| Автор | Повідомлення |
|---|
esojam
Зареєстровано: 19 квітня 2006 Повідомлень: 9 Місце проведення: Чехія
| 12 травня 2006 12:09 КНТ і кругова поляризація | | | Теги: осьові співвідношення CST CST аксіальним співвідношення ріг антени CST круговою поляризацією |
|
| Здравствуйте. У мене проблема. Мені необхідно розробити діелектричної плити в конічної антеною ріг для cicular поляризації. Я використовую КНТ, але я не знаю, яким чином, щоб побачити результат. Як я можу побачити в КНТ якщо polarizator працює? Аксіальное співвідношення повинно бути "1" за круговою поляризацією, але в дійсності є тільки привести до "негативним" номерів. Яких кількостях я повинен побачити результат? Величина електричного поля в зонд, який орієнтований на осі X складає близько 50dB нижче, ніж у зонд, який орієнтований в осі Y = тому добре і це правда (основний режим TE11) - це без діелектричної плити. Але з діелектричної плита, масштаб зміниться лише незначно. Таким чином, не хто-небудь мені допомогти? Спасибо |
|
| Повернутися до початку | |
 |
abuantenna
Зареєстровано: 14 листопада 2005 Повідомлень: 184 Допомагали: 1
| 13 травня 2006 22:10 Re: КНТ і кругова поляризація | | | Теги: перевірка поляризації з CST CST вертикальною поляризацією аксіальним співвідношення CST CST аксіальним співвідношення CST круговою поляризацією Людвіг Людвіг кругова поляризація кругова поляризація |
|
| Привіт,
В самом деле, я дискусію з деякими хлопцями тут приблизно те ж питання два Монте тому. Я не знаю, чому я не можу знайти його зараз. У всякому разі, треба дивитися на ваші далеко-поле призводить до Людвіг 3 координацією не декартовій один. Звичайно, ви повинні мати ваш випромінювання в Z-напрямку, інакше Людвіг 3 дасть результати не має сенсу. Потім перевірте найбільш вигідних місцях. Якщо це вертикальні, то вертикальна поляризація, і навпаки. Для кругової поляризації, я думаю, ви будете мати той же рівень радіації в обох напрямках.
У меня вопрос к вам: Як я можу перевірити Аксіальное співвідношення в КНТ?? Дозвольте мені знати про ваші успіхи, це важливо для мене, як добре.
Привет |
|
 |
esojam
| 13 травня 2006 23:22 Re: КНТ і кругова поляризація | | | Теги: осьові співвідношення CST CST аксіальним співвідношення |
|
| Здравствуйте, Ну, це не мені, хто займається моделюванням в КНТ. Це мої старі коллега. Так що, я не знаю точно, як показують співвідношення аксіальним . (Я не впевнений, але I'think є пункт меню в лівій частині вікна) - розширений учасники будуть сприяти більше. Ми будемо продовжувати йти по проектам в понеділок, так що ми будемо перевіряти ваші поради. Спасибо |
|
 |
abuantenna
| 14 травня 2006 10:59 Re: КНТ і кругова поляризація | | | Теги: CST вертикальна поляризація аксіальним співвідношення CST CST аксіальним співвідношення |
|
| Привіт,
Вибачте, я мав на увазі, що, як ми можемо вирішити з аксіальним коефіцієнт поляризації? Я знаю, він знаходиться на лівому вікні, у віддалених місцях результатів. Я не уточнюється моя мета чітко.
Отже, як ми можемо вирішити, якщо вона була горизонтальній або вертикальній поляризацією, LHCP або RHCP?? Могли б ви дати мені посилання або натяк, що пояснити це? Я сам навчання КНТ і без доброго знання цих термінів.
Привет |
|
 |
esojam
| 14 травня 2006 11:33 Re: КНТ і кругова поляризація | | |
|
| Привіт, Аксіальное співвідношення є вираженням еліптичною поляризацією. AR = Emax / Емінем, де Emax це макс. Інтенсивність вектора E. Для лінійної поляризації AR є нескінченності (Еміне = 0). Якщо Emax це в горизонтальній площині поляризації називається горизонтальною. Аналогічно для вертикальної поляризації. Для кругової поляризації AR 1 (Emax = Еміне).
кое-что о поляризатор: H ** P: / / www.atnf.csiro.au/observers/memos/AT39.3_106.pdf. Існує один мотивами аксіальним співвідношення теж.
Отже, я розумію ваше запитання, правильно? |
|
 |
abuantenna
| 15 травня 2006 0:13 Re: КНТ і кругова поляризація | | |
|
| Так, я повністю розумію тепер сенс. Бажаю вам усього найкращого. Дозвольте мені, будь ласка, коли ви отримаєте ваші проблеми вирішені.
Привет |
|
 |
dch316
Зареєстровано: 09 червня 2005 Повідомлень: 49 Допомагали: 11 Місце проведення: Іспанія
| 15 травня 2006 7:23 Re: КНТ і кругова поляризація | | |
|
| привет, ребята, Щоб перевірити кругової поляризації антени Ви повинні вибрати сферичні координати. Коли ця опція активована три Креслення ploted: RHCP, LHCP і Аксіальное Співвідношення . Якщо антена призначена для RHCP не повинно бути дуже низьким рівнем LHCP і навпаки. У випадку, якщо Ви обираєте ludwig3 не повинно бути рівним області по вертикалі і по горизонталі, а abuantenna сказав. Знайте, що AR слід поблизу 0 дБ на головному напрямку випромінювання, однак він буде знижуватися (що є неминучим плоховастенько ефекту кругового поляризованих антен) і в усіх інших напрямках. Я сподіваюся, це допоможе. з повагою |
|
 |
abuantenna
| 15 травня 2006 13:00 Re: КНТ і кругова поляризація | | | Теги: перевірка поляризації з CST аксіальним співвідношення CST CST аксіальним співвідношення CST круговою поляризацією Людвіг Людвіг кругова поляризація кругова поляризація |
|
| Привіт, хлопці,
Я думаю, ми мали деякі обговорення, перш ніж за той же вопрос. Моє питання полягає в наступному: якщо ми припустимо, що ми не знаємо, поляризація, і ми хотіли, щоб КНТ дати нам відповідь. 1-Якщо ми почнемо з ludwig3 і перевіряти, якщо у нас є потенціал горизонтальної частини, тому ми горизонтальною поляризацією, і навпаки. 2-Якщо ми amost рівні компоненти для них обох 3-Після цього, ми повинні перейти до сферичним координації Якщо аксіальним співвідношення дорівнює 1, то ми точно круговою поляризацією. Щоб перевірити, якщо він вліво або вправо, ми можемо зробити, що з LHCP і RHCP компонентів.
Am I Right?? |
|
 |
dch316
Зареєстровано: 09 червня 2005 Повідомлень: 49 Допомагали: 11 Місце проведення: Іспанія
| 16 травня 2006 7:22 Re: КНТ і кругова поляризація | | |
|
| Шановні Abuantenna, Ви праві, або, принаймні, саме це я хотів би робити, якщо я, щоб знати поляризації антени. Дозвольте мені нагадати вам про те, що при використанні ludwig3 поляризації антени повинні бути приведені у відповідність з X і осі Y (або U, W, коли з допомогою auxiliar набір осей) з повагою |
|
 |
esojam
| 27 травня 2006 15:46 Re: КНТ і кругова поляризація | | | Теги: Людвіг Людвіг кругова поляризація кругова поляризація |
|
| Привет всем Я тому і моя проблема вирішена. Ось рішення: Місце, по крайней мере 2 зонди. Обидва зонди знаходяться у Z-осі = напрямку основного випромінювання та за плиту (там має бути круговою поляризацією тут). Перший зонд (датчик 1) орієнтовані на вісь X - по горизонталі, другий зонд (датчик 2) Y-ось = вертикально. Ключовим є положення зонду, - повинні бути в Z-осі.
Існує домінуючим TE11-режимі в волноводе. Без плити, Е-поле вимірюється за допомогою датчика 1 (вісь X), близький до нуля. Якщо плита використовується і має верную довжину, величина Е-поля, вимірюється за допомогою датчика 1 така ж, як і вартість вимірюється за допомогою датчика 2. Етап різниця становить 90 °.
Звичайно, при правильній плиті в farfield результат (ludwig3 координації), в області у вертикальному і горизонтальному напрямку ж вартості. AR близько 0dB.
Дякуємо за допомогу.
-В картинах, зонд 1 до плити, і Y-осі орієнтованої зонда 2 за плиту (по вертикалі). Зондовая 4 за плиту (горизонтальні)
|
|
 |
abuantenna
| 29 травня 2006 16:29 Re: КНТ і кругова поляризація | | |
|
| Ок, відмінно.
Просто один примітивний питання: Коли ви поставите зондів. Як розповісти КНТ розраховувати на полях, що датчики?
Regars |
|
 |
Lupin
Зареєстровано: 22 січня 2003 Повідомлень: 326 Допомагали: 2
| 13 червня 2006 23:26 Re: КНТ і кругова поляризація | | |
|
| Привіт, хлопці,
один нікому дати мені вирази посилань Аксіальное Співвідношення Хреста і поляризації рівні?
У моїх нотаток, я не можу знайти більше ..
Спасибо заранее.
Lupin |
|
 |