Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

Dell M1330 Модель: PP25L - материнська плата схематичне

Dell m1330 платі або схематичне діаграмі

Dell m1330 платі схематичне

pp25l

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Служби Керівництво просить Ремонт Поради -> Dell M1330 Модель: PP25L - материнська плата схематичне
Арабська версія Болгарський варіант Каталонська версія Чеська версія Датская версія Німецька версія Грецька версія Англійський варіант Іспанська версія Фінська варіант Французька версія Hindi версія Хорватська варіант Індонезійська версія Італійська версія Версія на івриті Японська версія Корейська версія Литовська версія Латвійська версія Голландська варіант Норвезька версія Польська версія Португальська варіант Румунська версія Російська версія Словацька версія Словенська версія Сербська версія Шведський варіант Тагальська версія Українська версія Вьетнамская версія Китайською мовою
Автор Повідомлення
jhernacki

Зареєстровано: 11 червня 2009

Post 02 серпня 2009 18:30 Dell M1330 Модель: PP25L - материнська плата схематичне

Здравствуйте, я пошуком Dell M1330 Модель: PP25L схема материнської плати, тому що моя mobo мертвий, і я хочу його ремонт.

Если кто-то знаємо, які параметри R010, будь ласка, повідомте мені, тому що я хочу купити його і змінити його.

Інша справа, що я пошуку є запобіжники на цій плати, як я можу шукати його з цього mobo.
Повернутися до початку
View user's profile
Google
AdSense

Post 02 серпня 2009 18:30 Оголошення

Повернутися до початку
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Служби Керівництво просить Ремонт Поради -> Dell M1330 Модель: PP25L - материнська плата схематичне
Сторінка 1 з 1 Часовий пояс: GMT 2 Години

Поскаржитися | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | карта сайту
Тема RSS