Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

Розчаровані знизу-вгору розділ в розробці SOC зіткнутися

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Методики проектування ASIC І Інструменти (Digital) -> розчаровані "знизу вгору" розділ в розробці SOC зіткнутися
Арабська версія Болгарський варіант Каталонська версія Чеська версія Датская версія Німецька версія Грецька версія Англійський варіант Іспанська версія Фінська варіант Французька версія Hindi версія Хорватська варіант Індонезійська версія Італійська версія Версія на івриті Японська версія Корейська версія Литовська версія Латвійська версія Голландська варіант Норвезька версія Польська версія Португальська варіант Румунська версія Російська версія Словацька версія Словенська версія Сербська версія Шведський варіант Тагальська версія Українська версія Вьетнамская версія Китайською мовою
Автор Повідомлення
anwei7208

Зареєстровано: 23 листопада 2006

Post 18 липня 2009 21:21 розчаровані "знизу вгору" розділ в розробці SOC зіткнутися

Привіт, я новачок. І я дуже розчаровані каденції зустріч керівництва.

Я роблю на розділи в розробці підходу "знизу вгору". У суб-блоки мають усі поміщається і маршрутізіроваться. Тепер я повинен поставити їх разом. Каденції У посібнику йдеться:

<<<<Після виконання блоку, абстрактна повинні бути розроблені для кожного блоку на рівні дизайну, які будуть використовуватися у верхньому рівні.

Для підходу "знизу вгору", створити на вищому рівні, де блок виставки рівні тез будуть вказані в верхньому рівні дизайну. >>>>>

Що це значить? Як створити абстрактний характер і, як я можу послатися на них у верхньому рівні дизайну? У керівництві основному розповідає про спадний підхід. Мій рейтинг Дизайн дуже простий, але я просто не можу поставити їх разом.

Чи може який-небудь однієї мені допомогти? Я дійсно desparated.

Большое спасибо
Повернутися до початку
View user's profile
Google
AdSense

Post 18 липня 2009 21:21 Оголошення

Повернутися до початку
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Методики проектування ASIC І Інструменти (Digital) -> розчаровані "знизу вгору" розділ в розробці SOC зіткнутися
Сторінка 1 з 1 Часовий пояс: GMT 2 Години

Поскаржитися | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | карта сайту
Тема RSS