Електроніка форуму

Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

Допомога в приймачі передньої БНФ design_which кінці я повинен використовувати

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> РФ, мікрохвильова піч, антен і оптики -> Допомога в приймачі передньої БНФ design_which кінці я повинен використовувати
Автор Повідомлення
vivek1214

Допомогло: 11

Post 08 Oct 2007 21:16

інтерфейсного БНФ

Привіт всім,
Я проектування низькою, якщо приймач на передній частині ADS, у мене є плутанина, яка смугового фільтра слід використовувати, Баттерворта, Чебишева або підняли косинус і 90 зрушення фаз мірою слід використовувати Shifer етапу або часу затримки компонент.
Спасибо заранее.
Вівек
Догори
khouly

Повідомлення: 2479
Допомогло: 343
Розташування: ЄГИПЕТ

Post 08 Oct 2007 21:43

Приймач BPF LNA Blick діаграма

Це буде залежати від ур застосування, а також розташування фільтра, спробуйте відправити блок-схема з вказівкою розташування фільтра

Khouly
Догори
vivek1214

Допомогло: 11

Post 08 Oct 2007 23:48

Чому БНФ Infront з LNA

Привіт khouly,
Я доклав блок-схеми, PLS ви могли побачити його і запропонувати мені про фільтрах і фазосдвігателей.
Догори
Google
AdSense
Google Adsense

Post 08 Oct 2007 23:48

Оголошення

Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Догори
khouly

Повідомлення: 2479
Допомогло: 343
Розташування: ЄГИПЕТ

Post 09 Oct 2007 8:03

інтерфейс БНФ

Білоруський Народний Фронт буде залежати від ур requirment, різкий відповідь, дуже плоский отримати відповідь. Таким чином, можна Butterworth або cheby

отримати дуже плоский вигоди, використання масла коштує

Про фазовращатель, U можна використовувати в полі схеми етап

khouly
Догори
tyassin

Допомогло: 44
Розташування: Північна півкуля

Post 09 Oct 2007 10:53

Re: Допомога в приймачі передньої БНФ design_which кінці я повинен використовувати

Привіт

Чи не знаю, ваш додаток.

Можливо, вам також слід розглянути смуговий фільтр перед вашим LNA. Я знаю, що буде збільшуватися ви Н.Ф., але які мають сильні interfernce може наситити ваші МШУ і добре сформулював це у насиченні.

Привіт
Догори
7rots51

Повідомлення: 1427
Допомогло: 14

Post 09 Oct 2007 16:22

Re: Допомога в приймачі передньої БНФ design_which кінці я повинен використовувати

Перед LNA (між МШУ і АНТ), ми повинні використовувати фільтри на втрати, і LC і мікрополоскових фільтрів мають високі втрати, тому ми повинні використовувати інші типи, такі як як ГВИНТОВІ фільтри або порожнини фільтра, ... ці фільтри механічної, а не електронні в будівництві, але я не можу знайти хорошого дизайну інформацію про них, PLZ відправити інформацію для нас, якщо і мають добрі зв'язки, електронна книга імен, Чи є які-небудь інші види фільтрів низьких втрат?
Догори
На арабською мовою Болгарська Каталонська версії Чеська версія Датські версії Німецька версія Грецька версія Англійська Версія Іспанська версія Фінська версії Французька версія Гінді версії Хорватська версії Індонезійської версії Італійська версія Іврит версії Японська версія Корейська версія Литовському мовою Латвійська версії Голландська версії Норвезька версії Польська версія Португальська версії Румунська мова Русская версия Словацька версії Словенська версії Сербська версія Шведська версії Тагальська версії Українська версія Вєтнамська версії Китайська версія
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> РФ, мікрохвильова піч, антен і оптики -> Допомога в приймачі передньої БНФ design_which кінці я повинен використовувати
Сторінка 1 з 1

subj

text

Часовий пояс: GMT 1 година
Подібні теми:
Використання ТВ-тюнер як фронт-енд для комунікацій Ресивер (4)
Що таке Фронтальний підсилювач? де ми її використовуємо? (2)
Приймач Front-End ", Phase Shifter"? (11)
Різниця BTW Назад кінця і фронт у кінці НВІС (5)
дизайн переднього кінця допомогти, будь ласка (3)
Ефективне IC передній кінець фонових інструментів (1)
, Що передня частина і задня частина? (3)
Потрібна допомога JFET дизайн передньої частини підсилювача (2)
Передня частина кузова & Назад кінець? (6)
Фронтальний з серверними перехід (8)

Зловживання | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | Карта сайту
Тема RSS