Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

Харчування (4 дроти 3 фази "до" 5V ")

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> професійного обладнання та електроніки Дизайн -> Електроживлення ( "4 дроти 3 фази" до "5V")
Арабська версія Болгарський варіант Каталонська версія Чеська версія Датская версія Німецька версія Грецька версія Англійський варіант Іспанська версія Фінська варіант Французька версія Hindi версія Хорватська варіант Індонезійська версія Італійська версія Версія на івриті Японська версія Корейська версія Литовська версія Латвійська версія Голландська варіант Норвезька версія Польська версія Португальська варіант Румунська версія Російська версія Словацька версія Словенська версія Сербська версія Шведський варіант Тагальська версія Українська версія Вьетнамская версія Китайською мовою
Автор Повідомлення
PILOTIK

Зареєстровано: 22 вересня 2002

Post 15 січня 2003 1:22 харчування ( "4 дроти 3 фази" до "5V")

Привет!

Кто-то может мне поможет?
Я намагаюся дизайн Тема без трансформатора (низька вартість).
У AD7752 (цей блок живлення для неї) "з'їдає" 17mA 5 мА на світлодіод і підрахунку механізм = ~ 25-30 мА.
Мій поточний PowerSupply використовує всі 3 етапи, але, якщо я відключити 2 етапу пристрій працює pnly половині цього періоду (50 Гц).
Мені необхідно використовувати схему, 3 фази, але працює тільки з одним із них без stopings для halfperiod.
Крім того, цей блок живлення має бути не трансформаторів Сумний
У Можна мені допомогти?

Спасибо.
WBR
Повернутися до початку
View user's profile
претензійний

Зареєстровано: 19 липня 2002
Допомагали: 307
Місцезнаходження: Близький Землі

Post 15 січня 2003 1:35 Проблеми безпеки

Ви отримуєте в серйозні проблеми безпеки, якщо звернути живлення від мережі утиліту без трансформатора між ними. Єдиний спосіб подолання цього полягає в тому, щоб ваші ланцюга повністю одягнений в ізоляційний матеріал з двох незалежних шарів (подвійний захист). Мінімальний енергопостачання буде одним трансформатором від одного етапу і нейтральні. Результат буде один міст випрямних і досить великого конденсатора, що нинішній звертається до вашої ланцюга лінії електропередачі між циклами буде невеликою. Ви обчислити це перше рішення напруга в'янути. Тоді вам розрахувати заряд звертається до вашої схемою Q = I х Т. Де Т означає період часу між циклами половини лінії електропередачі. Тоді вам розрахувати конденсатор C = Q / напруга в'янути. Я бачив схеми, де лінії електропередачі напругою зменшується з дільники напруги, але це все ще має проблеми безпеки.
Повернутися до початку
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> професійного обладнання та електроніки Дизайн -> Електроживлення ( "4 дроти 3 фази" до "5V")
Сторінка 1 з 1 Часовий пояс: GMT 2 Години

Поскаржитися | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | карта сайту
Тема RSS