Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s?

Перейти до сторінки Попередня 1, 2, 3, 4
Post new topic Reply to topic EDAboard.com форумів -> Мікроконтролери -> ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s?
Арабська версія Болгарський варіант Каталонська версія Чеська версія Датская версія Німецька версія Грецька версія Англійський варіант Іспанська версія Фінська варіант Французька версія Hindi версія Хорватська варіант Індонезійська версія Італійська версія Версія на івриті Японська версія Корейська версія Литовська версія Латвійська версія Голландська варіант Норвезька версія Польська версія Португальська варіант Румунська версія Російська версія Словацька версія Словенська версія Сербська версія Шведський варіант Тагальська версія Українська версія Вьетнамская версія Китайською мовою
Автор Повідомлення
crystallattice

Зареєстровано: 01 жовтня 2007

Post 22 січня 2009 15:48 Re: ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s

Так що я змінити мою ФОТО ICD2 Клон: виріжте з треку VCC T2, підключіть T2 до цільової VCC (PIN 2 J2). Тепер при підключенні до системи з 24F@3.3V року MCLR на 3.3V, коли висока, MPLAB читає Задача Vpp як 3.3V, а також про mulimeter. При підключенні до системи з 18F @ 5V Mplab читає Задача Vpp як 12.5V, а також про mulimeter. Я думаю, мої ФОТО ICD2 клону буде працювати точно так само, як Pyto2. Інші, які ФОТО повинні спробувати і подивитися, як все це працює.
Повернутися до початку
Post new topic Reply to topic EDAboard.com форумів -> Мікроконтролери -> ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s?
Сторінка 4 з 4 Часовий пояс: GMT 2 Години
Перейти до сторінки Попередня 1, 2, 3, 4

Поскаржитися | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | карта сайту
Тема RSS