Електроніка форуму

Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

GPS Receiver & SIM300

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Цифрова зв'язок -> GPS приймач & SIM300
Автор Повідомлення
financecatalyst

Повідомлення: 6
Місце: Лондон

Post 01 Oct 2009 15:11

GPS receiver & SIM300

Привіт усім
Може хтось скажіть, будь ласка, де я можу отримати кращі ціни GSM / GPRS модемом Sim300 (RS232) & добре ціною GPS приймач в Індії.
Я намагаюся зібрати системою стеження.

Велике спасибі
Догори
fiolin

Розташування: Уругвай

Post 02 Oct 2009 20:40

Re: GPS приймач & SIM300

Спробуйте з цією схемою, може бути, ваша проблема є ПОС до модему interfase.
Догори
Google
AdSense
Google Adsense

Post 02 Oct 2009 20:40

Оголошення

Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Догори
financecatalyst

Повідомлення: 6
Місце: Лондон

Post 03 Oct 2009 21:11

Re: GPS приймач & SIM300

Привіт подяку за зусилля, але це не те, що я шукаю. Я вже зробив робочу систему. Просто плутати О, якщо я куплю 300 SIM-модуля або модем?
Лі Модуль поставляється з власником SIM-карти або ставиться окремо? а також є легко поєднати ПІК (через max232) до модуля або багато зв'язків необхідно 2 B зроблено до модуль може бути готова для інтеграції ПІК?
Крім того, де купити дешевше в Індії?
Спасибо
Догори
На арабською мовою Болгарська Каталонська версії Чеська версія Датські версії Німецька версія Грецька версія Англійська Версія Іспанська версія Фінська версії Французька версія Гінді версії Хорватська версії Індонезійської версії Італійська версія Іврит версії Японська версія Корейська версія Литовському мовою Латвійська версії Голландська версії Норвезька версії Польська версія Португальська версії Румунська мова Русская версия Словацька версії Словенська версії Сербська версія Шведська версії Тагальська версії Українська версія Вєтнамська версії Китайська версія
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Цифрова зв'язок -> GPS приймач & SIM300
Сторінка 1 з 1

subj

text

Часовий пояс: GMT 1 година
Подібні теми:
GPS Receiver (15)
Точність GPS приймача (4)
PolaRx II GPS приймача (4)
GPS приймач структури (3)
GPS приймач: проблеми (8)
Будівництво GPS приймачем чіпа (1)
Laipac PG-11 GPS приймач ради (4)
Допомога GPS приймач архітектура (6)
GPS приймач, будь ласка, допоможіть. (10)
антена для GPS приймача (4)

Зловживання | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | Карта сайту
Тема RSS