Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s?

Перейти до сторінки Попередня 1, 2, 3, 4 Наст
Post new topic Reply to topic EDAboard.com форумів -> Мікроконтролери -> ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s?
Арабська версія Болгарський варіант Каталонська версія Чеська версія Датская версія Німецька версія Грецька версія Англійський варіант Іспанська версія Фінська варіант Французька версія Hindi версія Хорватська варіант Індонезійська версія Італійська версія Версія на івриті Японська версія Корейська версія Литовська версія Латвійська версія Голландська варіант Норвезька версія Польська версія Португальська варіант Румунська версія Російська версія Словацька версія Словенська версія Сербська версія Шведський варіант Тагальська версія Українська версія Вьетнамская версія Китайською мовою
Автор Повідомлення
szlovak

Зареєстровано: 25 січня 2005

Post 06 липня 2006 1:51 Re: ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s

ерудит написав:
szlovak

Якщо ви читаєте нитку і зрозуміли, ви повинні знати, що ICD2 моніторах цільової VDD і змінює VHH в залежності від обраного ПОС, що є прозорим для користувача.

Тим не менше, Ви дали мені ідею! - Дякую.

Я розумію всього ланцюжка. 5V на MCLR будуть смажити цей чіп і Mplab не сказати кілька слів про неї
Повернутися до початку
View user's profile
be_jouster

Зареєстровано: 27 червня 2006
Допомагали: 1

Post 06 липня 2006 3:21 ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s?

Може бути, ми можемо обдурити в Mplab в перспективі весь МКБ з 3.3V і змінити трохи резистори вартість (дільник напруги) для моніторингу напруги, щоб Mplab побачите МКБ і раніше, працюють на 5V. Я думаю, що треба спробувати.

Привет.
Повернутися до початку
View user's profile
ерудит

Зареєстровано: 02 травня 2006 р.
Допомагали: 21
Місце проведення: Англія

Post 06 липня 2006 11:41 Re: ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s
Теги: icd2 3.3V icd2 3V ICD 2 3.3V icd2 3.3 вольта VDD 3.3V icd2 icd2 3.3V 5V icd2 3.3V цільової

be_jouster писав:
Може бути, ми можемо обдурити в Mplab в перспективі весь МКБ з 3.3V і змінити трохи резистори вартість (дільник напруги) для моніторингу напруги, щоб Mplab побачите МКБ і раніше, працюють на 5V. Я думаю, що треба спробувати.

Привет.

be_jouster

thread and come up with your OWN and ORIGINAL suggestions. READ різьблення та розробити свої власні та оригінальні пропозиції.

Я говорив це тільки 2 повідомлення назад !!!!!!
Якщо у вас прочитати нитка ви знаєте, що MPLAB-ICD2Original поєднання робить перспективі вихід на цільові-VDD та придатні для вибраного пристрою.

Ерудит
Повернутися до початку
View user's profile
ерудит

Post 06 липня 2006 22:20 Re: ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s
Теги: icd2 3V icd2 буферної icd2 Con буферної icd2 клон 3V icd2 цільової VDD Vpp 3V 3V icd2 клон icd2 3v3 Pic

svlovak

Ви, очевидно, не розуміти - якщо ви зробили ви б не поставити питання.
Я спробую ще раз пояснити, - я його дуже просто для Вас!

По-перше посилання на ICD2-Оригінал жоден з цих бідних меншою дизайну - вони НЕ Клоны - Клоны ідентичні оригінальної у всіх аспектах функції і продуктивність.

VDD до цільової контролюється RA4 - це може тільки поставку 5v0 до мети - це НЕ включена для 3v3 пристроїв - Ви повинні вибрати правильне пристрій, і зніміть прапорець "Power цілі з ICD2" прапорець в MPLAB для напруги крім 5v0.
Для 3v3 пристроїв 'прапорець' недоступна і Цільова Vpp встановлений 3v3 - спробуйте!

Як зазначалося раніше в нитку
Цитата:
мої дослідження показують:
ICD2 спілкується з PIC24 та інших пристроїв на 3v3.
Задача держава повинна бути від зовнішніх поставок 3v3 пристроїв.
У ICD2 тільки поставку 5V. (мої Transdata Розширений ПІК-НДЖ має змінний VDD)
Зніміть на "Силові цілі з ICD2" прапорець в MPLAB.
Приєднайте Debug VDD PIN-код для орієнтації V поставок.
ICD2 буде сенс Задача V харчування (RA0).
ICD2 буде шкалою PGC і PGD для зондування Цільова V рівні (задача V <buffers> земля).

Чому MPLAB сказати? Ця функція з рук идиотом користувача. ] THEY deserve to fry - not the chip! Якщо користувач вибирає IDIOT неправильному пристрої і ігнорує MPLAB попередження [ICDWarn0020] Вони заслуговують того, щоб смажити - не чіпа!

Що ще ви не розумієте?

З найкращими побажаннями ... Ерудит
Повернутися до початку
View user's profile
szlovak

Post 07 липня 2006 17:26 Re: ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s
Теги: icd2 3.3V icd2 3V схеми icd2 ICD 2 3.3V icd2 оригінальною схемою НДЖ клон 3.3V рис VDD 3.3V icd2

Ні одна з речей ви пояснити в yout останнє повідомлення було необхідно, извините. Дуже веселий

Так Vpp, не згадані в PDF. І стан високою для MCLR є 3.3 та 5V для програмування. СРВ

Заглядаючи в схематичному оригінальних ICD2, і нехай говорять "клон" (http://www.edaboard.com/download.php?id=88929), одне скорочення PCB і один дріт буде вирішити цю проблему. Я не можу протестувати. RC1 контролю, у випадку pic24 3.3V, RC2 буде включити 5V для режиму програмування. Таким чином відрізав шлях до викидів T2, підключаючи її до VDD в ICSP може працювати.

стану для MCLR Сцепляющій в оригінальному ICD2 є:

проводити в скидання: = H RC1, RC2 = L
ICSP VDD на MCLR: L = RC1, RC2 = H
5V на MCLR: = H RC1, RC2 = H

Останній раз редагувався szlovak від 08 липня 2006 16:38;, всього редагувався 1 раз
Повернутися до початку
View user's profile
potyo

Зареєстровано: 16 квітня 2006
Допомагали: 10
Місце проведення: Ада, Vajdaság

Post 07 липня 2006 17:57 ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s?

szlovak, ці сполуки вже згадувалося раніше тут: http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=644867 # 644867

І логіку сигналів на певних рівнях виробництва:
проводити в скидання: RC0 = H, H = RC1, RC2 = L
ICSP VDD на MCLR: RC0 = H, L = RC1, RC2 = H
Vpp на MCLR: RC0 = L, H = RC1, RC2 = H
MCLR в HiZ: RC0 = H, H = RC1, RC2 = H
Повернутися до початку
View user's profile
stuart83

Зареєстровано: 18 липня 2006

Post 19 липня 2006 22:49 Re: ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s
Теги: max3378 max3378 схеми програмування 3.3V рис схеми warp13 mclr рис 3.3 програмування pic16f з цільовою 3.3V VDD max3378 5V на 13v

Привіт, хлопці,
Я натрапив на аналогічні проблеми деякий час назад на UNI проекту. Я використовую WARP13 програміст і потребують у програмі ПОС на 3.3V я втомити адаптер рада між програмістом і цільова система. Я використав MAX3378, яка по суті являє собою три-statable двонаправленого рівні перекладач. Ви годувати два напруги в неї, і вона переведена бі-спрямованої між ними. Я додав перемикач для вибору між 13V (від WARP13) і цільової VDD піти на MCLR Сцепляющій з цільових ПОС. Цей параметр можна було досить легко, можливо, буде здійснюватися в електронному вигляді. У warp13 тільки поставив 13V Vpp при програмуванні, і видалити її, коли закінчив (або встановити його на 5V - Я не можу пригадати зараз - я двічі перевірте, якщо я можу знайти програміста), так що це напруга використовується для приведення MAX3378 з Tri-держава під час програмування - Це означало, програмування, коли була закінчена, цільова система може запускати щасливо без відключення програміст. Можна, ймовірно, ще отримаєте MAX3378 в якості безкоштовного зразка з Максимом.
Зверніть увагу - я це чудово працювати протягом декількох PIC16F і малих 18F чипів, але з різних причин він не буде працювати надійно на PIC18F8720 (80 Сцепляющій TQFP jobbie) - Я ніколи не дізнався, чому?!?
Во всяком случае - Heres схематичному - не знаю, якщо це допоможе чи надихне будь-якого покращення - Я сподіваюся на це!
[/ IMG]

Додано через 7 хвилин:

На жаль, - не надають схематичному
Сподіваємося, що вона працювала на цей раз!

Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Повернутися до початку
View user's profile
Alan69

Зареєстровано: 01 квітня 2005
Допомагали: 4

Post 20 липня 2006 0:29 Re: ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s

Gobol писав:
НУП може бути використана для перетворення 5V рівнях 3.3V, (а в тому, як впоратися з даними transmittion напрямок ...)
можливо, з використанням простих 3.3V zeners і транзистори будуть робити трюк ... ?

Просто використовувати дільник напруги, і тільки одна пара I / O це легко.

5V I / O ---- 330 -- -- 3.3V I / O
|
660
|
GND

LOL, звичайно, не провідні пробіли перепутались, що вгору. У нижній резистор підключається на .

З 5V на Divider 3.3 надає іншій стороні. В на 5V введення 3.3V бачить, як все ще висока, 3.3V ouput просто додатково 660 резистор на землю. Використовуйте 2 330 Ом на 660 ..

Можливо, буде потрібно два-три рази цими цінностями і т.д. для нижніх Powered I / O штирями ..

Це все 3.3V до 5V взаємодії багато речей справді потребує. Через кілька штирями незважаючи на те, що СК, як і раніше, має сенсу ..
Повернутися до початку
View user's profile
szlovak

Post 21 липня 2006 7:19 Re: ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s

[цитата = "Alan69"]
Gobol писав:

5V I / O ---- 330 -- -- 3.3V I / O
|
660
|
GND

LOL, звичайно, не провідні пробіли перепутались, що вгору. У нижній резистор підключається на .

З 5V на Divider 3.3 надає іншій стороні. В на 5V введення 3.3V бачить, як все ще висока, 3.3V ouput просто додатково 660 резистор на землю. Використовуйте 2 330 Ом на 660 ..

Можливо, буде потрібно два-три рази цими цінностями і т.д. для нижніх Powered I / O штирями ..

Це все 3.3V до 5V взаємодії багато речей справді потребує. Через кілька штирями незважаючи на те, що СК, як і раніше, має сенсу ..

це не так просто. PORTC в 16f877 (А) Шмітта спрацьовує, і він не бачить нічого нижче 3.58V.
Повернутися до початку
View user's profile
ерудит

Post 21 липня 2006 10:41 Re: ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s

Привіт szlovak
Я не думаю, Alan69 спробував своєму пропозицією.

У 877A Технічні дані дають 0.3Vdd і 0.8Vdd як Шмитт рівнях для всіх VDD.

А в VDD 5V =>> 1v5 і 4v0 введення спровокувати рівнях.

Alan96, як svlovak сказав - він не буде працювати.

стосується ... Ерудит
Повернутися до початку
View user's profile
Alan69

Post 22 липня 2006 2:21 Re: ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s
Теги: ICD 2 3.3V

ерудит написав:
Привіт szlovak

Я використовую весь час, але, звичайно, на нормальному вході не тригер Шмітта.

Я не користуюся PIC24, але за умови, що вхід тригер Шмітта занадто, я б спробуйте відправити МКБ на 4.1V і просто вставивши серії резисторів на лінії. 4 *. 8 = 3.28, а назад 5 *. 8 = 4, так що ви зможете поговорити з так 3.3V і 5V цілей без зміни, нехай і вхідного опору діодів потурбується про решту. Мають МКБ і завдання прямо навпроти мене, Я спробую це всього лише трохи, і переконайтеся, що вона хороша, може бути під рукою, і майже ніяких додаткових частин ..
Повернутися до початку
View user's profile
ерудит

Post 22 липня 2006 13:02 Re: ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s
Теги: icd2 3.3V програм 3.3V фото кульгавого pic24 icd2 3V ICD 2 3.3V icd2 3.3 вольта VDD 3.3V icd2

Alan69 писав:
ерудит написав:
Привіт szlovak

Я не користуюся PIC24, але за умови, що вхід тригер Шмітта занадто, я б спробуйте відправити МКБ на 4.1V і просто вставивши серії резисторів на лінії. 4 *. 8 = 3.28, а назад 5 *. 8 = 4, так що ви зможете поговорити з так 3.3V і 5V цілей без зміни, нехай і вхідного опору діодів потурбується про решту. Мають МКБ і завдання прямо навпроти мене, Я спробую це всього лише трохи, і переконайтеся, що вона хороша, може бути під рукою, і майже ніяких додаткових частин ..

Привіт Alan96
Так приємний поворот фрази
Цитата:
Lame дерьма
... Від Вас видалити пост.

tried it on 3v3 devices - re: thread name. Так що я був прав - Ви не намагалися його 3v3 пристроїв - Re: нитью ім'ям.
an acceptable design. Після зміни значення резистора для кожного VDD не є прийнятним дизайном.

Як у вас немає PIC24 пристрій - спробуйте з 877A зовні харчування на 3v3 або навіть вийти на 2v0 - до сих пор в рамках програми Спец. ICD2 може робити все серійні ТОС на всіх напруг.

9 Рез пер 6 = 36 = дірок високі виробничі витрати мега помилку можливостей.

стосується ... Ерудит
Повернутися до початку
View user's profile
Alan69

Post 22 липня 2006 14:55 Re: ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s
Теги: icd2 3.3V програм 3.3V фото icd2 3V ICD 2 3.3V icd2 3.3 вольта icd2 буферної VDD 3.3V icd2

ерудит написав:
Alan69 писав:
ерудит написав:
Привіт szlovak

Привіт Alan96
tried it on 3v3 devices - re: thread name. Так що я був прав - Ви не намагалися його 3v3 пристроїв - Re: нитью ім'ям.
an acceptable design. Після зміни значення резистора для кожного VDD не є прийнятним дизайном.

Як у вас немає PIC24 пристрій - спробуйте з 877A зовні харчування на 3v3 або навіть вийти на 2v0 - до сих пор в рамках програми Спец. ICD2 може робити все серійні ТОС на всіх напруг.

9 Рез пер 6 = 36 = дірок високі виробничі витрати мега помилку можливостей.

стосується ... Ерудит

Pullups можливе зниження потребують, за оцінками, розрахункове значення для більш високою швидкістю, не пропонують нічого потім, не змінювати їх на кожному VDD. Такими є лише pullups, що схема буде інтерфейсу 3V і 5V і 10V та 3V без зміни опору.

Знову ж таки, це тільки необхідні перевірки, щоб переконатися, ICD2 не очікував "не сильна", коли нічого не їхав. Проходить даних штрафу. Я пробував передачі даних через нього, і ICD2 робить добре. Саме він може впоратися 5V-5V та 3V-5V, уже відомо з попередньої статті та тести. Я просто зробив швидкий тест для перевірки того, що необхідно довести, зайвої інформації не було в порядку денному. Очистити від замикання вона будете робити що-небудь, іноді троянда це троянда.

Блискуче проста схема, як це йде разом, а також бере в деяких інших частинах на ICD2, і немає необхідності в буферних мікросхем для будь-якої будівлі з частин. У мене в двох примірниках на двох різних breadboards і це дуже схоже на нулю ймовірність помилок, я буду вважати, ви не побудувати його, перш ніж прийняти рішення було занадто багато .. Отвори вільні, коли я купую ПХД, не в тому, що багато чого на 36, навіть якщо ви платите. Плюс немає отворів для буфера чіпа, не подобається, що він багато чого іншого.

Це абсолютно дуже добре, оскільки вона буде робити занадто великий, я взяв його. Я зроблю це в повній мірі і миритися повну розробку в найближчі кілька днів.

Алан
Повернутися до початку
View user's profile
ерудит

Post 26 липня 2006 14:31 Re: ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s

Alan69 писав:
Знову ж таки, це тільки необхідні перевірки, щоб переконатися, .........

Я думаю, НАСА, можливо, сказав цей раз перед вибухом!

Alan69 писав:
Очистити від замикання воно буде робити нічого .........

Цікавий - нічого? Схоже, точного машинобудування!

Alan69 писав:
Отвори вільні, коли я купую ПХД, не в тому, що багато чого на 36, навіть якщо ви платите. Плюс немає отворів для буферних мікросхем, а не як він це набагато більше

36 лунок 100K х продукції - на не дуже .... НЕТ! A MAJOR вартість будь-яких друкованих плат виробництва діри - факт.

Alan69 писав:
Я користуюся їй ви не побудувати його, перш ніж прийняти рішення було занадто багато ..

Я збудував з допомогою резисторів та смт - Ви, напевно, помітили, що смт не потрібні отвори.

Ви, очевидно, відомо, що MChip не виправдовують фішок запрограмований поза їх специфікації.

стосується ... Ерудит
Повернутися до початку
View user's profile
bcktang

Зареєстровано: 21 травня 2006 р.

Post 26 липня 2006 18:16 ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s?
Теги: icd2 3.3V icd2 3V ICD 2 3.3V icd2 буферної icd2 Con буферної icd2 клон 3.3V icd2 клон 3V

Привіт всім,
Кожен тут змінити Лотар Штольц в НДЖ 2 (послідовний порт) для підтримки 3.3V?

Я бачив стільки ICD2, і я почав плутати, в якому працює і який doesn't? чи погано?

Я побудовані Штольц в ICD2 клон, і вимагають 3.3V, я можу лише додати, виводу буфера і відповідні шпильці, щоб вони працювали, або ж я имею в програмі 877A з іншого прошивки?
Повернутися до початку
View user's profile
togarha

Зареєстровано: 04 вересня 2006

Post 05 вересня 2006 8:11 Re: ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s
Теги: icd2 3V схеми icd2 icd2 клон червоний icd2 клон 3V icd2 з 3V цільової 3V icd2 клон

Привет!

Перш за все, вітаю за вашу роботу, я думаю, є неймовірним роботу клон ICD2. У меня есть несколько вопросов (извините, если я не вимагаю з почуттям ...)

Potyo:

Я бачу вашу схему і у мене деякі сумніви:

- Ви CONECT електроживлення від 74HC4066 до Vpp, але бачачи Datasheet в 4066 році Макс електроживлення підтримали це 10V і Vpp може йти до 13V, то у нас мало проблем, чи не так?

- X4 є перемички, щоб вибрати, які? Так як я бачу, що центральні шпильки цільової Vpp, чи не так? А з іншого штифти icd2 Vpp (одній прямій, а інший 4066), то я не розумію, дуже добре те, що його призначення (вибачте за моє погане розуміння ...).

- Що таке X2 і X3 сенс? І це не дозволяє знизити цей перемички тільки один? Якщо завжди ставлю одне або інше, ми можемо мати 15K резистор паралельно з іншого 15K резистор з перемички, а потім, якщо перемичка знаходиться не ми 15K резистор, і якщо перемичка знаходиться ми 15K резистор паралельно з 15K резистори, то 7k5 резисторiв. Може бути, це дурна ідея, тому що я не знаю, в чому сенс цієї резистор (я не бачу нічого в специфікації, може бути я пропустити цю частину), але якщо вона не настільки мала резистори можна зменшити один стрибуна. Може бути, ми можемо не розмістили перемичок та ідея не так вже й добре ...

- Існує який-небудь обмеження на допуск на будь-який компонент (1%, чи це нормально при 5% -10%)??

Простите за всі питання ...

Большое спасибо

Привет

togarha

PS: Извините за мій бідний англійська
Повернутися до початку
View user's profile
mdelfede

Зареєстровано: 29 липня 2006

Post 11 жовтня 2006 1:00 Re: ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s

Я вважаю, що має бути економічним і ефективним рішенням для низьковольтного рис операції.

Рівень переходу від 2.2-5 V від цільового показника на рівні тригер Шмітта (~ 4V) в программатор здійснюється через відкритий колектор буфера (в даному випадку одне NL17SZ07 SMD, але може бути будь-Lov напруга колектор відкритий буфера). Буфер використовується бачить високого рівня з 2-2.2 вольт, так що він достатній для низьковольтних фотографії, я вважаю, до 2,5 проти

З іншого боку, обмеження foltage від 5V програміст низької напруги мети здійснюється з 2 диодом на Vpp-tgt і 330R резистори; дешево і безпечно.

Я повинен визнати, я ще не раз перевірити всі речі, але я зроблю це в найближчі дні.

Ciao

Макс
Повернутися до початку
View user's profile
mdelfede

Post 18 жовтня 2006 11:20 Re: ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s
Теги: програмування 3.3V фото 7407 3.3V 3V 5V буфер

Протестовані і це робить роботу з 3.3 V фото.
Для не-SMD будувати, то NL17SZ07 єдиного відкритих умов буфера можуть бути замінені деякі шістнадцятковий еквівалент буфера в PDIP пакету, який може бути запущений з низьким напругою і допускає 5 Вт на виході .... шкода, що я не знайшов. Всі 7407 варіанті, або тільки 5V або SMD пакет.
А 5V 7407 також може бути використана, якщо харчування від 5V, а не з цільових VCC; час TTL сумісні, він може виявити напругу від 2.5V як логіческая'1 ', що дозволяє програмування 3.3V фотографії; майбутньому нижче напруги фотографії (можливо 2,5 V??) не буде працювати.

Ciao

Макс
Повернутися до початку
View user's profile
potyo

Post 18 жовтня 2006 21:12 Re: ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s

Привет
Будь ласка, протестуйте його на 2V! Спочатку icd2 працює з 2V цілей.
Повернутися до початку
View user's profile
mdelfede

Post 19 жовтня 2006 11:21 Re: ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s
Теги: icd2 буферної icd2 Con буферної icd2 2,5

potyo писав:
Привет
Будь ласка, протестуйте його на 2V! Спочатку icd2 працює з 2V цілей.

Ну, у мене немає 2v фото, але NL17SZ07 буфер робить роботу до 1.65V, тому воно повинно бути жодних проблем.
Єдина проблема полягає в тому, що мова йде в пакеті SMD тільки, і я не знаю, какой-либо низької напруги відкритим колектором буфера в ДМЗ пакета.

Якщо ви використовуєте TTL введення сумісні 5V буфера (74HCT07?), Він відчуває логіческой'1 'тільки з 2,2 - 2,5 Вольт; вона може бути використана тільки з фото, починаючи приблизно з 2.8-3 V.

Я думаю, єдине життєздатні рішення, щоб він через отвір було б замінити буфер з 2-транзистор дискретний еквівалент, або, може бути, краще, щоб використовувати одну напруги оп-підсилювача або ще краще компаратор з невеликим гістерезис. Це дозволить суб-1V програмування.

Що робить моє рішення дешеве і легко розділити на 2 I / O лінії 16F877A чіпа і буфер вводу тільки одне. Це дозволяє уникнути використання трьох державних буферів даних, щоб вибрати напрямок.

Я ВВЕРХ рівень перекладу з NL17SZ07, але він може бути замінений з деякими іншими засобами. ВНИЗ рівні переказ здійснюється резистори і обрізання діодів; дешевше, ніж, що я річ неможливо Посмішка

Ciao

Макс
Повернутися до початку
View user's profile
TESKAn

Зареєстровано: 02 лютого 2007

Post 02 лютого 2007 23:16 Re: ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s
Теги: напруга на mclr 3v3 110796/23di_02

Здравствуйте!
Мій перший пост тут:). У всякому разі, для усунення проблеми 3v3 Я використав простий рівні перекладач з двох NPN транзистори (я використав деякі 2N3904) і чотири 10K резисторів - схеми та опис тут http://www.edn.com/archives/1996/110796/23DI_02. HTM

Він працює, я використав один двонаправлений для PGD і "половина 'перекладач для PGC і MCLR. Таким чином, витрати на мене чотири NPN транзисторів і вісім 10K резистори. Результат? Вона працює, протестовані з Pic 24h, а також тому, що я використовую напруга з рис на низькому рівні, сторони можуть використовувати його для програми 5V і 3v3 фотографії, не міняючи нічого.
Я не думаю, що ви можете отримати який-небудь дешевше, ніж ця. І probabily більшість з нас allready є всі компоненти в домі.
Повернутися до початку
View user's profile
TESKAn

Зареєстровано: 02 лютого 2007

Post 11 березня 2007 13:30 Re: ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s
Теги: icd2 3V icd2 програміст отримати владу від icd2 цільової VDD Vpp 3V напруга на mclr 3v3 icd2 3v3

Добре, що потрібно зробити, щоб програма 3v3 або нижче пристроїв.

- Перевірте рівень перекладач з програмістом напруги на пристрій напруги. Двонаправлений для PGD і PGC (причина PGC - зробили деякі розбирання 877A і знайшов код BTFSC PORTC, 3 лінія - виглядає в деяких випадках ICD2 випробувань PGC рядок, щоб побачити, що держава - це моя вгадати його перевірки, щоб переконатися, що лінія росте швидко достатньо)

- Проволока програміст тому висновок етапі отримує владу від цільової борт. Так MCLR має рівнів 0, мета VDD і модуль Vpp.

- ICD2 не підключений 13v до мети, якщо мета не підтримує 13v на MCLR. Так що не хвилюйтеся, що ICD2 буде смажити чіп.
Повернутися до початку
View user's profile
ADRENALIN2003

Зареєстровано: 16 січня 2007

Post 20 травня 2007 16:56 Re: ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s
Теги: icd2 3V icd2 клон 3V 3V icd2 клон icd2 3v3 PIC PIC icd2 клон 3v3

Ok суму ми можемо все це? Чи може хто-небудь посилання на пост Sch оригінальних ICD2 і клон, який може працювати з усіма (3v3) ПОС пристроїв?

Я хочу, щоб спробувати побудувати один з них, і було б чудово, якби хто-небудь зробити це, будь ласка.

З найкращими побажаннями!
Повернутися до початку
View user's profile
potyo

Post 21 травня 2007 0:06 Re: ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s
Теги: icd2 3V icd2 клон 3V icd2 з 3V цільової 3V icd2 клон icd2 3v3 PIC PIC icd2 клон 3v3

ADRENALIN2003 писав:
Ok суму ми можемо все це? Чи може хто-небудь посилання на пост Sch оригінальних ICD2 і клон, який може працювати з усіма (3v3) ПОС пристроїв?
Ви можете знайти його в цій темі: ftopic161641.html
Повернутися до початку
View user's profile
nicolas888

Зареєстровано: 10 травня 2007 р.

Post 09 липня 2007 19:19 Re: ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s
Теги: icd2 програміст схеми схеми icd2 potyo2 схеми icd2 а 24h

Здравствуйте.

Дякуємо за всі дані з цього forum.It 'S так добре

Я не є експертом в ICD2 так будьте терпимими.

Я закінчу зробити potyo2 ICD2 програміст.
Я до сих пор путают по программірованію'24H шлях 'і в основному те, що добре чи ні.

Мій програміст чудово працює з усіма 8bits controler (що дуже легко)
Це добре працює з 24H серії.

Я не користуюся цифрової каструлю (я до сих пір не знаємо, чому ми повинні його).
Чи можете ви сказати мені, чому це необхідно?

Я не використовується транзистор рівні, оскільки у мене 74HCT125 і 74HCT126 (помилка в діаграмі).
Чи є відповідні ворота?

Я не використовуйте MCLR відключити функцію. (Я не знаю, чому це?)

Я використовую тільки частину з синього прапора (червоний прапор не обладнаний).

Моя Vpp здається високою для 24H. Що ви думаєте про це?

Чи є хто-небудь побачити somethink вистачає у схемі?

Спасибо.

Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Повернутися до початку
View user's profile
Сеговія

Зареєстровано: 07 жовтня 2007

Post 24 січня 2008 19:16 ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s?
Теги: 74lvc1t45

Привіт хлопці
У мене є оригінальний ICD2, і я виявив, що вона використовувала 74LVC1T45 для перекладу логіки рівні.
Я випробування йому осцилограф і знайшов це працює відмінно! Ви, хлопці можуть виконувати пошук в таблицю з 74LVC1T45 за додатковою інформацією.
Повернутися до початку
View user's profile
Фредді Шопен

Зареєстровано: 08 грудня 2007
Допомагали: 6
Місце проведення: Польща / Вроцлав

Post 24 січня 2008 21:01 ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s?
Теги: програмування 3.3V Pic

HCT125 і HCT126 працюють однаково, так навіщо турбуватися?

Додано через 1 годину 42 хвилин:

Я просто спробував програмування PIC16 з potyo2. напружень були представлені цілі, і я намагався: 2.1V, 2.3V, 2.5V і 3.3V - absolytely ніяких проблем на всіх, але факт залишається фактом, що є на 2.5V VDD лінії, коли немає мети. в будь-якому випадку я не вважаю це проблемою. Дуже скоро я збираюся перевірити potyo2 з PIC24H [; - можливо, на наступному тижні.

0x41 0x56 0x45!!
Повернутися до початку
View user's profile
IamnotJunk

Зареєстровано: 29 листопада 2007

Post 26 січня 2008 20:21 ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s?

Чи можливо це? Клони, швидше за все, не має виходів регулятора напруги.
Повернутися до початку
View user's profile
blueroomelectronics

Зареєстровано: 17 вересня 2006
Допомагали: 86
Місце проведення: Торонто, Канада

Post 26 січня 2008 20:32 Re: ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s
Теги: dspics на 3.3V

IamnotJunk писав:
Чи можливо це? Клони, швидше за все, не має виходів регулятора напруги.

Щоправда, це підвищує вартість і складність. Клони спрямовані на домашніх користувачів, студентів і любителів. Більшість користувачів ПОС, вони ніколи не залишають 8bit фішок будь-якому випадку. Якщо вам потрібна висока наприкінці Є 5V dsPICs, як dsPIC30Fxxxx.
У 24F і 33F мають 3.3V фішок, але виразно не спрямована на новачка.
Повернутися до початку
View user's profile
JunkMe

Зареєстровано: 27 січня 2008
Розташування: Нью-Бедфорд, М. А.

Post 27 січня 2008 1:23 ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s?

JDM це гарна програма
Повернутися до початку
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com форумів -> Мікроконтролери -> ICD2 USB клон - як отримати його на роботу з 3.3V PIC24s?
Сторінка 2 з 4 Часовий пояс: GMT 2 Години
Перейти до сторінки Попередня 1, 2, 3, 4 Наст

Поскаржитися | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | карта сайту
Тема RSS