| Автор | Повідомлення |
|---|
Дрібно-N
| 15 квітня 2008 7:42 діапазон перебудови VCO у сфері космосу | | |
|
| Подивися на цю ПІК Як відобразити діапазон перебудови VCO кільця в Космосі Сфера, як це Є спеціальна команда (в HSPICE або hspicerf) для розрахунку частоти або Є спеціальний інструмент в Космосі Сфера для вимірювання Freq з сигналів? Thnx! |
|
| Догори | |
 |
Хьюз
| 15 квітня 2008 15:46 діапазон перебудови VCO у сфері космосу | | |
|
| Ви можете використовувати HSPICE ". МЕС команду для розрахунку частоти: | Код: | VTune ... ... ... . Варіант пост Автостоп . Tran 0.01n 100u розгортки VTune 0,3 0,8 0,05 . МЕС Tran POSC в акуратний (vco_out) VAL = 1,25 Rise = 2 Тарг V (vco_out) VAL = 1,25 Rise = 3 . МЕС Tran FOSC Param = '1 / POSC ' | Потім ділянку файлу з розширенням ". Тт0", набір X-ось VTune.
Космос сфера може також вимірювати частоту хвилі інструмент вимірювання. Ви можете отримати доступ до цих інструментом, за допомогою кнопки в нижній частині вікна. Використання HSPICE ". МЕС є кращою командою в цьому випадку. |
|
| Догори | |
 |
AdvaRes
Реєстрація: 14 лютого 2008 Повідомлення: 1038 Допомогло: 46 Розташування: на головну
| 15 квітня 2008 16:09 Re: діапазон перебудови VCO у сфері космосу | | |
|
| Привіт всім,
Я роблю вручну, що завдання за допомогою таблиць Excel. Я нанесені вручну кривий я знайшов криву, як це. Я не бачив щось подібне раніше. Є така крива знайомих у VCO? Мені потрібна ваша commments. |
|
| Догори | |
 |
Google AdSense

| 15 квітня 2008 16:09 Оголошення | | |
|
|
|
|
| Догори | |
 |
Дрібно-N
| 15 квітня 2008 19:46 Re: діапазон перебудови VCO у сфері космосу | | |
|
| you help a lot! Thnx Хьюз вам дуже допомогти!
| AdvaRes пише: | Привіт всім,
Я роблю вручну, що завдання за допомогою таблиць Excel. Я нанесені вручну кривий я знайшов криву, як це. Я не бачив щось подібне раніше. Є така крива знайомих у VCO? Мені потрібна ваша commments. |
, it is not a familiar curve for a VCO, also it is not impossible for a VCO to have a curve like that. Взагалі кажучи, ні, це не знайоме крива ВТС, і також це не є неможливим для VCO мати криву так. Давайте подивимося ваші схеми |
|
| Догори | |
 |