Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

IC для широкого кола VCO

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> професійного обладнання та електроніки Дизайн -> IC для широкого кола VCO
Арабська версія Болгарський варіант Каталонська версія Чеська версія Датская версія Німецька версія Грецька версія Англійський варіант Іспанська версія Фінська варіант Французька версія Hindi версія Хорватська варіант Індонезійська версія Італійська версія Версія на івриті Японська версія Корейська версія Литовська версія Латвійська версія Голландська варіант Норвезька версія Польська версія Португальська варіант Румунська версія Російська версія Словацька версія Словенська версія Сербська версія Шведський варіант Тагальська версія Українська версія Вьетнамская версія Китайською мовою
Автор Повідомлення
maziar

Зареєстровано: 06 червня 2001
Допомагали: 4
Місце проведення: Ісламська Республіка Іран

Post 14 лютого 2002 6:51
Теги: VCO 50mhz широкий синус VCO

Мені дуже потрібно широкий спектр VCO 1Mhz до 50Mhz синусоїдальної VCO
if av.
чіпа це зробити?
Повернутися до початку
ПІМ

Зареєстровано: 26 січня 2002

Post 14 лютого 2002 22:31

Там існує багато рішень для цієї проблеми, я впевнений. How high distortion can be acceptable for your application? Чи існують будь-які вимоги, що мають лінійне налаштування діапазону (мається на увазі, що, наприклад, керівний напруги 0.1V одно 1MHz і 5.0V равно 50MHz)?

Я думаю, що багато PLL-чіпи здатні виробляти цю велику частоти СПАНА (якщо тільки за допомогою осцилятори частина з них). Є часто відзначає застосування цих чіпів також включена в опис виробників.

/ ПІМ
Повернутися до початку
maziar

Post 15 лютого 2002 8:15
Теги: VCO 50mhz

Мені потрібно синус при макс .7% для 1mhz для 50mhz синус distrotion

Що VCO можете це зробити?
Повернутися до початку
hwswboy

Зареєстровано: 02 липня 2001

Post 15 лютого 2002 11:02

hxxp: / / www.euroquartz.co.uk / vcxo-sine.htm

hxxp: / / www.mtron.com / osclindx.htm

hxxp = HTTP
Повернутися до початку
unkarc

Зареєстровано: 28 квітня 2001
Допомагали: 36

Post 15 лютого 2002 11:02
Теги: VCO IC 50mhz VCO 50mhz

Привіт,

Це буде складне завдання по створенню такого роду "ВТС" Вам потрібно. Хоча вона може бути побудована як система, наприклад ви можете спроектувати PLL VCO-типу на кілька сотень МГц, де 50MHz СПАНА можуть бути легко досягнуті, і вихід з цієї VCO може бути downconverted з кришталево / подвійний збалансований Змішувач для вашого необхідно смуга охоплення (1-50MHz).

Там буде більш сучасні рішення: це використання чіпів DDS. Див., наприклад, Analog Devices DDS сім'ї ч ** P: / / www.analog.com/library/analogDialogue/archives/30-3/single_chip.html (* -> T) і деякими новими членами цієї лінії.
Це було б гарним рішенням для вас. Дані листи / заявка відзначає також завантажувані з analog.com сайті.

Regards, unkarc
Повернутися до початку
Chinaski

Зареєстровано: 17 травня 2001 року
Helped: 1

Post 15 лютого 2002 12:55
Теги: Hf VCO VCO IC IC minicircuits альтернативних mc12148

Я згоден з Unkarc. Ми тільки-но закінчили класичну PLL синтезатор для ВЧ-Tx / Rx (3-30 МГц, 1 ПЧ ПР 48-75 МГц, крок 1кГц), і нам потрібні 3 IC (1 PLL, 1 VCO і 1 OPA) Багато простору , занадто багато джерел живлення, дорогі varicaps, котушки ... и т.д. Analog Devices AD9851 DDS може зробити це краще, краще SDFR, МГц крок, один PWR Supp т.д. ..
Але якщо вам потрібен лише VCO я повинен спробувати Motorola MC1648 ( "добрий oldie") або її SMD "нові" версії MC12148. Максим в шірокозонних VCOs мають іншої альтернативи, але майте на увазі, ви ваші доведеться зіткнутися з двома "слова": в рулонах (Coilcraft є гарним вибором) і varicaps (потойбічний світ)
Удачи
PS: Я забув Minicircuits' VCOs (без зовнішніх Comp. Необхідно)

[Це повідомлення було відредагованим: Chinasky на 2002-02-15 12:04]
Повернутися до початку
maziar

Post 15 лютого 2002 16:27

спасибо всем
В останній раз я бачу аналогового пристрою DDS.

але одне qustion:
Яким чином можна створити інші хвилі (наприклад, трикутник на аналогове пристрій DDS)
Повернутися до початку
syzzler

Зареєстровано: 05 січня 2002
Розташування: Європа

Post 17 лютого 2002 23:59

Привіт Maziar,

багато DDS мають внутрішні (фіксована) "синус" таблиці пошуку, але й інші можуть бути запрограмовані ззовні зробити так довільний сигнал генератора. Створення таблиці для канонічної форми майже проста задача.
Погляньте на Харріса і Qualcomm prods теж.
Сподіваюся, що це буде корисно.

Syzzler.
Повернутися до початку
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> професійного обладнання та електроніки Дизайн -> IC для широкого кола VCO
Сторінка 1 з 1 Часовий пояс: GMT 2 Години

Поскаржитися | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | карта сайту
Тема RSS