Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

Req: осцилограф Tektronix 2215A користувача / інструкції з експлуатації

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Служби Керівництво просить Ремонт Поради -> Req: осцилограф Tektronix 2215A користувача / інструкції з експлуатації
Арабська версія Болгарський варіант Каталонська версія Чеська версія Датская версія Німецька версія Грецька версія Англійський варіант Іспанська версія Фінська варіант Французька версія Hindi версія Хорватська варіант Індонезійська версія Італійська версія Версія на івриті Японська версія Корейська версія Литовська версія Латвійська версія Голландська варіант Норвезька версія Польська версія Португальська варіант Румунська версія Російська версія Словацька версія Словенська версія Сербська версія Шведський варіант Тагальська версія Українська версія Вьетнамская версія Китайською мовою
Автор Повідомлення
nikifena

Зареєстровано: 11 грудня 2003
Допомагали: 8
Місцезнаходження: Болгарія

Post 14 грудня 2005 10:25 Req: осцилограф Tektronix 2215A користувача / інструкції з експлуатації

Будь ласка, якщо хто-небудь мати цю посібник користувача та інструкції з експлуатації, будь ласка, мені вер Посмішка
моя електронна пошта nikifena (AT) yahoo.com
Спасибо Подмігнуть
Повернутися до початку
View user's profile
E-дизайн

Зареєстровано: 01 червня 2002
Допомагали: 64

Post 15 грудня 2005 21:28 Re: Req: осцилограф Tektronix 2215A користувача / інструкції з експлуатації

У пошуку тут. http://www.tek.com/site/mn/mnfinder_search/
Якщо ви нічого не знайдете, ви можете вимагати від керівництва Тек. Якщо вона у форматі PDF можуть цей лист до вас безкоштовно. Варто спробувати

Ці хлопці продають їх дешево http://pdf-manuals.com/
Повернутися до початку
View user's profile
nikifena

Зареєстровано: 11 грудня 2003
Допомагали: 8
Місцезнаходження: Болгарія

Post 16 грудня 2005 9:20 Re: Req: осцилограф Tektronix 2215A користувача / інструкції з експлуатації

E-дизайн перше, що я роблю це для себе обл в Tektronix сайті. Вони питають мене за модель та серійний номер. Я пишу цю річ, але вони кажуть, що мій серійний недійсний Плаче або дуже расстроенний
Я прошу для місцевих підтримки по електронній пошті тут, у Болгарії, але поки що нічого Сумний
Повернутися до початку
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Служби Керівництво просить Ремонт Поради -> Req: осцилограф Tektronix 2215A користувача / інструкції з експлуатації
Сторінка 1 з 1 Часовий пояс: GMT 2 Години

Поскаржитися | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | карта сайту
Тема RSS