Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

Фази "паралельна робота" за двома phasors

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Математика І Фізика -> фаза "паралельна робота" за двома phasors
Арабська версія Болгарський варіант Каталонська версія Чеська версія Датская версія Німецька версія Грецька версія Англійський варіант Іспанська версія Фінська варіант Французька версія Hindi версія Хорватська варіант Індонезійська версія Італійська версія Версія на івриті Японська версія Корейська версія Литовська версія Латвійська версія Голландська варіант Норвезька версія Польська версія Португальська варіант Румунська версія Російська версія Словацька версія Словенська версія Сербська версія Шведський варіант Тагальська версія Українська версія Вьетнамская версія Китайською мовою
Автор Повідомлення
scottieman

Зареєстровано: 08 серпня 2005
Допомагали: 11
Розташування: на вершині Кремній

Post 22 січня 2009 20:25 етапу "паралельна робота" за двома phasors

Привіт Все,

Як я можу вирахувати фази P1 / / P2 [= P1 * P2 / (P1 P2)] в термінах фази Р1 і Р2, де Р1 і Р2 мають phasor.

Спасибо
Scottie
Повернутися до початку
subharpe

Зареєстровано: 09 січня 2008
Допомагали: 32
Місце проведення: Бангалор, Індія

Post 23 січня 2009 7:33 Re: фаза "паралельна робота" за двома phasors
Теги: phasors паралельно

Привіт,

Припустимо, Р1 і Р2, як відомо phasors вам. Нехай P1 = | P1 | EXP (jΦ1), P2 = | P2 | EXP (jΦ2). Якщо ви хочете знайти тільки на етапі їх комбінації паралельно робити що-небудь типу цього

1/P1 1/P2 = [| P2 | EXP (-jΦ1) | P1 | EXP (-jΦ2)] / [| P1 | * | P2 |]

Зневага знаменник, оскільки вона дає лише посилення як phasors в чисельнику. Тому вважати дзеркальним відображенням Р1 і Р2 про дійсної осі знайти кути-Φ1 та Φ2. Проект лінії по-Φ2 на суму | P1 | і по-Φ1 по | P2 |. Знайти в результаті цього.

Знову вважати дзеркальним відображенням в phasor щодо дійсної осі повернутися до бажаного етапу P1 | | P2.

Це все, що ви можете зробити за допомогою олівця або навіть компас з лінійкою

Я сподіваюся, що схема допоможе хоча він дуже сирий візуалізувати.

Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Повернутися до початку
scottieman

Зареєстровано: 08 серпня 2005
Допомагали: 11
Розташування: на вершині Кремній

Post 23 січня 2009 8:39 Re: фаза "паралельна робота" за двома phasors

Дякуємо вам за допомогу, вона дуже корисна Посмішка

Scottie

Додано після 42 хвилин:

Тим не менше, у вас є вираз етапу P1 / / P2 в термінах фази Р1 і Р2?
Я намагаюся отримати математику зробити. Однак, здається, я застряг: P

Ще раз спасибі
Scottie
Повернутися до початку
subharpe

Зареєстровано: 09 січня 2008
Допомагали: 32
Місце проведення: Бангалор, Індія

Post 23 січня 2009 14:19 Re: фаза "паралельна робота" за двома phasors

Просто звідки я, закінчився раніше,

результаті P = [| P1 | | P2 | EXP (jΦ1) EXP (jΦ2)] / [| P1 | EXP (jΦ1) | P2 | EXP (jΦ2)]

Щоб знайти етапу внесок в знаменнику написати так

| P1 | EXP (jΦ2) | P2 | EXP (jΦ1) = [| P1 | COS (Φ1) | P2 | COS (Φ2)] J [| P1 | гріх (Φ1) | P2 | гріх (Φ2 )]

Так етапу внесок знаменник є

arctan ([| P1 | гріх (Φ1) | P2 | гріх (Φ2)] / [| P1 | COS (Φ1) | P2 | COS (Φ2)])

Всього етап

Φ1 Φ2 - arctan ([| P1 | гріх (Φ1) | P2 | гріх (Φ2)] / [| P1 | COS (Φ1) | P2 | COS (Φ2)])

Сподіваюся, що це допомогло.
Повернутися до початку
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Математика І Фізика -> фаза "паралельна робота" за двома phasors
Сторінка 1 з 1 Часовий пояс: GMT 2 Години

Поскаржитися | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | карта сайту
Тема RSS