| Автор | Повідомлення |
|---|
vivek1214
| 08 Oct 2007 21:16 інтерфейсного БНФ | | |
|
| Привіт всім, Я проектування низькою, якщо приймач на передній частині ADS, у мене є плутанина, яка смугового фільтра слід використовувати, Баттерворта, Чебишева або підняли косинус і 90 зрушення фаз мірою слід використовувати Shifer етапу або часу затримки компонент. Спасибо заранее. Вівек |
|
| Догори | |
 |
khouly
Реєстрація: 20 жовтня 2003 Повідомлення: 2479 Допомогло: 343 Розташування: ЄГИПЕТ
| 08 Oct 2007 21:43 Приймач BPF LNA Blick діаграма | | |
|
| Це буде залежати від ур застосування, а також розташування фільтра, спробуйте відправити блок-схема з вказівкою розташування фільтра
Khouly |
|
| Догори | |
 |
vivek1214
| 08 Oct 2007 23:48 Чому БНФ Infront з LNA | | |
|
| Привіт khouly, Я доклав блок-схеми, PLS ви могли побачити його і запропонувати мені про фільтрах і фазосдвігателей. |
|
| Догори | |
 |
Google AdSense

| 08 Oct 2007 23:48 Оголошення | | |
|
|
|
|
| Догори | |
 |
khouly
Реєстрація: 20 жовтня 2003 Повідомлення: 2479 Допомогло: 343 Розташування: ЄГИПЕТ
| 09 Oct 2007 8:03 інтерфейс БНФ | | |
|
| Білоруський Народний Фронт буде залежати від ур requirment, різкий відповідь, дуже плоский отримати відповідь. Таким чином, можна Butterworth або cheby
отримати дуже плоский вигоди, використання масла коштує
Про фазовращатель, U можна використовувати в полі схеми етап
khouly |
|
| Догори | |
 |
tyassin
Реєстрація: 22 липня 2004 Повідомлень: 340 Допомогло: 44 Розташування: Північна півкуля
| 09 Oct 2007 10:53 Re: Допомога в приймачі передньої БНФ design_which кінці я повинен використовувати | | |
|
| Привіт
Чи не знаю, ваш додаток.
Можливо, вам також слід розглянути смуговий фільтр перед вашим LNA. Я знаю, що буде збільшуватися ви Н.Ф., але які мають сильні interfernce може наситити ваші МШУ і добре сформулював це у насиченні.
Привіт |
|
| Догори | |
 |
7rots51
| 09 Oct 2007 16:22 Re: Допомога в приймачі передньої БНФ design_which кінці я повинен використовувати | | |
|
| | Перед LNA (між МШУ і АНТ), ми повинні використовувати фільтри на втрати, і LC і мікрополоскових фільтрів мають високі втрати, тому ми повинні використовувати інші типи, такі як як ГВИНТОВІ фільтри або порожнини фільтра, ... ці фільтри механічної, а не електронні в будівництві, але я не можу знайти хорошого дизайну інформацію про них, PLZ відправити інформацію для нас, якщо і мають добрі зв'язки, електронна книга імен, Чи є які-небудь інші види фільтрів низьких втрат? |
|
| Догори | |
 |