Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

Дискретне косинус-перетворення DCT (терміново)

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Цифрова обробка сигналів -> дискретне косинус-перетворення DCT (терміново)
На арабською мовою Болгарська Каталонська версії Чеська версія Датські версії Німецька версія Грецька версія Англійська Версія Іспанська версія Фінська версії Французька версія Гінді версії Хорватська версії Індонезійської версії Італійська версія Іврит версії Японська версія Корейська версія Литовському мовою Латвійська версії Голландська версії Норвезька версії Польська версія Португальська версії Румунська мова Русская версия Словацька версії Словенська версії Сербська версія Шведська версії Тагальська версії Українська версія Вєтнамська версії Китайська версія
Автор Повідомлення
Yuna

Post 13 жовтня 2006 5:47 дискретне косинус-перетворення DCT (терміново)

Шановні,

Я роблю Palm роздрукувати recognition.May знаю це хтось знає, як розрахувати DCT зображення?
Я спробувати кілька .... методом в MATLAB ..
Я використовую ДКП або DCT2 в MATLAB, але результат не добре ....
Я сподіваюся, хтось може мені допомогти ...
Мій вихідний код, як показано нижче .... я спробувати 3 методи розрахунку DCT зображення ...

DCTfm1 = DCT2 (I);

Макс (Max (DCTfm1))
хв (хв (DCTfm1))
ANS =
18,0219
ANS =
-6,2640
-------------------------------------------------- -------------------------------------------
logofDCT = Log (DCTfm1);
Макс (Max (logofDCT))
хв (хв (logofDCT))
ANS =
-13,8896 3.1416i
ANS =
-1,4010
-------------------------------------------------- -------------------------------------------
= I;
im2col B = (A, [8 8], 'відміну');
середня (B);
Макс (B);
A1 = середній (B). / MAX (B);
[max_a1, K] = Max (A1)

max_a1 =
0,2985
K =
87
-------------------------------------------------- ------------------------------------------

Я хочу запитати, чи є які методи вище, краще використовувати у поширенні нейронної мережі.? Може бути, я зробив неправильно у своєму початковому коді ..... прохання направити мене ...

Якщо у вас є вихідний код, або файл, який пов'язаний з ДКП або нейронні мережі, будь ласка, по електронній пошті для мене ....
yuna_free (AT) yahoo.com

Будь ласка .............. Я щиро сподіваюся, хтось може направляти мене ...

Спасибо заранее .....
Догори
Google
AdSense

Post 13 жовтня 2006 5:47 Оголошення

Догори
4ass2005

Повідомлення: 2

Post 27 жовтня 2006 4:50 дискретне косинус-перетворення DCT (терміново)

Привіт,
Я думаю, вам потрібно піти через цю книгу,
Digital Image Proceessing в Matlab від Гонсалеса
Вони є пробні програми, які воно також принцип роботи DCT
Сподіваюся, що це допомагає ...
Thanx
Догори
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Цифрова обробка сигналів -> дискретне косинус-перетворення DCT (терміново)
Сторінка 1 з 1 Часовий пояс GMT 2 години

Зловживання | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | Карта сайту
Тема RSS