Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

GPS приймач: проблеми

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> РФ, мікрохвильова піч, антен і оптики -> GPS приймача: проблеми
Арабська версія Болгарський варіант Каталонська версії Чеська версія Датські версії Німецька версія Грецька версія Англійська Версія Іспанська версія Фінська варіант Французька версія Hindi версія Хорватська варіант Індонезійська версія Італійська версія Версія на івриті Японська версія Корейська версія Литовська версія Латвійська версія Голландська варіант Норвезька версія Польська версія Португальська версії Румунська мова Російська версія Словацька версії Словенська версії Сербська версія Шведський варіант Тагальська версії Українська версія Вєтнамська версії Китайською мовою
Автор Повідомлення
swagata

Допомагали: 4

Post 01 Oct 2008 21:01 GPS Receiver: проблеми

GP2015 це потрійне перетворення радіочастотний приймач. Вона використовує для PLL VCO як Local Oscillator.
PLL це цифрова схема. Тому, коли VCO вихід змішується з аналогового сигналу, який тип сигналу, у нас є. Є змішувача модулятора? Що таке Ultimate Якщо частота сигналу, який ми отримуємо?
Є VCO вихідний цифровий або аналогової?
Є приймачем цифрового або аналогового або змішаний?

Чи можете ви відправити мені якісь папери / Notes пояснивши блоку мудрий операції приймач GPS?

Спасибо заранее
swagata
Повернутися до початку
View user's profile
jecyhale

Зареєстровано: 19 лютого 2008
Допомагали: 47
Місце проведення: Китай

Post 02 Oct 2008 8:28 Re: GPS приймач: проблеми

swagata пише:
GP2015 це потрійне перетворення радіочастотний приймач. Вона використовує для PLL VCO як Local Oscillator.
PLL це цифрова схема. Тому, коли VCO вихід змішується з аналогового сигналу, який тип сигналу, у нас є. Є змішувача модулятора? Що таке Ultimate Якщо частота сигналу, який ми отримуємо?
Є VCO вихідний цифровий або аналогової?
Є приймачем цифрового або аналогового або змішаний?

Чи можете ви відправити мені якісь папери / Notes пояснивши блоку мудрий операції приймач GPS?

Thanx заздалегідь
swagata

VCO виході сигнал низького синус розпалі, і він змішується з РФ після сигналу LNA, потім генерувати якщо про 1M ~ 4M Гц, то цей сигнал буде надходити throuth смуговий фільтр і АРУ і АЦП,

Таким чином, ви можете отримати тільки цифрового сигналу після АЦП.
Отримуваного РФ і мікс-сигналу ланцюга.
Повернутися до початку
View user's profile
swagata

Post 02 Oct 2008 21:28 Re: GPS приймач: проблеми

У мене виникають 1.5GHz сигналу з 1,023 Мбіт / с BPSK модуляцією як вхідні РФ і РБ на 1,4 Gz. Є χ блоку мікшери або модулятора? Я чула, що 2 аналогових сигналів змішаного свого мікшери і коли 1 аналоговий і цифровий сигнал сигналу змішаним свого модулятора.

Якщо PLL заблокований у 1.4GHz, doues, що означає його вхідного сигналу 1.4GHz?

Plz відправити відповідні зазначає, якщо це можливо.
Спасибо заранее
swagata
Повернутися до початку
View user's profile
jecyhale

Post 03 Oct 2008 4:52 Re: GPS приймач: проблеми

swagata пише:
У мене виникають 1.5GHz сигналу з 1,023 Мбіт / с BPSK модуляцією як вхідні РФ і РБ на 1,4 Gz. Є χ блоку мікшери або модулятора? Я чула, що 2 аналогових сигналів змішаного свого мікшери і коли 1 аналоговий і цифровий сигнал сигналу змішаним свого модулятора.

Якщо PLL заблокований у 1.4GHz, doues, що означає його вхідного сигналу 1.4GHz?

Plz відправити відповідні зазначає, якщо це можливо.
Thanx заздалегідь
swagata

Так, ви праві. Але я думаю, блок X являє собою систему.

Mixer є одним з компонентів її.

Радіочастотний сигнал 1575.42MHz, так PLL заблокований у (1575.42MHz-1.023MHz).

Ці два сигнали вхідного змішувача, тому висновок 1.023MHz.

Та є й БНФ, VGA і АЦП для обробки 1.023MHz аналогового сигналу, то вихідний цифровий сигнал.
Повернутися до початку
View user's profile
Abhishekabs

Зареєстровано: 12 січня 2007
Допомогло: 76
Місце проведення: Індія

Post 03 Oct 2008 7:21 GPS Receiver: проблеми

Коли ви говорите своїм наступником, то ви робите & Down Conversion це змішувач не модулятора.
Модуляція здійснюється під час передачі сигналу.
Навіть якщо змішати два аналогових сигналу можна модулятор Коли до перетворення процесу є.
Таким змішувача модулятора ході upconversion.

Остання редакція Abhishekabs Окт 03 2008 г. 7:22; редагувалось 1 раз в цілому
Повернутися до початку
View user's profile
swagata

Post 03 Oct 2008 7:22 Re: GPS приймач: проблеми

Я думаю, coundn't пояснити проблемами.

1. PLL використовується приймач GPS не як частоти демодулятора, але й генерувати частоти LO 1.4GHz.The плутанина "PLL, заблокованих на 1.4Ghz" означає refrence внесок у PLL є 1.4GHz? (Triple перетворення з використанням фіксованих частот LO архітектури)

2.I читали "PLL використовується як LO & тактовий генератор в цифровій системі". За 1-й етап змішувач ми РФ вхід (1.5GHz) & LO (1.4GHz). Подвійний збалансований відкритим колектором mixer.Now це змішувач чи модулятор?

3. Так як у нас ВТС, і це забезпечує його аналогової PLL? Що про фазу Дектор тоді? Хіба мультиплікатора?
Повернутися до початку
View user's profile
Abhishekabs

Зареєстровано: 12 січня 2007
Допомогло: 76
Місце проведення: Індія

Post 03 Oct 2008 7:26 GPS Receiver: проблеми

Таким чином, ви хочете сказати, це
Ви використовуєте ФАПЧ як джерело VCO & інший пристрій для множення частоти (фазовий детектор). я правильно?
Повернутися до початку
View user's profile
Google
AdSense

Post 03 Oct 2008 7:26 Оголошення

Повернутися до початку
swagata

Post 03 Oct 2008 7:37 Re: GPS приймач: проблеми

Чому 1.4Ghz LO частота обрана в цій архітектурі фіксованою частотою LO?

Додано через 8 хвилин:

Фазовий детектор є частиною ФАП і не модулятора.
Повернутися до початку
View user's profile
jecyhale

Post 03 Oct 2008 8:50 Re: GPS приймач: проблеми

swagata пише:
Я думаю, coundn't пояснити проблемами.

1. PLL використовується приймач GPS не як частоти демодулятора, але й генерувати частоти LO 1.4GHz.The плутанина "PLL, заблокованих на 1.4Ghz" означає refrence внесок у PLL є 1.4GHz? (Triple перетворення з використанням фіксованих частот LO архітектури)

2.I читали "PLL використовується як LO & тактовий генератор в цифровій системі". За 1-й етап змішувач ми РФ вхід (1.5GHz) & LO (1.4GHz). Подвійний збалансований відкритим колектором mixer.Now це змішувач чи модулятор?

3. Так як у нас ВТС, і це забезпечує його аналогової PLL? Що про фазу Дектор тоді? Хіба мультиплікатора?

1, посилання частоти PLL десятки МГц. і частота VCO повинна бути розділена на 192, наприклад, порівняти з еталонним частотах ПФО.

2, Це змішувач

3, Всі цифровий PLL ИДК був розроблений Ti.
Повернутися до початку
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> РФ, мікрохвильова піч, антен і оптики -> GPS приймача: проблеми
Сторінка 1 з 1 Часовий пояс: GMT 2 Години

Поскаржитися | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | карта сайту
Тема RSS