Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

відновлення синхронізації дані

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Analog IC Design & Layout -> Годинники відновлення даних
Автор Повідомлення
ebrahimi_em

Повідомлення: 2

Post 02 Oct 2007 14:37

Привіт Шановні ..
Чи можете ви вислати мені книгу або статтю про основи відновлення синхронізації даних.
Я буду дякувати.
Догори
Google
AdSense
Google Adsense

Post 02 Oct 2007 14:37

Оголошення

Догори
Фахмі

Допомогло: 28

Post 18 жовтня 2007 0:17

перевірити цю тему
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=274358&highlight =

Також спробуйте знайти на різних форумах, ви зможете знайти більш корисні матеріали
Догори
На арабською мовою Болгарська Каталонська версії Чеська версія Датські версії Німецька версія Грецька версія Англійська Версія Іспанська версія Фінська версії Французька версія Гінді версії Хорватська версії Індонезійської версії Італійська версія Іврит версії Японська версія Корейська версія Литовському мовою Латвійська версії Голландська версії Норвезька версії Польська версія Португальська версії Румунська мова Русская версия Словацька версії Словенська версії Сербська версія Шведська версії Тагальська версії Українська версія Вєтнамська версії Китайська версія
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Analog IC Design & Layout -> Годинники відновлення даних
Сторінка 1 з 1

subj

text

Часовий пояс: GMT 1 година
Подібні теми:
Годинники відновлення даних ....? (5)
Clock Data Recovery (3)
відновлення синхронізації даних (CDR)? (6)
Годинники & Data Recovery (7)
Годинники & Data Recovery?? (2)
CLOCK та відновлення даних? (9)
Годинники та відновлення даних (7)
Годинники та відновлення даних (2)
Годинники та відновлення даних схеми (10)
відновлення синхронізації даних (всі цифрові) (3)

Зловживання | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | Карта сайту
Тема RSS