| Автор | Повідомлення |
|---|
deh_fuhrer
| 15 листопада 2007 6:02 Re: Потрібна допомога в розумінні | | |
|
| Привіт, Я хочу дізнатися основні аналогового сигналу змішаним дизайном. Чи можете ви сказати мені, з чого почати (ймовірно, тим, які необхідно отримати для покриття певної позиції початкового рівня в проектуванні АСУ). Запропонуй мені --- книги і підручники в порядку переваги ..
Спасибо ....
Додано через 2 хвилини:
А також запропонувати деякі основні проект, який допомагає краще зрозуміти також у розробці ... |
|
| Догори | |
 |
itsfanidotcom
| 15 листопада 2007 8:03 Потрібна допомога у розумінні | | |
|
| | U можна пояснити його трохи далі .. U, що саме хочуть робити? |
|
| Догори | |
 |
deh_fuhrer
| 15 листопада 2007 8:18 Re: Потрібна допомога в розумінні | | |
|
| | Я хочу розробити базові знання в аналоговому сигналі змішаної дизайн .... N, ймовірно, хочете, щоб моя кар'єра в цій .... Нарешті її зміцнення надалі я хочу який-небудь проект пропозиції також отримати певний досвід дизайну .... |
|
| Догори | |
 |
Google AdSense

| 15 листопада 2007 8:18 Оголошення | | |
|
|
|
|
| Догори | |
 |
jit_singh_tara
| 16 листопада 2007 7:44 Re: Потрібна допомога в розумінні | | |
|
| | спробуйте з директивними повноваженнями постачання перших .... Analog засадах мають бути чіткими, багато електричні схеми та підручники є, щоб допомогти вам на чистому |
|
| Догори | |
 |
raghuram_msc
Реєстрація: 03 Jul 2007 Повідомлень: 100 Допомогло: 5 Розміщення: Bangalore, Індія
| 16 листопада 2007 8:01 Re: Потрібна допомога в розумінні | | |
|
| Дорогий друже!
Я можу запропонувати, якщо ви можете сказати інвестувати близько 1k-2k рупій то ви можете встановити вашу власну "Лабораторії" у вашому домі. Ви можете включити деякі основні електронні compononts як RLCs, транзистори, діоди (всі доступні за досить розумними цінами). Запуск Google мало, і Ви будете винагороджені з красивими робочі проекти, а деякі вказують на друкованій платі розміром з радою макет (а іноді і загальної вартості також ..!!). , Що Він має розвиватися ваше розуміння того, що exctly відбувається. Спробуйте витрачати більше часу у вашому коледжі Lab (Якщо ви все ще студентом).
Звичайно, ви будете набагато краще так, ніж більшість ваших class-mates/collegues. (Звичайно, я знала, що основна електроніка чином тільки ...!!!).
"Читаючи ваші книги починається навчальний процес ..... практикуючих в Лабораторії доповнює її ...."
Все найкраще.
Сай |
|
| Догори | |
 |
Chacha
| 20 листопада 2007 6:38 Re: Потрібна допомога в розумінні | | |
|
| | Читайте Разаві, в першу чергу. |
|
| Догори | |
 |
sohpie2007
| 20 листопада 2007 6:42 Re: Потрібна допомога в розумінні | | |
|
| Ось посилання Разаві's:
http://ieeeclub.org/inc/sdetail/898 |
|
| Догори | |
 |
wolf001
Зареєстровано: Sep 09 2004 Повідомлень: 27 Допомогло: 1 Розташування: Шанхай, Китай
| 21 листопада 2007 4:13 Потрібна допомога у розумінні | | |
|
| | Разаві 'S BOOL це добре, я 2, один англійською мовою, один китайською мовою. |
|
| Догори | |
 |
analog_prodigy
| 21 листопада 2007 9:41 Потрібна допомога у розумінні | | |
|
| | Слухай Деякі веб-трансляції лекцій з Університету Берклі. Це дасть Вам гарний уявлення |
|
| Догори | |
 |
jeepx5
| 11 грудня 2007 4:09 Потрібна допомога у розумінні | | |
|
| | Книга Разаві є добрим для вас створені інтуїція схеми. |
|
| Догори | |
 |
gpwu
| 12 грудня 2007 1:45 Потрібна допомога у розумінні | | |
|
| | MIT Відкрити сайт звичайно & Професор cmosedu.com Бейкер є хорошим місцем для початку. |
|
| Догори | |
 |