| Автор | Повідомлення |
|---|
KamalS
Зареєстровано: 14 лютого 2006 Повідомлень: 39 Допомагали: 5
| 08 червня 2006 18:09 Построить PICKit2 з нуля | | |
|
| Мікрочип запропонував схематичному тут:
http://www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=1406&dDocName=en023805 З того, що я розумію, вбудоване також доступна тут.
Так що, перш ніж будувати сам, я хотів би знати, якщо хтось будував PICKit2 з нуля на основі цієї розробки?
Крім того, чи є поліпшення дизайну в порівнянні з PICKit, але з тим же / краще ПОС сумісності?
Причиною whay я прошу відбувається тому, що мені потрібно уточнити деякі сумніви в схематичному. |
|
| Повернутися до початку | |
 |
namqn
Зареєстровано: 19 лютого 2006 Повідомлень: 172 Допомагали: 19
| 08 червня 2006 19:03 Re: Створення PICKit2 з нуля | | |
|
| Привіт,
Ви можете знайти багато інформації про PICKit2 з цього списку: http://groups.google.com/group/pickit-devel Крім того, пошук PICKit2 на мікрочип USB-форум.
Ура, |
|
 |
togarha
Зареєстровано: 04 вересня 2006 Повідомлень: 69 Допомагали: 1
| 05 Вересня 2006 14:11 Re: Створення PICKit2 з нуля | | |
|
| Привіт KamalS,
Ви будувати ваш pickit2?? Я думаю для моєї власної pickit і у мене теж деякі питання ...
привіт,
togarha |
|
 |
rkodaira
Зареєстровано: 08 червня 2004 Повідомлень: 332 Допомагали: 54 Місце проведення: Сан-Паулу - Бразилія
| 05 Вересня 2006 18:55 Re: Створення PICKit2 з нуля | | |
|
| Я побудував тільки 18F2550 з мікропрограмного, осцілляторного схем та зайнятості привело (не DC-DC конвертер і переключення ступенів і пам'ять EEPROM). Я не могла мати підтвердження на USB пристрій до комп'ютера або до PICKIT2 програмного забезпечення.
Я спробував також з мікропрограмного від:
http://www.voti.nl/pickit2faq/index.html
Але я не мав успіху, тому що я не можу призначити USB драйверів для програміста. |
|
 |
vsmGuy
Зареєстровано: 26 червня 2006 Повідомлень: 452 Допомагали: 23
| 06 вересня 2006 2:37 Re: Створення PICKit2 з нуля | | |
|
| Краще купити PICKit2 з мікросхемою, як це повний розвиток платформи, а не просто програміст.
Якщо ви дійсно хочете побудувати, спробуйте будівництва ICD2, але купити PICKit2 - це не дуже дорого. |
|
 |
Buriedcode
Зареєстровано: 06 травня 2004 р. Повідомлень: 327 Допомагали: 34 Місце проведення: Лондон
| 06 вересня 2006 3:16 Re: Створення PICKit2 з нуля | | |
|
| VSM хлопець,
Я себе PICkit 2-програміст (не "Додати на борту ') можна запрограмувати всі пристрої, що перераховані на мікрочип на сайті? Також я розумію, що це сказав, але я не був упевнений, якщо б вони говорили про програмні сторону речей. Якщо це можна запрограмувати всі пристрої, перераховані (всього "F" серії я вважаю) через ICSP, я зайду за один вгору, щойно дізналися, що farnell робимо це для 22GBP деякі безкоштовно 6-40 Сцепляющій ПОС's (нижній з них) валялася в безкоштовно.
Не впевнені в тому, щоб отримати або побудувати мої власні, але за цією ціною я змушений отримувати її, коли я був Одінг досліджень в будинок, я взяла на себе всі USB ПОС програмісти були дорогими, не розуміють, що це було так чертовски дешево.
Про одному будинку з нуля. Мікрочип всі файли, що вам потрібно, схематично, частини списку, прошивки (для 18F2550) USB PC Драйвер для більшості платформ Windows і програмного забезпечення PC для програмування. Я прийшов> <цього близькі до замовлення частини, коли я виявив, що мій дистриб'ютор фактично продав його за половину ціни моїй частині списку.
Я не хочу блокувати цю тему, так что если кто-то використовував 'PICkit 2' на різних PIC'і, я ціную особисте повідомлення про ваш досвід / огляди.
Спасибо
BuriedCode. |
|
 |
togarha
Зареєстровано: 04 вересня 2006 Повідомлень: 69 Допомагали: 1
| 07 Вересня 2006 12:27 Re: Створення PICKit2 з нуля | | |
|
| Хто-небудь знає, чи є можливість змінити пропонований транзисторів на мікрочип схеми для anothers? Я не можу отримати ці транзистори в моєму місті ...
Привет
togarha |
|
 |
Buriedcode
Зареєстровано: 06 травня 2004 р. Повідомлень: 327 Допомагали: 34 Місце проведення: Лондон
| 08 Вересня 2006 18:34 Re: Створення PICKit2 з нуля | | |
|
| Привет
| Цитата: | | Хто-небудь знає, чи є можливість змінити пропонований транзисторів на мікрочип схеми для anothers? Я не можу отримати ці транзистори в моєму місті ... |
Ну, дивлячись на схематичному на установче компакт-диск, він має 3 MOSFET та 7 біполярних транзисторів. З огляду на це, не використовуйте / переключити значні суми поточних (дослівно 100mA макс) Я tihnk можна замінити практично будь-який MOSFET до тих пір, як ви отримаєте право polarioty. Необхідно 2 N-канальний MOSFET's, та 1 С-канал. Н. Н та С знаходяться в одній мікросхеми в PICkit2.
Що ж стосується біполярних транзисторів (в нормальних) він вже 3 х 3094's (NPN) і 4 х 3096's (ПНП). В 3094 / 6 загального призначення, транзистори, так що практично будь-який заміною можуть бути використані (BC108 / 9? 2N2222A?) Опять же довго, як вам так NPN і ПНП в
Удачі,
BuriedCode. |
|
 |
CNC
Зареєстровано: 10 вересня 2006 Повідомлень: 2
| 10 Вересня 2006 14:14 Re: Створення PICKit2 з нуля | | |
|
| | Чи буде ICD2 бути краще? |
|
 |
Beowolf
Зареєстровано: 19 червня 2006 Повідомлень: 135 Допомагали: 7
| 11 Вересня 2006 19:33 Re: Створення PICKit2 з нуля | | |
|
| Це програміста і дебаггер, так, це ще краще! Крім того, є вже розробили версію тут, на цьому форумі .. Я маю намір побудувати в найближчі кілька тижнів, тому ми SE ... Я в даний час з використанням позикових ICD2 ...
Головне питання, ви повинні запитати себе, як ти збираєшся розвивати свій проект.
Я в першу чергу розглянути peripherials Мені потрібно, вибрати apropriate ПІК, внести схематичне з ICSP роз'єм, написати код, протестуйте його на тренажер, і, якщо це необхідно, отлажівать її з МКБ.
Що розвиваються, присвячена функцій для взаємодії один peripherial економить час, оскільки після того, як ви його розвитку, то просто здійснити її в проект, і він працює ... |
|
 |
blueroomelectronics
Зареєстровано: 17 вересня 2006 Повідомлень: 1544 Допомагали: 86 Місце проведення: Торонто, Канада
| 14 жовтня 2006 5:15 Re: Створення PICKit2 з нуля | | |
|
| У PICKIT 2 вбудованого вер 2 тільки debugs єдиного ПОС (на PIC16F917). У програмі можуть ICD2 та налагодження багатьом більш ОСТО (будь-16Fxxx налагоджування, 18Fxxx, dsPIC т.д.)
USB-на PICKIT2 дуже приємно. Що стосується ICD2 клонів (які без 18F4550) не швидше або повільніше, ніж послідовний (RS232) версія. У 18F4550 і 16F877-20 налагодження (один крок) про 10x швидше, ніж серійний варіант (вони працювали паралельно Master / підлеглий режим). Якщо ви хочете отлажівать в одному кроці режимі з швидким серійним тримати не відкривайте занадто багато годин Windows.
Я хотів би рекомендувати ICD2 над PICKIT2.
Ось коротка FAQ по PICKIT2 http://www.voti.nl/pickit2faq/index_1.html |
|
 |
funnynypd
Зареєстровано: 09 травня 2007 р. Повідомлень: 867 Допомагали: 21 Місце проведення: США і Канади
| 25 Вересня 2007 21:45 Re: Створення PICKit2 з нуля | | |
|
| Особисто я вважаю, що PICkit2 це краще, ніж ICD2 про простий у використанні.
Останній раз редагувався funnynypd від 04 жовтня 2007 5:27; всього редагувався 2 раз |
|
 |
blueroomelectronics
Зареєстровано: 17 вересня 2006 Повідомлень: 1544 Допомагали: 86 Місце проведення: Торонто, Канада
| 26 вересня 2007 1:52 Re: Створення PICKit2 з нуля | | |
|
| | funnynypd писав: | | PICkit2 це краще, ніж ICD2. |
Ви дійсно використовували? Ви порівнянні з ICD2? |
|
 |
люди
Зареєстровано: 31 жовтня 2006 Повідомлень: 183 Допомагали: 18 Місце проведення: Гвадалахара
| |
 |
narccizzo
Зареєстровано: 20 січня 2006 Повідомлень: 173 Допомагали: 4 Місце проведення: Пацкуаро, Мічоакан, Мексика
| 26 вересня 2007 5:30 Побудувати PICKit2 від нуля | | |
|
| Може бути, PICkit2 менше и красивее, чем ICD2, але є велика різниця між ПРОГРАМУВАННЯ І ПРОГРАМУВАННЯ налагодження.
Если кто-то може розвивати всі свої програми без налагодження допомогти, PICkit2 його добре, я буду продовжувати використовувати ICD2 до PICkit 3 або 4 поставляється з налагодженням варіант, то ми будемо намагатися зробити нашу власну.
Regards, narccizzo |
|
 |
люди
Зареєстровано: 31 жовтня 2006 Повідомлень: 183 Допомагали: 18 Місце проведення: Гвадалахара
| 26 вересня 2007 6:38 Re: Створення PICKit2 з нуля | | |
|
| Він сказав це тому, що він продає в КСП, і, звичайно, це не правда. 160 доларів США проти 35 дол
І, до речі, тут картина спеціальне видання ICD2, це в pickit2 пакет.
Saludos Camarada 
|
|
 |
funnynypd
Зареєстровано: 09 травня 2007 р. Повідомлень: 867 Допомагали: 21 Місце проведення: США і Канади
| 29 вересня 2007 8:00 Re: Створення PICKit2 з нуля | | |
|
| Перевірте мікрочип forume, є багато дискусій з приводу PICkit 2 і ICD2. Також просимо Xiaofan, він є експертом, і можу сказати вам правду.
Мікрочип веб-майстру просто відправити повідомлення на forume приблизно в схему налагодження можливості PICkit2 пару днів тому. | togarha писав: | | Хто-небудь знає, чи є можливість змінити пропонований транзисторів на мікрочип схеми для anothers? Я не можу отримати ці транзистори в моєму місті ... | У мене є змінити MMBT3904 з MMBT2222 без якого-небудь питання. Що стосується MOSFET та діод, вас бути дуже обережними, оскільки вони впливають на напругу багато. | Beowolf писав: | | Це програміста і дебаггер, так, це ще краще! | Так само PICkit2 (Будь-ласка, перевірте випустила новий MPLAB V7.62). І нову посаду на мікрочип форуму.
Функціонально вони ідентичні (PICkit2 має трохи більше про програмування EEPROM, але ви можете проігнорувати це мікроконтролера користувачем).
Проектування архітектури точка зору, PICkit2 простіше і потужним, оскільки він призначений багато років пізніше, ніж ICD2, вам навіть не потрібно встановлювати драйвера USB ICD2, як потрібно.
І найголовніше: це багато дешевше, і це doesn т мають обмін підтримки з мікрочип. 
| Цитата: | | Ви дійсно використовували? Ви порівнянні з ICD2? | Я використав обидва, а також інші мікрочип вечеря дорогих засобів розробки. ICD2 це нормально, а не великий. PICkit2 стає все краще і краще. Це ми вже бачили з мікросхемою в оновлення та веб-поштою. Що стосується майбутнього як інструмент, ми побачимо.
І краса є PICKit2: його апаратне забезпечення з відкритим джерелом. Чи може хто-небудь сказати мені, що реальний новий мікрочип ICD2 схематичне є й те, що вони дійсно були? Клони роботи, чи може хто-небудь сказати, вони на 100% ідентичні? Спеціально для тих, 3.3V PIC18FJ частини? Це я не знаю.
Але з допомогою і при відкритих джерел схематичне з мікросхемою, користувачі можуть створювати власні PICkit2. Если что-то произошло, користувач може також налагодження і відслідковувати проблеми з використанням стандартної схеми і усунути проблему. Для новачка, і деякі з користувачів, це може бути важливіше, ніж відправити зламається них повернутися до мікросхемою і чекати заміни.
Я зробив багато ICD2 повернутися назад у мікрочип, останній обмін у серпні цього року, на деякий час (мій бос не хочете платити наступного дня, або 2-й день Shipping), я змушений взяти один з коледжу для налагодження і програму мого програмного забезпечення в майже цілий тиждень.  | Цитата: | | Ви дійсно використовували? Ви порівнянні з ICD2? | Я використав обидва. Я не порівняти їх. Кто-то в них у порівнянні мікрочип форум. На PICkit2 боку, є навіть апаратні функції, які мікрочип власного хлопця до сих пір не знаю, чи впевнені в тому, що вона призначена для. | rkodaira писав: | Я побудував тільки 18F2550 з мікропрограмного, осцілляторного схем та зайнятості привело (не DC-DC конвертер і переключення ступенів і пам'ять EEPROM). Я не могла мати підтвердження на USB пристрій до комп'ютера або до PICKIT2 програмного забезпечення. Я спробував також з мікропрограмного від: http://www.voti.nl/pickit2faq/index.html Але я не мав успіху, тому що я не можу призначити USB драйверів для програміста. | 1 за все, вам не потрібен ПК драйвера. Це краса штекер і грати. Краще, ніж ICD2. 2, в MPLAB або PICKit2.4 має вбудованого під їх папку, просто знайдіть / запозичувати програму набір інструментів (таких, як ще один PICkit 2 МКБ або 2) Ви можете повторно програму чіпсета.
Останній раз редагувався funnynypd від 04 жовтня 2007 5:43; редагувався 9 раз в общей сложности |
|
 |
blueroomelectronics
| 29 Вересня 2007 15:26 Построить PICKit2 від нуля | | |
|
| У PICKit2 і ICD2 є функціонально практично ідентичні. У PICKit2 є акуратним програміст, але він нічого не підтримує більше, ніж на 18 серії ПОС. Ні 10F фішки підтримуються небудь.
Читайте про випуск Мікросхеми на сайті. |
|
 |
contagiouseddie
Зареєстровано: 10 травня 2004 р. Повідомлень: 60 Допомагали: 3
| 29 Вересня 2007 16:59 Re: Створення PICKit2 з нуля | | |
|
| PICKit2 почав в якості програміста, коли він був введений 1. Я згадав їх спалювання в самому 1-й день я використовую. Але, на даний момент існує безліч пристроїв, які можуть бути запрограмовані і навіть налагодження працює в MPLAB хоча dsPIC І PIC24 серія не змогла б налагоджений просто ще.
ICD2 LE, як правило, продавали в ході цих семінарів, проведених мікрочип. Мені запропонували цей період їх 16-розрядні MCU семінар продажу на USD75, але так і не купувати їх, але замість цього зробив собі PICkit2. Але я думаю купувати PICkit2 буде дешевше, якщо ви не можете отримати PIC18F2550 безкоштовно (якщо ви знаєте, що я маю на увазі, ). |
|
 |
funnynypd
| 29 Вересня 2007 19:29 Построить PICKit2 від нуля | | |
|
| | blueroomelectronics писав: | У PICKit2 і ICD2 є функціонально практично ідентичні. У PICKit2 є акуратним програміст, але він нічого не підтримує більше, ніж на 18 серії ПОС. Ні 10F фішки підтримуються небудь. Читайте про випуск Мікросхеми на сайті. | Навіть мікрочип Real МКО не підтримує 10F чіпа. Чи можна вимагати це нижня інструмент, ніж ICD2 тільки з-за цього?
Це буде визначатися головним чином мікрочип маркетингу та техніки, ми можемо лише трохи впливає на должность "особистий каталог".
Технологія точки зору, немає нічого неможливого.
Про деякі аспекти, ми не можемо порівняти PICKit2 і ICD2 в тому, як ми порівнюємо бензинових і дизельних двигунів.
Крім того, кінцевий користувач буде робити свої власні рішення; подібно Є люди, які більше користі для дизельних двигунів, як європейці.
Будь ласка, див. Додаток. У MPLAB даний час бета-підтримки. Більше будуть приходити.
Додано через 1 хвилину:
Де моя картина? Посада система може бути помилка. Тим не менш, ви можете бачити з цим посиланням:
ftopic273740.html
Останній раз редагувався funnynypd від 04 жовтня 2007 5:45; редагувався 4 рази в общей сложности |
|
 |
люди
| |
 |
blueroomelectronics
| 30 вересня 2007 4:52 Побудувати PICKit2 від нуля | | |
|
| Ну в огляді від суми студенти, які бажають дешево основних програміст я здачі разом PICKit2 клон. Основні 5V дизайн тільки тримати ціни вниз. Я також поєднуючи його з Світлячок Kit (16F88 піклувальник) У PICKit2 робить гарне дешево програміст з підтримкою налагодження. Хоча не настільки потужною, як один ICD2 це дуже просто зробити, і підтримує багато популярні 16F І 18F ОСТО.
PS Я був неправий, якщо ви використовуєте програмне забезпечення для PICKit2 (не MPLAB), ви можете запрограмувати 10F ОСТО
Новий комплект буде називатися Junebug
|
|
 |
narccizzo
Зареєстровано: 20 січня 2006 Повідомлень: 173 Допомагали: 4 Місце проведення: Пацкуаро, Мічоакан, Мексика
| 30 вересня 2007 9:30 Побудувати PICKit2 від нуля | | |
|
| Ладно, я бачу, що нові версії pickit2 також дебаггер потенціалу, його дешевше (оригінал, клонувати та домашньої версії), а також підтримує 10 і 12 серії навіть серійний спогадами, як 24, 25 і найкраще це з відкритим вихідним кодом. И кажется прошивки версії ростуть швидко я думаю, що хлопець прав. Вона виглядає extremelly легко побудувати, ніж ICD2. Що ви думаєте?
Un saludo пункт Mi paisano де Халіско.
narccizzo |
|
 |
blueroomelectronics
| 30 Вересня 2007 17:07 Построить PICKit2 від нуля | | |
|
| | Я випробувань конструкції з мінімальним PICKit2 дизайн, не EEPROMs НЕ затискач транзистори, ні мінлива VDD. |
|
 |
funnynypd
| 30 Вересня 2007 17:13 Построить PICKit2 від нуля | | |
|
| Як DIYer дизайнер, ви можете робити все, що потрібно зробити і як і раніше працюють. Гарна робота. Ось ще один клон PICkit 2 на виробництво вже з SMD Design. Basiclly це з відкритим вихідним кодом, дизайн, будь-яка людина може отримати схематичне на цьому форумі, змінити її, змінити її і користуватися нею.
Порівняти з Microhip дизайн (обидва без камери), і підтримка зовнішнього джерела живлення.

Сировина та ПХД і повне компоненти також можна отримати тут. http://www.auelectronics.selfip.com/Hardware-CB0703.htm
Складальний креслення із зазначенням тут:

Повністю зібраний продукт з терміном гарантії, також є: http://www.auelectronics.selfip.com/System-PICkit2.htm
Останній раз редагувався funnynypd від 12 листопада 2007 20:10; редагувався 13 раз в общей сложности |
|
 |
funnynypd
| |
 |
funnynypd
| 24 жовтня 2007 18:03 Re: Створення PICKit2 з нуля | | |
|
| | narccizzo писав: | Ладно, я бачу, що нові версії pickit2 також дебаггер потенціалу, його дешевше (оригінал, клонувати та домашньої версії), а також підтримує 10 і 12 серії навіть серійний спогадами, як 24, 25 і найкраще це з відкритим вихідним кодом. И кажется прошивки версії ростуть швидко я думаю, що хлопець прав. Вона виглядає extremelly легко побудувати, ніж ICD2. Що ви думаєте?
Un saludo пункт Mi paisano де Халіско.
narccizzo | Согласен. |
|
 |
funnynypd
| 12 листопада 2007 20:07 Построить PICKit2 з нуля | | |
|
| Розмір порівняно з ICD2 (як додаток до нього).
|
|
 |
rkodaira
Зареєстровано: 08 червня 2004 Повідомлень: 332 Допомагали: 54 Місце проведення: Сан-Паулу - Бразилія
| 12 листопада 2007 23:29 Re: Створення PICKit2 з нуля | | |
|
| Добре, хлопці, ви закликали мене продовжувати мої тести з DIY PICKIT2. Тепер мені вдалося мені прототипу (макета побудовані з 18F2550, кришталю і т.д.), які будуть визнані ПК і PICKIT2 програмне забезпечення, а також у MPLAB 8. Хоча я і не будувати eeproms (я маю 24LC512) і перемикання транзисторів ланцюгів, в DC-DC перетворювача (12V) працювала добре і пройшли в тест. Мені потрібно якийсь час провести КСП макет для моїх компонентів (всі падіння через отвір) компонентів).
Obs: я один ICD2LE для налагодження, але PICKIT2 програмне забезпечення легше і простіше у використанні для запису цілей, тому я думаю, що варто бути побудовані. |
|
 |
blueroomelectronics
| 12 листопада 2007 23:32 Построить PICKit2 з нуля | | |
|
| | У PK2 буде дуже багато чого зробити все один IC2 робить для СЧ ОСТО. 10F, 12F, 16F І 18F |
|
 |