| Автор | Повідомлення |
|---|
alzomor
Реєстрація: 09 июн 2005 Повідомлень: 626 Допомогло: 31 Розміщення: Каїр
| 07 Oct 2009 13:58 GPS антена | | |
|
| HI
Я використовую GPS для стеження. В даний час я використовую і активна зовнішня антена, яка мені виправити над автомобілем. для надійності я вважаю за краще використовувати антену і вставляти його з модулем GPS. Моє питання може антена працює, якщо це вбудований в корпус приладу? і якщо все пристрій встановлюється в машині двигун?
Що ви думаєте?
Салам Хоссам Alzomor |
|
| Догори | |
 |
pabloec
| 07 Oct 2009 20:08 антена для приймача GPS | | |
|
| Я думаю, Dont своєю хорошою ідеєю, по-перше є багато металевих корпусах другу Багато шуму з РФ і т.д. свічок запалювання, може, краще, якщо ви використовуєте доб антенний кабель, але замість використання антени, що ви використовуєте патч в межах , ви можете отримати близько 3db посилення, з особистого досвіду ви отримаєте хороший сигнал / шум від 6 до 7 супутники в залежності від того, коли і де ви знаходитесь.
в будь-якому випадку ви завжди можете спробувати. До речі, приєднаними лабораторія доповідь одного і GPS антену зробили давно (його по-іспанськи, але воно не може бути складно для автоматизованого перекладача, щоб зробити роботу.)
|
|
| Догори | |
 |
alzomor
| 07 Oct 2009 23:26 Re: антена для приймача GPS | | |
|
| Привіт
Дякуємо за ваші відгуки і для звіту. Я думаю, це по-італійськи, то чи є англійський варіант? З іншого боку, Я F я використовувати антени або активної антени усередині корпусу догляду салоні, є посилення 3dB ще можливі?
Салам Хоссам Alzomor WWW () IG () Org |
|
| Догори | |
 |
Google AdSense

| 07 Oct 2009 23:26 Оголошення | | |
|
|
|
|
| Догори | |
 |
pabloec
| 08 Oct 2009 1:13 антена для приймача GPS | | |
|
| Hahaha своєму іспанською мовою. Я писав її для лабораторій, я думаю, Dont будь-якої б корисно отримати роботу всередині металевого корпусу будь-якого роду, але ви можете спробувати використовувати пластиковий корпус, проблеми металевими пластинами блокуючий сигнал
І. М. Вибачте, але я щиро Dont хочеться перекладати, тому що вона використовує такі технічні Languaje що будь-який автоматизований перекладача CA робити роботу, і я просто Dont є час. |
|
| Догори | |
 |
alzomor
| 08 Oct 2009 12:20 Re: антена для приймача GPS | | |
|
| Thanks Again.
Я збираюся використовувати пластиковий корпус, але це буде всередині салону автомобіля. Моє питання, доза сигнали переходу від автомобільного скла буде достатньо, щоб отримати хороший приріст?
Салам Хоссам Alzomor |
|
| Догори | |
 |