| Автор | Повідомлення |
|---|
ithink
Зареєстровано: 01 липня 2005 Повідомлень: 23
| 17 травня 2006 року 5:17 годин і Data Recovery? | | |
|
| привіт, усім Я страждають серйозними труднощами в моїх дослідженнях о ЦХД дизайн, я прочитав деякі документи, такі как''в 10GB / с CMOS ЦХД ланцюг з аналоговим етапу interpolater'', і так далі, і зробив багато зусиль для навчання CDR principle.but Я маю ніякого прогресу в розробці СРВ, у даний час я хочу будувати математичні моделі з етапу interpolater в MATLAB, я знаходжу його дуже важко. Може бути, Ви запропонувати деякі поради або папір для мене! спасибо |
|
| Повернутися до початку | |
 |
analogartist
Зареєстровано: 18 березня 2005 Повідомлень: 20
| 17 травня 2006 5:46 Re: годинники і Data Recovery? | | |
|
| Оскільки ви моделювання схеми, а не його розробці ... Ви можете почати з простою схеми з ЦХД як фазовий детектор або фазочастотний детектора. Все, що вам буде необхідно базову уявлення про те, як вони працюють, і ви можете почати з вас моделювання та додати нелінійності, як ви йдете вздовж ...
Ця книга представляє собою велику стартове місце: Монолітний етапу замикаються петель та години відновлення схеми: теорія і Дизайн Бехзада Разаві |
|
 |
ithink
Зареєстровано: 01 липня 2005 Повідомлень: 23
| 17 травня 2006 року 6:01 годин і Data Recovery? | | |
|
| Дякую Вас, analogartist
Кінцева мета полягає в розробці схеми ЦХД задоволені нашим вимагати, я почала з математичної моделлю, і крок за кроком до Circuit Design. Тепер я не розумію, етап interpolater CDR в системі, і були розроблені схеми PLL успішно, але ЦХД відрізняється PLL. |
|
 |
eng_islam
Зареєстровано: 06 грудня 2005 Повідомлень: 67 Допомагали: 4 Місцезнаходження: Єгипет
| 17 травня 2006 15:41 Re: годинники і Data Recovery? | | |
|
| У знайдете велику відзначається в математику моделі і методи проектування, а також схеми в цій книзі
Проектування інтегральних схем для оптичних комунікацій Бехзада Разаві
|
|
 |
Халед Файед
Зареєстровано: 30 квітня 2006 Повідомлень: 4 Допомагали: 1
| 16 жовтня 2006 10:50 Re: годинники і Data Recovery? | | |
|
| У мене є два інших лекцій, які виглядають, як вище, і може також виявитися корисним:
|
|
 |
khouly
Зареєстровано: 20 жовтня 2003 Повідомлень: 2478 Допомагали: 343 Місцезнаходження: Єгипет
| 16 жовтня 2006 13:27 Re: годинники і Data Recovery? | | |
|
| перевіряти http://ocw.mit.edu/OcwWeb/Electrical-Engineering-and-Computer-Science/6-976High-Speed-Communication-Circuits-and-SystemsSpring2003/LectureNotes/index.htm
раметров 21: Про MSK і CDR khouly |
|
 |
neoflash
Зареєстровано: 02 липня 2005 Повідомлень: 381 Допомагали: 8 Місце проведення: США
| 25 грудня 2006 5:22 годин і Data Recovery? | | |
|
| | будь-який хлопець може завантажити демо ЦХД моделі Matlab Simulink? |
|
 |
neter
Зареєстровано: 15 липня 2004 Повідомлень: 50
| 15 березня 2007 11:02 ГОДИН І ВОССТАНОВЛЕНИЕ ДАНИХ? | | |
|
| | Відбулися ли какие-либо подвійного шляху Loop архітектури модель? |
|
 |
xshou
Зареєстровано: 17 серпня 2002 Повідомлень: 45 Допомагали: 3
| 17 березня 2007 6:31 годин і Data Recovery? | | |
|
| Разаві книга є хорошим ресурсом.
Я завжди вважають, було б цікаво використовувати вибірки даних, тобто перетворити Z описати ЦХД. Це дуже корисно, якщо ви вважаєте статистичного характеру перехідною щільності --- ви не будете відчувати нестачу рівнянь найближчим часом.
Велика перевага використання вибірки модель: він може моделювати VCO передачу функцій точно (а не тільки вартість, округ Колумбія, Kvco). Для країн з низьким Q кільце осцилятори, це не буде великої різниці. Але для LC генератор, ви побачите, висока частота невеликі перешкоди від фазового детектора можуть завдати висока частота великих фазова. Це особливо вірно в разі високої швидкості двійковій CDR (bangband типу) знаходиться в стадії вивчення.
Кандидат A Дисертація? Може бути. |
|
 |
czfaileen
Зареєстровано: 03 грудня 2005 Повідомлень: 4
| 25 серпня 2007 19:13 Re: годинники і Data Recovery? | | |
|
| Привіт, як багато ми можемо використовувати в CDR? Чи можна відновити дані з годинником з знаючи його AUX CLK? |
|
 |