| Автор | Повідомлення |
|---|
сек
Реєстрація: 08 авг 2006 Повідомлень: 98 Розташування: Канада, Квебек
| 17 листопада 2006 15:54 Амплітуда компаратора | | |
|
| Я не знаю, чи є ім'я права, але от мій, де я поспішаю. Я отримав 2 синусоїдальних сигналу, Fisrt один (жовтий) це мій осцилятора. см. TEK008 Seconde одна моя антена (синя). При нормальній Fonction Сигнал йде як (TEK009) картина, коли це Somthing approching антена зміна сигналу і, як appeir (TEK010) картини. Я хочу порівняти два (амплітуди) цих сигналу
Остання редакція сек на 17 листопада 2006 16:15; редагувалось 1 раз в цілому |
|
| Догори | |
 |
сек
| 17 листопада 2006 15:57 Re: амплітуда компаратора | | |
|
| Може бути, по-перше демодуляції синій сигнал. так що я отримав чіткі sinusodal сигналу. це ланцюг. хтось є посилання для аналогового дільника?
|
|
| Догори | |
 |
ionp
Реєстрація: 26 травня 2006 Повідомлень: 39 Допомогло: 4 Місце розташування: США
| 17 листопада 2006 23:10 Re: амплітуда компаратора | | |
|
| Синій сигнал дивиться на мене, як 60Hz пікап на антені є додавання до осцилятора сигналу. Вам не потрібно осцилятор працює на всіх підібрати 60Hz, коли хтось близько до антени, тому що вони можуть бути зв'язку з цим у будинку проводку. Ви можете тримати антену на високий імпеданс для 60Hz, смугового фільтра на 60 Гц, а потім виявити діод для отримання різного ступеня як хтось близько. Потім, стандартні операційні підсилювачі та компаратори можете перемкнутися у разі перевищення порога.
Це повинні бути люди детектор? |
|
| Догори | |
 |
сек
| 18 листопада 2006 4:12 Re: амплітуда компаратора | | |
|
| Так, це 60 Гц freqency, і так, то вважаю, що це "педалі" і виявити близькість пішки. Ноги дій вихідна напруга має змінитися!
Додано через 3 хвилини:
Фільтр повинен бути пасивним, щоб не впливати на антену або це не принципово? |
|
| Догори | |
 |
ionp
| 18 листопада 2006 16:53 Re: амплітуда компаратора | | |
|
| Неважливо, якщо фільтр активно або пасивно. 60Hz в поєднанні антени буде дуже слабким, тому дуже важливо, що ви зберігаєте ваші високі impedace зв'язку з тим, щоб не завантажуйте його вниз. Можливо, операційні підсилювачі буферний каскад на антену, а 10 мегабайт резистора Ом тримати averave постійного струму на антені в рамках Tha операційні підсилювачі рейок харчування. Ви могли б змусити його працювати без особливої фільтрації, окрім як зберегти ваші осцилятора сигналу з операційного підсилювача.
Є осцилятор виконує деякі інші цілі, або ви, можливо, не потрібно більше? |
|
| Догори | |
 |
сек
| 19 листопада 2006 3:31 Re: амплітуда компаратора | | |
|
| Ні, мені не потрібно більше осцилятора. але це була близькість детектора, що я знаходжу в Інтернеті, і я бачу, що це не те, що мені було потрібно. Тут зору моєї нової схеми. Зміна, що я повинен робити, я хочу отримати краще? Продукції становить близько 2V ПК-ПК, коли він на це "вища точка". Ok я отримав від моєї компетенції малюнок, сподіваюся, що це допоможе вам зрозуміти мій Ту проблеми. Я думаю, закон Шарля транзистора як діод випрямляча, це викликає хвилю формі 60Hz сигнал.
|
|
| Догори | |
 |
сек
| 19 листопада 2006 3:57 Re: амплітуда компаратора | | |
|
| | На жаль я забув показати вам сигнал, коли там нічого навколо ... Ну, я впевнений, що ви можете побачити її в голову, це просто брижі, як коли сигнал = 0В на мою сферу захоплення. Пульсація в основному створити до моєї компетенції. Хто-небудь знає про аналогових засувки, я хотів би засувка піку частоти |
|
| Догори | |
 |
сек
| 19 листопада 2006 16:14 Re: амплітуда компаратора | | |
|
| | Я approching кінця мій проект, ось уже кілька новин. Сигнал більш чіткою і лінійна, тільки pusle шириною змін .... і я більше не потрібні аналогових засувки, мені потрібен перетворювач з імпульсу напруги. Мені потрібні деякі ідеї або посилання на сайті в Інтернеті. |
|
| Догори | |
 |
Google AdSense

| 19 листопада 2006 16:14 Оголошення | | |
|
|
|
|
| Догори | |
 |
ionp
| 19 листопада 2006 21:45 Re: амплітуда компаратора | | |
|
| Як щодо серія діода слідують шунт RC? Це піковий детектор повинен допомогти гладкий, на виході, і ви зможете жонглювати Р і С значень, щоб змусити її провести по своєму смаку. Може бути, почати з постійною часу 1 / 10 секунди, використовуючи 100K резисторів і конденсаторів 1uF. |
|
| Догори | |
 |
сек
| 19 листопада 2006 22:10 Re: амплітуда компаратора | | |
|
| | Чи можете ви показати мені, я не бачу, що ви маєте на увазі? |
|
| Догори | |
 |
ionp
| 20 листопада 2006 2:14 Re: амплітуда компаратора | | |
|
| Щось на зразок цього. Діод приймає ваші імпульсів у вхідного імпульсу на лівому, і видаляє флаттера імпульсів, поступившись один довгий імпульс на виході, з правого боку. Коли потяг зупиняється імпульсів, висновок буде крапля через деякий час.
|
|
| Догори | |
 |
сек
| 06 Feb 2007 2:53 Re: амплітуда компаратора | | |
|
| Для тих, хто в безпосередній близькості інтересів детектора тут нову версію. Антена виступати як конденсатора, зі зміною частоти. Стара версія була пом'якшити це особа перебуває в контакті із землею, а не цей! Р і С можуть бути зміни!
|
|
| Догори | |
 |