| Автор | Повідомлення |
|---|
Кейтлін
| 18 жовтня 2006 9:56 Допомога по архітектурі приймачем GPS | | |
|
| Hey Guys,
Чи можете ви дати мені деяке уявлення про архітектуру приймачем GPS.
1, яка з них найбільш популярні архітектура в даний дослідження? 2, яка є одним комерційним вибором для приймача GPS?
навіть через багато читав паперу, я до сих пір не може отримати висновок. Будь ласка, дайте мені ключ!
Thx заздалегідь!
Ура |
|
| Догори | |
 |
Google AdSense

| 18 жовтня 2006 9:56 Оголошення | | |
|
|
|
|
| Догори | |
 |
RFDave
Реєстрація: 18 лютого 2004 Повідомлень: 346 Допомогло: 45 Розміщення: СВ США
| 19 жовтня 2006 0:15 Re: Архітектура приймачем GPS | | |
|
| Zero IF
Дейв |
|
| Догори | |
 |
priyankguddu
| 19 жовтня 2006 12:43 Re: Архітектура приймачем GPS | | |
|
| BEST Реалізація використовує signle етапі або подвійний downconversion етапі.
Відповідно до комерційним використанням свого краще downconvert сигналу підходить, якщо і отримати та обробити його в цифровому вигляді.
Якщо і йти до нуля, якщо реалізація повинна бути зроблена в обладнанні або ПЛІС.
Вибір УРС. |
|
| Догори | |
 |
jwang
| 19 жовтня 2006 19:38 Re: Архітектура приймачем GPS | | |
|
| Zero IF можна легко зробити на чіпі. Ключовим питанням є усунення зміщення DC. Один простий спосіб додати конденсатор на виході wodnconverter. У центрі смуги пропускання. мало енергії, тому що модуляції BPSK. Якщо ви встановите високий кут проходити значно (на порядок менше) менше, ніж ставки щербин, не буде створювати занадто багато спотворень сигналу, і ви можете видалити постійного струму зміщення.
Ключовою перевагою нуля, якщо використання вбудованих фільтрів можуть бути легко реалізовані збереженні зовнішніх компонентів.
З низькою, якщо, на-чіпі неприйнятті зображення, як правило, лише 25 дБ. |
|
| Догори | |
 |
Кейтлін
| 20 жовтня 2006 9:27 Re: Архітектура приймачем GPS | | |
|
| Большое спасибо! Дуже корисно. Я думаю, що буде намагатися знайти найкращий специфікацій для одного переходу, подвійне перетворення або нуль, якщо архітектура. то я можу визначити мою власну розумну специфікації.
Ось моя посилання приймача подвійного перетворення: 19 МВт 2.6mm2 з шумом 8.5dB цифри, On-Chip змінного Gian fitler канал 20dB зображення відмови. Що ви думаєте про цю специфікації? Ви хлопці роблять деякі краще приймачі? |
|
| Догори | |
 |
RFDave
Реєстрація: 18 лютого 2004 Повідомлень: 346 Допомогло: 45 Розміщення: СВ США
| 21 жовтня 2006 1:58 Re: Архітектура приймачем GPS | | |
|
| Посилення розповсюдження? Рівень АРУ? Система Noise Figure? LO Phase Noise? Приймальна система IIP3? Еталонний генератор частоти? Фільтрація Величина?
Всі відповідні питання.
Дейв www.keystoneradio.com |
|
| Догори | |
 |
Кейтлін
| 23 жовтня 2006 9:16 Re: Архітектура приймачем GPS | | |
|
| для вимірюваних результаті цього чіпа, L1 смуги з чіпом Н.Ф. 8.5dB, Чіп максимального посилення 95dB, Діапазон АРУ> 70 дБ, Зображення відкидають Відношення 20dB в L1 групи, Середній -80dBc/Hz фазових шумів в діапазоні, пропускна здатність фільтра 2 МГц, 6-го порядку, Butterworth БНФ АЦП 2-бітний
Ось що я знаю, до цих пір, не соромтеся, щоб дати мені кілька зауважень:) |
|
| Догори | |
 |