Електроніка форуму

Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

Допомога в розумінні C-langugage команду

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Мікроконтролери -> Допомога в розумінні C-langugage команду
Автор Повідомлення
somf0872

Допомогло: 1

Post 19 лютого 2006 14:43

C langugage

Хто-небудь може допомогти мені, що це мова C-команд на увазі:

PORTC & = ~ ((1 <<LCD_RW) | (1 <<LCD_E));
PORTC | = ((1 <<LCD_RS) | (1 <<LCD_E));

Я маю на увазі ................... Мені потрібно якесь пояснення з цього питання.

- X --
Догори
Google
AdSense
Google Adsense

Post 19 лютого 2006 14:43

Оголошення

Догори
Артем

Повідомлення: 1652
Допомогло: 91
Розташування: Туран

Post 19 лютого 2006 18:23

Допомога в розумінні C-langugage команду

LCD_RW, LCD_E, LCD_RS є розрядів (від 0 до 7) на порт C, як правило, визначається # визначимо препроцесор заяву як постійні. Так що якщо ви знайдете постійну визначень ви зможете визнати, що контактний порт C підключений до РК-контроль шпильки.

Заяви вище зробити:
Перший - обнуляється Pins вказав шлях LCD_RW і LCD_E, решта Pins залишатися незмінною

Другий - встановити один Pins вказав шлях LCD_RS і LCD_E, решта Pins залишатися незмінною.
Догори
На арабською мовою Болгарська Каталонська версії Чеська версія Датські версії Німецька версія Грецька версія Англійська Версія Іспанська версія Фінська версії Французька версія Гінді версії Хорватська версії Індонезійської версії Італійська версія Іврит версії Японська версія Корейська версія Литовському мовою Латвійська версії Голландська версії Норвезька версії Польська версія Португальська версії Румунська мова Русская версия Словацька версії Словенська версії Сербська версія Шведська версії Тагальська версії Українська версія Вєтнамська версії Китайська версія
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Мікроконтролери -> Допомога в розумінні C-langugage команду
Сторінка 1 з 1

subj

text

Часовий пояс: GMT 1 година
Подібні теми:
Як використовувати або STOR APPE команду AT-команд? (3)
Допоможи мені це розуміння (4)
Потрібна допомога у розумінні (10)
GSM AT-команд для видачі сервісних команд (7)
GSM AT-команд для видачі сервісних команд (1)
Мені потрібна допомога в розумінні діаграмі (3)
РОЗУМІННЯ ТБ (Мал. / Operation) Допомога! (1)
допомогти в розумінні цієї схеми. (1)
Допомога розуміння електронного Motor (2)
Допомога необхідна - фільтр Калмана розумінні (3)

Зловживання | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | Карта сайту
Тема RSS