Електроніка форуму

Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

Синхронний чи асинхронний дизайн кращим?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> PLD, SPLD, GAL, CPLD, FPGA дизайн -> синхронний або асинхронний дизайн кращим?
Автор Повідомлення
Пратібху MD

Допомогло: 148

Post 17 березня 2009 12:50

Синхронізації або асинхронний дизайн?

Синхронний чи асинхронний дизайн кращим?
Plz мотивувати своє рішення. Async дизайн, як правило, по infered засувки в проектуванні FPGA при синхронізації Дизайн флоп.
Отже, що є найкращою ідеєю проектування?
Догори
Google
AdSense
Google Adsense

Post 17 березня 2009 12:50

Оголошення

Догори
khamitkar.ravikant

Допомогло: 114
Розміщення: Індія

Post 17 березня 2009 13:37

Синхронізації або асинхронний дизайн?

Завжди краще мати Sync. Дизайн і перевернути вихідний флоп в зазначений час є передбачуваними, і події на годинник відбутися події так що завжди краще використовувати Sync. дизайн.
If U Go для асинхронний. Дизайн то виконання FPGA отримати hamperd та і не отримаєте кращі результати.
якщо і хочуть, щоб перевірити таким же навіть Xilinx дає таке ж попередження, коли мова U використання шаблонів.
U може піти на Xilinx ISE Змінити's -> Мова шаблон -> VHDL -> синтез побудуємо -> кодування приклад -> U, а потім може перевірити будь-який із прикладів якого є синхронізація. або асинхронний.
Xilinx будуть давати попередження про асинхронний. конструкцій.
перевірити це.
Догори
Пратібху MD

Допомогло: 148

Post 18 березня 2009 5:25

Re: синхронізація або асинхронний дизайн?

По-перше я хотів би подякувати Вам за ответ.
Я спробував Async D тригера в ISE. Але я не отримав будь-яких попереджень. Я використовую ISE 9.1
Чи можете ви запропонувати PLZ Як я можу дізнатися Терміни аналіз у проектуванні інтерфейсу? Я маю на увазі будь-яких інструментів пробну версію?
Догори
числення

Допомогло: 5

Post 18 березня 2009 20:11

Re: синхронізація або асинхронний дизайн?

Пратібху MD,

Що таке Async-тригера в VHDL / Verilog?

Фліп-флоп те, що фактично робить дизайн синхронні, оскільки вона є елементом частоті. Інші цифрові ланцюга таких як AND, OR, XOR й перемикачі є асинхронні пристрої, але тригерів і лічильників змін на годинник країв і захоплення державою іншого пристрою асинхронний.

Ви можете забрати книгу про Digital Design отримати знайомиться з деякими поняттями. Істинно Async дизайн повинен бути ще нижче альтернативну владу для синхронізації з дизайном у вас немає вільного ходу годинника.

Більшість конструкцій у ПЛІС / ASICs є Sync дизайни. Или, по крайней мере, вони намагаються бути! Дуже веселий

Radix
Догори
На арабською мовою Болгарська Каталонська версії Чеська версія Датські версії Німецька версія Грецька версія Англійська Версія Іспанська версія Фінська версії Французька версія Гінді версії Хорватська версії Індонезійської версії Італійська версія Іврит версії Японська версія Корейська версія Литовському мовою Латвійська версії Голландська версії Норвезька версії Польська версія Португальська версії Румунська мова Русская версия Словацька версії Словенська версії Сербська версія Шведська версії Тагальська версії Українська версія Вєтнамська версії Китайська версія
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> PLD, SPLD, GAL, CPLD, FPGA дизайн -> синхронний або асинхронний дизайн кращим?
Сторінка 1 з 1

subj

text

Часовий пояс: GMT 1 година
Подібні теми:
Синхронні VS Асинхронна дизайн (12)
Синхронних і асинхронних Дизайн (10)
@ Ltera: асинхронний VS Синхронні Circuit Design (2)
Синхронні і асинхронні дизайн в СОЦ зустріч (1)
Синхронні Асинхронні & State Machine Дизайн-VHDL (5)
синхронна С. асинхронним (4)
синхронні і асинхронні (13)
Синхронні і асинхронні (4)
Глобально асинхронна локального синхронна система (2)
які екземпляри асинхронних & синхронних скидання? (3)

Зловживання | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | Карта сайту
Тема RSS