| Автор | Повідомлення |
|---|
PTC
Зареєстровано: 23 липня 2002 Повідомлень: 5
| 12 серпня 2002 0:08 Потрібна човен зарядний пристрій схематически | | | Теги: |
|
| Як заявив у цій темі, я б дуже thankfull для всіх, хто може дати мені або точка мені схематичне для зарядного пристрою для 12V 35 Ач човні акумулятора. Джерелом є 10hp човнові двигунів, що дає ~ 9 - ~ 17 V AC струм, різні по потужності застосовуються.
Большое спасибо! |
|
| Повернутися до початку | |
 |
shanren
Зареєстровано: 12 жовтня 2001 Повідомлень: 106
| 12 серпня 2002 4:54 | | | Теги: |
|
| привет, що ви повинні зробити це: 1: Перш за все, зміни струму для DC, ви можете використовувати повний міст reguulator, отримати 11v-22v навколо DC напруга; 2: Якщо ви хочете зарядити биту в 11v, ви повинні змінити його на 13.5v напруги (я думаю, головним ваш НІТ свинцево-кислотних одну). Ви можете отримати в напрузі: а Сепік перетворювач, а от flyback або вперед converter.maybe струму трохи більшим, тому вперед перетворювача є гарним вибором; 3: Ви можете побудувати ліміт вперед конвертер, з випуску 13,5-13.8 v стягувати Ви летючих мишей; 4: Якщо це мало diffcult для вас, ви можете використовувати перетворювач stepdown отримати 13.5v зарядним пристроєм, але можна використовувати вище приблизно на 14-15V, і якщо так, то ви можете відвідати http://www.linear.com для деяких інформація найпростіший спосіб це просто LM317 з лімітом близько 1.5a, але це погано ефективності. сподіваюся, що це може допомогти вам. |
|
 |
PTC
Зареєстровано: 23 липня 2002 Повідомлень: 5
| 12 серпня 2002 8:13 | | | Теги: |
|
| Shanren, большое спасибо Вам за ответ. Але я не "на дому" з електронікою і тому я вважаю, зробити мої власні схеми не може бути й мови. Я знаю, як поставити разом існують схеми, а в моєї власної буде занадто багато для мене (як я вже сказав, я не знаю багато про електронікою). Так що, я б дуже цінуємо схеми. Спасибо! |
|
 |
meax98
Зареєстровано: 25 листопада 2001 Повідомлень: 445
| 12 серпня 2002 23:48 | | | Теги: |
|
| Знайти-то полезное: а) Це високоефективний зарядний швидко зборів свинцево-кислотних акумуляторних батарей, і виключається при повному заряді. По-перше, звинувачення нинішньої проводиться в 2, але, як зростає напруга батареї, поточний зменшується. При нинішніх падає до 150 мА, зарядний пристрій автоматично перемикається на більш низькому напрузі плавати, щоб не надлишок. Коли ви натиснете повного заряду, транзистор QL світиться індикатор для зазначення того, що статус.
б) Регулировка, встановивши резистор 500 Ом, а при повністю зарядженої батареї.
с) У LM317HV регулятор використовується в якості поточного обмежені зарядного пристрою. Якщо струму через R4 перевищує 0,6, QL є упередженим, що, намативает ADJ терміналу в LM317 HV на землі і знижує зарядний струм. Це один для 6V, але ви можете налаштувати резистори для 12V. |
|
 |