| Автор | Повідомлення |
|---|
amriths04
| 24 листопада 2006 15:30 BC107 простий приймач | | |
|
| Привіт, друзі, Я просто хотів отримати ваш рада перш ніж я зможу спробувати це. Я маю намір побудувати просту AM приймач "ХЛІБ ради".
Моя ідея полягає в спочатку 1) Антена (близько 1M) 2) коливального контуру (L | | C (VAR)). 3) Це захід, яке дається подвійний етап (107 bjts до н.е.), з посиленням = 100 * 100 = 10000, з тим щоб воно посилюється добре. 4) цього посиленої вихідного згодом передається детектора огинаючої. (З використанням діода германій і Р і С комбінації). 5) Цей захід спрямований на те іншого підсилювача одну стадію. 6) висновок взято з ораторів.
мої сумніви, чи є моя логіка вірна? Чи є які-небудь практичні завдання в перерахованих вище дій? або будь-які інші альтернативи?
подякувати вам заздалегідь, amrith.s |
|
| Догори | |
 |
Borber
Реєстрація: 01 Jan 1970 Повідомлення: 1561 Допомогло: 117 Розташування: Словенія
| 24 листопада 2006 19:41 Re: створення приймача AM | | |
|
| | Ваша концепція usuall для початкового рівня. Зверніть увагу на відповідність між опором LC цистерн і після підсилювача. Пропускна здатність і вибірковість приймача залежить добротність танка LC. Ви можете знайти деякі приклади такого приймача в Інтернеті. |
|
| Догори | |
 |
претензійний
Реєстрація: 19 липня 2002 Повідомлення: 4875 Допомогло: 324 Розташування: Середзем'я
| 24 листопада 2006 20:44 Re: створення приймача AM | | |
|
| | Це TRF (Tuned РФ) тип приймача, який був популярним у 1920-х. |
|
| Догори | |
 |
Google AdSense

| 24 листопада 2006 20:44 Оголошення | | |
|
|
|
|
| Догори | |
 |
Артем
Реєстрація: 22 травня 2003 Повідомлення: 1652 Допомогло: 91 Розташування: Туран
| 24 листопада 2006 21:19 Re: створення приймача AM | | |
|
| | amriths04 пише: | Привіт, друзі, ... 3) Це захід, яке дається подвійний етап (107 bjts до н.е.), з посиленням = 100 * 100 = 10000, з тим щоб воно посилюється добре. ... amrith.s |
можна було б важко реалізувати. |
|
| Догори | |
 |
amriths04
| 25 листопада 2006 3:51 Re: створення приймача AM | | |
|
| Вибачте borber, Я не можу зрозуміти, як у відповідності з опором від коливального контуру, і підсилювач. Прошу Вас порекомендувати мені сайт, який присвячений опором відповідності між етапами?
Спасибі, amrith.s
| Borber пише: | | Ваша концепція usuall для початкового рівня. Зверніть увагу на відповідність між опором LC цистерн і після підсилювача. Пропускна здатність і вибірковість приймача залежить добротність танка LC. Ви можете знайти деякі приклади такого приймача в Інтернеті. |
Додано через 2 хвилини:
Привіт Артем, Ви значить, що я не повинен використовувати або 107 до н.е., що я не повинен використовувати BJT себе? то що я іншого пристрою можна використовувати для РФ етапі підсилювача? Чи можу я використовувати операційні підсилювачі високої частоти? Будь ласка, повідомте.
Спасибі, amrith.s
| Артем пише: | | amriths04 пише: | Привіт, друзі, ... 3) Це захід, яке дається подвійний етап (107 bjts до н.е.), з посиленням = 100 * 100 = 10000, з тим щоб воно посилюється добре. ... amrith.s |
можна було б важко реалізувати. |
Додано через 2 хвилини:
це я розробив схему. Будь ласка, повідомте.
Спасибі, amrith.s
|
|
| Догори | |
 |
претензійний
Реєстрація: 19 липня 2002 Повідомлення: 4875 Допомогло: 324 Розташування: Середзем'я
| 25 листопада 2006 4:52 Re: створення приймача AM | | |
|
| | Ви використовуєте влади діод для детектора. Місткість може бути надто високою. Спробуйте використовувати малого сигналу, як діод типу 1N918 кремнію або типу 1N5711 Шотткі. |
|
| Догори | |
 |
budhy
Реєстрація: 21 жовтня 2006 Повідомлень: 836 Допомогло: 185 Розташування: Індонезія
| 25 листопада 2006 5:35 Re: створення приймача AM | | |
|
| Ви використовуєте дивно зв'язку харчування на вас схему, будь ласка, перевірте ще раз.
Ви не використовуєте capasitor на малий сигнал підсилювача загальний емітер
Остання редакція budhy по 25 листопада 2006 6:54; редагувалось 1 раз в цілому |
|
| Догори | |
 |
Borber
Реєстрація: 01 Jan 1970 Повідомлення: 1561 Допомогло: 117 Розташування: Словенія
| 25 листопада 2006 6:10 Re: створення приймача AM | | |
|
| Ваш дизайн докорінно невірний. LC паралельних цистерн, включеного послідовно з антеною режекторного фільтр. Вона повинна бути підключена як смуговий фільтр. Підсилювач неправильно, то виграш становить близько 0dB або одного, а не 10000, що ви очікуєте. Це відбувається тому, що насичений транзисторів. Відношення колектора на емітер резисторів є правильним, але 330K колекціонера резистора є занадто великим. Початок Дизайн З набранням струм колектора 1-2mA. Транзистори повинні працювати в класі. І в кінці розрахунку упередженість резистори. Відвідайте: http://www2.eng.cam.ac.uk/ ~ DMH / ptialcd / TRF / trf.htm |
|
| Догори | |
 |
amriths04
| 25 листопада 2006 9:40 Re: створення приймача AM | | |
|
| Я., я зрозумів. Ви можете просто сказати, нижче дизайну були б праві. Вибачте, я все ще початківець ..
Нехай Vcc = 10V, Нехай IC = 1MA, Нехай Кс = 5.6k, Таким чином, Ус = 10-5.6 = 4.4v,
Gain = 100, Таким чином, Re = 0.056k, Таким чином, VE = 0.056v, В. Б. = 0.656v.
Таким чином, зміщення резисторів, RA (верхній) = 93.4k і Rb = 6.6k. з використанням іншої сцені з аналогічної конфігурації будуть робити це двоступінчаста з посиленням 100 * 100. Чи буде ця робота? і як змінити цю CKT майданчик в смуговий композиції?
Thankyou, amrith.s
| Borber пише: | Ваш дизайн докорінно невірний. LC паралельних цистерн, включеного послідовно з антеною режекторного фільтр. Вона повинна бути підключена як смуговий фільтр. Підсилювач неправильно, то виграш становить близько 0dB або одного, а не 10000, що ви очікуєте. Це відбувається тому, що насичений транзисторів. Відношення колектора на емітер резисторів є правильним, але 330K колекціонера резистора є занадто великим. Start design with assumption of collector current of 1-2mA. Транзистори повинні працювати в класі. І в кінці розрахунку упередженість резистори. Відвідайте: H ** P: / / www2.eng.cam.ac.uk / ~ DMH / ptialcd / TRF / trf.htm |
Додано через 2 хвилини:
Я. budhy, я отримав те, що ви мали на увазі. Це була помилка, яку я зробив у той час як вона намальована в PSpice. Конденсатор який ви хочете сказати?
amrith.s
| budhy пише: | Ви використовуєте дивно зв'язку харчування на вас схему, будь ласка, перевірте ще раз.
Ви не використовуєте capasitor на малий сигнал підсилювача загальний емітер |
|
|
| Догори | |
 |
Borber
| 25 листопада 2006 14:51 Re: створення приймача AM | | |
|
| Підсилювач буде отримати близько 30. Постарайтеся отримати деяку інформацію тут: http://my.integritynet.com.au/purdic/index.html # RF-підсилювача-дизайн
Чи ви PSpice тільки для малювання схем? Він може імітувати вашою схемою, що і є основною purpouse спеції програм. |
|
| Догори | |
 |
amriths04
| 25 листопада 2006 15:42 Re: створення приймача AM | | |
|
| але я з Студентська версія PSpice. Я почім знаю, як його використовувати для перехідних аналізів. У вас є підручник з PSpice?
| Borber пише: | Підсилювач буде отримати близько 30. Постарайтеся отримати деяку інформацію тут: H ** P: / / my.integritynet.com.au / purdic / index.html # RF-підсилювача-дизайн
Чи ви PSpice тільки для малювання схем? Він може імітувати вашою схемою, що і є основною purpouse спеції програм. |
|
|
| Догори | |
 |
Borber
| 25 листопада 2006 16:10 Re: створення приймача AM | | |
|
| PSpice shurelly всі основні симуляції як змінного струму і минущим. Я не використовую PSpice і не може допомогти вам безпосередньо. Спробуйте використовувати довідки або пошуку в Інтернеті для PSpice керівництва. Ви знайдете багато інформації. Мультісім або Electronics Workbench є більш підходящою для початківців я думаю. |
|
| Догори | |
 |
претензійний
| 25 листопада 2006 20:11 Re: створення приймача AM | | |
|
| | Ресивер потребує коштів для зміни коефіцієнта підсилення на вході звуковий підсилювач. |
|
| Догори | |
 |
amriths04
| 26 листопада 2006 2:04 Re: створення приймача AM | | |
|
| ви хочете сказати мені потрібно використовувати AGC там або просто дільник напруги з номінальним посилення буде робити?
Спасибі,
| претензійний пише: | | Ресивер потребує коштів для зміни коефіцієнта підсилення на вході звуковий підсилювач. |
|
|
| Догори | |
 |
претензійний
| 26 листопада 2006 2:38 Re: створення приймача AM | | |
|
| Тим детектор і підсилювач звукової мають змінний резистор з одного кінця обгрунтованими. Далекому кінці йде до детектора, а мінлива крана йде на аудіо підсилювач.
Деякі інші речі дивитися поза для коливань двоступеневої РФ підсилювача. Це питання про ретельну компонування та харчування фільтрації.
Ви можете також є перемикач між двома антенами, один дуже довгий і дуже коротким. Таким чином, місцеві станції не буде кліп на стадії РФ. |
|
| Догори | |
 |