Yuna
| 13 жовтня 2006 5:47 дискретне косинус-перетворення DCT (терміново) | | |
|
| Шановні,
Я роблю Palm роздрукувати recognition.May знаю це хтось знає, як розрахувати DCT зображення? Я спробувати кілька .... методом в MATLAB .. Я використовую ДКП або DCT2 в MATLAB, але результат не добре .... Я сподіваюся, хтось може мені допомогти ... Мій вихідний код, як показано нижче .... я спробувати 3 методи розрахунку DCT зображення ...
DCTfm1 = DCT2 (I);
Макс (Max (DCTfm1)) хв (хв (DCTfm1)) ANS = 18,0219 ANS = -6,2640 -------------------------------------------------- ------------------------------------------- logofDCT = Log (DCTfm1); Макс (Max (logofDCT)) хв (хв (logofDCT)) ANS = -13,8896 3.1416i ANS = -1,4010 -------------------------------------------------- ------------------------------------------- = I; im2col B = (A, [8 8], 'відміну'); середня (B); Макс (B); A1 = середній (B). / MAX (B); [max_a1, K] = Max (A1)
max_a1 = 0,2985 K = 87 -------------------------------------------------- ------------------------------------------
Я хочу запитати, чи є які методи вище, краще використовувати у поширенні нейронної мережі.? Може бути, я зробив неправильно у своєму початковому коді ..... прохання направити мене ...
Якщо у вас є вихідний код, або файл, який пов'язаний з ДКП або нейронні мережі, будь ласка, по електронній пошті для мене .... yuna_free (AT) yahoo.com
Будь ласка .............. Я щиро сподіваюся, хтось може направляти мене ...
Спасибо заранее ..... |
|
4ass2005
| 27 жовтня 2006 4:50 дискретне косинус-перетворення DCT (терміново) | | |
|
| Привіт, Я думаю, вам потрібно піти через цю книгу, Digital Image Proceessing в Matlab від Гонсалеса Вони є пробні програми, які воно також принцип роботи DCT Сподіваюся, що це допомагає ... Thanx |
|