Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

Годинники та відновлення даних

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> PLD, SPLD, GAL, CPLD, FPGA дизайн -> Годинник та відновлення даних
Автор Повідомлення
vinod_g

Допомогло: 6

Post 30 грудня 2008 8:10

Я вимагаю CDR (години і відновлення даних) модулем. Це вже наявних в ПЛИС, або ми повинні розробити?
Догори
ducna

Post 06 Jan 2009 6:06

Re: годинник і відновлення даних

Я знайомиться з Xilinx, тому я поняття не маю, для інших сімей, але я думаю, вони абсолютно однакові. У Xilinx, не інтегрованою частиною CDR, проте, на щастя, є деякі App Notes, таких як: xapp224, xapp250, xapp868, ... Дуже usuful для додатків, CDR. Крім того, можна перевірити в Інтернеті за допомогою Google, є багато інформації для Вас

Сподіваюся, що це допомагає,
Догори
Google
AdSense
Google Adsense

Post 06 Jan 2009 6:06

Оголошення

Догори
amitjagtap

Допомогло: 6

Post 23 січнем 2009 12:53

Привіт
У деяких FPGA CDR є. У Xilinx FPGA годин менеджери там. U можемо розробити просту CLK N відновлення даних CKT допомогою детектора краю боротьби і високих частот ....
Догори
На арабською мовою Болгарська Каталонська версії Чеська версія Датські версії Німецька версія Грецька версія Англійська Версія Іспанська версія Фінська версії Французька версія Гінді версії Хорватська версії Індонезійської версії Італійська версія Іврит версії Японська версія Корейська версія Литовському мовою Латвійська версії Голландська версії Норвезька версії Польська версія Португальська версії Румунська мова Русская версия Словацька версії Словенська версії Сербська версія Шведська версії Тагальська версії Українська версія Вєтнамська версії Китайська версія
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> PLD, SPLD, GAL, CPLD, FPGA дизайн -> Годинник та відновлення даних
Сторінка 1 з 1 Часовий пояс GMT 2 години
Подібні теми:
відновлення синхронізації даних (CDR)? (6)
Годинники відновлення даних ....? (5)
Годинники & Data Recovery (7)
Годинники & Data Recovery?? (2)
CLOCK та відновлення даних? (9)
Clock Data Recovery (3)
Годинники та відновлення даних (7)
Годинники відновлення даних (1)
Годинники та відновлення даних схеми (10)
Питання про годинники та відновлення даних, спасибо. (3)

Зловживання | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | Карта сайту
Тема RSS