Електроніка форуму

Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

Довідка "проектування та будівництва цифровий ресивер"

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Цифрова зв'язок -> Довідка "проектування та будівництва цифровий ресивер"
Автор Повідомлення
Hsumon

Post 15 лютого 2006 11:22

Довідка "проектування та будівництва цифровий ресивер"

Я хотів би, щоб introtude м myself.I "Міс Hsumon.I Come From
Янгон, М Myanmar.I 'дослідження для кандидатської thesis.So Я хочу знати, як prprepair для моєї дисертації назви і як шукати посилання на corcern з моїми.
Якщо у вас є licture часу і вас цікавить мій титул, ми зустрінемося в Інтернеті для обговорення про мій проект. Тепер я цікава DVB-T приймач Iknow але це не завдяки easy.So якщо Ви будете керувати і інтерес мій титул.
Дякуємо за вашу увагу.
Догори
Google
AdSense
Google Adsense

Post 15 лютого 2006 11:22

Оголошення

Догори
zolam

Допомогло: 9

Post 16 лютого 2006 14:58

Re: "Проектування та будівництво цифровий ресивер &

Подивіться на ST і Zarlink сайтів. вони пропонують там деякий глобальних рішень
Догори
На арабською мовою Болгарська Каталонська версії Чеська версія Датські версії Німецька версія Грецька версія Англійська Версія Іспанська версія Фінська версії Французька версія Гінді версії Хорватська версії Індонезійської версії Італійська версія Іврит версії Японська версія Корейська версія Литовському мовою Латвійська версії Голландська версії Норвезька версії Польська версія Португальська версії Румунська мова Русская версия Словацька версії Словенська версії Сербська версія Шведська версії Тагальська версії Українська версія Вєтнамська версії Китайська версія
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Цифрова зв'язок -> Довідка "проектування та будівництва цифровий ресивер"
Сторінка 1 з 1

subj

text

Часовий пояс: GMT 1 година
Подібні теми:
Як міра "влада" і "КСВ" для мурах (4)
"Диджитал Дизайн" по запиту MorrisMano книги (6)
P & R тільки з "Файл ЛЕФ" і ніякої "Lib" (4)
Чим відрізняється для "UGBW" і "GBW"? (1)
Що таке "м'який старт" і "мертвого часу" (5)
де termiinal "Ду" і "Конн SUB" (2)
"PIC18F4550.h" і "mcc18.exe" файли (5)
"Різниця між" засувки "і" FLIPFLO (7)
Проблеми з "Створити" і "genvar" W (2)
Різниця між "відкритими" і "FOPEN" (1)

Зловживання | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | Карта сайту
Тема RSS