Електроніка форуму

Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

Дискретне косинус-перетворення

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Цифрова обробка сигналів -> дискретне косинус-перетворення
Автор Повідомлення
nlulani

Допомогло: 1

Post 31 січня 2006 7:15

Дискретне косинус-перетворення

Привіт всім,
Я намагався здійснити швидкий DCT і швидко IDCT в За допомогою сепарабельних власності і беручи блоку 8x8 під час зображення. Але результат трохи дивний. Я бачу і horizntal вертикальних ліній по всьому зображенню. цих рядків видається очевидним той факт, що я беру один блок на DCT час для обробки. Однак, тому що в цьому припущенні, як я збільшення розміру блоку від 8X8 до 16X16 або вище цих ліній отримати розділені відповідно більше.

Але все ж таки я шукаю для її вирішення. Якщо хтось прийшов за тією ж проблемою, і вирішити це то, будь ласка, дайте мені знати про це. Я додаю тут результати для вашої зручності.

Спасибі і розглядає
Нітін
Догори
Google
AdSense
Google Adsense

Post 31 січня 2006 7:15

Оголошення

Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Догори
kalyanram

Допомогло: 346

Post 01 Feb 2006 14:33

Re: Дискретне перетворення Косинус

Привіт,
Це може бути пов'язано з порядку байтів ОД системи. Я сподіваюся, що ви використовуєте комп'ютер навколишнього середовища (наприклад, Intel систему ... яка зворотним порядком байтів) в цьому випадку зразки мають свої байти місцями спробувати reversinfg порядку байтів до transfoemation і, перш ніж писати у файл. Це може бути у випадку, наскільки я бачу.

~ Калян.
Догори
На арабською мовою Болгарська Каталонська версії Чеська версія Датські версії Німецька версія Грецька версія Англійська Версія Іспанська версія Фінська версії Французька версія Гінді версії Хорватська версії Індонезійської версії Італійська версія Іврит версії Японська версія Корейська версія Литовському мовою Латвійська версії Голландська версії Норвезька версії Польська версія Португальська версії Румунська мова Русская версия Словацька версії Словенська версії Сербська версія Шведська версії Тагальська версії Українська версія Вєтнамська версії Китайська версія
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Цифрова обробка сигналів -> дискретне косинус-перетворення
Сторінка 1 з 1

subj

text

Часовий пояс: GMT 1 година
Подібні теми:
Дискретне косинус-перетворення .. допоможіть! (24)
Допомога необхідна дискретне косинус-перетворення (4)
Дискретне косинус-перетворення DCT (терміново) (1)
Дискретне косинус-перетворення (DCT) коефіцієнт (1)
Рішення керівництва "дискретних косинус-перетворення" (1)
dicsrete косинус-перетворення (8)
Radix-4 Fast косинус-перетворення (5)
Диференціал між дискретним косинус і сплесків (5)
Дискретним часом перетворення Фур'є або дискретного Фур'є-трансформації (4)
дискретне перетворення Фур'є Основи (73)

Зловживання | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | Карта сайту
Тема RSS