Електроніка форуму

Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

PolaRx II GPS приймач

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> РФ, мікрохвильова піч, антен і оптики -> PolaRx II GPS приймач
Автор Повідомлення
Люпин

Допомогло: 2

Post 11 червня 2007 14:59

polarx 2

Здравствуйте,

Я використовую PolaRx II GPS приймач.

Моє питання дуже простий:

як я можу бути впевнений, що мій компонент працює добре? Я маю на увазі: приймач, щоб впоратися з руйнівними наслідками (як навмисні перешкоди, а не як навмисне втручання, багатопроменевий).

Який входить підривної порогової потужності, який гарантує, що мій GPS приймач надати відповідну послугу?

Подібні значенням SNR, я можу дізнатися / розрахувати SJR ( "Сигнал Jamming Ratio") .. граничне значення, яке гарантує, що отримані рівня перешкод влада не впливає на сам ресивер.

З повагою,

Люпин
Догори
RFDave

Допомогло: 45
Розміщення: СВ США

Post 12 червня 2007 1:21

Re: PolaRx II GPS приймач

Ну, якщо ви отримуєте змозі виправити, то ваш приймач працює відмінно. Копаємо копіювання даних листів для приймача IC його використання і подивитися, що це має дати вам деякі відомості. Що саме ти хочеш зробити?

Дейв
www.keystoneradio.com
Догори
Люпин

Post 12 червня 2007 13:46

Я уважно дивився на аркуші PolaRx II дані, але я отримав ніякої інформації про JSR.

Мені потрібно тільки знати, якщо мій ресивер є "працює нормально" з урахуванням перешкод, які можуть статися ...

У деяких текстах я знайшов такі цінності, як 71 дБ, але це всього лише "Роль пальця" вартість .. Мені потрібно щось більш точні для приймача GPS на питання ...

Будь-які пропозиції?

Привіт,

Люпин
Догори
RFDave

Допомогло: 45
Розміщення: СВ США

Post 13 червня 2007 3:56

Ну, тоді ви повинні бути більш точними. Якщо ви поклали в перешкод на 20 ГГц, то я підозрюю, що ви отримаєте більше 71 дБ маржа (Глушитель влади - по потужності каналу). Чи є це IC або упакований ресивер? Googling для PolaRX II не зрозумійте мене нічого. Лі дані листа згадати блокування влади?

Думаю, я все ще плутають. У вас є відомі перешкод, що ви намагаєтеся використовувати цей приймач GPS в? Якщо це так, то спробуйте піти в цьому середовищі. Якщо ви отримуєте змозі виправити, то ваш приймач працює.
Догори
Google
AdSense
Google Adsense

Post 13 червня 2007 3:56

Оголошення

Догори
Люпин

Post 15 червня 2007 20:03

У мене є GPS приймач, що діють в сильно "втручання" навколишнє середовище (або, може бути, я вважаю так, тому що я помітив кілька втрати відслідковувати сигнали GPS) .. втручання частота така ж .. Мені потрібно знати, скільки це імунітет мого приймача про втручання / перешкод сигналу .. Я маю на увазі сторонні рівнях влади, що викликає втрату супутників GPS приймач в моєму ..

Сподіваюся, що я була настільки очевидною, спасибі за вашу підтримку.

Люпин
Догори
На арабською мовою Болгарська Каталонська версії Чеська версія Датські версії Німецька версія Грецька версія Англійська Версія Іспанська версія Фінська версії Французька версія Гінді версії Хорватська версії Індонезійської версії Італійська версія Іврит версії Японська версія Корейська версія Литовському мовою Латвійська версії Голландська версії Норвезька версії Польська версія Португальська версії Румунська мова Русская версия Словацька версії Словенська версії Сербська версія Шведська версії Тагальська версії Українська версія Вєтнамська версії Китайська версія
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> РФ, мікрохвильова піч, антен і оптики -> PolaRx II GPS приймач
Сторінка 1 з 1

subj

text

Часовий пояс: GMT 1 година
Подібні теми:
GPS Receiver (15)
Точність GPS приймача (4)
GPS приймач структури (3)
GPS приймач: проблеми (8)
Будівництво GPS приймачем чіпа (1)
Laipac PG-11 GPS приймач ради (4)
GPS Receiver & SIM300 (2)
Допомога GPS приймач архітектура (6)
GPS приймач, будь ласка, допоможіть. (10)
антена для GPS приймача (4)

Зловживання | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | Карта сайту
Тема RSS