Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

КНТ і кругова поляризація

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> РФ, СВЧ, антени і оптики -> КНТ і кругова поляризація
Арабська версія Болгарський варіант Каталонська версія Чеська версія Датская версія Німецька версія Грецька версія Англійський варіант Іспанська версія Фінська варіант Французька версія Hindi версія Хорватська варіант Індонезійська версія Італійська версія Версія на івриті Японська версія Корейська версія Литовська версія Латвійська версія Голландська варіант Норвезька версія Польська версія Португальська варіант Румунська версія Російська версія Словацька версія Словенська версія Сербська версія Шведський варіант Тагальська версія Українська версія Вьетнамская версія Китайською мовою
Автор Повідомлення
esojam

Зареєстровано: 19 квітня 2006
Місце проведення: Чехія

Post 12 травня 2006 12:09 КНТ і кругова поляризація
Теги: осьові співвідношення CST CST аксіальним співвідношення ріг антени CST круговою поляризацією

Здравствуйте. У мене проблема. Мені необхідно розробити діелектричної плити в конічної антеною ріг для cicular поляризації. Я використовую КНТ, але я не знаю, яким чином, щоб побачити результат. Як я можу побачити в КНТ якщо polarizator працює? Аксіальное співвідношення повинно бути "1" за круговою поляризацією, але в дійсності є тільки привести до "негативним" номерів. Яких кількостях я повинен побачити результат? Величина електричного поля в зонд, який орієнтований на осі X складає близько 50dB нижче, ніж у зонд, який орієнтований в осі Y = тому добре і це правда (основний режим TE11) - це без діелектричної плити. Але з діелектричної плита, масштаб зміниться лише незначно.
Таким чином, не хто-небудь мені допомогти? Спасибо
Повернутися до початку
abuantenna

Зареєстровано: 14 листопада 2005
Допомагали: 1

Post 13 травня 2006 22:10 Re: КНТ і кругова поляризація
Теги: перевірка поляризації з CST CST вертикальною поляризацією аксіальним співвідношення CST CST аксіальним співвідношення CST круговою поляризацією Людвіг Людвіг кругова поляризація кругова поляризація

Привіт,

В самом деле, я дискусію з деякими хлопцями тут приблизно те ж питання два Монте тому. Я не знаю, чому я не можу знайти його зараз. У всякому разі, треба дивитися на ваші далеко-поле призводить до Людвіг 3 координацією не декартовій один. Звичайно, ви повинні мати ваш випромінювання в Z-напрямку, інакше Людвіг 3 дасть результати не має сенсу.
Потім перевірте найбільш вигідних місцях. Якщо це вертикальні, то вертикальна поляризація, і навпаки. Для кругової поляризації, я думаю, ви будете мати той же рівень радіації в обох напрямках.

У меня вопрос к вам: Як я можу перевірити Аксіальное співвідношення в КНТ??
Дозвольте мені знати про ваші успіхи, це важливо для мене, як добре.

Привет
Повернутися до початку
esojam

Post 13 травня 2006 23:22 Re: КНТ і кругова поляризація
Теги: осьові співвідношення CST CST аксіальним співвідношення

Здравствуйте,
Ну, це не мені, хто займається моделюванням в КНТ. Це мої старі Ідея коллега. Так що, я не знаю точно, як показують співвідношення аксіальним Нейтральна . (Я не впевнений, але I'think є пункт меню в лівій частині вікна) - розширений учасники будуть сприяти більше.
Ми будемо продовжувати йти по проектам в понеділок, так що ми будемо перевіряти ваші поради.
Спасибо
Повернутися до початку
abuantenna

Post 14 травня 2006 10:59 Re: КНТ і кругова поляризація
Теги: CST вертикальна поляризація аксіальним співвідношення CST CST аксіальним співвідношення

Привіт,

Вибачте, я мав на увазі, що, як ми можемо вирішити з аксіальним коефіцієнт поляризації? Я знаю, він знаходиться на лівому вікні, у віддалених місцях результатів. Я не уточнюється моя мета чітко.

Отже, як ми можемо вирішити, якщо вона була горизонтальній або вертикальній поляризацією, LHCP або RHCP??
Могли б ви дати мені посилання або натяк, що пояснити це? Я сам навчання КНТ і без доброго знання цих термінів.

Привет
Повернутися до початку
esojam

Post 14 травня 2006 11:33 Re: КНТ і кругова поляризація

Привіт,
Аксіальное співвідношення є вираженням еліптичною поляризацією. AR = Emax / Емінем, де Emax це макс. Інтенсивність вектора E. Для лінійної поляризації AR є нескінченності (Еміне = 0). Якщо Emax це в горизонтальній площині поляризації називається горизонтальною. Аналогічно для вертикальної поляризації. Для кругової поляризації AR 1 (Emax = Еміне).

кое-что о поляризатор: H ** P: / / www.atnf.csiro.au/observers/memos/AT39.3_106.pdf. Існує один мотивами аксіальним співвідношення теж.

Отже, я розумію ваше запитання, правильно?
Повернутися до початку
abuantenna

Post 15 травня 2006 0:13 Re: КНТ і кругова поляризація

Так, я повністю розумію тепер сенс. Бажаю вам усього найкращого. Дозвольте мені, будь ласка, коли ви отримаєте ваші проблеми вирішені.

Привет
Повернутися до початку
dch316

Зареєстровано: 09 червня 2005
Допомагали: 11
Місце проведення: Іспанія

Post 15 травня 2006 7:23 Re: КНТ і кругова поляризація

привет, ребята,
Щоб перевірити кругової поляризації антени Ви повинні вибрати сферичні координати. Коли ця опція активована три Креслення ploted: RHCP, LHCP і Аксіальное Співвідношення Дуже веселий . Якщо антена призначена для RHCP не повинно бути дуже низьким рівнем LHCP і навпаки. У випадку, якщо Ви обираєте ludwig3 не повинно бути рівним області по вертикалі і по горизонталі, а abuantenna сказав. Знайте, що AR слід поблизу 0 дБ на головному напрямку випромінювання, однак він буде знижуватися (що є неминучим плоховастенько ефекту кругового поляризованих антен) і в усіх інших напрямках.
Я сподіваюся, це допоможе.
з повагою
Повернутися до початку
abuantenna

Post 15 травня 2006 13:00 Re: КНТ і кругова поляризація
Теги: перевірка поляризації з CST аксіальним співвідношення CST CST аксіальним співвідношення CST круговою поляризацією Людвіг Людвіг кругова поляризація кругова поляризація

Привіт, хлопці,

Я думаю, ми мали деякі обговорення, перш ніж за той же вопрос.
Моє питання полягає в наступному: якщо ми припустимо, що ми не знаємо, поляризація, і ми хотіли, щоб КНТ дати нам відповідь.
1-Якщо ми почнемо з ludwig3 і перевіряти, якщо у нас є потенціал горизонтальної частини, тому ми горизонтальною поляризацією, і навпаки.
2-Якщо ми amost рівні компоненти для них обох
3-Після цього, ми повинні перейти до сферичним координації
Якщо аксіальним співвідношення дорівнює 1, то ми точно круговою поляризацією. Щоб перевірити, якщо він вліво або вправо, ми можемо зробити, що з LHCP і RHCP компонентів.

Am I Right??
Повернутися до початку
dch316

Зареєстровано: 09 червня 2005
Допомагали: 11
Місце проведення: Іспанія

Post 16 травня 2006 7:22 Re: КНТ і кругова поляризація

Шановні Abuantenna,
Ви праві, або, принаймні, саме це я хотів би робити, якщо я, щоб знати поляризації антени. Дозвольте мені нагадати вам про те, що при використанні ludwig3 поляризації антени повинні бути приведені у відповідність з X і осі Y (або U, W, коли з допомогою auxiliar набір осей)
з повагою
Повернутися до початку
esojam

Post 27 травня 2006 15:46 Re: КНТ і кругова поляризація
Теги: Людвіг Людвіг кругова поляризація кругова поляризація

Привет всем
Я тому Посмішка і моя проблема вирішена.
Ось рішення:
Місце, по крайней мере 2 зонди. Обидва зонди знаходяться у Z-осі = напрямку основного випромінювання та за плиту (там має бути круговою поляризацією тут). Перший зонд (датчик 1) орієнтовані на вісь X - по горизонталі, другий зонд (датчик 2) Y-ось = вертикально. Ключовим є положення зонду, - повинні бути в Z-осі.

Існує домінуючим TE11-режимі в волноводе. Без плити, Е-поле вимірюється за допомогою датчика 1 (вісь X), близький до нуля.
Якщо плита використовується і має верную довжину, величина Е-поля, вимірюється за допомогою датчика 1 така ж, як і вартість вимірюється за допомогою датчика 2. Етап різниця становить 90 °.

Звичайно, при правильній плиті в farfield результат (ludwig3 координації), в області у вертикальному і горизонтальному напрямку ж вартості. AR близько 0dB.

Дякуємо за допомогу.

-В картинах, зонд 1 до плити, і Y-осі орієнтованої зонда 2 за плиту (по вертикалі). Зондовая 4 за плиту (горизонтальні)

Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Повернутися до початку
abuantenna

Post 29 травня 2006 16:29 Re: КНТ і кругова поляризація

Ок, відмінно.

Просто один примітивний питання: Коли ви поставите зондів. Як розповісти КНТ розраховувати на полях, що датчики?

Regars
Повернутися до початку
Lupin

Зареєстровано: 22 січня 2003
Допомагали: 2

Post 13 червня 2006 23:26 Re: КНТ і кругова поляризація

Привіт, хлопці,

один нікому дати мені вирази посилань Аксіальное Співвідношення Хреста і поляризації рівні?

У моїх нотаток, я не можу знайти більше ..

Спасибо заранее.

Lupin
Повернутися до початку
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> РФ, СВЧ, антени і оптики -> КНТ і кругова поляризація
Сторінка 1 з 1 Часовий пояс: GMT 2 Години

Поскаржитися | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | карта сайту
Тема RSS