Електроніка форуму

Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

Амплітудної модуляції

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Електронні елементарні питання -> амплітудної модуляції
Автор Повідомлення
TRIDIP

Post 30 квітня 2008 15:49

Амплітудної модуляції

Перевізник РФ від 10 кВ на 1 МГц амплітудно-модульований по 1 кГц Відношення сигнал / 6 кВ peak.The модель модуляції спостерігаються на CRO calibreted suitably.What таку напругу зазначено в сферу & яким чином?
Догори
Google
AdSense
Google Adsense

Post 30 квітня 2008 15:49

Оголошення

Догори
Мауглі

Допомогло: 20

Post 30 квітня 2008 20:02

Re: амплітудної модуляції

Відсоток модуляції визначається співвідношенням модуляції / перевізник максимальні амплітуди: M = M / C
У додатку М = 6 кВ і C = 10 кВ => M = 60%, отже, на сферу ви будете спостерігати за 1 МГц модульований перевізником при зміні на 60% вище і нижче за її немодульованою значення (наприклад, 1 У цьому спостерігається немодульованою Амплітуда, вам мера піку варіацій значення модульованого сигналу в діапазоні 1,6 і 0,4 V).
Напруга на масштабі сфери залежить від ослаблення помістити перед вхідними сфери (я думаю, що ви не будете звертатися безпосередньо 10 кВ сигналу на вході, щоб уникнути шкоди).

Будь ласка, поправте мене, якщо я помиляюся.

Привіт
Мауглі
Догори
На арабською мовою Болгарська Каталонська версії Чеська версія Датські версії Німецька версія Грецька версія Англійська Версія Іспанська версія Фінська версії Французька версія Гінді версії Хорватська версії Індонезійської версії Італійська версія Іврит версії Японська версія Корейська версія Литовському мовою Латвійська версії Голландська версії Норвезька версії Польська версія Португальська версії Румунська мова Русская версия Словацька версії Словенська версії Сербська версія Шведська версії Тагальська версії Українська версія Вєтнамська версії Китайська версія
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Електронні елементарні питання -> амплітудної модуляції
Сторінка 1 з 1

subj

text

Часовий пояс: GMT 1 година
Подібні теми:
амплітудної модуляції ..? (22)
амплітудної модуляції (19)
Площа амплітудної модуляції (КАМ) (1)
Допомога при амплітудної модуляції (балансні модулятор) (1)
Де знайти "Сучасні квадратурна амплітудна модуляція & Q (1)
Frequensy модуляції і зсуву фазової модуляцією! (5)
BPSK модуляції і BFSK модуляції, IC (1)
Амплітуда (1)
Амплітуда (2)
VCO амплітудою (5)

Зловживання | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | Карта сайту
Тема RSS