| Автор | Повідомлення |
|---|
вправність
Зареєстровано: 25 лютого 2007 Повідомлень: 45 Допомагали: 2 Місцезнаходження: Австрія
| 16 березня 2007 0:45 Що робити "СТЕК", "CML", "LVDS", | | |
|
| Привет
Я іноді бачити, що використання PPL CML схеми робити ... бла-бла .. Використання LVDS и из-за ... бла-бла ... і ECL ....
Який catigory або галузь науки ці терміни належать?
Думаю, це деякі види I / Os стандартів (не обов'язково повинні бути виправлені, якщо я помиляюся) ..
Я хочу більше дізнатися про них .. Отже, що я повинен йти або шукати??
Я йшов по розробці високих частот і великих дівізор боротьбі .. які з них варто використовувати і чому?
C / CTS і adv. / Недоліки кожного .....
Будь ласка, дайте мені корисні матеріали про них ...
for help .. Дуже велике дякую вам всім за допомогу ..
Привіт, - Knack |
|
| Повернутися до початку | |
 |
ieropsaltic
Зареєстровано: 25 вересня 2006 Повідомлень: 199 Допомагали: 43
| 16 березня 2007 13:00 Re: Що робити "СТЕК", "CML", "І LVDS | | |
|
| ECL означає емітером поєднанні логікою. Це висока швидкість логіки сімейства транзисторів, оскільки ніколи не дозволено насичувати. Її структура дуже схожа на аналог диференціального підсилювача.
CML позначає поточний режим логікою. Це ще один великий швидкості логіки сімейства аналогічні ECL за винятком того, що одна сім'я буферізованние на виході, а інший немає.
LVDS означає Low Voltage Диференціальні сигналізації. Ця логіка сім'ї використовує диференціальних сигналів про 700mV представляти 0s і 1S.
За високу швидкість циркуль. Я вважаю, що найбільш поширеною логіки сімей CML або динамічної логіки. |
|
 |
srieda
Зареєстровано: 24 грудня 2006 Повідомлень: 163 Допомагали: 17 Місце проведення: Індія
| 27 березня 2007 13:02 Докладніше про LVDS | | |
|
| LVDS - Low Voltage Диференціальні сигналізації використовується при передачі даних між мікросхемами. LVDS використовує сигнали з гойдалки близько 50mv - 400mv на дуже високих частотах. Це звичайно використовується для високошвидкісного повідомлення. LVDS та драйвери декодеров мають ще одну важливу специфікацію в загальному режимі напруга рівня сигналів. У загальному режимі коливається wrt встановленим протоколом і напруги, при якому основної роботи.
Для того, щоб дізнатися більше про LVDS реалізації, ви можете мені повідомлення. Я пропоную вам почати з читання LVDS моделювання, а потім у LVDS водіїв. Використовувати Google для пошуку по цих статтях. |
|
 |
rfmw
Зареєстровано: 10 травня 2001 року Повідомлень: 516 Допомагали: 38
| 27 березня 2007 13:25 Re: Що робити "СТЕК", "CML", "І LVDS | | |
|
| "Я йшов по розробці високих частот і великих дівізор боротьби"
Визначте, які частоти ми говоримо тут ... |
|
 |
srieda
Зареєстровано: 24 грудня 2006 Повідомлень: 163 Допомагали: 17 Місце проведення: Індія
| 27 березня 2007 14:01 Re: Що робити "СТЕК", "CML", "І LVDS | | |
|
| | Я успішно працювала на LVDS водіїв до 2GHz на 130nm. Це залежить від технології, а. |
|
 |
Google AdSense

| 27 березня 2007 14:01 Оголошення | | |
|
|
|
|
 |
ahmad_abdulghany
Зареєстровано: 12 квітня 2005 Повідомлень: 1368 Допомагали: 212 Місце проведення: Каїр, Єгипет
| 30 березня 2009 9:43 Що робити "СТЕК", "CML", "LVDS", | | |
|
| | Якщо Ви шукали IEEE деякі документи, дайте мені посилання і я отримати їх для вас! |
|
 |
xulfee
Зареєстровано: 27 травня 2008 року Повідомлень: 436 Допомагали: 32 Місце проведення: Пакистан
| 31 березня 2009 7:20 Що робити "СТЕК", "CML", "LVDS", | | |
|
| ECL є емітером поєднанні логіка
Додано через 2 хвилини:
Низьковольтних диференціальних сигнальних або LVDS, є електрична система сигналізації, яка може працювати на дуже високих швидкостях понад недорогий витої пари мідних проводів. Вона була введена в 1994 році, і з тих пір став дуже популярний в комп'ютери, де вона є складовою частиною дуже високій швидкості мереж та комп'ютерних автобусів.
Додано через 1 хвилину:
http://en.wikipedia.org/wiki/Current_mode_logic |
|
 |