| Автор | Повідомлення |
|---|
Jerina
| 14 листопада 2005 13:05 Покажчики в Verilog?? | | |
|
| Привіт всім,
Чи можна допомогти мені: Які покажчики можуть бути реалізовані в Verilog?
Спасибо Jerina |
|
| Догори | |
 |
Google AdSense

| 14 листопада 2005 13:05 Оголошення | | |
|
|
|
|
| Догори | |
 |
echo47
| 14 листопада 2005 14:34 Покажчики в Verilog?? | | |
|
| Verilog не було нічого схожого покажчиків у С. Verilog Пам'ятайте, що це мова опису апаратних засобів, а не мова програмування.
Якщо ви можете пояснити, що ви хотіли б зробити, хтось тут, ймовірно, може показати вам відповідну техніку. |
|
| Догори | |
 |
Jerina
| 16 листопада 2005 6:57 Re: Покажчики в Verilog?? | | |
|
| Привіт насправді роботи полягає в перетворенні кодування в "С" на Verilog кодування. Багато покажчиків використовуються Int він кодування, і я хочу, як це можна зробити за допомогою Verilog |
|
| Догори | |
 |
echo47
| 16 листопада 2005 7:32 Покажчики в Verilog?? | | |
|
| Звичайний підхід полягає в перегляді функціональність програми на С, як цифровий логіки - лічильники, акумулятори, регістри, мультиплексори, пам'ять, синтезатор і т.д., а потім використовувати Verilog для опису цього обладнання.
Якщо це проект ПЛІС, ви може знизитися мікропроцесора в неї і запустити З-код безпосередньо. |
|
| Догори | |
 |
avimit
Реєстрація: 16 листопада 2005 Повідомлень: 417 Допомогло: 69 Розташування: флот Великобританії
| 17 листопада 2005 9:46 Re: Покажчики в Verilog?? | | |
|
| Покажчик може бути реалізований апаратно (Verilog / VHDL) шляхом простого лічильника і масив пам'яті. Лічильник служитиме як звернення до пам'яті, так що він буде служити тієї ж мети в якості покажчика C. Ви можете збільшити або зменшити лічильника як якби покажчиків у C. Ви можете змінити contentes пам'яті (тобто дані, на яку вказує курсор), шляхом читання пам'яті в даний час, на який вказує лічильник адреси (тобто обладнання покажчик), змінити його і записати його назад. сподіваюся, що це допомагає. Kind Regards, Aviral Міттал |
|
| Догори | |
 |