Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

"Провідного", або "Лаг" в фазі детектор?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Analog Circuit Design -> "керівник" або "Лаг" в фазі детектор?
Арабська версія Болгарський варіант Каталонська версія Чеська версія Датская версія Німецька версія Грецька версія Англійський варіант Іспанська версія Фінська варіант Французька версія Hindi версія Хорватська варіант Індонезійська версія Італійська версія Версія на івриті Японська версія Корейська версія Литовська версія Латвійська версія Голландська варіант Норвезька версія Польська версія Португальська варіант Румунська версія Російська версія Словацька версія Словенська версія Сербська версія Шведський варіант Тагальська версія Українська версія Вьетнамская версія Китайською мовою
Автор Повідомлення
steadyj

Зареєстровано: 17 серпня 2008

Post 22 серпня 2008 20:10 "ведучого", або "Лаг" в фазі детектор?

Привет всем, я плутати про судді "провідних" і "відставання" у фазового детектора.

Малюнок 1 етап детектора. Малюнок 2 є сигнал, коли А веде B. Але той факт, "А веде Б", як видається, залежить від початкових часу. Як показано на малюнку 3, якщо в початковий момент часу є червона вертикальна лінія, вона стає "А відстає B". І вихід імпульси будуть QB, а не на QA.

Так що не так з моєю логікою? Я вважаю, фазового детектора повинні працювати в надійний спосіб замість залежності від довільної початкової часу. Що являє собою реальний шлях етапу детектор працює?

Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Повернутися до початку
FvM

Зареєстровано: 22 січня 2008
Допомагали: 585
Місце проведення: Бохум, Німеччина

Post 22 серпня 2008 20:25 Re: "керівник" або "Лаг" в фазі детектор?

in a real circuit? Який початковий момент часу в реальному контурі? Тільки фікції. Фактично, блок живлення включено в довільний момент і ТФ початкових станів невідомі взагалі. Таким чином, край підрахунок фазового детектора будут иметь в спочатку невизначеності одного циклу. Але це не проблема для будь-яких реальних додатків (як правило, PLL). Я думаю, ви findout, чому.
Повернутися до початку
steadyj

Зареєстровано: 17 серпня 2008

Post 22 серпня 2008 20:38 "ведучого", або "Лаг" в фазі детектор?

Я дійсно не знаю, чому. Наприклад, це згадка введення і B є VCO виробництва. Після включення живлення, В, частота менше, ніж А. Таким чином, ми хотіли фазового детектора можуть вихідної напруги на "УП" порт. На жаль, невизначеність після включення живлення, можливо, зробити навпаки заходи, які, як видається, зняти блокування на віки.
- Будь-ласка, виправте мене. Спасибо.
Повернутися до початку
LvW

Зареєстровано: 07 травня 2008 року
Допомагали: 191
Місцезнаходження: Німеччина

Post 23 серпня 2008 10:28 Re: "керівник" або "Лаг" в фазі детектор?

steadyj писав:

Малюнок 1 етап детектора. Малюнок 2 є сигнал, коли А веде B. Але той факт, "А веде Б", як видається, залежить від початкових часу. Як показано на малюнку 3, якщо в початковий момент часу є червона вертикальна лінія, вона стає "А відстає B". І вихід імпульси будуть QB, а не на QA.

Боюсь, ваше розуміння терміну "вести" не є правильним.
"Вести" не означає, що пульс поезд "більше вправо" - тільки навпаки: Візьміть червону лінію, і переконатися, що потяг А вже на високих державних і поїзда B немає. Таким чином, призводить B.
Повернутися до початку
FvM

Зареєстровано: 22 січня 2008
Допомагали: 585
Місце проведення: Бохум, Німеччина

Post 23 серпня 2008 11:14 Re: "керівник" або "Лаг" в фазі детектор?

Цитата:
На жаль, невизначеність після включення живлення, можливо, зробити навпаки заходи, які, як видається, зняти блокування на віки.

Порівняння вашій схемі з 4046 цифрового фазового детектора, тобто відомо, що вони не мають схожі проблеми, вона повинна працювати.

Повернутися до початку
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Analog Circuit Design -> "керівник" або "Лаг" в фазі детектор?
Сторінка 1 з 1 Часовий пояс: GMT 2 Години

Поскаржитися | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | карта сайту
Тема RSS