Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

Є КСП програмного забезпечення на платформі Linux?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> КСП маршрутизації І Схематичне макета програмного І моделювання -> Є КСП програмного забезпечення на платформі Linux?
Арабська версія Болгарський варіант Каталонська версія Чеська версія Датская версія Німецька версія Грецька версія Англійський варіант Іспанська версія Фінська варіант Французька версія Hindi версія Хорватська варіант Індонезійська версія Італійська версія Версія на івриті Японська версія Корейська версія Литовська версія Латвійська версія Голландська варіант Норвезька версія Польська версія Португальська варіант Румунська версія Російська версія Словацька версія Словенська версія Сербська версія Шведський варіант Тагальська версія Українська версія Вьетнамская версія Китайською мовою
Автор Повідомлення
leonqin

Зареєстровано: 07 листопада 2001

Post 04 жовтня 2002 20:29 Есть ли КСП програмного забезпечення на платформі Linux?
Теги:

хто знає?
Повернутися до початку
View user's profile
O2M4U

Зареєстровано: 09 травня 2001 року

Post 04 жовтня 2002 21:14
Теги:

http://www.dde-eda.com
Повернутися до початку
View user's profile
FSP

Зареєстровано: 04 жовтня 2002

Post 04 жовтня 2002 21:28
Теги:

www.cadsoft.de

Или?

EAGLE_4.03_ (PCB_layout) _Linux -> звільнені CADZ групи Дуже веселий

привет

FSP
Повернутися до початку
View user's profile
Кевін

Зареєстровано: 25 листопада 2001
Допомагали: 3

Post 16 грудня 2002 7:52
Теги:

де ECADv9 @ файл? PLS розповісти мені про NT/2000
Повернутися до початку
View user's profile
huahua

Зареєстровано: 21 вересня 2002

Post 16 грудня 2002 8:32
Теги:

Чи може хто-небудь, хто використовував будь-яку з цих зробити кілька зауважень? Я хочу перейти на Linux
Повернутися до початку
View user's profile
coppervaporlaser

Зареєстровано: 23 червня 2002

Post 25 грудня 2002 19:13
Теги:

Ви можете завантажити безкоштовну версію з орлом www.cadsoft.de - він працює добре і стабільно. У мене він працює на SUSE Linux 8.0

Theres але ще КСП 'Дизайн' інструментів, включених в SUSE розподілу - Я забув ім'я, але це не варто спробувати (її більше як фарба прога)
Повернутися до початку
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> КСП маршрутизації І Схематичне макета програмного І моделювання -> Є КСП програмного забезпечення на платформі Linux?
Сторінка 1 з 1 Часовий пояс: GMT 2 Години

Поскаржитися | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | карта сайту
Тема RSS