PILOTIK
Зареєстровано: 22 вересня 2002 Повідомлень: 13
| 15 січня 2003 1:22 харчування ( "4 дроти 3 фази" до "5V") | | |
|
| Привет!
Кто-то может мне поможет? Я намагаюся дизайн Тема без трансформатора (низька вартість). У AD7752 (цей блок живлення для неї) "з'їдає" 17mA 5 мА на світлодіод і підрахунку механізм = ~ 25-30 мА. Мій поточний PowerSupply використовує всі 3 етапи, але, якщо я відключити 2 етапу пристрій працює pnly половині цього періоду (50 Гц). Мені необхідно використовувати схему, 3 фази, але працює тільки з одним із них без stopings для halfperiod. Крім того, цей блок живлення має бути не трансформаторів  У Можна мені допомогти?
Спасибо. WBR |
|
претензійний
Зареєстровано: 19 липня 2002 Повідомлень: 4988 Допомагали: 307 Місцезнаходження: Близький Землі
| 15 січня 2003 1:35 Проблеми безпеки | | |
|
| | Ви отримуєте в серйозні проблеми безпеки, якщо звернути живлення від мережі утиліту без трансформатора між ними. Єдиний спосіб подолання цього полягає в тому, щоб ваші ланцюга повністю одягнений в ізоляційний матеріал з двох незалежних шарів (подвійний захист). Мінімальний енергопостачання буде одним трансформатором від одного етапу і нейтральні. Результат буде один міст випрямних і досить великого конденсатора, що нинішній звертається до вашої ланцюга лінії електропередачі між циклами буде невеликою. Ви обчислити це перше рішення напруга в'янути. Тоді вам розрахувати заряд звертається до вашої схемою Q = I х Т. Де Т означає період часу між циклами половини лінії електропередачі. Тоді вам розрахувати конденсатор C = Q / напруга в'янути. Я бачив схеми, де лінії електропередачі напругою зменшується з дільники напруги, але це все ще має проблеми безпеки. |
|