Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

Будівля приймач AM

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Захоплення схем і малих проектів Проблеми -> Будівництво приймач AM
Автор Повідомлення
amriths04

Допомогло: 13

Post 24 листопада 2006 15:30

BC107 простий приймач

Привіт, друзі,
Я просто хотів отримати ваш рада перш ніж я зможу спробувати це.
Я маю намір побудувати просту AM приймач "ХЛІБ ради".

Моя ідея полягає в спочатку
1) Антена (близько 1M)
2) коливального контуру (L | | C (VAR)).
3) Це захід, яке дається подвійний етап (107 bjts до н.е.), з посиленням = 100 * 100 = 10000, з тим щоб воно посилюється добре.
4) цього посиленої вихідного згодом передається детектора огинаючої. (З використанням діода германій і Р і С комбінації).
5) Цей захід спрямований на те іншого підсилювача одну стадію.
6) висновок взято з ораторів.

мої сумніви, чи є моя логіка вірна? Чи є які-небудь практичні завдання в перерахованих вище дій? або будь-які інші альтернативи?

подякувати вам заздалегідь,
amrith.s
Догори
Borber

Повідомлення: 1561
Допомогло: 117
Розташування: Словенія

Post 24 листопада 2006 19:41

Re: створення приймача AM

Ваша концепція usuall для початкового рівня. Зверніть увагу на відповідність між опором LC цистерн і після підсилювача. Пропускна здатність і вибірковість приймача залежить добротність танка LC. Ви можете знайти деякі приклади такого приймача в Інтернеті.
Догори
претензійний

Повідомлення: 4875
Допомогло: 324
Розташування: Середзем'я

Post 24 листопада 2006 20:44

Це TRF (Tuned РФ) тип приймача, який був популярним у 1920-х.
Догори
Google
AdSense
Google Adsense

Post 24 листопада 2006 20:44

Оголошення

Догори
Артем

Повідомлення: 1652
Допомогло: 91
Розташування: Туран

Post 24 листопада 2006 21:19

amriths04 пише:
Привіт, друзі,
...
3) Це захід, яке дається подвійний етап (107 bjts до н.е.), з посиленням = 100 * 100 = 10000, з тим щоб воно посилюється добре.
...
amrith.s

можна було б важко реалізувати.
Догори
amriths04

Post 25 листопада 2006 3:51

Вибачте borber,
Я не можу зрозуміти, як у відповідності з опором від коливального контуру, і підсилювач. Прошу Вас порекомендувати мені сайт, який присвячений опором відповідності між етапами?

Спасибі,
amrith.s

Borber пише:
Ваша концепція usuall для початкового рівня. Зверніть увагу на відповідність між опором LC цистерн і після підсилювача. Пропускна здатність і вибірковість приймача залежить добротність танка LC. Ви можете знайти деякі приклади такого приймача в Інтернеті.

Додано через 2 хвилини:

Привіт Артем,
Ви значить, що я не повинен використовувати або 107 до н.е., що я не повинен використовувати BJT себе?
то що я іншого пристрою можна використовувати для РФ етапі підсилювача? Чи можу я використовувати операційні підсилювачі високої частоти? Будь ласка, повідомте.

Спасибі,
amrith.s

Артем пише:
amriths04 пише:
Привіт, друзі,
...
...
amrith.s

можна було б важко реалізувати.

Додано через 2 хвилини:

це я розробив схему.
Будь ласка, повідомте.

Спасибі,
amrith.s

Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Догори
претензійний

Post 25 листопада 2006 4:52

Ви використовуєте влади діод для детектора. Місткість може бути надто високою. Спробуйте використовувати малого сигналу, як діод типу 1N918 кремнію або типу 1N5711 Шотткі.
Догори
budhy

Допомогло: 185
Розташування: Індонезія

Post 25 листопада 2006 5:35

Ви використовуєте дивно зв'язку харчування на вас схему, будь ласка, перевірте ще раз.

Ви не використовуєте capasitor на малий сигнал підсилювача загальний емітер

Остання редакція budhy по 25 листопада 2006 6:54; редагувалось 1 раз в цілому
Догори
Borber

Post 25 листопада 2006 6:10

Ваш дизайн докорінно невірний.
LC паралельних цистерн, включеного послідовно з антеною режекторного фільтр. Вона повинна бути підключена як смуговий фільтр.
Підсилювач неправильно, то виграш становить близько 0dB або одного, а не 10000, що ви очікуєте. Це відбувається тому, що насичений транзисторів. Відношення колектора на емітер резисторів є правильним, але 330K колекціонера резистора є занадто великим. Початок Дизайн З набранням струм колектора 1-2mA. Транзистори повинні працювати в класі. І в кінці розрахунку упередженість резистори.
Відвідайте:
http://www2.eng.cam.ac.uk/ ~ DMH / ptialcd / TRF / trf.htm
Догори
amriths04

Post 25 листопада 2006 9:40

Я., я зрозумів.
Ви можете просто сказати, нижче дизайну були б праві. Вибачте, я все ще початківець ..

Нехай Vcc = 10V,
Нехай IC = 1MA,
Нехай Кс = 5.6k,
Таким чином, Ус = 10-5.6 = 4.4v,

Gain = 100,
Таким чином, Re = 0.056k,
Таким чином, VE = 0.056v,
В. Б. = 0.656v.

Таким чином, зміщення резисторів, RA (верхній) = 93.4k і Rb = 6.6k.
з використанням іншої сцені з аналогічної конфігурації будуть робити це двоступінчаста з посиленням 100 * 100. Чи буде ця робота?
і як змінити цю CKT майданчик в смуговий композиції?

Thankyou,
amrith.s

Borber пише:
Ваш дизайн докорінно невірний.
LC паралельних цистерн, включеного послідовно з антеною режекторного фільтр. Вона повинна бути підключена як смуговий фільтр.
Підсилювач неправильно, то виграш становить близько 0dB або одного, а не 10000, що ви очікуєте. Це відбувається тому, що насичений транзисторів. Відношення колектора на емітер резисторів є правильним, але 330K колекціонера резистора є занадто великим. Start design with assumption of collector current of 1-2mA. Транзистори повинні працювати в класі. І в кінці розрахунку упередженість резистори.
Відвідайте:
H ** P: / / www2.eng.cam.ac.uk / ~ DMH / ptialcd / TRF / trf.htm

Додано через 2 хвилини:

Я. budhy, я отримав те, що ви мали на увазі. Це була помилка, яку я зробив у той час як вона намальована в PSpice.
Конденсатор який ви хочете сказати?

amrith.s

budhy пише:
Ви використовуєте дивно зв'язку харчування на вас схему, будь ласка, перевірте ще раз.

Ви не використовуєте capasitor на малий сигнал підсилювача загальний емітер
Догори
Borber

Post 25 листопада 2006 14:51

Підсилювач буде отримати близько 30. Постарайтеся отримати деяку інформацію тут:
http://my.integritynet.com.au/purdic/index.html # RF-підсилювача-дизайн

Чи ви PSpice тільки для малювання схем? Він може імітувати вашою схемою, що і є основною purpouse спеції програм.
Догори
amriths04

Post 25 листопада 2006 15:42

але я з Студентська версія PSpice. Я почім знаю, як його використовувати для перехідних аналізів. У вас є підручник з PSpice?

Borber пише:
Підсилювач буде отримати близько 30. Постарайтеся отримати деяку інформацію тут:
H ** P: / / my.integritynet.com.au / purdic / index.html # RF-підсилювача-дизайн

Чи ви PSpice тільки для малювання схем? Він може імітувати вашою схемою, що і є основною purpouse спеції програм.
Догори
Borber

Post 25 листопада 2006 16:10

PSpice shurelly всі основні симуляції як змінного струму і минущим. Я не використовую PSpice і не може допомогти вам безпосередньо. Спробуйте використовувати довідки або пошуку в Інтернеті для PSpice керівництва. Ви знайдете багато інформації.
Мультісім або Electronics Workbench є більш підходящою для початківців я думаю.
Догори
претензійний

Post 25 листопада 2006 20:11

Ресивер потребує коштів для зміни коефіцієнта підсилення на вході звуковий підсилювач.
Догори
amriths04

Post 26 листопада 2006 2:04

ви хочете сказати мені потрібно використовувати AGC там або просто дільник напруги з номінальним посилення буде робити?

Спасибі,

претензійний пише:
Ресивер потребує коштів для зміни коефіцієнта підсилення на вході звуковий підсилювач.
Догори
претензійний

Post 26 листопада 2006 2:38

Тим детектор і підсилювач звукової мають змінний резистор з одного кінця обгрунтованими. Далекому кінці йде до детектора, а мінлива крана йде на аудіо підсилювач.

Деякі інші речі дивитися поза для коливань двоступеневої РФ підсилювача. Це питання про ретельну компонування та харчування фільтрації.

Ви можете також є перемикач між двома антенами, один дуже довгий і дуже коротким. Таким чином, місцеві станції не буде кліп на стадії РФ.
Догори
На арабською мовою Болгарська Каталонська версії Чеська версія Датські версії Німецька версія Грецька версія Англійська Версія Іспанська версія Фінська версії Французька версія Гінді версії Хорватська версії Індонезійської версії Італійська версія Іврит версії Японська версія Корейська версія Литовському мовою Латвійська версії Голландська версії Норвезька версії Польська версія Португальська версії Румунська мова Русская версия Словацька версії Словенська версії Сербська версія Шведська версії Тагальська версії Українська версія Вєтнамська версії Китайська версія
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Захоплення схем і малих проектів Проблеми -> Будівництво приймач AM
Сторінка 1 з 1

subj

text

Часовий пояс: GMT 1 година
Подібні теми:
Будівництво GPS приймачем чіпа (1)
Приймач інтермодуляціонних проблема - 85dB чату в приймачі УКХ (2)
cxa1691 FM-приймач - допомогти мені з проектом FM-приймач (4)
Будівництво ПФК (12)
DC-DC потенціалу Транс (2)
Будівля ІЧ-передавач?? (1)
осцилятора потенціалу (4)
Створення мережі (2)
Будівництво PWM (3)
Будівництво PFGA рада (8)

Зловживання | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | Карта сайту
Тема RSS