Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

Допомога щодо автомобільного зарядного пристрою!!

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Хоббі схем і малих проектів Проблеми -> Довідка щодо автомобіля зарядний пристрій!!
Арабська версія Болгарський варіант Каталонська версія Чеська версія Датская версія Німецька версія Грецька версія Англійський варіант Іспанська версія Фінська варіант Французька версія Hindi версія Хорватська варіант Індонезійська версія Італійська версія Версія на івриті Японська версія Корейська версія Литовська версія Латвійська версія Голландська варіант Норвезька версія Польська версія Португальська варіант Румунська версія Російська версія Словацька версія Словенська версія Сербська версія Шведський варіант Тагальська версія Українська версія Вьетнамская версія Китайською мовою
Автор Повідомлення
hassenman

Зареєстровано: 30 листопада 2004
Допомагали: 2

Post 19 жовтня 2005 15:24 Довідка щодо автомобільного зарядного пристрою!!
Теги:

Я хочу побудувати автомобіль, зарядний пристрій з ЖК, що вказує на кілька інформація, як: зарядка або батарея повністю заряджена, і так далі ...
Я жду ур допомогти, ребята, спасибо
Повернутися до початку
View user's profile
techie

Зареєстровано: 05 лютого 2002
Допомагали: 43

Post 19 жовтня 2005 17:10 Довідка щодо автомобільного зарядного пристрою!!
Теги:

Якого роду допомогу вам потрібно. Будьте конкретними.
Повернутися до початку
View user's profile
hassenman

Post 19 жовтня 2005 21:33 Re: Допомога у відношенні автомобільного зарядного пристрою!!
Теги:

добре
я мав на увазі те, що мені слід робити, чи може хто-небудь вказує, схеми або Somethin?
Дан Я знаю нічого про автомобільних акумуляторів.
спасибо
Повернутися до початку
View user's profile
richmon74

Зареєстровано: 03 травня 2002 року

Post 19 жовтня 2005 22:51 Довідка щодо автомобільного зарядного пристрою!!
Теги:

вказати точно, які у хочу. це ур запиту на дисплеї дизайну або зарядний дизайну або загальні відомості
Повернутися до початку
View user's profile
hassenman

Post 22 жовтня 2005 19:05 Re: Допомога у відношенні автомобільного зарядного пристрою!!
Теги:

Мені потрібна загальна інформація, особливо щодо розробки дисплея.
THX
Повернутися до початку
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Хоббі схем і малих проектів Проблеми -> Довідка щодо автомобіля зарядний пристрій!!
Сторінка 1 з 1 Часовий пояс: GMT 2 Години

Поскаржитися | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | карта сайту
Тема RSS