Електроніка форуму

Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

покажчики в MATLAB?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Програмування ПК і сполучення -> покажчиків у MATLAB?
Автор Повідомлення
a_ronagh

Допомогло: 9

Post 19 вересня 2005 9:06

покажчики в MATLAB?

Привіт усім

Чи є щось на зразок "покажчики" у мові програмування MATLAB?
Я хочу мати справу з багатьма змінними в декількох m.files і ставляться до них з іншого m.files.and Найкраще робити це за допомогою покажчиків.

з повагою
Догори
Google
AdSense
Google Adsense

Post 19 вересня 2005 9:06

Оголошення

Догори
Antharax

Допомогло: 13

Post 19 Вересня 2005 10:52

Re: покажчики в MATLAB?

чому?
Навіщо потрібно покажчиків у MATLAB?
MATLAB код скрипта, який буде складений до псевдо-код у разі функції. Я не думаю, що це корисно думати про неї, як потрібно робити на С . Я думаю, ви повинні побачити аргументом передаючи як передача за посиланням.

Якщо ви хочете, щоб зменшити кількість аргументів, покласти їх в один вектор, або в структурі.

Antharax
Догори
На арабською мовою Болгарська Каталонська версії Чеська версія Датські версії Німецька версія Грецька версія Англійська Версія Іспанська версія Фінська версії Французька версія Гінді версії Хорватська версії Індонезійської версії Італійська версія Іврит версії Японська версія Корейська версія Литовському мовою Латвійська версії Голландська версії Норвезька версії Польська версія Португальська версії Румунська мова Русская версия Словацька версії Словенська версії Сербська версія Шведська версії Тагальська версії Українська версія Вєтнамська версії Китайська версія
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Програмування ПК і сполучення -> покажчиків у MATLAB?
Сторінка 1 з 1

subj

text

Часовий пояс: GMT 1 година
Подібні теми:
FIFO використовуються покажчики - тільки у сірих покажчиків коду?? (5)
Покажчики (7)
Опції Покажчики в C (9)
Покажчики в Verilog?? (4)
Покажчики в C (3)
створення покажчиків у Verilog (3)
З мовою - вказівники на функції (4)
Покажчики на структуру призначення (1)
[C] Що покажчиків як *** значить? (3)
Два покажчика на ту ж адресу. (3)

Зловживання | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | Карта сайту
Тема RSS