Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

Намагаючись програмувати PIC10F222 деякі необхідна допомога

Post new topic Reply to topic EDAboard.com форумів -> Мікроконтролери -> Спроба запрограммировать PIC10F222 деякі необхідна допомога
Арабська версія Болгарський варіант Каталонська версія Чеська версія Датская версія Німецька версія Грецька версія Англійський варіант Іспанська версія Фінська варіант Французька версія Hindi версія Хорватська варіант Індонезійська версія Італійська версія Версія на івриті Японська версія Корейська версія Литовська версія Латвійська версія Голландська варіант Норвезька версія Польська версія Португальська варіант Румунська версія Російська версія Словацька версія Словенська версія Сербська версія Шведський варіант Тагальська версія Українська версія Вьетнамская версія Китайською мовою
Автор Повідомлення
psmll

Зареєстровано: 09 квітня 2007
Допомагали: 4

Post 28 вересня 2007 17:11 Спроба запрограммировать PIC10F222 деякі необхідна допомога

Привіт,

Я використовую PIC10F222 для деяких завдань, все йде добре, при використанні оригінальних ICD2, але вдома у мене ICD2 клона, що завжди добре працював з іншими кілька ОСТО, але є декілька проблем, пов'язаних з 10F222, деякі завдання, робити так, деякі не Плаче або дуже расстроенний

Тому я намагаюся знайти простий програміст, що я можу зробити для того, щоб запрограмувати 10F222, але до сих пір не пощастило Плаче або дуже расстроенний

У JMD2 здається мало.

На програмні СК-Prog, WinPIC і WinPIC800 не підтримують його. (В winpic800 підтримки, але потребують спеціального програміст)

Чи знаєте ви, що це проблема з 10F220/222 не підтримується для softs і програмістів?

Я читаю програміст специфікацій на PIC10F222 і не знайшов нічого особливого, всі напруги в нормі.

Зараз я постараюсь внести деякі зміни в моєму ICD2 Клон і подивитися, що відбувається!
Повернутися до початку
View user's profile
psmll

Post 28 вересня 2007 23:30 Re: Спроба запрограммировать PIC10F222 деякі необхідна допомога

Я зробив деякі зміни, на мій ICD2 клон, але не працює з PIC10f222 Плаче або дуже расстроенний

Я тестували ICD2 зі змінами в схематичному з PIC18F458 і працюють добре.

Якщо ви знаєте, кілька програмістів та програмне забезпечення, яке можна запрограмувати PIC10F222, будь ласка, повідомте мене.
Повернутися до початку
View user's profile
blueroomelectronics

Зареєстровано: 17 вересня 2006
Допомагали: 86
Місце проведення: Торонто, Канада

Post 29 вересня 2007 3:27 Спроба запрограммировать PIC10F222 деякі необхідна допомога

У 10F222 підтримується в ICD2. Ви повинні бути обережні з будь-якими 6 Сцепляющій ПОС при використанні його з ICD2 що ви не можете мати високу навантаження на PGC, PGD І MCLR.
Повернутися до початку
View user's profile
VSMVDD

Зареєстровано: 12 червня 2005
Допомагали: 55

Post 29 вересня 2007 4:09 Re: Спроба запрограммировать PIC10F222 деякі необхідна допомога

IC програми і три шпильки двох резисторів
якщо тільки для розвитку цього бітних Bang метод відмінно працює PGC, PGD І MCLR .= RX TX CTS ... rs232
дивитися на три дроти програмування для будь-якої рис через ІЧ-програми і будь-який серійний порт

точно так само, як будь-який інший Pic
Повернутися до початку
View user's profile
funnynypd

Зареєстровано: 09 травня 2007 р.
Допомагали: 21
Місце проведення: США і Канади

Post 29 вересня 2007 19:00 Ви намагалися PICkit2?

Здається, набір мікросхем ви працюєте в даний час в списку підтримуваних чіпом. Купите один або побудувати можна вирішити це питання. Існує багато дискусій з цього веб-форум і мікрочип, робити трохи пошукати.
Гарна thins займає 6 ICSP програму PING відмови аналогічна з ICD2, тому він не дасть вам набагато більше просто перемиканням програміста.
Удачи.

Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Останній раз редагувався funnynypd від 04 жовтня 2007 5:24; всього редагувався 1 раз
Повернутися до початку
View user's profile
psmll

Post 30 вересня 2007 0:36 Re: Спроба запрограммировать PIC10F222 деякі необхідна допомога

blueroomelectronics писав:
У 10F222 підтримується в ICD2. Ви повинні бути обережні з будь-якими 6 Сцепляющій ПОС при використанні його з ICD2 що ви не можете мати високу навантаження на PGC, PGD І MCLR.

Спасибо за чайові, але не працював зі мною Плаче або дуже расстроенний

VSMVDD писав:
IC програми і три шпильки двох резисторів
якщо тільки для розвитку цього бітних Bang метод відмінно працює PGC, PGD І MCLR .= RX TX CTS ... rs232
дивитися на три дроти програмування для будь-якої рис через ІЧ-програми і будь-який серійний порт

точно так само, як будь-який інший Pic

Я вже використав цей метод в минулому, але велика проблема полягає в тому, що ICProg не підтримують PIC10F222 Плаче або дуже расстроенний

funnynypd писав:
Здається, набір мікросхем ви працюєте в даний час в списку підтримуваних чіпом. Купите один або побудувати можна вирішити це питання. Існує багато дискусій з цього веб-форум і мікрочип, робити трохи пошукати.
Гарна thins займає 6 Програма PING відмови аналогічна з ICD2, тому він не дасть вам набагато більше просто перемиканням програміста.
Удачи.

Вчора я шукав, і тому, що в даний час PICKit2 версія 7,62 від MPLAB вже підтримка налагодження для гарного списку ОСТО, і дешево, я буду тим одним Дуже веселий

Але я не можу дочекатися його, мені доведеться почекати кілька днів, перш ніж отримати його, так що я буду робити клон для використання до тих пір, поки є оригінальні Подмігнуть

На клон буде спрощення версія PICKit 2, тільки для 5V ОСТО, я вже зробив схематично, і тільки потрібно час для її здійснення та випробування (але, ймовірно, тепер доведеться йти в ліжко і спати, занадто багато роботи, і Завтра ще кілька Дуже веселий )
Повернутися до початку
View user's profile
funnynypd

Post 30 Вересня 2007 17:10 Спроба запрограммировать PIC10F222 деякі необхідна допомога

Існує також схематичне доступна за цим посиланням:
ftopic273287.html
Повернутися до початку
View user's profile
psmll

Post 01 жовтня 2007 6:02 Re: Спроба запрограммировать PIC10F222 деякі необхідна допомога

funnynypd писав:
Існує також схематичне доступна за цим посиланням:
ftopic273287.html

Дякую, але я роблю свою схематичне є те, що я люблю робити, це смішно Подмігнуть

На даний момент я маю 1 або 2 години до цього, і покласти його в макет, та випробування Посмішка

Велика проблема полягає в тому, що на момент перелік електричних компонентів, що я у себе вдома невеликі, так що доведеться робити те, що використовувати тільки ті компоненти, які я Сумний

Додано через 5 годин 43 хвилин:

Випадково я не дам пальцем мого PIC10F222 на 20V і спалили її Плаче або дуже расстроенний

Але я ж PICKIT 2 клоном, і вона працює дуже добре, дуже швидко і добре працювати з MPLAB Дуже веселий

Я повинен сказати, що я думаю, що PICKIT2 буде мати велике майбутнє, мікрочип роблять також оновлення прошивки.

деякі картинки Подмігнуть

Повернутися до початку
View user's profile
funnynypd

Post 01 жовтня 2007 13:32 Спроба запрограммировать PIC10F222 деякі необхідна допомога

Велика робота. Дуже веселий
І раді, що ви говорите правду.
Порівняння з більш НДЖ 2 надану мені, я користувався PICkit 2 більш точно так само, як ви робили.

Чи будете ви спробувати PIC10F ще можна? Ви можете переконатися в цьому, будь ласка? Я також буду використовувати деякі PIC10F частин в моїй конструкції. Це турбує мене.

Останній раз редагувався funnynypd від 04 жовтня 2007 5:25; всього редагувався 1 раз
Повернутися до початку
View user's profile
namqn

Зареєстровано: 19 лютого 2006
Допомагали: 19

Post 01 жовтня 2007 14:04 Re: Спроба запрограммировать PIC10F222 деякі необхідна допомога

funnynypd писав:
Чи будете ви спробувати PIC10F ще можна? Кто-то претензії PIC10F не підтримка з боку PICkit2, але ICD2. Ви можете переконатися в цьому, будь ласка? Я також буду використовувати деякі PIC10F частин в моїй конструкції. Це турбує мене.

PICkit 2 мій улюблений програміст ПІК на даний момент. У ньому можна запрограмувати всі PIC / dsPIC я (близько 100 видів), у тому числі PIC10F202 та PIC10F206. Я не пробував PIC10F22x чіпси, але не розумію, чому PICkit 2 не може їх запрограммировать.

Я використовую, присвячені програмним забезпеченням для PICkit 2 при програмуванні.

Ура,
Повернутися до початку
View user's profile
blueroomelectronics

Зареєстровано: 17 вересня 2006
Допомагали: 86
Місце проведення: Торонто, Канада

Post 01 жовтня 2007 14:24 Спроба запрограммировать PIC10F222 деякі необхідна допомога

Моя помилка, я використовую MPLAB який не має підтримки для 10F серії з PICKit2, я не намагався PICKit2 автономну програму, яка має підтримку практично всіх Flash засновані ОСТО і деякі EEPROMs теж.
Повернутися до початку
View user's profile
psmll

Post 01 жовтня 2007 22:11 Re: Спроба запрограммировать PIC10F222 деякі необхідна допомога

funnynypd писав:
Велика робота. Дуже веселий
Чи будете ви спробувати PIC10F ще можна? Кто-то претензії PIC10F не підтримка з боку PICkit2, але ICD2. Ви можете переконатися в цьому, будь ласка? Я також буду використовувати деякі PIC10F частин в моїй конструкції. Це турбує мене.

Я замовив більше PIC10F222, але потрібно буде почекати кілька днів, щоб отримати її на будинок.

Але не worrie року PICKit 2 підтримати 10F222 Дуже веселий

Додано через 3 години 24 хвилин:

Останнє оновлення:

Сьогодні я отримую приблизно PIC10F222 від одного, і вона працює дуже добре в моєму PICKit 2 клону Дуже веселий

Нарешті я можу запрограммировать PIC10F222, я щаслива Подмігнуть

Повернутися до початку
View user's profile
funnynypd

Post 02 жовтня 2007 3:01 Спроба запрограммировать PIC10F222 деякі необхідна допомога

Дякуємо за підтвердження цього і привітання.
Повернутися до початку
View user's profile
tolgiz

Зареєстровано: 02 жовтня 2007

Post 02 жовтня 2007 21:56 Спроба запрограммировать PIC10F222 деякі необхідна допомога

приємно працювати братан ..... поздоровлення
Повернутися до початку
View user's profile
Nandulal

Зареєстровано: 23 лютого 2006
Допомагали: 1

Post 26 жовтня 2007 11:10 Re: Спроба запрограммировать PIC10F222 деякі необхідна допомога

Шановні psmll,
Ви можете завантажити схеми? та прошивка для PICKit2 тут? ? Також одним Newbie запитання, чи можна використовувати PIC18F4550 замість PIC18F2550? логічно я можу сказати "так", як основного і пам'яті ж тільки діфф. є порт PIN-код.

Я права чи немає тут?

Спасибо
Nandu
Повернутися до початку
View user's profile
psmll

Post 26 жовтня 2007 16:20 Re: Спроба запрограммировать PIC10F222 деякі необхідна допомога

Nandulal писав:
Шановні psmll,
Ви можете завантажити схеми? та прошивка для PICKit2 тут? ? Також одним Newbie запитання, чи можна використовувати PIC18F4550 замість PIC18F2550? логічно я можу сказати "так", як основного і пам'яті ж тільки діфф. є порт PIN-код.

Я права чи немає тут?

Спасибо
Nandu

привіт,

Перший поглянути на:
http://www.microchip.com/pickit2

Мікрочип дати вам схематичному, ви можете знайти його в керівництві Дуже веселий

Мікрочип також дати вам прошивки, в PICkit2 сторінці пошуку "PICkit 2 вбудованого v2.10"

І ви можете використовувати PIC4550 без проблем Подмігнуть

Якщо ви хочете просто схематичне тільки 5V ОСТО, аналогічні по одній, що я зробив, ви можете подивитися на PICkit2 Lite виступив blueroomelectronics:
ftopic276103.html # 922427
Повернутися до початку
View user's profile
mee48025

Зареєстровано: 23 березня 2008

Post 07 квітня 2008 17:49 Re: Спроба запрограммировать PIC10F222 деякі необхідна допомога

будь ласка, дайте мені про схемою pickit2
Повернутися до початку
View user's profile
funnynypd

Post 07 квітня 2008 18:35 Спроба запрограммировать PIC10F222 деякі необхідна допомога

Перейти на мікрочип веб-сайт або сайт, ви зможете знайти:
http://www.auelectronics.com/Hardware-CB0703.htm
Повернутися до початку
View user's profile
psmll

Post 10 квітня 2008 17:37 Re: Спроба запрограммировать PIC10F222 деякі необхідна допомога

mee48025 писав:
будь ласка, дайте мені про схемою pickit2

завантажити PDF:

http://ww1.microchip.com/downloads/en/DeviceDoc/51553E.pdf

і перейти на стор 81, це офіційна схематичне на мікрочип Подмігнуть
Повернутися до початку
View user's profile
funnynypd

Post 10 квітня 2008 21:14 Re: Спроба запрограммировать PIC10F222 деякі необхідна допомога

На моєму сайті є PDF версія розширеного PICkit2 схематично:
1. CB0703 веб-сторінці
http://www.auelectronics.selfip.com/Hardware-CB0703.htm
2. або PDF версія схематичне:
http://www.auelectronics.selfip.com/pdfs/CB0703_PICKit2_Schematic.pdf
Повернутися до початку
View user's profile
ichilton

Зареєстровано: 25 вересня 2008

Post 25 Вересня 2008 17:59 Re: Спроба запрограммировать PIC10F222 деякі необхідна допомога

Привіт psmll,

Чи можете ви сказати, які компоненти ви використовували у ваших бітів полі? - Перелік частин, схематичне або навіть просто список того, що ви з того, що ймовірність, що на blueroomelectronics дизайн вам посилання.

Спасибо

Ян
Повернутися до початку
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com форумів -> Мікроконтролери -> Спроба запрограммировать PIC10F222 деякі необхідна допомога
Сторінка 1 з 1 Часовий пояс: GMT 2 Години

Поскаржитися | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | карта сайту
Тема RSS