| Автор | Повідомлення |
|---|
maziar
Зареєстровано: 06 червня 2001 Повідомлень: 257 Допомагали: 4 Місце проведення: Ісламська Республіка Іран
| 14 лютого 2002 6:51 | | | Теги: VCO 50mhz широкий синус VCO |
|
| Мені дуже потрібно широкий спектр VCO 1Mhz до 50Mhz синусоїдальної VCO if av. чіпа це зробити? |
|
| Повернутися до початку | |
 |
ПІМ
Зареєстровано: 26 січня 2002 Повідомлень: 78
| 14 лютого 2002 22:31 | | |
|
| Там існує багато рішень для цієї проблеми, я впевнений. How high distortion can be acceptable for your application? Чи існують будь-які вимоги, що мають лінійне налаштування діапазону (мається на увазі, що, наприклад, керівний напруги 0.1V одно 1MHz і 5.0V равно 50MHz)?
Я думаю, що багато PLL-чіпи здатні виробляти цю велику частоти СПАНА (якщо тільки за допомогою осцилятори частина з них). Є часто відзначає застосування цих чіпів також включена в опис виробників.
/ ПІМ |
|
 |
maziar
Зареєстровано: 06 червня 2001 Повідомлень: 257 Допомагали: 4 Місце проведення: Ісламська Республіка Іран
| 15 лютого 2002 8:15 | | | Теги: VCO 50mhz |
|
| Мені потрібно синус при макс .7% для 1mhz для 50mhz синус distrotion
Що VCO можете це зробити? |
|
 |
hwswboy
Зареєстровано: 02 липня 2001 Повідомлень: 112
| 15 лютого 2002 11:02 | | |
|
| hxxp: / / www.euroquartz.co.uk / vcxo-sine.htm
hxxp: / / www.mtron.com / osclindx.htm
hxxp = HTTP |
|
 |
unkarc
Зареєстровано: 28 квітня 2001 Повідомлень: 287 Допомагали: 36
| 15 лютого 2002 11:02 | | | Теги: VCO IC 50mhz VCO 50mhz |
|
| Привіт,
Це буде складне завдання по створенню такого роду "ВТС" Вам потрібно. Хоча вона може бути побудована як система, наприклад ви можете спроектувати PLL VCO-типу на кілька сотень МГц, де 50MHz СПАНА можуть бути легко досягнуті, і вихід з цієї VCO може бути downconverted з кришталево / подвійний збалансований Змішувач для вашого необхідно смуга охоплення (1-50MHz).
Там буде більш сучасні рішення: це використання чіпів DDS. Див., наприклад, Analog Devices DDS сім'ї ч ** P: / / www.analog.com/library/analogDialogue/archives/30-3/single_chip.html (* -> T) і деякими новими членами цієї лінії. Це було б гарним рішенням для вас. Дані листи / заявка відзначає також завантажувані з analog.com сайті.
Regards, unkarc |
|
 |
Chinaski
Зареєстровано: 17 травня 2001 року Повідомлень: 188 Helped: 1
| 15 лютого 2002 12:55 | | | Теги: Hf VCO VCO IC IC minicircuits альтернативних mc12148 |
|
| Я згоден з Unkarc. Ми тільки-но закінчили класичну PLL синтезатор для ВЧ-Tx / Rx (3-30 МГц, 1 ПЧ ПР 48-75 МГц, крок 1кГц), і нам потрібні 3 IC (1 PLL, 1 VCO і 1 OPA) Багато простору , занадто багато джерел живлення, дорогі varicaps, котушки ... и т.д. Analog Devices AD9851 DDS може зробити це краще, краще SDFR, МГц крок, один PWR Supp т.д. .. Але якщо вам потрібен лише VCO я повинен спробувати Motorola MC1648 ( "добрий oldie") або її SMD "нові" версії MC12148. Максим в шірокозонних VCOs мають іншої альтернативи, але майте на увазі, ви ваші доведеться зіткнутися з двома "слова": в рулонах (Coilcraft є гарним вибором) і varicaps (потойбічний світ) Удачи PS: Я забув Minicircuits' VCOs (без зовнішніх Comp. Необхідно)
[Це повідомлення було відредагованим: Chinasky на 2002-02-15 12:04] |
|
 |
maziar
| 15 лютого 2002 16:27 | | |
|
| спасибо всем В останній раз я бачу аналогового пристрою DDS.
але одне qustion: Яким чином можна створити інші хвилі (наприклад, трикутник на аналогове пристрій DDS) |
|
 |
syzzler
Зареєстровано: 05 січня 2002 Повідомлень: 27 Розташування: Європа
| 17 лютого 2002 23:59 | | |
|
| Привіт Maziar,
багато DDS мають внутрішні (фіксована) "синус" таблиці пошуку, але й інші можуть бути запрограмовані ззовні зробити так довільний сигнал генератора. Створення таблиці для канонічної форми майже проста задача. Погляньте на Харріса і Qualcomm prods теж. Сподіваюся, що це буде корисно.
Syzzler. |
|
 |