Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

Потрібна човен зарядний пристрій схематически

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> професійного обладнання та електроніки Дизайн -> Потрібна човен зарядний пристрій схематически
Арабська версія Болгарський варіант Каталонська версія Чеська версія Датская версія Німецька версія Грецька версія Англійський варіант Іспанська версія Фінська варіант Французька версія Hindi версія Хорватська варіант Індонезійська версія Італійська версія Версія на івриті Японська версія Корейська версія Литовська версія Латвійська версія Голландська варіант Норвезька версія Польська версія Португальська варіант Румунська версія Російська версія Словацька версія Словенська версія Сербська версія Шведський варіант Тагальська версія Українська версія Вьетнамская версія Китайською мовою
Автор Повідомлення
PTC

Зареєстровано: 23 липня 2002

Post 12 серпня 2002 0:08 Потрібна човен зарядний пристрій схематически
Теги:

Як заявив у цій темі, я б дуже thankfull для всіх, хто може дати мені або точка мені схематичне для зарядного пристрою для 12V 35 Ач човні акумулятора. Джерелом є 10hp човнові двигунів, що дає ~ 9 - ~ 17 V AC струм, різні по потужності застосовуються.

Большое спасибо!
Повернутися до початку
View user's profile
shanren

Зареєстровано: 12 жовтня 2001

Post 12 серпня 2002 4:54
Теги:

привет, що ви повинні зробити це:
1: Перш за все, зміни струму для DC, ви можете використовувати повний міст reguulator, отримати 11v-22v навколо DC напруга;
2: Якщо ви хочете зарядити биту в 11v, ви повинні змінити його на 13.5v напруги (я думаю, головним ваш НІТ свинцево-кислотних одну). Ви можете отримати в напрузі: а Сепік перетворювач, а от flyback або вперед converter.maybe струму трохи більшим, тому вперед перетворювача є гарним вибором;
3: Ви можете побудувати ліміт вперед конвертер, з випуску 13,5-13.8 v стягувати Ви летючих мишей;
4: Якщо це мало diffcult для вас, ви можете використовувати перетворювач stepdown отримати 13.5v зарядним пристроєм, але можна використовувати вище приблизно на 14-15V, і якщо так, то ви можете відвідати http://www.linear.com
для деяких інформація
найпростіший спосіб це просто LM317 з лімітом близько 1.5a, але це погано ефективності.
сподіваюся, що це може допомогти вам.
Повернутися до початку
View user's profile
PTC

Зареєстровано: 23 липня 2002

Post 12 серпня 2002 8:13
Теги:

Shanren, большое спасибо Вам за ответ. Але я не "на дому" з електронікою і тому я вважаю, зробити мої власні схеми не може бути й мови. Я знаю, як поставити разом існують схеми, а в моєї власної буде занадто багато для мене (як я вже сказав, я не знаю багато про електронікою).
Так що, я б дуже цінуємо схеми.
Спасибо!
Повернутися до початку
View user's profile
meax98

Зареєстровано: 25 листопада 2001

Post 12 серпня 2002 23:48
Теги:

Знайти-то полезное:
а)
Це високоефективний зарядний швидко зборів свинцево-кислотних акумуляторних батарей, і виключається при повному заряді. По-перше, звинувачення нинішньої проводиться в 2, але, як зростає напруга батареї, поточний зменшується. При нинішніх падає до 150 мА, зарядний пристрій автоматично перемикається на більш низькому напрузі плавати, щоб не надлишок. Коли ви натиснете повного заряду, транзистор QL світиться індикатор для зазначення того, що статус.

б)
Регулировка, встановивши резистор 500 Ом, а при повністю зарядженої батареї.

с)
У LM317HV регулятор використовується в якості поточного обмежені зарядного пристрою. Якщо струму через R4 перевищує 0,6, QL є упередженим, що, намативает ADJ терміналу в LM317 HV на землі і знижує зарядний струм. Це один для 6V, але ви можете налаштувати резистори для 12V.
Повернутися до початку
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> професійного обладнання та електроніки Дизайн -> Потрібна човен зарядний пристрій схематически
Сторінка 1 з 1 Часовий пояс: GMT 2 Години

Поскаржитися | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | карта сайту
Тема RSS