| Автор | Повідомлення |
|---|
Люпин
| 11 червня 2007 14:59 polarx 2 | | |
|
| Здравствуйте,
Я використовую PolaRx II GPS приймач.
Моє питання дуже простий:
як я можу бути впевнений, що мій компонент працює добре? Я маю на увазі: приймач, щоб впоратися з руйнівними наслідками (як навмисні перешкоди, а не як навмисне втручання, багатопроменевий).
Який входить підривної порогової потужності, який гарантує, що мій GPS приймач надати відповідну послугу?
Подібні значенням SNR, я можу дізнатися / розрахувати SJR ( "Сигнал Jamming Ratio") .. граничне значення, яке гарантує, що отримані рівня перешкод влада не впливає на сам ресивер.
З повагою,
Люпин |
|
| Догори | |
 |
RFDave
Реєстрація: 18 лютого 2004 Повідомлень: 346 Допомогло: 45 Розміщення: СВ США
| 12 червня 2007 1:21 Re: PolaRx II GPS приймач | | |
|
| Ну, якщо ви отримуєте змозі виправити, то ваш приймач працює відмінно. Копаємо копіювання даних листів для приймача IC його використання і подивитися, що це має дати вам деякі відомості. Що саме ти хочеш зробити?
Дейв www.keystoneradio.com |
|
| Догори | |
 |
Люпин
| 12 червня 2007 13:46 Re: PolaRx II GPS приймач | | |
|
| Я уважно дивився на аркуші PolaRx II дані, але я отримав ніякої інформації про JSR.
Мені потрібно тільки знати, якщо мій ресивер є "працює нормально" з урахуванням перешкод, які можуть статися ...
У деяких текстах я знайшов такі цінності, як 71 дБ, але це всього лише "Роль пальця" вартість .. Мені потрібно щось більш точні для приймача GPS на питання ...
Будь-які пропозиції?
Привіт,
Люпин |
|
| Догори | |
 |
RFDave
Реєстрація: 18 лютого 2004 Повідомлень: 346 Допомогло: 45 Розміщення: СВ США
| 13 червня 2007 3:56 Re: PolaRx II GPS приймач | | |
|
| Ну, тоді ви повинні бути більш точними. Якщо ви поклали в перешкод на 20 ГГц, то я підозрюю, що ви отримаєте більше 71 дБ маржа (Глушитель влади - по потужності каналу). Чи є це IC або упакований ресивер? Googling для PolaRX II не зрозумійте мене нічого. Лі дані листа згадати блокування влади?
Думаю, я все ще плутають. У вас є відомі перешкод, що ви намагаєтеся використовувати цей приймач GPS в? Якщо це так, то спробуйте піти в цьому середовищі. Якщо ви отримуєте змозі виправити, то ваш приймач працює. |
|
| Догори | |
 |
Google AdSense

| 13 червня 2007 3:56 Оголошення | | |
|
|
|
|
| Догори | |
 |
Люпин
| 15 червня 2007 20:03 Re: PolaRx II GPS приймач | | |
|
| У мене є GPS приймач, що діють в сильно "втручання" навколишнє середовище (або, може бути, я вважаю так, тому що я помітив кілька втрати відслідковувати сигнали GPS) .. втручання частота така ж .. Мені потрібно знати, скільки це імунітет мого приймача про втручання / перешкод сигналу .. Я маю на увазі сторонні рівнях влади, що викликає втрату супутників GPS приймач в моєму ..
Сподіваюся, що я була настільки очевидною, спасибі за вашу підтримку.
Люпин |
|
| Догори | |
 |