Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

ГОДИН І ВОССТАНОВЛЕНИЕ ДАНИХ?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Analog Circuit Design -> ГОДИН І ВОССТАНОВЛЕНИЕ ДАНИХ?
Арабська версія Болгарський варіант Каталонська версія Чеська версія Датская версія Німецька версія Грецька версія Англійський варіант Іспанська версія Фінська варіант Французька версія Hindi версія Хорватська варіант Індонезійська версія Італійська версія Версія на івриті Японська версія Корейська версія Литовська версія Латвійська версія Голландська варіант Норвезька версія Польська версія Португальська варіант Румунська версія Російська версія Словацька версія Словенська версія Сербська версія Шведський варіант Тагальська версія Українська версія Вьетнамская версія Китайською мовою
Автор Повідомлення
ithink

Зареєстровано: 01 липня 2005

Post 17 травня 2006 року 5:17 годин і Data Recovery?

привіт, усім
Я страждають серйозними труднощами в моїх дослідженнях о ЦХД дизайн, я прочитав деякі документи, такі как''в 10GB / с CMOS ЦХД ланцюг з аналоговим етапу interpolater'', і так далі, і зробив багато зусиль для навчання CDR principle.but Я маю ніякого прогресу в розробці СРВ, у даний час я хочу будувати математичні моделі з етапу interpolater в MATLAB, я знаходжу його дуже важко. Може бути, Ви запропонувати деякі поради або папір для мене!
спасибо
Повернутися до початку
View user's profile
analogartist

Зареєстровано: 18 березня 2005

Post 17 травня 2006 5:46 Re: годинники і Data Recovery?

Оскільки ви моделювання схеми, а не його розробці ... Ви можете почати з простою схеми з ЦХД як фазовий детектор або фазочастотний детектора. Все, що вам буде необхідно базову уявлення про те, як вони працюють, і ви можете почати з вас моделювання та додати нелінійності, як ви йдете вздовж ...

Ця книга представляє собою велику стартове місце:
Монолітний етапу замикаються петель та години відновлення схеми: теорія і Дизайн Бехзада Разаві
Повернутися до початку
View user's profile
ithink

Зареєстровано: 01 липня 2005

Post 17 травня 2006 року 6:01 годин і Data Recovery?

Дякую Вас, analogartist

Кінцева мета полягає в розробці схеми ЦХД задоволені нашим вимагати, я почала з математичної моделлю, і крок за кроком до Circuit Design.
Тепер я не розумію, етап interpolater CDR в системі, і були розроблені схеми PLL успішно, але ЦХД відрізняється PLL.
Повернутися до початку
View user's profile
eng_islam

Зареєстровано: 06 грудня 2005
Допомагали: 4
Місцезнаходження: Єгипет

Post 17 травня 2006 15:41 Re: годинники і Data Recovery?

У знайдете велику відзначається в математику моделі і методи проектування, а також схеми в цій книзі

Проектування інтегральних схем для оптичних комунікацій
Бехзада Разаві

Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Повернутися до початку
View user's profile
Халед Файед

Зареєстровано: 30 квітня 2006
Допомагали: 1

Post 16 жовтня 2006 10:50 Re: годинники і Data Recovery?

У мене є два інших лекцій, які виглядають, як вище, і може також виявитися корисним:

Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Повернутися до початку
View user's profile
khouly

Зареєстровано: 20 жовтня 2003
Допомагали: 343
Місцезнаходження: Єгипет

Post 16 жовтня 2006 13:27 Re: годинники і Data Recovery?

перевіряти
http://ocw.mit.edu/OcwWeb/Electrical-Engineering-and-Computer-Science/6-976High-Speed-Communication-Circuits-and-SystemsSpring2003/LectureNotes/index.htm

раметров 21: Про MSK і CDR
khouly
Повернутися до початку
View user's profile
neoflash

Зареєстровано: 02 липня 2005
Допомагали: 8
Місце проведення: США

Post 25 грудня 2006 5:22 годин і Data Recovery?

будь-який хлопець може завантажити демо ЦХД моделі Matlab Simulink?
Повернутися до початку
View user's profile
neter

Зареєстровано: 15 липня 2004

Post 15 березня 2007 11:02 ГОДИН І ВОССТАНОВЛЕНИЕ ДАНИХ?

Відбулися ли какие-либо подвійного шляху Loop архітектури модель?
Повернутися до початку
View user's profile
xshou

Зареєстровано: 17 серпня 2002
Допомагали: 3

Post 17 березня 2007 6:31 годин і Data Recovery?

Разаві книга є хорошим ресурсом.

Я завжди вважають, було б цікаво використовувати вибірки даних, тобто перетворити Z описати ЦХД. Це дуже корисно, якщо ви вважаєте статистичного характеру перехідною щільності --- ви не будете відчувати нестачу рівнянь найближчим часом.

Велика перевага використання вибірки модель: він може моделювати VCO передачу функцій точно (а не тільки вартість, округ Колумбія, Kvco). Для країн з низьким Q кільце осцилятори, це не буде великої різниці. Але для LC генератор, ви побачите, висока частота невеликі перешкоди від фазового детектора можуть завдати висока частота великих фазова. Це особливо вірно в разі високої швидкості двійковій CDR (bangband типу) знаходиться в стадії вивчення.

Кандидат A Дисертація? Може бути.
Повернутися до початку
View user's profile
czfaileen

Зареєстровано: 03 грудня 2005

Post 25 серпня 2007 19:13 Re: годинники і Data Recovery?

Привіт, як багато ми можемо використовувати в CDR?
Чи можна відновити дані з годинником з знаючи його AUX CLK?
Повернутися до початку
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Analog Circuit Design -> ГОДИН І ВОССТАНОВЛЕНИЕ ДАНИХ?
Сторінка 1 з 1 Часовий пояс: GMT 2 Години

Поскаржитися | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | карта сайту
Тема RSS