте хороший сигнал / шум від 6 до 7 супутники в залежності від того, коли і де ви знаходитесь.

в будь-якому випадку ви завжди можете спробувати. До речі, приєднаними лабораторія доповідь одного і GPS антену зробили давно (його по-іспанськи, але воно не може бути складно для автоматизованого перекладача, щоб зробити роботу.)

Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Догори
alzomor

Post 07 Oct 2009 23:26

Re: антена для приймача GPS

Привіт

Дякуємо за ваші відгуки
і для звіту.
Я думаю, це по-італійськи, то чи є англійський варіант?
З іншого боку,
Я F я використовувати антени або активної антени усередині корпусу догляду салоні, є посилення 3dB ще можливі?

Салам
Хоссам Alzomor
WWW () IG () Org
Догори
Google
AdSense
Google Adsense

Post 07 Oct 2009 23:26

Оголошення

Догори
pabloec

Допомогло: 9

Post 08 Oct 2009 1:13

антена для приймача GPS

Hahaha своєму іспанською мовою. Я писав її для лабораторій, я думаю, Dont будь-якої б корисно отримати роботу всередині металевого корпусу будь-якого роду, але ви можете спробувати використовувати пластиковий корпус, проблеми металевими пластинами блокуючий сигнал

І. М. Вибачте, але я щиро Dont хочеться перекладати, тому що вона використовує такі технічні Languaje що будь-який автоматизований перекладача CA робити роботу, і я просто Dont є час.
Догори
alzomor

Post 08 Oct 2009 12:20

Re: антена для приймача GPS

Thanks Again.

Я збираюся використовувати пластиковий корпус, але це буде всередині салону автомобіля.
Моє питання, доза сигнали переходу від автомобільного скла буде достатньо, щоб отримати хороший приріст?

Салам
Хоссам Alzomor
Догори
На арабською мовою Болгарська Каталонська версії Чеська версія Датські версії Німецька версія Грецька версія Англійська Версія Іспанська версія Фінська версії Французька версія Гінді версії Хорватська версії Індонезійської версії Італійська версія Іврит версії Японська версія Корейська версія Литовському мовою Латвійська версії Голландська версії Норвезька версії Польська версія Португальська версії Румунська мова Русская версия Словацька версії Словенська версії Сербська версія Шведська версії Тагальська версії Українська версія Вєтнамська версії Китайська версія
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> РФ, мікрохвильова піч, антен і оптики -> антена для приймача GPS
Сторінка 1 з 1

subj

text

Часовий пояс: GMT 1 година
Подібні теми:
Двочастотний GPS антена (5)
Outband GPS антена посилення? (2)
Допомога GPS приймач архітектура (6)
[Допомога] Про АЦП для L1 приймача GPS (5)
Reg: Алюмінієвий корпус для приймача GPS (1)
Як вибрати тип повідомлення для USB GPS приймача (1)
Quadrifilar спіральна антена для GPS додатків (1)
антена залежності від матеріального патч (4)
GPS Receiver (15)
Антена RFID (3)

Зловживання | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | Карта сайту
Тема RSS