| Автор | Повідомлення |
|---|
Hishamsaleh
| 12 січня 2003 17:57 Frequensy модуляції і зсуву фазової модуляції! | | |
|
| агрегатування через антену ... антенна решітка, щоб отримати Scaning probagation пучка Мені потрібно змінити зсув фази сигналу transmetted хай промінь сканує області необхідно .. Як я можу це зробити ... Мені потрібна ТІЛЬКИ Ідея про те, як дизайн мого передавача. блок-схеми або те, що коли-небудь ...
спасибо
Ya! Проблема в тому, що я не міг отримати корисну діаграму або дизайн для зміни фаз W / T зміни частоти!
Я втратив цього?? |
|
| Догори | |
 |
Hishamsaleh
| 12 січня 2003 18:06 Я хочу, щоб просканувати цей промінь! | | |
|
| | ПІК це може допомогти u. .. Основний промінь, що мені потрібно, щоб повернути ... дозволяють говорити від 45 до -45 ступеня ... |
|
| Догори | |
 |
sick_man Відгуки
| 12 січня 2003 18:40 | | |
|
| фазова модуляція це легко зробити за допомогою varicap діода на referance Xtal в PLL
Таким чином, ви Freq модулювати referance осцилятора PLL мало це призводить до фазової модуляції перевізник
Інший спосіб теж робити аналогічні речі занадто VCO
Але це дає етап Freq модуляції так не використовуйте занадто ви
дотримуються також живить аудіо, як я описав у referances
Я сподіваюся, допомогла |
|
| Догори | |
 |
MonkeyBusiness
| 16 січня 2003 15:19 Може бути, ви можете використовувати методи адаптивного масив | | |
|
| При виконанні сканування масивів ви зазвичай використовуєте кілька елементів антени (вібратори, наприклад), і пучок напрямок визначається відносний зсув фаз між елементами. Простий спосіб створити фазового зсуву, щоб вставити лінію затримки на шляху кожного елемента антени. Практично це можна легко зробити, перемикаючи передачі ділянок ліній і вихід з каналу шляху. |
|
| Догори | |
 |
Hishamsaleh
| 16 січня 2003 16:49 | | |
|
| | Е. алгоритмів, як кінцевих різниць (XFDTD, ZELAND, CST MWS, Ansoft) |
|
| Догори | |
 |
Google AdSense

| 16 січня 2003 16:49 Оголошення | | |